- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.001
Angel nasıl gidiyor canım hamilelik ne kadarlık oldunuz?
Nevin (keops35) nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Arada uğra öpüyorum..
Angel nasıl gidiyor canım hamilelik ne kadarlık oldunuz?
Nevin (keops35) nasılsın canım nasıl gidiyor annelik. Arada uğra öpüyorum..
sağol canım,iyiyiz.herşey yolunda çok şükür.senin de mutlu sona ulaşmana az kalmış,ne güzel.bu son haftalar çabuk geçiyor,tadını çıkar.(bol bol uyu mesela :gitme: )
ıyı gıdıo canım cok sukur 16.haftadayız senın ne guzel az kaldı melegını alacaksın kollarına senın yerınde olöayı o kadar cok ısterdımkı.Allahım tek avazda kurtarsın ıns canımopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaslar
uzun süredir giremedım bebegını kaybeden tum arkadaslara sabır dılıyorum
allahım kımseyı evladıyla denemesın
ınsallah 2010da aglayan butun annelerın yuzlerı gülsün saglıklı bebekler evlerını doldursun.
bende gecen sene ılk bebegımı kaybetmıstım .
ama 4 aralık 2009 cuma günü kızımı kucagıma aldım allah ısteyen herkese versın ıns.
herkesı optum
selam arkadaşlar,
tatlı yaramazım sayesinde daha az giriyorum,çoğu kez yazamadan çıkıyorum ama hep aklımdasınız.iyi haberlerinizi almak beni mutlu ediyor.biz iyiyiz,geçen hafta 4. ayımız bitti.görüşmek üzere...
bu durumda kelimeler anlamsız yasayan bilir başın sağolsun allah sabır versin.sağlıkla hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın inşallahSLM BENDE 32 HAFTALIK DOĞUM YAPTIM.YAVRUMDA HASTALIKLAR VARDI DOKTORLAR ALDIR DEMİŞLERDİ SAKAT OLCAK AMA BEN O GÜNAHA GİRMEDİM VE RABBİM ERKEN DOĞURMAMI SAĞLADI 32.HAFTA DOĞUM YAPTIM.BEBEĞİM 10 GÜN YAŞADI SÜTÜMÜ SAĞDIM BEBİŞİME GÖTÜRDÜM HERGÜNN AMA BEBEĞİM DAHA FAZLA DAYANAMADI SOLUNUM CİHAZINA BAĞLIYDI VE KAYBETTİK.NASIL BAŞA ÇIKICAM NASIL TESELLİ OLCAM.İLKİDE DÜŞMÜŞTÜ 3 HAFTALIK.BEBEĞİMİ ÇOK ÖZLÜYORUMMMM....YİNE HAMİLE KALMAK VE DE BU BEBEĞİMN AZ DA OLSA ACISINI DİNDİRMEK İSTİYORUMM..ALLAH BU DURUMDA OLANLARA SABIR VERSİN:Saruboceq:
canım az kalmış güzel haberlerini alıcaz inşallah.Canım biliyorum söylemesi kolay ama zamanla aşacaksın inşallah..
Zamanla hafifleyecek acıların tabiki hiç unutmayacaksın evladını ama inşallah Allah tekrar nasip eder o zaman teselli bulacaksın evladınla..
Allaha sığın dua et bol bol.. Ben evladını kaybeden herkes için dua ediyorum..
Merhaba arkadaslar
ınsallah 2010da aglayan butun annelerın yuzlerı gülsün saglıklı bebekler evlerını doldursun.
ama 4 aralık 2009 cuma günü kızımı kucagıma aldım allah ısteyen herkese versın ıns.
herkesı optum
Merhaba arkadaslar
herkesı optum
Sağol canım az kaldı evet ve zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum..
Demek uyutmuyor seni oğluşun :teselli: bakalım doğunca biz napıcaz..
Bende fırsat buldukça uyumaya ve dinlenmeye çalışıyorum ama aldığımız kilolar yüzünden uyku kalitesi düşüyor tabi..yerimseniben
maşallah canım benim.
Merhaba arkadaslar
herkesı optum
canım az kalmış güzel haberlerini alıcaz inşallah
Merhaba arkadaslar
herkesı optum
bizim uyku düzenimiz güzel,Allah'a şükür.ama düzen oluşturana kadar,özellikle de ilk günlerde sarılık riskine karşı 1,5-2 saatte bir emzirmen gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?