Bebeğini kaybedenler......

sizlere birşey danışmak istiyorum ben 7 ay önce preklemsiden 28 haftalık bebeğimi sezaryen doğum yaptılar ve bebeğim 3 gün yaşadı ben tekrar hamile kalmak istiyorum doktora gittim 2 sene dolmadan olmaz dedi banada çok uzun geldi okadar bekleyemem gibi geliyor .başka bir doktora danıştık oda bir sene dolduktan sonra yapabilirsin dedi napıcamı bilmiyorum bilgilerinizden yararlanmak istiyorum

Halecim hayirli olsun genç odaniz.negüzel ya benimde temizlik yapmam gerekiyor.bir girişebilsem bende halilari eşime yikaticam biz daha 1 senelik evliyiz hiç hali yikamadik eşim yikar ama allahtan.ev işlerinde,mutfakta çok yardimcidir.allah bozmasin:)))

Dilşahcim başin sağ olsun çok üzücü bir olay yaşamişsin.ben sezeryandan sonra 1,5-2 yil bekleniliyor diye biliyorum ama.yinede bir uzmanin yardimini alabilirsin.inşallah tez zamanda allah kucğini doldurur.
Herkese hayirli ve uğurlu ramazanlar diliyorum.inşallah bu ay hepimiz hamş oluruz.

kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun

sende şanslısın o zaman eş yönünden..
ayy ne güzel siz daha yeni evli sayılırsınız ne güzellll

canım allah bir daha yaşatmasın 2 yıl demişler ama bazen kadınlar 38 haftalık doğum yapıp daha 3 aylık lohusayken 2.ye hamile kalanlar var yani 1-1.5 yıl arayla doğum yapanlar var bence 1 yılda yeterli olabilir folik asit ve vitamin almalısın dengeli beslen canım hipertansiyon sorunun gebelikten sonramı ortaya çıktı ?tekrar çok dikkatli olmalısın
preeklamsi ciddi bir hastalıktır eklamsiye dönme riski vardır sıkı doktor kontrolüne gitmelisin

listemizi güncelleyeyim dedim

kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun
valla canım sen tekrar hamile olmayasın kanda bir baktırsaydın hayırlısı olsun...

canım sabırlı olayım diyorum ama malesef içim içimi kemiriyor... acaba diyorum. istediğinde olmaz hiç ummadığında olurmuş ya inşallah hayırlısıyla tutmuştur ne diyim. biraz daha bekleyeyim, yarın yada öbür sabah testi tekrarlarım zaten günüm geçmiş olacak... çift cizgiyi göreyim kanda test yaptıracam inşallah

Canim ya sen düşkten hemen sonra ki adetinimi bekliyorsun.moralini bozmayayim ama beta hcg sifirlandimi acaba biliyomusun.inşallah hamilesindir
bizler artik çit çizgiye bile çok sevinemiyoruz değilmi((

canim bende 3 ay önce 35.haftasinda kalp atişlarinin durmasi nedeni ile bebeğimi sezeryanla aldirdim ben bu konuda oldukça araştirma yaptim dur seninle paylaşayim 40 günde rahim eksi haline geliyo 20. Günden itibaren diş dikişler 2 ay sorada rahimdeki dikişler iyleşiyor 3.aydada fasia denilen fitiklaşmayi engelleyen kas dokusu iyleşiyo bu nedenle en erken korunma süresi sezeryandan sora 4 ile 6 ay ama annenin tüm tüpleri hamilelik dolayisi ile boşaldiğindan ve sezeryan sirasinda kaybedilen kaninda yerine gelmesi için 1 yil korunma süresi ileri bebek kaybi yaşamiş annelere verilir.2 yil normal bebeği kucağinda olan annelere veriliyo bunun psikolojik durumuda var canim o sebepten 1 yil ama senin sezeryanini yapan doktorun en doğrusunu bilir ben 6 aylik korunma periyodundan dora düşünücem kismetse çünkü hamile kalmakta hemen gerçekleşmiyo.canim ben şimdiden folikaside başladim ve her gün demir hapi kullaniyorum ..rabbim hepimizi hayirli evlatlarla sevindirsin .....

Canim ya sen düşkten hemen sonra ki adetinimi bekliyorsun.moralini bozmayayim ama beta hcg sifirlandimi acaba biliyomusun.inşallah hamilesindir
bizler artik çit çizgiye bile çok sevinemiyoruz değilmi((

canım ilk adeti bekliyorum evet hcg sıfırlandı tabiki. dediğin gibi sevinemiyorum. hayırlısı olsun inşallah. dua edin kızlar bana :Saruboceq:

a iyi ozaman bak ben şimdi sevindim ve umutlandım sersoycum.ya hadi yarın kan testi yaptır hep beraber sevinelim.inşalllllaaaaaaaaaaaah hamişsindir.

ben cerrahpaşada yaptım ordan hiçbir bilgi vermediler.yakın arkadaşımın gittiği doktora sordurduk preklemsi yaşadığımı söylemişler çok istiyorsa 6 ay bekleyebilirse 1 sene beklesin demiş.ben başka bir doktara gittim 2 sene dedi hayal kırıklığına uğradım

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım ne demek çok istiyorsa insan istemezmi kardeşim biz bi kere o duyguyu tattık çok yaklaştık ama rabbim böle istedi ben inan çok istiyorum tabi Rabbim hayırlısını versin eminim sende çok istiyorsun ben Rabbime sığınıp 6 ay sora düşünücem düşünsene vermek isteseydi biz hiç doğum yapmamıştık hiç problemimiz yoktu o zaman verirdi ben önlem olarak 6 ay bekliycem elimden gelenleride yapıcam sora ona sığınarak ya nasip diycem kardeşim biz bu duyguyu tattık nasıl çok istiyorsa demek ....

ewet kızlar ya bu sorun bendede var...saclarım cok gucsuzlestı ve sureklı dokuluyo..ben degısen hormon duzeyıne ve demır eksıklıgıne bagladım ama.yınede bılmıyorum.varmı aranızda bunu yasayan?

a.s. sevgılı yol arkadaslarım...aynı zamanda aynı uzuntuyu yasamıs olmak nasılda yaklastırıyo bızı bırbırımıze...moralım bozuldugunda verdıgınız essız destek ıcın cooooooooook tesekkur edıyorum hepınıze...hem olacaktır boyle ufak uzuntuler degılmı? bız yavas yavas aslını atlatalımda bunlarda gecıp gıdıcek ınsallah..guzel haberler heyecanlar yazacagız bı satırlara.ben yurekten ınanıyorum.zamanıda yakın.varmı baska ınanan ? ne dersınız yenı ve guzel hamısler olacakmıyız yıne? :teytey: :CüvCüv:

ewet kızlar ya bu sorun bendede var...saclarım cok gucsuzlestı ve sureklı dokuluyo..ben degısen hormon duzeyıne ve demır eksıklıgıne bagladım ama.yınede bılmıyorum.varmı aranızda bunu yasayan?

bende hamileleiğimin 7. haftasında başladı,bebeğimi de belki o haftalarda kaybettim. ben de vücutta ölü bir bebeğin varlığı sebep olabilir diye düşünüyordum,çünkü kürtajdan sonra azaldı.tabi yine de normalden fazla dökülüyor.ama 7. haftamdaki dökülmeyi unutamam,çok fazlaydı.(ayrıca benim saç dökülme sebeplerimden biri de çok sevgili hastalığım pko )

ayıp ettin,o nasıl soru öyle?sana kanıtlamak için kalırım bak,görürsün kaydirigubbakcemile3 zaten allak bullak oldum bugün.okula başladık,1 hamilemiz vardı, 2 olmuşlar.çok fena canım çekti yaaa.kilo vermekten falan vaz mı geçsem?... ama yok ya,benim ve bebeğimin sağlığı için vermek zorundayım :1no2: ben bu topiği bırakıp diyet topiklerinde gezeyim bari... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…