Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hemde ne ağlamalar..ay yoksa hamilemiyiz

Kızlarrrr sizi çok iyi anlıyorumm.Allahımmm hayırlı evlatlar versinn hepimize inşallah.Bende düşük yaptım ve onu gördüm işin kötüsüde o.Wc de oldu ne olduysa.O et parçası gözümün önüden çıkmıordu hiç.Artık unuttum.Tekrar hamileyim.Allah yardımcımız olsun aminnnnn

amin..canım öncelikle geçmiş olsun..ama ne güzel tekrar hamileymişsin RABBİM hayırlısıyla tamamına erdirsin..

Aminnnnn.... Allah tamamına erdirsin canım....

Teşekkür ederimmmmm arkadaşlar.Sizlerinde hamilee olduğunuzun haberiniiii alıcaz burdan hiç merak etmeyinnn.Dualarım evlat isteyenlerrrleeeee....

ben yavaştan uçayım ,gidip yatıp dinleneyim...hasta olmayı sevmiyorum yaaa bari p.tesi filan böyle olsaydım rapor alırdım hemenn öpüyorum seni kocaman kendine çok iyi bak görüşürüüüzzz

ewewt ya baktın iyi hissetmezsen al raporunu pazartesi yine..git dinlen kuzucum bende çıkıyorum zaten iyigeceler sana..bende seni kocaman öptüm

kızlar bende aranıza katılayım mı? bende yeni dış gebelik atlattım.gerçi hala atlattım sayılmaz ama..

ah canım çok sağol,düşüncen için.. keşke gelebilsem ama nerdee zaten ben şimdilik düşünmüyorum,ama senin adına çok sewinip heyecanlandım..
gelirsin gelir merak etme sen
anaamm şu fatmagüldende içim şişti he dizi ilerlemiyo sanki..evlenselerde vuslata erseler bari..
dogru söze ne denir bacım sonu nasıl biticek acebe:44::44:
canım aynısı bended var merak etme varada yogada aglıyorum ben
aglama kız ne alıyon bakıyım sevin gül bak bana ben çok üzgündüm doktorun dediklerinden dolayı yemin olsun çok mutluyum işşallah hevesim mutlulugum kursagımda kalmaz
hemde ne ağlamalar..ay yoksa hamilemiyiz
evet biz topluca hamileyiz bizim haberimiz yok allah seni
Teşekkür ederimmmmm arkadaşlar.Sizlerinde hamilee olduğunuzun haberiniiii alıcaz burdan hiç merak etmeyinnn.Dualarım evlat isteyenlerrrleeeee....
allah razı olsun cümlemizin işşallah
kızlar bende aranıza katılayım mı? bende yeni dış gebelik atlattım.gerçi hala atlattım sayılmaz ama..

hoş geldim canım aramıza üzüleerekten diyorum işşallah yaradalrın tez zamanda sarılır

paşam çok sevindim gözün aydın inş. daha güzel haberler alırsın bu doktor uğurlu gelir inş. rabbim eşine de sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

bende hasta oldum yaaaa.... kızzz sana bişi dicem ama gülme sakın...biz c.tesi bi ilişki olmuştu sence şimdi hamile olabilirmiyim :)))) sağ kasığımda feci batma hissettim bugün yaa acaba dedim

kuzum geçmiş olsun inş. sağlıklı bi gebelik olur bu ay )

dilek canım rabbim sesini duysun inş. yaşın daha çok genç, kaç yaşında anne olan insanlar var biliyorsun umudun tekrar geleceği günlere inş.

canım benim üzülme inş. rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip edecek inş. ben de bebeklere baktığımda sanki anlıyorlarmış gibi geliyo bana tuhaf bi duygu

inşallah gelirim kuzum..sevin canım hakkındır sevin tabi ful enerjiyle başalrsın bu kez inşallah..

sağol canım inşallah,34 e girdim ama neyse...

günaydın demeyi unuttum GÜNAYDIINN hepinizehayırlı cumalar

Son düzenleme:
kız hayırdır inşallah rüyamda yüzük seçip almaya çalışıyorum sana göndermek için...ne demek acep:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…