Bebeğini kaybedenler......

Angel nasıl gidiyor canım hamilelik ne kadarlık oldunuz?
Nevin (keops35) nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Arada uğra öpüyorum..

sağol canım,iyiyiz.herşey yolunda çok şükür.senin de mutlu sona ulaşmana az kalmış,ne güzel.bu son haftalar çabuk geçiyor,tadını çıkar.(bol bol uyu mesela :gitme: )

ıyı gıdıo canım cok sukur 16.haftadayız senın ne guzel az kaldı melegını alacaksın kollarına senın yerınde olöayı o kadar cok ısterdımkı.Allahım tek avazda kurtarsın ıns canımopuyorumnanaktan

sağol canım,iyiyiz.herşey yolunda çok şükür.senin de mutlu sona ulaşmana az kalmış,ne güzel.bu son haftalar çabuk geçiyor,tadını çıkar.(bol bol uyu mesela :gitme: )

Sağol canım az kaldı evet ve zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum..
Demek uyutmuyor seni oğluşun :teselli: bakalım doğunca biz napıcaz..
Bende fırsat buldukça uyumaya ve dinlenmeye çalışıyorum ama aldığımız kilolar yüzünden uyku kalitesi düşüyor tabi..yerimseniben

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım. İnşallah tansiyonunda düzelmiştir.
Evet sona yaklaşıyoruz çok şükür ama zaman çok çabuk geçiyor üzülme baksana 16 haftalık olmuşsunuz maşallah..
Bir süre sonra hissetmeye başlarsın bebeğini tadını çıkar canım..
İnşallah Allah ikimizide tek avazda kurtarsın..:Saruboceq: Öpüyorum..opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende 3aylık bebeğimi yeni kaybettim kalbi atmıyordu.
kürtaj oldum çok üzgünüm. inşallah bidaha böyle olmaz allahın izniyle herşey çok güzel olur.
sanırım en az 3ay korunmak gerekir diye biliyorum.
yada 6ay.

SLM BENDE 32 HAFTALIK DOĞUM YAPTIM.YAVRUMDA HASTALIKLAR VARDI DOKTORLAR ALDIR DEMİŞLERDİ SAKAT OLCAK AMA BEN O GÜNAHA GİRMEDİM VE RABBİM ERKEN DOĞURMAMI SAĞLADI 32.HAFTA DOĞUM YAPTIM.BEBEĞİM 10 GÜN YAŞADI SÜTÜMÜ SAĞDIM BEBİŞİME GÖTÜRDÜM HERGÜNN AMA BEBEĞİM DAHA FAZLA DAYANAMADI SOLUNUM CİHAZINA BAĞLIYDI VE KAYBETTİK.NASIL BAŞA ÇIKICAM NASIL TESELLİ OLCAM.İLKİDE DÜŞMÜŞTÜ 3 HAFTALIK.BEBEĞİMİ ÇOK ÖZLÜYORUMMMM....YİNE HAMİLE KALMAK VE DE BU BEBEĞİMN AZ DA OLSA ACISINI DİNDİRMEK İSTİYORUMM..ALLAH BU DURUMDA OLANLARA SABIR VERSİN:Saruboceq:

azize1 çok geçmiş olsun canım. Bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim.
Çok iyi anlıyorum seni bana doktorum 3 ay sonra tekrar düşünebilirsin demişti ve 8. ayda Allahım tekrar gösterdi.. İnşallah sende en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucaklarsın bebeğini..:Saruboceq:

yelz başınız sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten.. :senağlama:
Ne mutlu sana son ana kadar evladının yanında olmuşsun yılmamışsın dünyaya getirmişsin bebeğini..
İnşallah meleğin ahirette karşılayacak seni.. Dilerim herşey çok güzel olur bundan sonra sağlıklı bir evlat verir Allahım sana..Yaşadığımız herşeyde bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Allah sabırlar versin..:Saruboceq:

Slm bende adanalıyım.bende bebeğimi 8 gün önce kaybettim.32.haftada doğum yaptım bebeğim 10 gün solunum cihazına bağlı yaşadı bebeğim dayanamadı daha fazla.bana doktorlar 5. Ayda bebeğimi aldırmamı sölemişti dawn sendromlu doğar dediler sakat olucak dediler bende allaha sığındım aldırmadım o günaha girmedim bebeğimi dünyaya getirdim ama 10 gün yaşadı yavrum gerçektende çok hastaymış ama dayanılmaz bir acı bu içim sancıyoo ne yapacam bilemiyorum nasıl aşacam

Canım biliyorum söylemesi kolay ama zamanla aşacaksın inşallah..
Zamanla hafifleyecek acıların tabiki hiç unutmayacaksın evladını ama inşallah Allah tekrar nasip eder o zaman teselli bulacaksın evladınla..
Allaha sığın dua et bol bol.. Ben evladını kaybeden herkes için dua ediyorum..

Merhaba arkadaslar
uzun süredir giremedım bebegını kaybeden tum arkadaslara sabır dılıyorum
allahım kımseyı evladıyla denemesın
ınsallah 2010da aglayan butun annelerın yuzlerı gülsün saglıklı bebekler evlerını doldursun.
bende gecen sene ılk bebegımı kaybetmıstım .
ama 4 aralık 2009 cuma günü kızımı kucagıma aldım allah ısteyen herkese versın ıns.
herkesı optum

ne güsel darısı tüm meleklerini kaybeden biz annelere olsun ama nasıl geçicek bu günler içimin acısı geçmiyorrr bir türlüüüüü....nasıl geçecek bu aylar nasıl beklicez nasıl dayancaz..

herkesin yeni yılı kutlu olsun.allah isteyen herkese sağlıkla kucaklayacağı bebişler nasip etsin
maşallah canım benim.
bu durumda kelimeler anlamsız yasayan bilir başın sağolsun allah sabır versin.sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın inşallah
canım az kalmış güzel haberlerini alıcaz inşallah.

tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.

gozunaydın canım Allah analı babalı buyutsun.yası uzun olsun

bizim uyku düzenimiz güzel,Allah'a şükür.ama düzen oluşturana kadar,özellikle de ilk günlerde sarılık riskine karşı 1,5-2 saatte bir emzirmen gerekecek.

maşallah canım benim.

teşekkür ederim opuyorumnanaktan

maşallah yavruma.bütün güzellikler onunla olsun.

ayrıca YELZ ve AZİZE1, geçmiş olsun arkadaşlar,Allah sabır versin.

canım az kalmış güzel haberlerini alıcaz inşallah

Canım sağol inşallah. Zaman yaklaştıkça heyecanım artıyor..:sm_cool:a.s.

Canım gözün aydın. Analı babalı büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah..:Saruboceq:

bizim uyku düzenimiz güzel,Allah'a şükür.ama düzen oluşturana kadar,özellikle de ilk günlerde sarılık riskine karşı 1,5-2 saatte bir emzirmen gerekecek.

Maşallah size canım. Teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için..opuyorumnanaktan
İnşallah bizde kısa sürede düzen sağlarız. Bir kucağımıza alalım esas ozaman anlayacağız galiba..

zehracıgım melegın ıcerde sana gelmek ıcın hazırlık yapıodur az kalmıs maşallah ne cabuk gectı zaman dogum seklın bellımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…