Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ben iyiyim kizlar
oyle sakin sakin yasamaya devam
cok ustune dusmuyorum bu ara bebek mevzusunun
adet olmustum martin sonunda simdi de umudum nisan ayinda
bakalim
yilbasinda 2013in ilk ayinda gelse bebis kucagimiza, sevindirse bizi ne guzel olur

hemde ne güzel olurrrr,artık gelsinler zaten yaaa çok bekledik biz.....geçen sene bugünlerde korunmayı bırakmıştım halaaaa bişi yok 1 sene oldu... daha fazla beklemeyiz inş. kafanın rahatlamasına çok sevindim oluruna bırakmak bazen en iyisi oluyo...

biz çok iyiyiz dilekçim yawrularımla birlikte hep sizin için dua ediyoruz dilerim tez zamanda herkesolur

biz iyiyiz bin şükürayy ne hastalanması böyle hemennn iyileşiyorsun ve tam gaz devam ediyosun

valla tamda zamanında hastalandık ama sağlıklı bi bebiş için mecbur beklicez napalım.... bebişleri anlat maşallah kocaman oldunuz yaaa karnın büyüdü tabi dimi ikiz olunca

valla tamda zamanında hastalandık ama sağlıklı bi bebiş için mecbur beklicez napalım.... bebişleri anlat maşallah kocaman oldunuz yaaa karnın büyüdü tabi dimi ikiz olunca

ayy ewet artık kotlarımı giymiyorum bol elbise tayt giyiyorumtam Lwdan tam 4tane hamiş buluzu aldım şu bebeklilerden ve hepsinide giyiyorumrabbim tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı ewlatlatlar nasip etsin.amin.

ayy ewet artık kotlarımı giymiyorum bol elbise tayt giyiyorumtam Lwdan tam 4tane hamiş buluzu aldım şu bebeklilerden ve hepsinide giyiyorumrabbim tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı ewlatlatlar nasip etsin.amin.

bulantı vs olmuyo dimi??? iyi görüyorum seni iyi :) cinsiyetlerini hissedebiliyomusun pekiiiii

canım walla herkes bi kız bi erkek diyor ya hayırlısı yalnız ben boşta bulunup çok kızım diyorum hayırlısı walla malum bunlar işin süsü önemli olan sağlıklı olmaları bulantım olmuyor genelde iyiyim ama bazen aniden tutuyor işte

bi kız -bi erkek olsa ideal olur tabeee ama sağlıklı hayırlı olsunlarr yeter....

canım eltim menepozun eşiginden döndü kaynımıda sperler azdı hocaya gittiler kür yaptı yediler karı koca benden sana tavsiye canım eşime havu suyu içir sıkıcaktan bol bol fazla dar giymesin eşim sıcaktan kaçınsın streseten uzak dursun eşime ben keçi boynuzu pekmezi bal yedirdim halimi görsem elimde kaşık o önde ben arkada ye canım artık adam bıkmıştı sabredicen canım azmaeicek ilaçlarla yükseliyo spermeler canım yarın bu arada 2 eltimi görmeye gidiyos yandım bela birken iki olucek kızlar sizlerle yazoşmak çok istiyorumda eşim çagırıyo beni sonra görüşürz sabah hepiciginizde burda olun işte o ka öpüyorum hepinizi

sabah uyuruum ben gelmemmmm kızzz keçiboynuzu pekmezine bende sardım hem kendim hem kociş yiyoruz...ohhhh şifa olsun miragecim evet havuç ve keççiboynuzu sperm dostudurlarr..

Son düzenleme:

kız bu kadar şeyi yedirdikten sonra sen değil o seni kovalarsüpermen gibi güzel olur yanee....ce dedin gidiyosun demek görüşürüz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…