Bebeğini kaybedenler......

saol sıbelcım az kaldı ıns Allahın ıznıyle ama bu seferde benı erken dogum korkusu sardı,zehra dogum yapmıstır belkı ıns yakında haberlerını alırız

bugun 15 gün oldu senden ayrılalı meleğim...hala seni özlüyorum...ama biliyorum Allahım öyle büyükki beni daha çok üzmemek için aldı seni benden.Alışacağım.zaman herşeyin ilacı..Umutlarım bitmeyecek...

Arkadaşlar burda yazılanları okuyarak inanın çok rahatlıyorum.benim gibi bebğini kaybeden arkadaşların tekrar hamile olduğunu görmek,bebeğinin olduğunu görmek umudumu artırıyor...Allah sağlıkla bebklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah....dualarım sizinle...

angel canım korkma lütfen rahat ol bebişin annesini hiç üzermi belki doğduktan sonra yaramazlık yaparak üzebilir ozamanda ısırırsın poposundan.::)))kendine dikkat et.

gizem slm canım hikayen nasıl anlatmak istersen eğer.yinede allah sabır versin.inşallah tez zamanda kucağını doldursun.bak bizim kuzular büyüyor kızım 7 aylık oldu bile daha dün gibi umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan.

zehra naptı acaba doğum yaptımı bizi haberdar eder işallah.

saol sıbelcım az kaldı ıns Allahın ıznıyle ama bu seferde benı erken dogum korkusu sardı,zehra dogum yapmıstır belkı ıns yakında haberlerını alırız

Sibel, Angel canım arkadaşlarım merhaba epeydir uğrayamadım topiğe kusura bakmayın. Henüz doğurmadım ama oğlum gelmek istiyor artık.kaydirigubbakcemile3
Suyumuz azalmış doktor yakın takibe aldı bizi birde yaramaz oğlum dönmemiş tam olarak yani sezeryan olacağız..eyvahedigeldismile
Bu cuma yada cumartesi doğum olacak oğlum daha erken gelmezse. Yarın kontrolümüz var tarih kesinleşir artık.
Angel canım çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalış tansiyonu tetikler istirahat et bol bol ve heyecanlanma..
Dualarınızı bekliyorum öpüyorum sizi..opuyorumnanaktan

Allah kurtarsın sağ salim inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım ıns Rabbım yardımcın olsun sag salım kucagına al bebısını

Allah kurtarsın sağ salim inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan

canım ıns Rabbım yardımcın olsun sag salım kucagına al bebısını

Kızlar az önce geldim doktordan perşembe günü sezeryan oluyorum.
Cuma yada cumartesi diyordu doktorum bugün perşembe dedi suyum azaldığı için bekletmek istemiyor.
Oğlumun kilosuda 3422 gr. olmuş. dualarınıza ihtiyacım var..

bende az önce doktordan geldim ve Rahmimde asiri kan ve akinti oldugundan doktor bebegimi göremedi. Hatta düsük ihtimalim cok yüksekmis. Onun icin yarin hastanede randevum var eger hastanedede tüm belirler ayniyasa kürtaj olacagim arkadaslar.. Cok üzgünüm..

canım zehracıgım bebısın annesıne hemen kavusmak ıstemıs bekleyememıs bı kac gun daha suan kucagındadır bebısın bızım yerımızede kokla Allahım ıkınızede ve esınede uzun saglıklı omurlr versın

İnşallah bebeğini kaybetmezsin..dularım seninle..

sanırım dün bebeğini kucağına aldın..O güzel mis kokulu bebeğin seni çok özlediği için yanına erken gelmek istemiş..Rabbim sizi hiç ayırmasın...

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim.Oğlumuz dünyaya gözlerini açtı. ısmi yağız.Epidural sezeryan oldum. Yeni yeni toparlanıyoruz. Çok şükür herşey yolunda sadece sütümüz gelmedi. Hepinizi öpüyorum darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla..Allah en kısa sürede sizlerede bu mutluluğu yaşatsın.:Saruboceq:

canım benım cok gecmıs olsun gozunaydın,epıdural sezeryan nasıl ıyı oluomu agrın sızın varmı

zehracım tatlı anniş yağızına kavuşmuşsun gözün aydın maşallah oğluşuna en kısa zamanda resim bekliyoruz.darısı angela diğer annişlere.

canım benım cok gecmıs olsun gozunaydın,epıdural sezeryan nasıl ıyı oluomu agrın sızın varmı

Sağol canım darısı başına inşallah. Epidural sezeryan genel anesteziye göre daha iyi bebeğimin doğum anını gördüm sadece doğum anında biraz baskı hissediyorsun karnında ama acı hissetmiyorsun kesinlikle.a.s

zehracım tatlı anniş yağızına kavuşmuşsun gözün aydın maşallah oğluşuna en kısa zamanda resim bekliyoruz.darısı angela diğer annişlere.

canım çok teşekkür ederim. Resmimiz burada teyzesi..opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/344929-2010-subat-bebislerinin-fotolari-4.html

Darısı bebeğini kaybeden tüm arkadaşlarımın başına inşallah sizlerde en kısa sürede tekrar hamile kalır bu duyguyu yaşarsınız. :Saruboceqoğumda dua ettim sizler için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…