- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.041
5 aylık olduk bızde canım en saglıklısı normal dogum ıns Rabbım kolaylıkla bebısını kucagına almayı nasıp eder canım,benım hamılelık bıraz sorunlu gecıo yansıyon ve kolesterol le ugrasıyorum ama bebegımın saglıgı cok ıyı sukurler olsun
zehra naptı acaba doğum yaptımı bizi haberdar eder işallah.
saol sıbelcım az kaldı ıns Allahın ıznıyle ama bu seferde benı erken dogum korkusu sardı,zehra dogum yapmıstır belkı ıns yakında haberlerını alırız
Sibel, Angel canım arkadaşlarım merhaba epeydir uğrayamadım topiğe kusura bakmayın. Henüz doğurmadım ama oğlum gelmek istiyor artık.kaydirigubbakcemile3
Suyumuz azalmış doktor yakın takibe aldı bizi birde yaramaz oğlum dönmemiş tam olarak yani sezeryan olacağız..eyvahedigeldismile
Bu cuma yada cumartesi doğum olacak oğlum daha erken gelmezse. Yarın kontrolümüz var tarih kesinleşir artık.
Angel canım çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış tansiyonu tetikler istirahat et bol bol ve heyecanlanma..
Dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizi..opuyorumnanaktan
Sibel, Angel canım arkadaşlarım merhaba epeydir uğrayamadım topiğe kusura bakmayın. Henüz doğurmadım ama oğlum gelmek istiyor artık.kaydirigubbakcemile3
Suyumuz azalmış doktor yakın takibe aldı bizi birde yaramaz oğlum dönmemiş tam olarak yani sezeryan olacağız..eyvahedigeldismile
Bu cuma yada cumartesi doğum olacak oğlum daha erken gelmezse. Yarın kontrolümüz var tarih kesinleşir artık.
Angel canım çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış tansiyonu tetikler istirahat et bol bol ve heyecanlanma..
Dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizi..opuyorumnanaktan
Allah kurtarsın sağ salim inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
canım ıns Rabbım yardımcın olsun sag salım kucagına al bebısını
bende az önce doktordan geldim ve Rahmimde asiri kan ve akinti oldugundan doktor bebegimi göremedi. Hatta düsük ihtimalim cok yüksekmis. Onun icin yarin hastanede randevum var eger hastanedede tüm belirler ayniyasa kürtaj olacagim arkadaslar.. Cok üzgünüm..
Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..
canım benım cok gecmıs olsun gozunaydın,epıdural sezeryan nasıl ıyı oluomu agrın sızın varmı
zehracım tatlı anniş yağızına kavuşmuşsun gözün aydın maşallah oğluşuna en kısa zamanda resim bekliyoruz.darısı angela diğer annişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?