yaa sizede olduk olmadık yerde ağlama geliyomu???? bana sürekli oluyo o sinirim bozuluyo,akşam yemek yemeğe gittik küçük bi erkek çocukla bakıştım sadece (1 yaşında filan) ve gülümsemesiyle birlikte gözlerim doldu hani dokunsalar yarım saat ağlardımmm
hemde ne ağlamalar..ay yoksa hamilemiyiz
Kızlarrrr sizi çok iyi anlıyorumm.Allahımmm hayırlı evlatlar versinn hepimize inşallah.Bende düşük yaptım ve onu gördüm işin kötüsüde o.Wc de oldu ne olduysa.O et parçası gözümün önüden çıkmıordu hiç.Artık unuttum.Tekrar hamileyim.Allah yardımcımız olsun aminnnnn
Kızlarrrr sizi çok iyi anlıyorumm.Allahımmm hayırlı evlatlar versinn hepimize inşallah.Bende düşük yaptım ve onu gördüm işin kötüsüde o.Wc de oldu ne olduysa.O et parçası gözümün önüden çıkmıordu hiç.Artık unuttum.Tekrar hamileyim.Allah yardımcımız olsun aminnnnn
aaaaaa olabilirrrrrrrrr ama ben korunurkende böyleydim nolcak şimdiii:26::26:
kız ben zaten korunuyorumda hani biz akıllı delliler her şeyi hamileliğe yorarız ya espürü yaptım yanee:))
ağzından laf almaya çalışıyodum bende derrrmişimmm
bak sen benim bideneme.....
ben yavaştan uçayım ,gidip yatıp dinleneyim...hasta olmayı sevmiyorum yaaa bari p.tesi filan böyle olsaydım rapor alırdım hemennöpüyorum seni kocaman kendine çok iyi bak görüşürüüüzzz
gelirsin gelir merak etme senah canım çok sağol,düşüncen için.. keşke gelebilsem ama nerdee zaten ben şimdilik düşünmüyorum,ama senin adına çok sewinip heyecanlandım..
anaamm şu fatmagüldende içim şişti he dizi ilerlemiyo sanki..evlenselerde vuslata erseler bari..
canım aynısı bended var merak etme varada yogada aglıyorum benyaa sizede olduk olmadık yerde ağlama geliyomu???? bana sürekli oluyo o sinirim bozuluyo,akşam yemek yemeğe gittik küçük bi erkek çocukla bakıştım sadece (1 yaşında filan) ve gülümsemesiyle birlikte gözlerim doldu hani dokunsalar yarım saat ağlardımmm
zaten birbirimizi çok iyi anladığımızı biliyorum kuzum..yaa ne oldu bana yazdıklarınız beni çok duygulandırdısağolun kızlar hepinizi çok sewiyorum
ewet ya aslında benim çocukluğum istanbulda geçti çok sewerim ben orayı halamda orda oda çok istiyor ziyaret etmemi kısmet artık bakalım gelirsem görüşürüz inşallah..
hemde ne ağlamalar..ay yoksa hamilemiyiz
allah razı olsun cümlemizin işşallahTeşekkür ederimmmmm arkadaşlar.Sizlerinde hamilee olduğunuzun haberiniiii alıcaz burdan hiç merak etmeyinnn.Dualarım evlat isteyenlerrrleeeee....
kızlar bende aranıza katılayım mı? bende yeni dış gebelik atlattım.gerçi hala atlattım sayılmaz ama..
yeni fırsatım oldu kızlar anca gelebildimsıkı durun bir şey dicem çok şükür rahim boyun iyiymiş ama gene serklaj gerekicek dedi :18::18:koraspirin folbiol 06 inne verdi sende tanımlanamayan pırtılaşma var dedi igne ialçlar kullanıcan dedi çok muluyum 1 saate yakın dinledi beni agladım 2 kere üzülme dedi işallah buı sefer olcek şansım kaç dediömm allahın izniyle 100 de 100 dedi elkimizden geleni yapıcez merak etme sen dedi içim içime sıgmıyo sevinçten bir suru gene testler istedi onları yaptır en az 75 düş dedi sonra ben demeden bebege vesile olma dedi testlerin çıksın sonra konuşalım senle dedi çok mutluyum çok yakımda yçremdekileri sevincimden öpmek istiyorum eşimde çok kötü oldu eve gedlim kapıyı açtım fırladı yanıma canım ne oldu dedim bus sefer bebeklerim allahın izniyle ölmücek bizle duruceak dedim sarıldık agladık desem yeri duanızı eksik etmeyim benden geç geldim eve kusura bakmayın inan daha duş almadım muayene oldumya şimdi behlül kaçar sonra sevişirk artık
bende hasta oldum yaaaa.... kızzz sana bişi dicem ama gülme sakın...biz c.tesi bi ilişki olmuştu sence şimdi hamile olabilirmiyim :)))) sağ kasığımda feci batma hissettim bugün yaa acaba dedim
kuzum geçmiş olsun,geç olsunda güç olmasın...yaa biz akıllı delilerdeniz ama..canım benim bende korunmayı bırakınca vücudumun her hareketini,her sinyalini durmadan kontrol etmekten kafayı yicektim her gün göğüşlerimi kontrol edip mıncıklıyodum durmadan büyümüşmü sertleşmişmi,daha neler,neler..
dumanım bilyomusun dün sabah bir eltim daha doğum yaptı ve diğer bir eltimde bebeğiyle bana geldi..bebek olayını kendi kendime yendim zannediyordum,ama dün yine kötü oldum aslında çok sewindim ama birden çok kötü hissettim kendimi,asla kıskanmıyorumda,başka bir duygu bu..aslında güçlü görünmekten çok mu yoruldum ne ?? neyse ya seninde canını sıkmayayım..
yaa sizede olduk olmadık yerde ağlama geliyomu???? bana sürekli oluyo o sinirim bozuluyo,akşam yemek yemeğe gittik küçük bi erkek çocukla bakıştım sadece (1 yaşında filan) ve gülümsemesiyle birlikte gözlerim doldu hani dokunsalar yarım saat ağlardımmm
kızlar bende aranıza katılayım mı? bende yeni dış gebelik atlattım.gerçi hala atlattım sayılmaz ama..
gelirsin gelir merak etme sen
dogru söze ne denir bacım sonu nasıl biticek acebe:44::44:
canım aynısı bended var merak etme varada yogada aglıyorum ben
aglama kız ne alıyon bakıyım sevin gül bak bana ben çok üzgündüm doktorun dediklerinden dolayı yemin olsun çok mutluyum işşallah hevesim mutlulugum kursagımda kalmaz
evet biz topluca hamileyiz bizim haberimiz yok allah seni
allah razı olsun cümlemizin işşallah
hoş geldim canım aramıza üzüleerekten diyorum işşallah yaradalrın tez zamanda sarılır
paşam çok sevindim gözün aydın inş. daha güzel haberler alırsın bu doktor uğurlu gelir inş. rabbim eşine de sana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
kuzum geçmiş olsuninş. sağlıklı bi gebelik olur bu ay )
dilek canım rabbim sesini duysun inş. yaşın daha çok genç, kaç yaşında anne olan insanlar var biliyorsun umudun tekrar geleceği günlere inş.
canım benim üzülme inş. rabbim sağlıkla hayırlı evlatlar nasip edecek inş. ben de bebeklere baktığımda sanki anlıyorlarmış gibi geliyo bana tuhaf bi duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?