- Konu Sahibi baby nurse
-
- #3.261
bebegini kaybedenlere allah sabir versin ...takrar hamile kalin biraz olsun yaralariniza merhem oluolar .bende ilk hamileligimi 4 ay sonra dr umun kalbi durmus demesiyle kaybetmistim ama simdi iki tane evladim var oglum 8 yasinda kizim 4,5 onlar unutturuo yasadiklarimi bana . allah cocuklarimiza uzun omurler versin insallah saglikli gunler dilerim ii gunler
chocolategirl, herşeyin hayırlısı. evliliğinde sorunlar olduğunu yazmıştın, işine karışmak gibi olmasın ama belki de bebek için doğru zaman değildir. benim ailem de sorunluydu ve ben hep keşke boşansalardı diyorum. keşke öyle bir evde büyümeseydim.
bu acıyı yaşayan biir cnm üzülme demkle olmaz üzülürsün biliyoumbenim de bebeğim şuan benden gitmekte... kanamam var arkadaşlar,7 haftalık hamileydim. bebeğimin kesesi 3mm ydi,2 kere doktora gittim 1 hafta arayla,büyümedi..2 gündür kanamam var,sancım var...napalım veren de alan da Allah,ama çok üzülüyorum,bir hayat gidiyor işte..benim kanım benim parçam(
hiç üzülme arkadaşım o testler sadece insanı yıpratıyor başka da hiç bir işe yaradığı yok bazen kaderci olmak gerek diye düşünüyorum testlerle her çocuğun sağlıksız olduğu ortaya çıksaydı engelli çocuklar olmazdı,benimde aynısını söylemişlerdi günlerce ağlamıştım taki herşey belli olduğunda sağlıklı olduğu ortaya çıktı ama ondan sonrada bebeğimi kaybettim o yüzdende bu testlerle ne kendini ne de bebeğini üz.CANIMSIN BITANEMSINa.s.a.s.
NE dedım ben sana canım arkadasım
hıssedıyorum sende cok yakında hamıle kalacaksın dedım
veeeeeeee bak benden 2 ay sonrada sen sevınclı haberı verdınŞeniz
allah bu sefer yuzunu güldürsün sag salım kucagına almayı nasıp etsın :Saruboceq:
benımse bıraz kötü haberlerım var size
2 gündür aglamakdan sıze bıle yazamadım
2li tarama test sonucumu aldım ve cok cok kötü cıktı
doktorum 3lü test ve ayrıntılı ultrason önerdı
oda bır dahakı ay yapılacak tabı bu sürede aklımı yitirmezsem iyi:1no2:
onlarda kötü çıkarsa amniyosentez:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işin ilginc tarafı ense kalınlıgı 1.1mm ve burnu cok guzel olusmus bebegımın
doktorum bence bu bebek gayet saglıklı ama bunlarıda yaptırıp emın olalım dıyo
yarın baska bır prof.dan randevu aldım bana lutfen dua edın
hayatımın en zor gunlerını yasıyorum
hepınızı optum kızlar
canim merhaba rabbim tekrarini yasatmasin bu son acin olsun ins...bende tam 6 kez bebeklerimi kaybettim kalp atimlari durdu en sonuncusu ise 8 aralikta kaybettiM melegim gitti beni birakip.. rabbim meleklerimizin yerini dolduracak kuzularimizi biran önce yollar inskızlar bende bir sene sonra bu ay hamile oldgumu ögrendim düşük tehlikem vardı doktorum yatacaksın kalkmıycaksın dedi ama malasef bebegim tutunamadı ve düşük yaptımsimdi doktorum iki uc ay korunun dedi... inş ikinci melegimi hayırlısıyla saglıklı alırım kucagıma
canim merhaba rabbim tekrarini yasatmasin bu son acin olsun ins...bende tam 6 kez bebeklerimi kaybettim kalp atimlari durdu en sonuncusu ise 8 aralikta kaybettiM melegim gitti beni birakip.. rabbim meleklerimizin yerini dolduracak kuzularimizi biran önce yollar ins
evet canim hayirlisi buymus demekki rabbim böyle karar vermis hakkimizda elhamdulillah demekten baska caremiz yok ...umudumuz hep olacak hep bizimle kalacak ve ben inaniyorum rabbim birgün yüzümüzü güldürecek daha zor sinavlara sokmasin rabbim ins ...amin canım cok teşekkür ederim...seydam sanada cok gecmiş olsun rabbim sabır versin hepimize... gercekten cok zor ama napalım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimden...ama umudumuzu kaybetmiycez inş allahımın izniyle tekrar hmile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagıma alcaz inş
minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
amin canım cok teşekkür ederim...seydam sanada cok gecmiş olsun rabbim sabır versin hepimize... gercekten cok zor ama napalım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimden...ama umudumuzu kaybetmiycez inş allahımın izniyle tekrar hmile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagıma alcaz inş
geçmiş olsun bende 3. bebeğimi 15 gün önce kaybettim.
çok geçmiş olsun ccanım. bende 20 şubatta 8 haftalık bebeğimi kanama sonucu kaybettim benim kalbide atıyordur bir gün önce ama olmadı işte yaşayamadı bebeğim . ilk bebeğimdi benim ve hep bir korku var içimde ya yine tekrar hamile kalıp kaybedersem diye senin araştırıldımı düşüklerin sebebi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?