- Konu Sahibi baby nurse
-
Halecim hayirli olsun genç odaniz.negüzel ya benimde temizlik yapmam gerekiyor.bir girişebilsem bende halilari eşime yikaticam biz daha 1 senelik evliyiz hiç hali yikamadik eşim yikar ama allahtan.ev işlerinde,mutfakta çok yardimcidir.allah bozmasin:)))
canım allah bir daha yaşatmasın 2 yıl demişler ama bazen kadınlar 38 haftalık doğum yapıp daha 3 aylık lohusayken 2.ye hamile kalanlar var yani 1-1.5 yıl arayla doğum yapanlar var bence 1 yılda yeterli olabilir folik asit ve vitamin almalısın dengeli beslen canım hipertansiyon sorunun gebelikten sonramı ortaya çıktı ?tekrar çok dikkatli olmalısınsizlere birşey danışmak istiyorum ben 7 ay önce preklemsiden 28 haftalık bebeğimi sezaryen doğum yaptılar ve bebeğim 3 gün yaşadı ben tekrar hamile kalmak istiyorum doktora gittim 2 sene dolmadan olmaz dedi banada çok uzun geldi okadar bekleyemem gibi geliyor .başka bir doktora danıştık oda bir sene dolduktan sonra yapabilirsin dedi napıcamı bilmiyorum bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
listemizi güncelleyeyim dedimMELEK ANNELERİ LİSTESİ
Yeşimnur ...................02.06.08 .................6 ay korunma süresi
beatrise.................... 15.08.08 .................ilk adetten hemen sora
e.l.i.f.t.g ....................09.07.08 .................ilk adetten hemen sora
pepuda ......................16.07.08 .................ilk adetten hemen sora
lolo........................... 09.08.08................. Ilk adetten hemen sora
keops 35.................... 06.08.08 .................ilk adetten hemen sora
baby nurse............... 05.08.08................ Ilk adetten hemen sora
sido............................ 30.07.08 .................ilk adetten hemen sora
sersoy 79.................. 08.08.08................ Ilk adetten hemen sora
serdi ..........................21.04.08 .................ilk adetten hemen sora
başak0402..................19.07.08............... ...3 ay korunma süresi
sibel07........................09.08.08..................İlk adetten hemen sora
KIZLAR 12 OLDUK
valla canım sen tekrar hamile olmayasın kanda bir baktırsaydın hayırlısı olsun...kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun
sizlere birşey danışmak istiyorum ben 7 ay önce preklemsiden 28 haftalık bebeğimi sezaryen doğum yaptılar ve bebeğim 3 gün yaşadı ben tekrar hamile kalmak istiyorum doktora gittim 2 sene dolmadan olmaz dedi banada çok uzun geldi okadar bekleyemem gibi geliyor .başka bir doktora danıştık oda bir sene dolduktan sonra yapabilirsin dedi napıcamı bilmiyorum bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
Canim ya sen düşkten hemen sonra ki adetinimi bekliyorsun.moralini bozmayayim ama beta hcg sifirlandimi acaba biliyomusun.inşallah hamilesindir
bizler artik çit çizgiye bile çok sevinemiyoruz değilmi((
ben cerrahpaşada yaptım ordan hiçbir bilgi vermediler.yakın arkadaşımın gittiği doktora sordurduk preklemsi yaşadığımı söylemişler çok istiyorsa 6 ay bekleyebilirse 1 sene beklesin demiş.ben başka bir doktara gittim 2 sene dedi hayal kırıklığına uğradımcanim bende 3 ay önce 35.haftasinda kalp atişlarinin durmasi nedeni ile bebeğimi sezeryanla aldirdim ben bu konuda oldukça araştirma yaptim dur seninle paylaşayim 40 günde rahim eksi haline geliyo 20. Günden itibaren diş dikişler 2 ay sorada rahimdeki dikişler iyleşiyor 3.aydada fasia denilen fitiklaşmayi engelleyen kas dokusu iyleşiyo bu nedenle en erken korunma süresi sezeryandan sora 4 ile 6 ay ama annenin tüm tüpleri hamilelik dolayisi ile boşaldiğindan ve sezeryan sirasinda kaybedilen kaninda yerine gelmesi için 1 yil korunma süresi ileri bebek kaybi yaşamiş annelere verilir.2 yil normal bebeği kucağinda olan annelere veriliyo bunun psikolojik durumuda var canim o sebepten 1 yil ama senin sezeryanini yapan doktorun en doğrusunu bilir ben 6 aylik korunma periyodundan dora düşünücem kismetse çünkü hamile kalmakta hemen gerçekleşmiyo.canim ben şimdiden folikaside başladim ve her gün demir hapi kullaniyorum ..rabbim hepimizi hayirli evlatlarla sevindirsin .....
kızlar gövüs uçlarım hala ağrıyor... dayanamadım sabah sabah gidip test aldım, ikinci çizgi silik çıktı.. yarın sabah tekrarlayacam bakalım hayırlısı olsun
ben cerrahpaşada yaptım ordan hiçbir bilgi vermediler.yakın arkadaşımın gittiği doktora sordurduk preklemsi yaşadığımı söylemişler çok istiyorsa 6 ay bekleyebilirse 1 sene beklesin demiş.ben başka bir doktara gittim 2 sene dedi hayal kırıklığına uğradım
arkadaşlar kürtajda narkoz aldıktan sonra saçları yıpranan varmı?benim güzelim belime kadar olan saçlarım resmen yandı ne boya tutuyordu ne taranıyordu sürekli kopmaya başladı ve dün kestirmek zorunda kaldım.:çok üzgünüm:
ewet kızlar ya bu sorun bendede var...saclarım cok gucsuzlestı ve sureklı dokuluyo..ben degısen hormon duzeyıne ve demır eksıklıgıne bagladım ama.yınede bılmıyorum.varmı aranızda bunu yasayan?
a.s. sevgılı yol arkadaslarım...aynı zamanda aynı uzuntuyu yasamıs olmak nasılda yaklastırıyo bızı bırbırımıze...moralım bozuldugunda verdıgınız essız destek ıcın cooooooooook tesekkur edıyorum hepınıze...hem olacaktır boyle ufak uzuntuler degılmı? bız yavas yavas aslını atlatalımda bunlarda gecıp gıdıcek ınsallah..guzel haberler heyecanlar yazacagız bı satırlara.ben yurekten ınanıyorum.zamanıda yakın.varmı baska ınanan ? ne dersınız yenı ve guzel hamısler olacakmıyız yıne? :teytey::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?