Bebeğini kaybedenler......

bebegini kaybedenlere allah sabir versin ...takrar hamile kalin biraz olsun yaralariniza merhem oluolar .bende ilk hamileligimi 4 ay sonra dr umun kalbi durmus demesiyle kaybetmistim ama simdi iki tane evladim var oglum 8 yasinda kizim 4,5 onlar unutturuo yasadiklarimi bana . allah cocuklarimiza uzun omurler versin insallah saglikli gunler dilerim ii gunler

allah razı olsun canım allah evlatlarını size bağışlasın.....

benim de bebeğim şuan benden gitmekte... kanamam var arkadaşlar,7 haftalık hamileydim. bebeğimin kesesi 3mm ydi,2 kere doktora gittim 1 hafta arayla,büyümedi..2 gündür kanamam var,sancım var...napalım veren de alan da Allah,ama çok üzülüyorum,bir hayat gidiyor işte..benim kanım benim parçam (

chocolategirl, herşeyin hayırlısı. evliliğinde sorunlar olduğunu yazmıştın, işine karışmak gibi olmasın ama belki de bebek için doğru zaman değildir. benim ailem de sorunluydu ve ben hep keşke boşansalardı diyorum. keşke öyle bir evde büyümeseydim.

haklısın cnm... çok haklısın.çocukların mutlu ortamda büyümeleri lazım,herşein hayırlısı...

bu acıyı yaşayan biir cnm üzülme demkle olmaz üzülürsün biliyoum (bende aynı acıyı yaşadım hemde 9 yıl evligimin ardından hiç gebeligim olmamışken tüp bebk denememde ilk defa çok mutluydum ilk defa herşeyin bir anlamı vardı varlıgını hissetmesemde varoldugunu biliyodum yaa seneler sonraa en güzel mutluluktu bu ama malesef bende ebeligin 8 haftasında gelişimi durdu kalb atışıı yok bebegimin kürtajla sonlandırdık malesef ( rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın bende 2 doktora gittim hani doktoruma güveniyorum ama ilerde sırf keşke dememem için başka doktorada gittim oda aynısını dedi ve alındı o yüzden bu acıyı ceken bilir herne olursa olsun hayat bi şekilde devm ediyor üzüntün zamanla hafiflior inş bişe olmamıştır şuan ama ama egerki olduysa bidaha olacak bebegine adapte olmaya çalış ....

hiç üzülme arkadaşım o testler sadece insanı yıpratıyor başka da hiç bir işe yaradığı yok bazen kaderci olmak gerek diye düşünüyorum testlerle her çocuğun sağlıksız olduğu ortaya çıksaydı engelli çocuklar olmazdı,benimde aynısını söylemişlerdi günlerce ağlamıştım taki herşey belli olduğunda sağlıklı olduğu ortaya çıktı ama ondan sonrada bebeğimi kaybettim o yüzdende bu testlerle ne kendini ne de bebeğini üz.

kızlar bende bir sene sonra bu ay hamile oldgumu ögrendim düşük tehlikem vardı doktorum yatacaksın kalkmıycaksın dedi ama malasef bebegim tutunamadı ve düşük yaptımsimdi doktorum iki uc ay korunun dedi... inş ikinci melegimi hayırlısıyla saglıklı alırım kucagıma

canim merhaba rabbim tekrarini yasatmasin bu son acin olsun ins...bende tam 6 kez bebeklerimi kaybettim kalp atimlari durdu en sonuncusu ise 8 aralikta kaybettiM melegim gitti beni birakip.. rabbim meleklerimizin yerini dolduracak kuzularimizi biran önce yollar ins

Son düzenleme:

amin canım cok teşekkür ederim...seydam sanada cok gecmiş olsun rabbim sabır versin hepimize... gercekten cok zor ama napalım hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo elimden...ama umudumuzu kaybetmiycez inş allahımın izniyle tekrar hmile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucagıma alcaz inş

evet canim hayirlisi buymus demekki rabbim böyle karar vermis hakkimizda elhamdulillah demekten baska caremiz yok ...umudumuz hep olacak hep bizimle kalacak ve ben inaniyorum rabbim birgün yüzümüzü güldürecek daha zor sinavlara sokmasin rabbim ins ...

allaha şükürler olsun bu kaybın arkasından tekrar hamileyim benim gibi bebeğini kaybeden annelerede sağlıklı hamilelikler diliyorum allah bir daha yaşatmasın....

9 haftalık bebeğimi kaybettim,kalbi durdu perşembe günü,cuma günü kürtaj oldum.çok büyük bir acı bu,1.5 yıl öncede dış gebelik olmuştum,artık umudum kalmada üst üste geldi hep,RABBİM hayırlısını nasip etsin.

minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...

canım üzülme allah hepimize sabır versin. beterin beteri var ben kızımı 1 aylıkken kaybettim. ve çok çektik kızımda bende. hep hastanelerdeydik. gözlerimin önünde eridi kızım. ve doktorumun küçücük ihmali yüzünden gitti bebeğim.okadar kötüyümki kendimi kaybettim. ben haftalarca hastanelerde uyumadan ameliyatlıameliyatlı uyumadan açkaldım kızımınyanında sabahladım.. şuanda doktorlardan nefret ediyorum. evlat acısı çok kötü çok iyi biliyorum allah kimseye yaşatmasın.

geçmiş olsun bende 3. bebeğimi 15 gün önce kaybettim.

geçmiş olsun bende 3. bebeğimi 15 gün önce kaybettim.

çok geçmiş olsun ccanım. bende 20 şubatta 8 haftalık bebeğimi kanama sonucu kaybettim benim kalbide atıyordur bir gün önce ama olmadı işte yaşayamadı bebeğim . ilk bebeğimdi benim ve hep bir korku var içimde ya yine tekrar hamile kalıp kaybedersem diye senin araştırıldımı düşüklerin sebebi ...

btaskır cok gecmıs olsun..ALLAHIM bu acıyı kımseye yaşatmasın.25 mart cuma günü rutin kontrolumuz için randewulaştık dr umuza gittik.çok heyecanlıydık.13 hafta 1 günlüktü.2lı tarama testı yapılacaktı.dr um tarttı benı supersın boyle dewam et dedı.cinsıyetını gorebılırız sanırım dedı.kol ve bacaklarını da görecektik gelişimi tamamlanmıştı bize göre.sedyeye yattım ultrasonla incelemeye başladı dr um benım de gözüm ekrandaydı.ben de birsey göremıyordum.bebegımı normal ınsan seklınde gormeyı beklıyordum cunku..anlamıkştım bırseyhlerın ters gittiğini.dr zorlanarak ''eveeet bugün size üzücü haber vereceğim maalesef bebeğin kalbi durmuş'' dedi!!!!!!!!! yıkılmıştım şok olduk eşimle.emin misiniz tekrar bakın dedim.ne kadar baksak da sonuç değişmeyecekti.ağlamaya başladım inanmıyordum.3 gün oldu fakat hala keşke bu bır kabus olsa da uyansam dıyorum.ama değil işte.ctesi kürtajla aldılar bebeğimi.bebeğim bıze göre 13 haftalıktı fakat içimde 25 gün önce 9 bucuk haftalıkken kalbı durmus.gelişememiş ondan dolayı dedı dr.dedim ben mı dıkkat edemedım koruyamadım yawrumu.asla boyle dusunme ne anne ne de babayla ılgılı degıl bebğin dunyaya gelmek ıstemedı dedı.patolojıye gönderildi ama drum gönderılıyor fakat bırsey cıkmaz dedı ılk gebelıkte.ctesı kontrolum war sonuc ozaman alacagız.benım de senın gıbı ılk yawrumdu 1 yıl 4 aylık ewlıyken hamıle kalmıstım.hormonlarımda sorunum oldugu ıcın klomen kullanıp 3 ayında hamıle kalmıştım havalara uçmuştuk eşim ağlamıştı sewınçten...ilk yawrumdu melek oldu ='(((( ben ümidimi kesmemeye çalışıyorum.daha cok yenı eşim işe gıtmeyecek 1 hafta yanımda olmak ıcın fakat onu gorunce daha da huzunlenıyorum.o benden daha cok sewınclıydı çünkü.ben de senin gibi korkuyorum sonrakılerde de böyle olursa dıye isyan etmıyorum asla! dua etmekten başka bırsey gelmez elımden...
olumlu düşünelım arkadaslar benım cok yenı ama atlatmalıyım sağlığıma dıkkat etmelıyım ki ılerdekı yawruma saglıkla hamıle kalayım kanmam ertesı gunu oldu sadece.dr umuz 5 hafta sonra adet olacagımı bu 1 ay korunmamızı o adetten sonra tekrar çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.kısmet ALLAHIM SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE.DUA EDELIM BOL BOL.ALLAH ISTEDI BUNU BEN HER AKŞAM HAYIRLI EWLAT WER ALLAHIM DIYORDUM BELKI DE HAYIRLI DEGILDI.ALLAHIM BANA ACIDI.sakın karamsar olmyın iyi düşünürsek ıyı olacak goreceksınız ...ben su an kotuyum ama zaman herseyın ılacı.hep umudum war 13-4 ay ıcınde yıne olacak dıye.ve bu kez yawrum coksaglıklı büyüyecek .İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN!
ALLAH'A EMANET OLUN...

Benimde arkadaşım 5 haftalık bebeğini aldırmak zorunda kaldı maalesef. Bebek normalde olması gerektiğinden çok çok küçükmüş. Sakat doğma ihtimali yüksek olduğu için kürtaj yaptı doktor. Arkadaşım perişan,eşi perişan....Arkadaşlar bu neden olur acaba ve arkadaşımın ilk bebeğiydi sonrası için bir problem olur mu acaba?
Allah herkese sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…