Merhaba arkadaşlar 37 günlük bebeğim var. Gece uyku uyumuyor. Anca meme ağzına girince gözünü kapatıyor. Ne yaptıysam uyutamadım rezene çayıda içiyorum ama etki göstermiyor. Sinirden ağladım artık uykusuz kalıyorum çok her saat başında da kalkıyor. Lütfen yardım edin Nasıl uyutabilirim
Aynen yeterki uyusun her şeyi yaparımCanım Allah kolaylık versin yardımcın olsun inşallah benimde 1 yaşında kızım var o zamanlari atlattım ama hala tamamen düzelmiş değil malesef. Sana şunu yap bunu yap diyemem yok sallama yok meme de uyutma demek kolay çünkü bir müddet sonra çocuk sussunda uyusunda nasıl olursa olsun diye bakıyor insan.
Merhaba arkadaşlar 37 günlük bebeğim var. Gece uyku uyumuyor. Anca meme ağzına girince gözünü kapatıyor. Ne yaptıysam uyutamadım rezene çayıda içiyorum ama etki göstermiyor. Sinirden ağladım artık uykusuz kalıyorum çok her saat başında da kalkıyor. Lütfen yardım edin Nasıl uyutabilirim
Merhaba benim ikiz bebeğim var. Şuan 10 aylıklar. Hiçbir zaman bebeğimi sıkı giydirmedim. Onları kundaklamadım. Uykusu geldiğinde yatağına koydum. Sallamadım ve kucağımda uyutmadım. İlk zamanlar müzikten çok anlamıyorlar ama youtubedan su sesi açarsanız veya kuş sesi olabilir bu bebeğinizi sakinleştirir. Ben bebeklerimi şuan yatağa koyduğumda müzik açıyorum kapılarını kapatıyorum ve kendi kendilerine uyuyorlar. Her ağladığında kucağınıza alırsanız sizi kullanmayı öğrenir ona iyilik kendinize kötülük yapmış olursunuzMerhaba arkadaşlar 37 günlük bebeğim var. Gece uyku uyumuyor. Anca meme ağzına girince gözünü kapatıyor. Ne yaptıysam uyutamadım rezene çayıda içiyorum ama etki göstermiyor. Sinirden ağladım artık uykusuz kalıyorum çok her saat başında da kalkıyor. Lütfen yardım edin Nasıl uyutabilirim
3 saat normal mi? Benim bebeğim 4 aylik ve 3 saat falan emmeden duruyor. Cok şaşırıyorum,çünkü buyuk kizim memeden hic kopmazdi. Nerdeyse 24 saat agzindaydi.bakın ne olursa olsun 2 ay dişinizi sıkın
en az 2 ay, bebek ne zaman isterse meme vermeniz gerekiyor
bazen kanalların tam anlamıyla açılması bile 40-45 gün
belki doymuyordur bebeğiniz veya kendini ancak memede güvende hissediyordur veya koliktir vs
2 aydan sonra yavaş yavaş meme aralarını açarak 2 saate ardından 3 saate çıkarabilirsiniz
bakın bebekler 6 aylık olana kadar şımarmazlar
emzik de ne kadar geç verirseniz o kadar iyi
ayakta sallamanın da türlü zararları var, google'da yazıyor hepsi
ayrıca bu forumda defalarca önerdim
"bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" adlı kitabı mutlaka alın, gün be gün okuyun
içinde birçok probleme bir çok çözüm önerisi, birçok soruya cevap var
bana çok faydası olmuştu
haaa, bir de ışık düzenine dikkat edin, gece-gündüz karışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?