valla cnm suan iyice hasta olmuş durumdayım :) burnum filan kıpkırmızısanada selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ?? nasıl oldun ??
Ketenhelva sen nasılsın ?? canım..
iyim cnm başladı ama nezle olup antibiyotiğe başlayınca ara verdik :)) sen nslsn??
ben iyiyim kizlar
oyle sakin sakin yasamaya devam
cok ustune dusmuyorum bu ara bebek mevzusunun
adet olmustum martin sonunda simdi de umudum nisan ayinda
bakalim
yilbasinda 2013in ilk ayinda gelse bebis kucagimiza, sevindirse bizi ne guzel olur
valla cnm suan iyice hasta olmuş durumdayım :) burnum filan kıpkırmızıama haftasonu dinlenirsem inş.daha iyi olucam...
biz iyiyiz bin şükürayy ne hastalanması böyle hemennn iyileşiyorsun ve tam gaz devam ediyosun
biz çok iyiyiz dilekçim yawrularımla birlikte hep sizin için dua ediyoruz dilerim tez zamanda herkesolur
anaamm kıyamam sana canım dinlen bol,bol..ıhlamur ve limon al iyi gelir..
valla tamda zamanında hastalandıkama sağlıklı bi bebiş için mecbur beklicez napalım.... bebişleri anlat maşallah kocaman oldunuz yaaa karnın büyüdü tabi dimi ikiz olunca
portokal suyu içiyorum bol bol p.tesiye düzelirim gibi geliyo cnm sıkıntı yok
çok sewindim kuzum hep iyi olun inşaalah
ayy ewet artık kotlarımı giymiyorum bol elbise tayt giyiyorumtam Lwdan tam 4tane hamiş buluzu aldım şu bebeklilerden ve hepsinide giyiyorum rabbim tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı ewlatlatlar nasip etsin.amin.
amin canım.hayırlısıyla sizinde yüzünüz gülsün işşallah canıminan hergün dua ediyorum sizler için canım
iyi iyi senin işin war çünkü..birsen yalan dünyayı izliyormusun bayılıyorum bu diziye gülmek istiyosan izle süper walla
canım walla herkes bi kız bi erkekdiyor ya hayırlısı yalnız ben boşta bulunup çok kızım diyorum hayırlısı walla malum bunlar işin süsü önemli olan sağlıklı olmaları bulantım olmuyor genelde iyiyim ama bazen aniden tutuyor işte
eltinin nesi vardı ki? Hatırlamıyorum ben. O kürler hakkaten işe yarıyo mu ya? Sonradan değişebilio mu yani değerler. Morfoloji de %1 çıkmış. O da iyi bişey değil galiba. Pazartesiye kadar karı koca kafayı sıyırmazsak iyidir.
canım eltim menepozun eşiginden döndü kaynımıda sperler azdı hocaya gittiler kür yaptı yediler karı koca benden sana tavsiye canım eşime havu suyu içir sıkıcaktan bol bol fazla dar giymesin eşim sıcaktan kaçınsın streseten uzak dursuneşime ben keçi boynuzu pekmezi bal yedirdim halimi görsem elimde kaşık o önde ben arkada ye canım artık adam bıkmıştı sabredicen canım azmaeicek ilaçlarla yükseliyo spermeler canım yarın bu arada 2 eltimi görmeye gidiyos yandım bela birken iki olucek kızlar sizlerle yazoşmak çok istiyorumda eşim çagırıyo beni sonra görüşürz sabah hepiciginizde burda olun işte o ka öpüyorum hepinizi
canım eltim menepozun eşiginden döndü kaynımıda sperler azdı hocaya gittiler kür yaptı yediler karı koca benden sana tavsiye canım eşime havu suyu içir sıkıcaktan bol bol fazla dar giymesin eşim sıcaktan kaçınsın streseten uzak dursuneşime ben keçi boynuzu pekmezi bal yedirdim halimi görsem elimde kaşık o önde ben arkada ye canım artık adam bıkmıştı sabredicen canım azmaeicek ilaçlarla yükseliyo spermeler canım yarın bu arada 2 eltimi görmeye gidiyos yandım bela birken iki olucek kızlar sizlerle yazoşmak çok istiyorumda eşim çagırıyo beni sonra görüşürz sabah hepiciginizde burda olun işte o ka öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?