Bebeğini kaybedenler......

Sersoycum sen korunmuyormuydun.eğer korunmadiysan hamile olabilirsin.hcg horonunun tam düşmediysede hamilelik belirtilerini yaşarin.benim bugün 20.günüm yeni yeni şişliklerim bitiyor.

canım tam saymadım ama benimde 25. günüm falan, benim normal yolla hamile kalmam çok çok zor diye korunmadım ve sadece 1 defa beraber olduk onda da ne gün saydım ne de hesaplama yaptım. sorumun sebebi 2 gündür gövüs uçlarımda aşırı hassasiyet var tıpkı hamileliğimdeki gibi oldu gövüslerim kafam karıştı değilimdir demi yaa içime kurt düştü

Sersoy canim öyle deme.halk arasinda bir laf vardir düşüğün ayaği karninda kalir çok kolay hamile kalinir hadi hayirlisi

canlar bende bugün gittim doktora. baktı herşey normal dedi. rahimde kanayan bölge oldukça küçülmüş. bende gördüm. zaten kanamamda azaldı. 3 ay korun dedi.hem doğumkontrol hapı verdi hemde prezervatif kullanın dedi enfeksiyonlara karşı dedi. Ayrıca bende pco da olduğu için korunma sürem bitince progestana başlayacağız. Allah nasib ederde yine hamile kalırsam progestan tedavisiyle devam edicem hamileliğime. tekrar düşük olmasın diye.
nuraycım bende 7 haftalıkken kaybettim bebeğimi. minicik kalbi durdu...

sibelcim ya uğraşırsın didinirsin olmaz, hiç ummadığın bir anda olmuyormuyumuş bide kaydirigubbakcemile3 ... hayırlısı olsun bakalım.. gelirse hoşgelir.. sefa gelir

Kuzucum esracim çok sevindim hayirlisi olsun.
Bu arada korsan topik açilmiş oralarda gördüm seni
loloda orda.haleye şikayetmi etsem.

Kuzucum esracim çok sevindim hayirlisi olsun.
Bu arada korsan topik açilmiş oralarda gördüm seni
loloda orda.haleye şikayetmi etsem.

tühh yakalandık haa :) aman canım geziyorum işte orada burada. ama bizim has topiğimiz burası tabiki canım benim. arkadaşlar bu arada 2 haftalık iznim bitti. pazartesi Allahın izniyle işe başlayacağım. yine yoğun bir dönem beni bekliyor. ben özel bir anaokulunda hem müdürlük hemde öğretmenlik yapıyorum. özel okul olduğu için yaz tatili yada yarıyıl tatilide yok. oyüzden çok yoğun ve yorucu oluyor. ama ne yapalım sağlık olsunda çalışalım. yani artık gündüzleri nete giremeyeceğim. beni unutmayın. fırsat buldukça akşamları takip edicem gelişmeleri. hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
ya 3 ay korunma süresi çok değilmi kızlar ya. şeytan diyo ...............................:kötükedihüso))

yahu bacım, 'aramızda pko'lu var mı?' dediğimde nerdeydin?ben de seviniyordum, 'oh oh herkes sağlıklı' diye.sevgili kardeşim,sen insülin direncini kıran ilaçlardan(glukofen,glukofaj...) kullandın mı?kullandıysan hamilelikte devam ettin mi?prospektüste hamileler kullanamaz yazdığı için ben glukofeni bıraktım ama pko'lu bir arkadaş 'düşük riskine karşı ilk 3 ay glukofaja devam ettim' yazmış,kahroldum.sen bu konuda birşey biliyor musun?

arkadaşlar siz ne kadarlıkken kaybettiniz bebişlerinizi.

ben 9+0'dim,normal kontrolüm için gitmiştim.ağrı,kanama,... hiçbir şikayetim yoktu.bebişimin kalp atışlarını görmek için yattım masaya,öldüğünü öğrendim senağlama 'ne zaman kaybetmişim?' dediğimde de '6 haftalık görünüyor ama belli olmaz.6. haftada ölüp o şekilde kalmış da olabilir,8. haftada ölüp büzüşerek küçülmüş de olabilir.' dedi.patoloji sonucumdan da hiçbirşey çıkmadı.ama hep dediğim gibi,bu benim yedek doktorumdu,asıl doktorumla randevum 11 eylülde.ondan çok daha açıklayıcı bilgiler almayı umuyorum.iyi bir doktora gitmek de başa bela...1-2 ay sonraya gün alabiliyorsunuz,ben bu 11 eylül randevusunu temmuzda hamileyken almıştım

kızlar ya birşey soracam size, düşükten sonraki ilk adete yaklaşırken hamislik belirtisi yaşadınızmı?

ay canım benim ben diyorum hep küretaj düşük sonrası kolay hamile kalınır diye eğer öyleyse sende çok hızlı çıktın canım......adet belirtiside olabilir yinede....hayırlısı artık...

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim geri sayım başladı....:teytey:teytey::teytey::teytey:

neden duruyo bebeklerimizin kalbi.patoloji sonucumu aldım bugün doktor temiz çıkmış dedi peki o zaman niye durdu kalbi.

bu bebeklerin %70 i kromozom anomalisi arkadaşlar ayrıca geçirilmiş enfeksiyonlarda olabilir ben 6 haftalıkken ağır gribal enfeksiyon geçirdim mesela...biz ona bağladık...

slm halecim ya hep ağlıyacak halimiz yok.birazda gülelim değilmi canımcım.
kuzucum işin için de kolay gelsin diyorum bende bu yaz hamileyim diye hiçbiryere gitmedim.şimdi bayramla birlikte gezicem istanbul falan.gerçi biraz önce denizden geldik burası tatil yeri ama otalde olupta yemek sorunun olmadan tatil yapmak deha güzel.
sersoycum.adet gününe nekadar kaldı bak bizde şimdi meraka düştük.allah hayırlı olan neyse onu versin.
halecim benimde hamileliğim sırasında annem çok hastaydı 15 gün hastanede yattı kanser araştırıldı ama ben çok büyük strese girdim içim hiç rahat değildi.çok şükür sonuç iyiydi ama ben buna çok bağlıyorum.

evet sibelcim streste önemli bir faktör vucüt istemsiz olarak kasılıyor ve bebeği endometrium duvarından atabiliyor
bundan sonra üzülmek yok yeter üzüldüğümüz güzel günler var inşallah anneciğinede çok sevindim şükür birşey çıkmamış onlar bizim başımızın tacı,allah onlara uzun ömürler versin:Saruboceq:

of canım ya kalp atışını duymak için gitmiştim bende ama ultrasonla bakınca içerde kan görüldü ve kalp atışını duyamadı hiç kalkmadan bir hafta yattım sonra gittigimde kalbi atmıyor diye kürtaja aldılar.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımızı bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.kürtajı 30 gün önce oldum hala regl olmadım.senin kürtajın ne zaman oldu canım?

allah sabır versin hepimizee.. bende 7 haftalıkken kaybettim bebeğimi. bi hafta vardı kalp atışlarını duymaya. hem de yerleşmişti yerine ama kanamam oldu ve kaybettim iştee.. allahım yeniden hamile olmayı ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almaı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…