- Konu Sahibi baby nurse
-
of canım ya kalp atışını duymak için gitmiştim bende ama ultrasonla bakınca içerde kan görüldü ve kalp atışını duyamadı hiç kalkmadan bir hafta yattım sonra gittigimde kalbi atmıyor diye kürtaja aldılar.Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımızı bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz.kürtajı 30 gün önce oldum hala regl olmadım.senin kürtajın ne zaman oldu canım?
kızlarrrrr....bugun moralım bozuldu benım.bı akraba mevlıdıne gıttık.orda bı akraba bana dedıkı ee sen de bıraz dıkkat etseydın ev tasırken dedı.bak evı tasıdın cocugu tasıyamamdın dedı.cok uzuldum.oysakı ben bılmıyodum hamıle oldugumu tasınırken...of bazen ınsanlar cok kırıcı oluyolar ya...ınsanı suclu hıssettırıyolar ::benneyaptımki
kızlarrrrr....bugun moralım bozuldu benım.bı akraba mevlıdıne gıttık.orda bı akraba bana dedıkı ee sen de bıraz dıkkat etseydın ev tasırken dedı.bak evı tasıdın cocugu tasıyamamdın dedı.cok uzuldum.oysakı ben bılmıyodum hamıle oldugumu tasınırken...of bazen ınsanlar cok kırıcı oluyolar ya...ınsanı suclu hıssettırıyolar ::benneyaptımki
kürtaj tarihim 6 ağustos.haftaya adet bekliyorum,inşallah gecikmez.
bebeğini kaybedenlere ..kızlar allah size sabır ve kudretinden bir nebze bile olsa nasip etsin.. Zordur eminim inşallah evlatlarınızla diğer (gerçek) dünyada kavuşmak nasip olsun.. Başınız sağolsun
Nilaycim 1 ay içindede adet olanlar var sen kenidini 45 gün diye sabitlemişsin eğer adetin düzenliyse daha erken olursun bence.
yahu bacım, 'aramızda pko'lu var mı?' dediğimde nerdeydin?ben de seviniyordum, 'oh oh herkes sağlıklı' diye.sevgili kardeşim,sen insülin direncini kıran ilaçlardan(glukofen,glukofaj...) kullandın mı?kullandıysan hamilelikte devam ettin mi?prospektüste hamileler kullanamaz yazdığı için ben glukofeni bıraktım ama pko'lu bir arkadaş 'düşük riskine karşı ilk 3 ay glukofaja devam ettim' yazmış,kahroldum.sen bu konuda birşey biliyor musun?
bu bebeklerin %70 i kromozom anomalisi arkadaşlar ayrıca geçirilmiş enfeksiyonlarda olabilir ben 6 haftalıkken ağır gribal enfeksiyon geçirdim mesela...biz ona bağladık...
sidocum resmen sok oldum sana nasil boyle seyler soyleyebilirklava: sen istermiydin hiç.ne cahil insalar var su dunyada.akrabanmis ama kusura bakma saçmalamis resmen.ne demek çocugu tasiyamadim sinirlendim bak simdi sen takma kafana boyle seyleri kismeti yokmus ki olmadi.
bu arada bende bugun doktora gittim arkadaslar ve herseyin çok iyi oldugunu soyledi doktor.adet sonrasi tekrar hamile kalabilirsin dedi hihoyyyt.hadi hayirlisi.dort gozle bekliyorum simdi.doktoruma folik aside basladigimi soyledim dudak buktu çok onemli degil gibi.halbuki internette okudugum ve burda sizlerden ogrendigim kadariyla çok onemli kafam karisti :uhm:ama olsun ben kullanicam yinede.
hayır canım bu ilaçları ilk defa senden duyuyorum. doktorum sağolsun (!) bana hiç bir ilaç vermemişti pco için. zaten ikinci kontrolüme gidemeden de kaybettim bebişimi. Şimdi işi biraz daha sıkı tutucak heralde Allah izin verirse. dediğim gibi korunmayı bırakınca progestan kullanıcan dedi. başkada bişey vermedi. bilmiyorum ki ya acaba bebeğimizi kaybetme sebebimiz pco ile alakalı mı? eğer öyleyse ya yine olursa? Allahım sen gösterme yarabbimm
bende bebişin ölümünde 1 hafta önce grip olmuştum. çok ağır sayılmaz ama 4 gün sürdü gribim. acaba ondan olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?