- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
duman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine ve eşine, bak bebiş gelcek iyi bak kendine:)
paşam çok sevindim tatlım testlerine,bu arada iş işini ne yaptın eşin he dedim mi?
beydağlım canım sana da iyi cumalar, rüyana göre bence nazlım hamile:)
nazlım, geçmiş doğum günüm kutlu olsun canım,
dirmit, annneeeee, sana v e bebeğine öpücük öpücük,
yeni gelen arkadaşlar, Allah en kısa ve hayırlı zamanda bebeklerinizi versin size,
tuğba kayıp bu aralar hala...
ben de işte iyiyim çok şükür. haftaya cuma kontrolüm var. ikilitest falan var sanırım bakalımi kan tahlilleri falan istedi doktor. bazen düşünüyorum da eskiden ultrason bile yokmuş ve hepimiz sapasağlam doğmuşuz. şimdi havadan bile nem kapar olduk, hep bi acaba kem küm. neyse. onun dışında bişi yok gayet iyiyim. öpüldünüz...
spermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?
canım uzulme sakın gecen gun bı yazı okudum sımdı bulabılsem keske adamda hıc sperm yokmus demısler yumurtalıklarını acalım belkı bulabılırız amelıyata gırmıs bırınde hıc cıkmamıs bırınde yedı tane cıkmıs sımdı bı kızları varmıs dusun yanı senınkı sadece dusuk ne var onda asıolama olur olmadı tup yaparsın yıne olur sıkma canını daha beterlerıde var unutm abıtanemspermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?
ben yavaştan uçayım ,gidip yatıp dinleneyim...hasta olmayı sevmiyorum yaaa bari p.tesi filan böyle olsaydım rapor alırdım hemennöpüyorum seni kocaman kendine çok iyi bak görüşürüüüzzz
spermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?
bende seni merak ediyordum canım nerelerdesin ?? bak gördünmü ?? keşke eşin daha önce yaptırsaymış,niye hamile kalamıyasın kuzum..sayı olarak bilmiyorum ne kadar düşük ama çok düşükse muhtemelen aşılama yapılacaktır,bizim bir komşuya öyle yapılmıştı hemen ilk seferde de tutmuştu ve sonra ikinci çocuğuda normal yolla oldu..
ha eğer çok düşük değer değilse de bir takım ilaçlarla ,vitamin destekleriyle hallediyolar canım sakın canını sıkma bence sevin çünkü sorunun ne olduğunu öğrendin ve çözümü olan bir sorun..
canım uzulme sakın gecen gun bı yazı okudum sımdı bulabılsem keske adamda hıc sperm yokmus demısler yumurtalıklarını acalım belkı bulabılırız amelıyata gırmıs bırınde hıc cıkmamıs bırınde yedı tane cıkmıs sımdı bı kızları varmıs dusun yanı senınkı sadece dusuk ne var onda asıolama olur olmadı tup yaparsın yıne olur sıkma canını daha beterlerıde var unutm abıtanem
duman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine ve eşine, bak bebiş gelcek iyi bak kendine:)
paşam çok sevindim tatlım testlerine,bu arada iş işini ne yaptın eşin he dedim mi?
yeni gelen arkadaşlar, Allah en kısa ve hayırlı zamanda bebeklerinizi versin size,
ben de işte iyiyim çok şükür. haftaya cuma kontrolüm var. ikilitest falan var sanırım bakalımi kan tahlilleri falan istedi doktor. bazen düşünüyorum da eskiden ultrason bile yokmuş ve hepimiz sapasağlam doğmuşuz. şimdi havadan bile nem kapar olduk, hep bi acaba kem küm. neyse. onun dışında bişi yok gayet iyiyim. öpüldünüz...
Allah razı olsun sizden. çok fenayım sabah beri. tabi eşim benden de kötü. bakalım bari rahim filminde sorun çıkmasın. bu yolda zorlanıcaz biraz o belli.
canım işşasllah herşey güzel olucekpaşam çok sevindim gözün aydın inş. daha güzel haberler alırsın bu doktor uğurlu gelir inş. rabbim eşine de sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
kuzum geçmiş olsuninş. sağlıklı bi gebelik olur bu ay )
dilek canım rabbim sesini duysun inş. yaşın daha çok genç, kaç yaşında anne olan insanlar var biliyorsun umudun tekrar geleceği günlere inş.
canım benim üzülme inş. rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip edecek inş. ben de bebeklere baktığımda sanki anlıyorlarmış gibi geliyo bana tuhaf bi duygu
inşallah gelirim kuzum..sevin canım hakkındır sevin tabi ful enerjiyle başalrsın bu kez inşallah..
iş hayatım başlamadan bitti bebemduman canım geçmiş olsun, dikkat et kendine ve eşine, bak bebiş gelcek iyi bak kendine:)
canım sen üzülme bebek sahibi olmasaydı eltim olamazdı sen bana bak ben işini süper ederim kürler bende sonra yazarım sperm yükseltmeyi sen bana güzven bakıyımspermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?
canım uzulme sakın gecen gun bı yazı okudum sımdı bulabılsem keske adamda hıc sperm yokmus demısler yumurtalıklarını acalım belkı bulabılırız amelıyata gırmıs bırınde hıc cıkmamıs bırınde yedı tane cıkmıs sımdı bı kızları varmıs dusun yanı senınkı sadece dusuk ne var onda asıolama olur olmadı tup yaparsın yıne olur sıkma canını daha beterlerıde var unutm abıtanem
canım cıokk gecmıs olsun dıkkat edın ya bende suan hıc cocuklara bakamıyorum canım hemen gozler gııdıo ne kadarda ıstıomusum da farkında degılmısım rabbım ıns en yakın zamanda sanada vercek dualarımdasınnn
paşammmmmmmmmmmmmmmmm canımmmm cok sevındım sıra geldı o dıkımı yapacak profesyonel ellere ıns hersey guzel olacak pekı bu testler ne kadar zamanını alacak
canım sen üzülme bebek sahibi olmasaydı eltim olamazdı sen bana bak ben işini süper ederim kürler bende sonra yazarım sperm yükseltmeyi sen bana güzven bakıyım
kızlar bende aranıza katılayım mı? bende yeni dış gebelik atlattım.gerçi hala atlattım sayılmaz ama..
yasemin bu ay hamile kalacak demekkkkk ben yorumladım işte budurkız hayırdır inşallah rüyamda yüzük seçip almaya çalışıyorum sana göndermek için...ne demek acep:44::44:
canımm merak etme bu artık günümüzde çok sık rastlanan bi durum ilaçlar,alternatif tıp bi şekilde halledersiniz... bak sorunun ne oldugu ortaya çıktı en kısa zamanda halledeceksiniz eminim...spermiogram sonucunu aldık. eşimin sperm sayısı düşük çıktı. 5,2 milyon. pazartesi rahim filmi çekilecek bana. doktorum birlikte gelin konuşalım dedi. konuyla ilgili tecrübesi olan var mı? ne olacak bize? çocuğumuz olmayacak mı?
kızlar yarın doktor kontrolüm var inş. güzel sonuçlarla çıkarım o kapıdan her gittiğimde inanın kalbim çarpıyo diyorum ya bebeğim iyi değilse içimde korkularım var ve daha da gitmicek gibi görünüyo ((( çok bağlandım ona ama diyorum ya giderse bebeğim beni bırakırsa onu kucağıma alamazsam diye çok korkuyorumelimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum.. erken progestana başladım ya aklımı oda karıştırıyo allah korusun ya sağlıklsızsa sakatsa diye düşünüyorum bazen(((
ilk düşük yaptığımda kanama alanım direk kesenin etrafındaydı bu sefer keseden uzaktaydı rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. zamanım durdu sanki bilmiyorum ama çok duygusalım bu günlerde(((
inşallah bir sorun çıkmaz canım..sonuçtan sonraydı dimi doktor görüşmeniz..Allah razı olsun sizden. çok fenayım sabah beri. tabi eşim benden de kötü. bakalım bari rahim filminde sorun çıkmasın. bu yolda zorlanıcaz biraz o belli.
kızlar yarın doktor kontrolüm var inş. güzel sonuçlarla çıkarım o kapıdan her gittiğimde inanın kalbim çarpıyo diyorum ya bebeğim iyi değilse içimde korkularım var ve daha da gitmicek gibi görünüyo ((( çok bağlandım ona ama diyorum ya giderse bebeğim beni bırakırsa onu kucağıma alamazsam diye çok korkuyorumelimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum.. erken progestana başladım ya aklımı oda karıştırıyo allah korusun ya sağlıklsızsa sakatsa diye düşünüyorum bazen(((
ilk düşük yaptığımda kanama alanım direk kesenin etrafındaydı bu sefer keseden uzaktaydı rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inş. zamanım durdu sanki bilmiyorum ama çok duygusalım bu günlerde(((
birsen nasılsın tatlım çalışmalar başladımı kızzzzz
yasemin bu ay hamile kalacak demekkkkk ben yorumladım işte budur
canımm merak etme bu artık günümüzde çok sık rastlanan bi durum ilaçlar,alternatif tıp bi şekilde halledersiniz... bak sorunun ne oldugu ortaya çıktı en kısa zamanda halledeceksiniz eminim...
bizim kaderimiz bu tatlım...korku sürekli yanımızda olacak ama mutluluğumuzda o kadar büyük olacak sonunda unutmahiç bişey olmayacak bebeğine tehlikeli dönemi atlattın sayılır bak maşallah kocaman oldu bebeğin....hep olumlu düşünmeye çalış, negatif enerjiyi çağırma kendine...
selam kızlarrr beydağlı nslsn cnm?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?