- 7 Ekim 2008
- 1.160
- 0
- 156
- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.021
zehracıgım melegın ıcerde sana gelmek ıcın hazırlık yapıodur az kalmıs maşallah ne cabuk gectı zaman dogum seklın bellımı canım
merhaba arkadaşlar.1 hafta öncesinde temmuz anneleri forumunda idim.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 5 gün önce aldılar.çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir faydası yok.allah onu sağlıklı olmadığı için aldı biliyorum.inşallah en kısa sürede kendimi toparlayacağım.sizden yardım istiyorum.beni anlayabilecek sadece sizlersiniz.allah bebeğini kaybeden hekese sabır versin.daha sağlıklı ve hayırlı bebeklerini en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip etsin..
merhaba arkadaşlar.1 hafta öncesinde temmuz anneleri forumunda idim.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 5 gün önce aldılar.çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir faydası yok.Allah onu sağlıklı olmadığı için aldı biliyorum.İnşallah en kısa sürede kendimi toparlayacağım.Sizden yardım istiyorum.beni anlayabilecek sadece sizlersiniz.Allah bebeğini kaybeden hekese sabır versin.Daha sağlıklı ve hayırlı bebeklerini en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip etsin..
merhaba arkadaşlar.1 hafta öncesinde temmuz anneleri forumunda idim.10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 5 gün önce aldılar.çok üzüldüm çok ağladım ama hiç bir faydası yok.Allah onu sağlıklı olmadığı için aldı biliyorum.İnşallah en kısa sürede kendimi toparlayacağım.Sizden yardım istiyorum.beni anlayabilecek sadece sizlersiniz.Allah bebeğini kaybeden hekese sabır versin.Daha sağlıklı ve hayırlı bebeklerini en kısa zamanda kucaklarına almayı nasip etsin..
Öncelikle gecmiş olsun canım allah birdaha bu acıyı yaşatmasın...
Benimde gecen yıl aralık ayında 10 haftalık bebğimin kalbi durduğu için alınmıştı...
5 ay sonra tekrar hamile kaldım o da kanamayla düştü...
Bu acıyıda ben ikikez yasadım anlayacağın.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım inş onda sağlıkla alırım bebişlimi kucağıma..
Allah herkese nasip etsin:)
Canım geçmiş olsun Allah sabırlar versin..
Bende ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim 8 ay sonra tekrar hamile kaldım.
İnşallah sen tekrar hamile kalmak için benim kadar beklemezsin ve çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq:
mrb canım büyük geçmiş olsun allah sabır versin benim bebeğimde 10 gün yaşadı sadece yoğum bakımda çok zor allahım hepimize sabır versin
Benimde gecen yıl aralık ayında 10 haftalık bebğimin kalbi durduğu için alınmıştı...
Temmuz ayında tüp bebek yaptıracağım inş onda sağlıkla alırım bebişlimi kucağıma..
Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın.Sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
geçmiş olsun arkadaşlar,
biz de ağustos 2008'de buraya yazmaya başladığımızda aynı acıları yaşıyorduk.şimdi birçok arkadaşım benim gibi bebek sahibi oldu.inşallah sizin de annelik haberlerinizi alacağız.umudunuzu yitirmeyin,melekleriniz size kardeşlerini gönderecek,buna inanın opuyorumnanaktan
zehracım 9. ayına qirmişsin maşallah
ay bende biran önce 9. ayıma qirsemde bebeğime kavuşsam yaa
çok sabırsızlanıyormm hemde kavuşamadan tekrar kaybedicem diye çok korkuyorum
biran önce sağlıklı bir doğum yapıp bebeğimi sarsam da kurtulsam bilmiyorumkismile
Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah.Çok üzüldüm halada üzülüyorum ama kader...bebeğin kaç aylık şu an.Allah bebeğine sağlık versin
Amin canım çok teşekkür ederim. Ben 9. ayıma girdim canım 3 haftamız kaldı Allahın izniyle..
İnşallah en kısa sürede sende tekrar hamile kalır ve sağlıkla evladını kucaklarsın.
Aynı acıyı yaşadığım için hergün dua ediyorum sizlere..
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..:Saruboceq:
Amin.Bebeğine kavuşmana çok az kalmış.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.duaların içinde çok teşekkür ederim.İnşallah en kısa zaman da
sağlıkla bebeğime kavuşur ve size buradan yazabilirim..
Canım az kaldı gerçekten heyecanımızda arttı iyice..eyvahedigeldismile
Çarşamba günü doktordayız teyzesi kan tahlillerimiz yapılacak. o zaman belli olur sanıyorum doğum şeklimizde.. a.s
Ama ben normal doğum olmasını istiyorum hayırlısıyla. Hakkımızda hayırlısı olsun..:Saruboceq:
Senin nasıl gidiyor hamilelik canım herşey yolundamı? Ne kadarlık oldunuz?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?