Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok kötüsün he

canım ne oldu anlatmak istermisin dinleriz seni

:44::44::44:kız en iyisi onlara ne aldıysan onada onu al

ağlamaktan ellerimin titremesinden doğru düzgün yazamıyorum...bir insanın hamile olduğunu bilip onu üzmek sinirlendirmek hangi insanın vicdanına sığar bana sölermisiniz..onu bunların hepsini yaptı..sonuç ben canımdan oldum...

canım benimde başımda var kızımda rahimimi diktiler strese girme dedi doktor hiç bir şeyim yokken dikşlerim açıldı ve kızımı dogurdum malesef eger diyorum kaynanamdansa allah versin öteki tarafta hakkımı onun için ne yaparsan kendine yapıyosun kalk derin bir nefes al git ban yoya abdeset al besmala çeke çeke allahım sen sabır ver de ser seccadeyi rabbime yalvar ben öle yaptım eşim zor tuttu beni kızımı kaybettim hastanede kaynanamı kovdum git burdan diye neyaptıysam gitmedicanımı yaktı eşimle kavga etmesi her şeyime karışmasndan bıktım osandım ben canım yemin ediyorum annemleri akrabalarımı çaıramıyorum korkudan o hep bana diyo ailemi istemi hoş evlendigimde benide istememişti
ben son sayfayı göremiyorum yaa:84::84:

ben görüyorm merak etme sen

biliyormusun eskiden yani evlenmeden önce insanlar neden kayınvalidelerinle anlaşamaz ide düşünürdüm neyi paylaşamıyorlar şu ölümlü dünyada die..allah bana bunları yaşattı malesef..şimdi çok iyi anlıyorum nedenini..sadece çocuk doğurmakla anne olunmuyor..birazda evladına onun yuvasına saygı duyması lazım bir annenin..aynen cnm ya annem bize geldiğinde o kadar tedirgin oluyorumki ne yaşadığımı bir ben biliyorum..ama şunu biliyorum ben ondan daha olgunum..geldiklerini duyduğumda eşime sen git görüş dedim pek istemedi ama ben gitmesi için ısrar ettim..sonra ben bunun cevabını veremem öteki tarafta..ne olursa olsun annesi babası..yeterki benden uzak olsunlar..

ketenhelvanın da mı eşinde sorun çıkmıştı? ben hatırlamıyorum. şimdi ibrahim saraçoğlunun kürlerini araştırıyorum. yani sperm sayısı az, bi de üstüne şekli düzgün olanın sayısı da çok az. ben bir çare olduğuna kesin inanabilsem benim de gözümde yok aşılamaymış tüp bebekmiş. bu arada kendi derdime düştüm senin doğum gününü de kutlamayı unutmuşum canım. Doğum günün kutlu olsun. yeni yaşında bebeğin de gelsin inşallah...

beydağlım, raporu aldığımdan beri forum forum dolaşıyorum, aşılama hatta tüp bebek tutmayan da var epey. nasıl ayağa kalkıcam ben. birdik iki olduk. şimdi eşim de sürünüo.

canım kalbini ferah tut eşiminde benim azdı senin kadar olmasada allahım verdi bak bize olmasaydı kaynımın çocugu olmazdı allahtan umudunu kesme bakıyım biz sana destek olurz bebem

bi türlü ferahlatamıyorum kalbimi paşam. inşallah pzt doktor ferahlatabilir. inşallah bir umut ışığı verir. iyi ki varsınız. siz de olmasanız nolurdu bilmiyorum.

ibrahimsaraçoğlunun keçiboynuzu kürü var sperm için sitesinde yazıyor gerçekten çok iyi geliyormuş bir bakın isterseniz..

kızlaaaaarrr ben geldim yasemincim gelmiş kaynetmışsınız canım sınavın güzel gemiş çooook sevindim hadi gözün aydınn:)

ben de gittim kromozom anomalisi sonucumu aldım simir de yaptırmıştım ama kromozomdan korkuyoduk veeee sonuç normal çıktı bende 46 kromozomluymuşumm nasıl muyluyum anlatamam yaaaa.... dr önümüzdeki 5 günü kutsal gün ilan etti bizim için bol bol çalışma yapın bu ayı boş geçmeyelim dedi....heyecan sardı beni:) bu kez çok umutluyum ben kızlar çok güzel bi duygu bu inşallah hiçbişey yarım kalmaz artık...

miragem sen nsl oldun ?

ayrıca dilek ve yasemin hakkımda 12 de uyuyodur hala falan demişsiniz kınıyorum sizi 10 da kalktım kahvaltımı yaptım ve koşa koş dr a gittim, hamile kalmadan tüm bakımımı yaptırmak istiyorum..evi toplayım sonra önce ağdacıya gidicem sonra saçımı boyatcam belki biraz kestiririm.... Allah ımmmmmm ne güzelmiş böyle heyecanlı olmakkkk görüşürüz hepinizi kocaaamaaannn öpüyorum kendinize iyi bakın ara ara gelirim ben

seni okadar iyi anlıyorumki bilemezsin ama diyorumya olan bize oluyo bırak aman de allaha havala de canım bak bana taka taka panik atak hastası oldum hemde kronik kalp hapı kullandın 24 yaşında doktor dedi yapma daha yaşın genç sen üzülürsün dedi hep kafama takıyodum üüzüklüyodum taki kızım ömürümü kaybedene kadar ben 3 bebegimi kaybettim kızımda dikiş uygulanmıştı ama gene strestenmi durmadı taki kıız dogurdum evegeldim sildim arkamdakileri bak kaynanam benden 20 yaş büyük düşün annemle aralarında epey var kaynanam 52 yaşında annem isa 64 yaşında memeleketten geldi istanbula hoş geldin demek yok bayramda seyranda aramaz kansdillerde aramaz anca ayrım yapar lafına garip ben yerim kendi annemden gelinimiz gebe 38 haftalık 2 kere kıl dönmesinden operayon geöççirdi len bir aramadı ne oldu dünür geçmiş olsun ama nerde anca açıgımızı yakaladı inan dügünü yaptık aldıklarını çarşıyı oturdugum evi hep başıma kalktılar herşeyimi aldıular kaynım borcunuda bana ödettiler eşyalarımıda ben ödedim eltim erkek kardeşinin kızı onu aldı ayrım yaptı çok sinirim bu konuda ben haklıyken hep haksız yere düştüm onlara gider eltim için ölür ama ben 8 gün hastanede ben baktım kadın hastalıklarından ameliyat oldu 6 gün hiç uyumadım düşün birde oruçozaman anlamış benim ne iyi oldugumu ama iş işten geçti canım yandı bir kere onun için kafana tokadan başka bir şey takma sen
ne emek bebem siz olmasaydınız ben kafayı yerdim ya siznle mutylu oluyorum ben bir dogum bir ölümü durduramazsın herşeyin çaresi var zülme sen bakıyım

Son düzenleme:
mirageee cnm bunu okumamıştım çok moralin bozuk senin canım yapma böyle, evet ketenhelva de anlatır ama onun eşininde de sperm sayısı azdı hatta sayısını yazmıştı dün akşam sanırım, bak şimdi hamile hiç canını sıkma normal yoldan olmayacaksa tüp bebek yaparsınız... ki bence normal yollada olur hamile kalabildin sen daha önce çünkü, ama biraz zaman alabilir kötü olan o..onu da dr tedavisiyle aşarsınız canımm

ben evlenirken bir tane havlu bile almadı..paramız yok dedi bana ama gidip kendine abiye almayı bildi..neyse iykide almamış hiç bir şey yoksa bakıp bakıp sinir olurdum..evet biz böle kafaya takıp kendimizi hasta ediyoruz onların umrunda değil hayatlarına devam ediyorlar..hiç bir şeyden üzüntü duymuyorlar..benimki zaten tam bir blender heryeri karıştırıyor..teyzemi benim diğer akrabalarıma arayıp laf alıyor insanların ağzından..kendine göre bir şeyler kuruo kafasından anlatıo..bizimkilerde saf onun tuzağına düşüyor..bilmiolarki içinin kötü olduğunu..

ne agdacısı kız kendin yapsana nen agdanı dinimizde çok günah haberinm varmı ben böyle yazdım diyede kıırlma kardeşim bir müslüman olaraktan uyarmak görevim gene sen bilirsin ne demişler müslüman kardeşinizi uyarınız yoksagünaha girersiniz
bu arada çok sevindim iyi çıkmasına ıslatalım bir lare bunu

çok sevindim inşallah allah gönlünüze göre verir...senin adına çok mutlu oldum

canım al karşına konuş kaynananla ozaman anlarsın derdini ben mesela konuştum ama ne konuşma kavga ettik yedik birbirimizi kaynatam diyo susu kaynanama eşim diyo susu paşa yeter artık dedim yapma bunu bana dedim şimdi mesafekliyim canım kavga ettik hgirdikya birbirimize eltimdende laf açıldı zaten o mikrop karıştırıyo arayı zevk alıyo kanımca sinirimden dedim karşınına geçim aklımdayken saydım böle böyle diye sesi çıkmadı laf diyemedi çünkü ben haklıydım sonra içimi kustumya kalktım yaptım başımı giydim pardesömü hayde eve eşimede dedim istersen sen kal burda hiç umrum degil dedim bu ney ya dedim 11 senedir hastalık hastası ettiniz len beni dedim şimdi ne aruıyorum ne soruyorum kaynatam dedi kızım annennedir yapma bak aglıyo üüzlüyo dedim baba yeter 1o sendir nedir bu ya dedim 3 gebelik geirdim yanımda degildi allah var şimdi dogum yaptı baktı inkar edemem ama neden beni strese soktun aramıyorum sormuyorum yeminle evine gitmiyorum o arıyosa arıyo hanım umrumdad degil onlar yüzünden üzülüp kafayı yiyecegime onlar yesinler kafayı üzülsünler çok eziyetlerini çektim canım banada yazık bir yere kadar degilmi

bende artık konuşmuyorum eşim görüşürse görüşsün ona bişey diyemem ama benden bu kadar dedim..arada o kalıo ama napiim hasta olmak istemiyorum walla onun dengesizliği yüzünden..allaha havalle ettim artık onları..onlara üzülüpte tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ben..kendi yuvama huzurama bakıcam..allahın izniyle yavrumuda kucağıma alırım inşallah allah nasip ederse...

vardır canım herşeyde bir hayır onu unutma benim çıkmam lazım namazım duruyo evi süpürücem dönerim birazdan

kızlaaar cnm arkadaşlarıım bnm nasılsınızzz biliyorum bana kızıyosunuz ama kızlmayıın noluur arada girip takip ediyorum sizi ama bi ara kötü şeyler okuyunca çok cnm sıkıldı ondan girmedim uzun bi süre....
bizi sorucak olursanız iyiyz çok şükür 31. haftamıza geldiik allaha şükür birsen yasemin dileğim ılgım miragecim adı aklıma gelmeyen tüm arklarr hepinizi öpüyoruum çok çok bzm için dua edin kılzar artık zaman ımız daralıyoo szlerin dualarınıza ihtiyacım war szde bnm hep dualarımdasınız hadi allaha emanet olun gene gelirimm

hoşgeldin kuzum özlettin kendini..merak ediyordum bende birde kızıyordum biraz sahipsiz bıraktın burayı diye neyse yeğenim için affettim..ay yonca zaman ne çabuk geçiyor ya ,bişey kalmamış doğuma kuzum hayırlısıyla kucağına alırsın inşaalah..

kız sen dün dimedinmi uyucam diye hiç bahsetmedin ki bugün test sonucu alacağından..ay çok sewindim birsenim temiz çıkmasına hadi bakalım kutsal 5 günü iyi değerlendir..
halvet var diyemi bu hazırlıklar hürrem sultan,iyi yoldur kendini

canımm sağol uyarın için kırılırmıyım hiç, bende utanarak gidiyorum ama malesef kendi kendime ağda yapamıyorum hani temizlik için mecbur kalıyorum napayım( ama valla utanıyorum ne yalan söyleyim....

yoncaaaa hoşgeldin canım:) artık bebişe az kaldı sen bol bol dinlen ve stresten uzak dur tabiki... çok az kaldı efeyi kucagına almaya inşallah bi sıkıntı olmayacak bebiş geliyo bu kezzz

söylemedimmi valla atlamışım cnm bugün gittim ve iim bir rahatladıki sorma.. valla canım ben çok fena oldum ağlıyorum resmen göz-burun hepsi akıyo çok fena kaptım valla bu halde olan halvetten ne hayır gelir bilmiyorum.gerçi dr a sorduk antibiyotik vs kullanıyoruz bişi olurmu dedik yok yoook dedi bu günleri değerlendir sonra hamileyim diye gel dedi..iğne dozumuda çok artırdı çok umutluyum bu kez yaa Allahımm lütfen umutlarım sönmesinn:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…