Bebeğini kaybedenler......

zehracıgım melegın ıcerde sana gelmek ıcın hazırlık yapıodur az kalmıs maşallah ne cabuk gectı zaman dogum seklın bellımı canım

Canım az kaldı gerçekten heyecanımızda arttı iyice..eyvahedigeldismile
Çarşamba günü doktordayız teyzesi kan tahlillerimiz yapılacak. o zaman belli olur sanıyorum doğum şeklimizde.. a.s
Ama ben normal doğum olmasını istiyorum hayırlısıyla. Hakkımızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:
Senin nasıl gidiyor hamilelik canım herşey yolundamı? Ne kadarlık oldunuz?opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar.1 hafta öncesinde temmuz anneleri forumunda idim.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 5 gün önce aldılar.çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir faydası yok.Allah onu sağlıklı olmadığı için aldı biliyorum.ınşallah en kısa sürede kendimi toparlayacağım.Sizden yardım istiyorum.beni anlayabilecek sadece sizlersiniz.Allah bebeğini kaybeden hekese sabır versin.Daha sağlıklı ve hayırlı bebeklerini en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip etsin..

mrb canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin benim bebeğimde 10 gün yaşadı sadece yoğum bakımda çok zor allahım hepimize sabır versin

Öncelikle gecmiş olsun canım allah birdaha bu acıyı yaşatmasın...
Benimde gecen yıl aralık ayında 10 haftalık bebğimin kalbi durduğu için alınmıştı...
5 ay sonra tekrar hamile kaldım o da kanamayla düştü...
Bu acıyıda ben ikikez yasadım anlayacağın.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım inş onda sağlıkla alırım bebişlimi kucağıma..
Allah herkese nasip etsin:)

Canım geçmiş olsun Allah sabırlar versin..
Bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim 8 ay sonra tekrar hamile kaldım.
İnşallah sen tekrar hamile kalmak için benim kadar beklemezsin ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:

herkese selam arkadaşlar..
bende 2 kez bebeğimi kaybettim mafoldumben
bitanesi 6 haftalıktı
diğeri 7 haftlıkken düşük yaptım..
ama şimdi tekrar hamileyim ve 20 haftalığım..
ve bu bebeğimde ilk 3 ay boyunca düşük riski vardı..
her an düşük yaşaya bilirdim bu yüzden 3 ay boyunca sürekli yattım..
ama allaha çok şükür o qünleri atlattık ..
rabbim inşallah bebeğini kaybedenlere tekrar meleklerine kavuşmalarını nasip eder..
:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.
Ben ilaç tedavisi oluyordum yumurta gelişimi için aşılamaya geçilecekti.
2 ay devam edemedim tedaviye kendiliğinden geldi miniğim.
İnşallah sende yaza kalmadan hamile kalırsın canım....:Saruboceq:
Allah nasip etsin inşallah..

zehracım 9. ayına qirmişsin maşallah
ay bende biran önce 9. ayıma qirsemde bebeğime kavuşsam yaa
çok sabırsızlanıyormm hemde kavuşamadan tekrar kaybedicem diye çok korkuyorum
biran önce sağlıklı bir doğum yapıp bebeğimi sarsam da kurtulsam bilmiyorumkismile

Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.Çok üzüldüm halada üzülüyorum ama kader...bebeğin kaç aylık şu an.Allah bebeğine sağlık versin

Allah bir daha yaşatmasın.Allah bebek isteyen herkesin kucağını sağlıkla doldursun inşallah..Allah acıtmasın kimseyi...

geçmiş olsun arkadaşlar,
biz de ağustos 2008'de buraya yazmaya başladığımızda aynı acıları yaşıyorduk.şimdi birçok arkadaşım benim gibi bebek sahibi oldu.inşallah sizin de annelik haberlerinizi alacağız.umudunuzu yitirmeyin,melekleriniz size kardeşlerini gönderecek,buna inanın opuyorumnanaktan

inşallah bizde en yakın zamanda annelik haberimizi veririz.İyi dilekleriniz için teşekkürler.Allah kimseyi acıtmasın..

Sağol canım çok şükür 9. aya geldik. Lütfen stres yapma bende başta çok korkuyordum ama doktorumun ve eşimin yardımıyla atlattım canım. Bak ne güzel yolu yarılamışsın en kısa sürede hissetmeye başlayacaksın bebeğini bu günlerinin tadını çıkar zaman çok hızlı akıyor gerçekten. 7. aydan itibaren ağırlaşacaksın zaten.kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..:Saruboceq:

Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.Çok üzüldüm halada üzülüyorum ama kader...bebeğin kaç aylık şu an.Allah bebeğine sağlık versin

Amin canım çok teşekkür ederim. Ben 9. ayıma girdim canım 3 haftamız kaldı Allahın izniyle..
İnşallah en kısa sürede sende tekrar hamile kalır ve sağlıkla evladını kucaklarsın.
Aynı acıyı yaşadığım için hergün dua ediyorum sizlere..
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..:Saruboceq:

Amin.Bebeğine kavuşmana çok az kalmış.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.duaların içinde çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zaman da
sağlıkla bebeğime kavuşur ve size buradan yazabilirim..

İnşallah canım amin.. Güzel haberlerini almak dileğiyle..

5 aylık olduk bızde canım en saglıklısı normal dogum ıns Rabbım kolaylıkla bebısını kucagına almayı nasıp eder canım,benım hamılelık bıraz sorunlu gecıo yansıyon ve kolesterol le ugrasıyorum ama bebegımın saglıgı cok ıyı sukurler olsun

slm kızlar nasılsınz angel maşşalah canım sanada 5 ayı geride bırakmışsın allah tamamına erdirsin işalah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

zehr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…