Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

duman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine ve eşine, bak bebiş gelcek iyi bak kendine:)

paşam çok sevindim tatlım testlerine,bu arada iş işini ne yaptın eşin he dedim mi?

beydağlım canım sana da iyi cumalar, rüyana göre bence nazlım hamile:)

nazlım, geçmiş doğum günüm kutlu olsun canım,

dirmit, annneeeee, sana v e bebeğine öpücük öpücük,

yeni gelen arkadaşlar, Allah en kısa ve hayırlı zamanda bebeklerinizi versin size,

tuğba kayıp bu aralar hala...

ben de işte iyiyim çok şükür. haftaya cuma kontrolüm var. ikilitest falan var sanırım bakalımi kan tahlilleri falan istedi doktor. bazen düşünüyorum da eskiden ultrason bile yokmuş ve hepimiz sapasağlam doğmuşuz. şimdi havadan bile nem kapar olduk, hep bi acaba kem küm. neyse. onun dışında bişi yok gayet iyiyim. öpüldünüz...

sanada hayırlı cumalar canım..ay inşallah hamiledir,seninde iyi olmana sewindim kuzum hep iyi haberlerini alırız inşaalah..

spermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?

bende seni merak ediyordum canım nerelerdesin ?? bak gördünmü ?? keşke eşin daha önce yaptırsaymış,niye hamile kalamıyasın kuzum..sayı olarak bilmiyorum ne kadar düşük ama çok düşükse muhtemelen aşılama yapılacaktır,bizim bir komşuya öyle yapılmıştı hemen ilk seferde de tutmuştu ve sonra ikinci çocuğuda normal yolla oldu..
ha eğer çok düşük değer değilse de bir takım ilaçlarla ,vitamin destekleriyle hallediyolar canım sakın canını sıkma bence sevin çünkü sorunun ne olduğunu öğrendin ve çözümü olan bir sorun..

canım uzulme sakın gecen gun bı yazı okudum sımdı bulabılsem keske adamda hıc sperm yokmus demısler yumurtalıklarını acalım belkı bulabılırız amelıyata gırmıs bırınde hıc cıkmamıs bırınde yedı tane cıkmıs sımdı bı kızları varmıs dusun yanı senınkı sadece dusuk ne var onda asıolama olur olmadı tup yaparsın yıne olur sıkma canını daha beterlerıde var unutm abıtanem

ben yavaştan uçayım ,gidip yatıp dinleneyim...hasta olmayı sevmiyorum yaaa bari p.tesi filan böyle olsaydım rapor alırdım hemenn öpüyorum seni kocaman kendine çok iyi bak görüşürüüüzzz

canım cıokk gecmıs olsun dıkkat edın ya bende suan hıc cocuklara bakamıyorum canım hemen gozler gııdıo ne kadarda ıstıomusum da farkında degılmısım rabbım ıns en yakın zamanda sanada vercek dualarımdasınnn

paşammmmmmmmmmmmmmmmm canımmmm cok sevındım sıra geldı o dıkımı yapacak profesyonel ellere ıns hersey guzel olacak pekı bu testler ne kadar zamanını alacak

canım benim eşiminde 6milyondu ama tbi önemli olan sayıdan çok kalite ve hız bence iyi bi dr bulup konuşun sana tavsiyem tüp bebek işini şansa bırakma derimsonuçta sen sağlıklıysan hemen tutar çünkü kuzum

Allah razı olsun sizden. çok fenayım sabah beri. tabi eşim benden de kötü. bakalım bari rahim filminde sorun çıkmasın. bu yolda zorlanıcaz biraz o belli.

hg canım sanada hayırlı cumalar iyi olmana sevindim inş. rabbim 2li 3 lüyü hepsini nasip eder sağlıcakla

Allah razı olsun sizden. çok fenayım sabah beri. tabi eşim benden de kötü. bakalım bari rahim filminde sorun çıkmasın. bu yolda zorlanıcaz biraz o belli.

canım kalbini ferah tut bozma moralini şimdi durumu öğrendiniz inş. allahın izniyle olcak bebişleriniz seninde rahim filmin umarım iyi çıkar dua et üzülme canım rabbim sesini duysun inş.

kızlar yarın doktor kontrolüm var inş. güzel sonuçlarla çıkarım o kapıdan her gittiğimde inanın kalbim çarpıyo diyorum ya bebeğim iyi değilse içimde korkularım var ve daha da gitmicek gibi görünüyo ((( çok bağlandım ona ama diyorum ya giderse bebeğim beni bırakırsa onu kucağıma alamazsam diye çok korkuyorum elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum.. erken progestana başladım ya aklımı oda karıştırıyo allah korusun ya sağlıklsızsa sakatsa diye düşünüyorum bazen(((
ilk düşük yaptığımda kanama alanım direk kesenin etrafındaydı bu sefer keseden uzaktaydı rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. zamanım durdu sanki bilmiyorum ama çok duygusalım bu günlerde (((

canım işşasllah herşey güzel olucekbu arada bebegini görücen ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin işşalah güzel dileklerin için çok sagol
inşallah gelirim kuzum..sevin canım hakkındır sevin tabi ful enerjiyle başalrsın bu kez inşallah..
başlarım merak etme ay utandım bak şimdi
iş hayatım başlamadan bitti bebem eşim izin vermiyo çok şükür benim aldıgım para yetiyo şuıana kadar açmı kaldık diyo agırıma gider sen çalışınca diyo rahatsızsın canım allah korusun hastalıgın ü,stüne gelir diyo adam haklı bugün ablama gittim metroda bir kavga çıktı az kasın bayılıcaktım :18::18:korkudan çarpıntım oldu
canım sen üzülme bebek sahibi olmasaydı eltim olamazdı sen bana bak ben işini süper ederim kürler bende sonra yazarım sperm yükseltmeyi sen bana güzven bakıyım

üstümden kocaman bir yük kalktı desem inanırmısın bende bebegimi işşallah allahın izniyle kucagıma alıcem

canım sen üzülme bebek sahibi olmasaydı eltim olamazdı sen bana bak ben işini süper ederim kürler bende sonra yazarım sperm yükseltmeyi sen bana güzven bakıyım

eltinin nesi vardı ki? hatırlamıyorum ben. o kürler hakkaten işe yarıyo mu ya? sonradan değişebilio mu yani değerler. morfoloji de %1 çıkmış. o da iyi bişey değil galiba. pazartesiye kadar karı koca kafayı sıyırmazsak iyidir.

kız hayırdır inşallah rüyamda yüzük seçip almaya çalışıyorum sana göndermek için...ne demek acep:44::44:
yasemin bu ay hamile kalacak demekkkkk ben yorumladım işte budur

canımm merak etme bu artık günümüzde çok sık rastlanan bi durum ilaçlar,alternatif tıp bi şekilde halledersiniz... bak sorunun ne oldugu ortaya çıktı en kısa zamanda halledeceksiniz eminim...

bizim kaderimiz bu tatlım...korku sürekli yanımızda olacak ama mutluluğumuzda o kadar büyük olacak sonunda unutma hiç bişey olmayacak bebeğine tehlikeli dönemi atlattın sayılır bak maşallah kocaman oldu bebeğin....hep olumlu düşünmeye çalış, negatif enerjiyi çağırma kendine...

inşallah bir sorun çıkmaz canım..sonuçtan sonraydı dimi doktor görüşmeniz..

duygusalliğin hamileliğindendir canım,inşallah yarın güzel haberleri alır bebişinide görür rahatlarsın:)))

ay inşallah kuzum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…