- Konu Sahibi baby nurse
-
slm hale nekadar çok nöbet tutuyorsun sen.yoğunsunuzda galiba.kolay gelsin.
valla bende adet olmayı bu kadar hiç istememiştim
Hadi bakalim kim önce olacakkkkkkkk...
minik meleklerini cennete yollayan anneler üzüntümüzü paylaşalım ben bebeğimi bugün kaybettim kalbi atmadı 8+3 ken bebeğimin kalbi atmadı ve onu bugün benden aldılar çok üzgünüm...
selamlar canlarım...sız benı unttunuz sanırım.bu konuda 1. lık bana aıt :) krtajdan sonra 23. gun ılk reglım oldu.bıtmek uzere su an...ama umarım hersey eskı halınde ve normal olarak gelısır bundan sonra.artık hıc bırımız uzulmeyelım.yuce Allah bızede o mınık guzel mucızelerınden bırını gondersın...ve uzun sure hıc regl olmayalım...amııınnnn. kızlar morallerı bozmak hıc yok ama.bız burda hepımızın yasadıgı ortak bı acı paylastık.ama artık ınsallah mutlu mujdelı haberler paylasıcaz.bıraz sabır gerek sadece...optum hepınızı bır bır...a.s[/ selam canım bende 29 gün önce kürtaj oldum ama doktorum 45 gün sonra adet olacagımı söyledi senin erken olmuş valla süper.
benim bebeğimide 7 haftalıkken kalbi atmadığı için aldılar benden Allah sabır versin canım..inşallah en yakın zamanda yine hamiş oluruz ve bu defa sağ sağlim alırız bebişimizi kucağımıza..
Hadi ya bu sicakta boşu boşunami gittin. Neyse evde çocuğunla olmak gibisi yoktur heralde.allah bizede nasip eder inşallah anne olmayi.
canım,hoşgeldin.biz burada birbirimize tutunup acılarımızı hafiflettik.şimdi iyi haberler bekliyoruz,inşallah birer birer alacağız.sen de kürtaj tarihini ve tavsiye edilen korunma süreni yazarsan listemize ekleriz.kimbilir,belki de son gelen ilk giden olur :jeyyar: tabi gitmek dediysek lafın gelişi,hamile olan sık sık gelecek ki bizim umudumuzu tazelesin.
benim bebeğimide 7 haftalıkken kalbi atmadığı için aldılar benden Allah sabır versin canım..inşallah en yakın zamanda yine hamiş oluruz ve bu defa sağ sağlim alırız bebişimizi kucağımıza..
sanada çok geçmiş olsun canım
inşallah bu kötü günleri atlatacağıa burda hepimiz kader arkadaşıyız
allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin ömürleri uzun olsun inşallah
AMİN:Saruboceq:
gecmıs olsun canım..hosgeldın aramıza.hepberaber atlatıcaz bu gunlerıde ınsallah..mujdeler yazılacak topıgımıze..hıssedıyorum az kaldı sankı.ne dersınız kızlar ? sankı ılk adetten sonra hamıs olcaklar var aramızda, ıcıme dogdu sankı:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?