Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım ıns hersyeın hayırlısı olacak dualarım senınle

günaydın bebeler erken kalktım bugün yahafta içi olsa varya gözümden uyku akardün çok güzel bir gün geçirdim canların bela 1 ken 2 olucekgelinimiz batmanlı çok şirin bir aiile ya çok hoşuma gitti bana kaydı gözleri hepsiyle çok iyui anlaştım işallahta böyle gider güzelcene karı koca giyindik bayramlık çocuklar gibi halimizi görseniz ne gülerdiniz hebaklava aldık güllüden 76 milyon verdik allahım dedim sana geliyorm alt tarafı bir tatlı ya ah bu kaynanamlar ne bomkör ya bize gelse almazlar dedimde kaynanama beni alınca neden getirmediniz diye güldü sen oglumu boşa git ananın evine biz seni yeniden istemeye gelelim dedi işin garibi ne oldu bilseniz şaşr kalırdınız he eşim keten pantolon ve gömlek giyindi sporda degil klasikte degil çok yakışıklı olmuştu allah varotobüs beklerken bana dogur gelirken onu gördüm karşıdan bir güzel yürüyoduki içimde ateşler çaktı gözüme bir güzel geldi derlerye kirpi yavrusunu pamugum diye severmiş o hesapneyse yatak odasında eşim dediki seni ben giydiricem zevkime göre dedi dedim tamam ne kadar kıyafet varsa indi aşagıya manken gibi o oturdu oturma odasında bende yatak odasında giyinip giyinip geldim dedi bu olmaz o olmaz ha şimdi oldu dedi pantolon tunik giydim olmaz dada agır ol dedi etek bluz giydim buda çok resmi oldu dedi :111::111:ha şimdi oldu dedi tşörtle boydan spor kıyafet almıştım yeni onu giydim kiloda verince ne ka güzel oldu yaw sonra dedim hangi pardisömümü giysem kıyafetim fümeydi lacivertimi giysen grıyimi kahverengiyimi yoksa siyahımı dedim eşim teker teker giydirdi :111::111:haydi birde onlara çanta ayakkabı eşarp taktımm gride karar kıldık sonunda sanki biz istemeye gidicez birbirimizineyse düştük yollara dün bindik otobüse elimizde tatlı kaynanamlara gittik ordan hop taksiye sonra ver elini gelinin evi gelin hanım batmanlı allahım bu kadarmı sıcak aknlı olurlar ya çok hosuma gitti ailesi 8 kızkardeşler kaynım yandı 8 baldızbir hizmet ettiler sormayım çok hoşuma gitti ya sıcak kanlılar iyi huylular çokta becerikliler allah var eltimde sen hasta hhasta oglanı kızı al kendide hasta düş peşimize gel vallahi ben olsam gelmem yeminle çocuklarla rezil olduk desek yeri eltimin kızı çocukları döv sen bir temiz kızına bakmaz allahım kaynanamda yanımdan ayrılmıyo öyle bir baktıki bana aşkla sarılp sarılp durdu seviyorun ben bu gelinimi o benim ilk göz agrım dedidiyete girdimya hiç bir şey yemedim tabe kızım ye olmaz kilo alırım yemem dedim azimliyim bebegimi almak istiyorum kucagıma millet bana yöneldi eltima bakan yok sevmediler galiba birde gelini bozdumu sana birde giyinmiş pantolon tşört paspal gibi kaynanamada dedim anne pantolon blüz giyinicektim dedim aman iyki giyinmemişin dedi eltime bozulmuş kardeşim zaten kilolusun heryeri çıkmış bir yerlerden insan adam ginir kız evine hiç öznmemişki hanım millet benle ilgilendi konuşuyoruz o lafa atlıyo onu takan yok namazı kılıyım diye gittim geldim odaya millet gıpta etti ay ne güzel kılıyomusun dediler allah kabul ederse kılıyorum dedim öyle güzel bir akşam geçirdimki sormayın taksiyle gittik oraya eltim kaynanam ben arkada 2 çocuk pestilim çıktı birde hava sıcak sonrada eve metroyla geldik oh dedim mis gibi hava işşallah bu sefer eltimle yenisiyel iyi geçinirim allah gönlüme göre verdi vallahi dışardan olsun dedim oldu işşallah gelen gideni aratmazbugün istanbulda çok güzel bir gün var insanın kırlarda kosası bol bol yürüyesi var ya eşime diyimde dışarı çıkalım gezelim

oooo paşam hanım tüm ilgiler senin üzerindeymiş tabi mutlu olursun ne güzel heyecanlar dimi o isteme söz vs valla hep birilerini istemeye gitsek keşkeee kaynanana da bak o kadar kızıyosun ama kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş misali meğersem sevdiği içiin seninle uğraşıyomuş mutlu olman çook güzel canım bugün ankarada çok sıcak ama ben hastayım offf gezmekte istiyorum ama yatmak zorunda kalcam sanırım...

oooooo paşam demekki gecenin gözdesi sen olmuşsun:)) kız yoksa yanlışlıkla görücüye sen mi çıktın ?? aman hadi bakalım hayırlısı sewindim yeni elti adayının iyi olmasına gerçi yaşamadıkça bilemezsin canım bazen hiç belli olmuyor bu işler.
kız desene eltin de mosmor olmuş

canım soram okadar severki kaynanam beni cigerine sokası gelir canımı sıkması ve aglatmasıda zevkindendir anladın sen onuinan yalvarsada sırtındad kabeye götürse bitti benim için çok aglattı beni çok eziyet çektirdi bana asla affedemedigim hatalar yaptı

kız sorma ya millete laf yetiiştiriyo oralı olmalıdılaray nasıl zayıfkadın ne yedin vs kaynanamaıda görsen aşık oldu bana ah cannım eşimle ben krant tuvalet giyindik zannedersinki biz sözlenicezişşallahta iyi olur bebem kötü olursa kendi kaybeder allahım merhamet versinde kalbine eltim gibi aglatmasın beni yoksa bir kalemde silerim eşim kızı çok beyendi huyu suyu vs öteki uyuz içinde o bencil dedi kendini düşünüyo dünde sordum onu görünce ne hissediyosun kendi eltim için onu görünce tüylerim kalkıyo ayaga ve kalpbımdeki perde kalkmıyo kapalı dedi bize yaptıklarından sonra dedi içim acıdı öyle deyince bebem her aklıma gelince dua ediyorum allah var allahım ona karşı merhamet ver kalbime seveyim diyorum amama sevemiyorum oglumda dalga geçer gibi maldeline yiyebildinmi demesi ve sizin huzurunuz bozulsun diye gıcıklıgına inadına geldim demesi canımı acıttı ya benim oglum öldü 2 gün olmamış 3 gün geldi beni sinir etti kızına bakmadı vs ah ah allaha havala ettim ban yaptıklarının dilerim allahtan bin katını çeksin allahım onu bildigi gibi yapsın rabbime havale ettim onu

iyi geceler arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum nasılsınız bakalım keten helva canım faceten görmüştüm bebiş bekliyorsun sanırırm umarım doğru hatırlıyorumdur sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım :)

ewet canım benikizlerim olucak hayırlısıyla

herkeze gunaydın nasılsınız bakalım temızlık oncesı bı selam vereyım dedım

paşam ınss bu eltınle ıı olursunuzda otekısıde catlarrrrr

Herkese merhaba
yolcuglulum kasım 2012 annelerınde basladı ve gecen pzt son buldu..
bebegımı 6haftalıkken anıden kaybettım dusurdum
kahve lekelenme ardından bır acı ve son..
buraya geldım..neden?
damdan dusenı damdan dusen anlar dıye..
dpktpr kurtajdan sonra 1 ay sonra korunmayı bırakabılırsın dedı
ınsan korkuyor..
burada benle aynı durumda olanlardan belkı bır tesellı bır tavsıye ıcın geldım..
bende oyleydım hamıle kaldım soyle oldu fılandıye umut aramaya..
toplandım cok sukur evet ama yınede benım gıbı olanlarla paylasmak ıstedım.
nazenın ıle aynı topıkteydık bız..bugun ogrendım oda kaybetmıs...yenınden baslayacagız yıne umutlarla bu kez kavusacagız oyle degılmı

merhaba canlarım nasılsınız? herkesi çok çok

cumartesi kontrolümüz vardı gittik gördüm kuzumu çok şükür iyi 2 li testimizide yaptırdık çarşamba çıkacak sonuç 21 inde de kontrolümüz var inş. güzel haberler alırım benim için dua edin canlarım çok ihtiyacım var
doktor ense kalınlığına bişey demedi bende unuttum bebişi görünce soramadım

yarın burdaki doktora gidicem bi de burda yaptırıcam testi hem ense kalınlığınıda sorucam randevu aldım bakalım bu doktor ne diyecek, burdaki doktorumu sevdim devlet hastanesinde olduğu için pek zaman ayıramıyor şimdiki gittiğimle aramda 1 saattten fazla mesafe var bi de kanım ısınmadı alışamadım daha şu test bi hayırlısı ile çıksın özele gidiecem acaba ondada memnun kalırmıyım bilmiyorum:26::26::26:

lcw kendime bi hamile jeani bide tişörtü aldım ama daha giymedim bakıp bakıp duruyorum

nazlım seni burda görmek çok güzel özlettin kendini walla kızlar herkesi çok öptüm zamanım yok inanın bi gün izin alıyorum sonra geliyorum yığınla iş beni bekliyo

az rahatlasam hemen burda alıcam soluğu walla:)))

yeni gelen arkadaşlar çok çok geçmiş olsun ((

çıkış saatim yaklaştı ben kaçtım kızlar sayfalar güzel ilerlemiş maşallah

hoşgeldin arkadaşım, bana damdan düşeni getirin demişler aynen öyle bizi bizden iiy kimse anlamaz... dr un süresini tamamla sonra yeniden hamile kalırsın inşallah...aramızda hamile kalıp bebişini kucağına alanlar oldu inşallah darısı bize de olur.

seviorum seni yaaa :) artık içini ferahlat aldığın kıyafetleri giymeye balaa bak bebeğin sağlıklı maşallah bişi olmayacak

slm kızlar nasılsınız? burdan koptum sizleri unuttum sanmayın lütfen. ara ara girmeye çalışıyorum. benim cadı 2 aylık oldu ama tek başına çocuk bakmak çok zormuş canlarım. bu aralar bide gaz problemimiz var kucakta ve ayakta uyuyor sadece. gaz problemi olmadaan önce en azından uyuyunca yatağa yatırıp biraz iş biraz ütü biraz yemek yapabiliyordum. şimdi koltuktan kalkamaz oldum o ayağımda bende öylece oturuyorum. iş güç yapamıyorum valla. akşamlarıda eşim gelince tutuyor ben ya ekmek arası hazırlıyorum ya da banyo günümüz değilse bir gün sonrasının yemeğini yapıyorum. düşünün halimi her gece uyuması saat 4 oluyor sabah 8:30 da da ayakta valla bu uykusuzluktan ben ölüyorum o kucakta olmazsa uyumuyor. hamile arkadaşlarım bol bolll uyuyun dinlenin. teyzeleri bu kadar şikayete çok güzel bi duygu bunu bilin. allahım hayırlısıyla hepinize yaşatsın inşallah.. aramıza yeni katılan arkadaşlarım hepinize geçmiş olsun. allahım vereceği günü biliyor biraz sabır lütfen. allahım ol dedikten sonra ne yapsanız sizi terketmeyecek bebişler. bir an önce hepinizin hamiş kalması dileğiyle elif nisadan bol öpücükler teyzelerine...

ayyy canım yaaa gaz sancısı bebek için çook zor biliyorum benim yeğenimde öyleydi gece gündüz ağlıyodu her gece arabayla gezmeye götürüyolardı... ama 3-4 aylık olduktan sonra geçiyo inşallah sizede öyle olur... kocaman olmuş maşallah minik prenses:) inşallah her birimiz yaşarız anne olmayı, bizi unutmayacağınıza eminimmm

Çok isterdim bebeğim oldugunu öğrendiğim anda herkese duyurabilmeyi ,saklamadan korkmadan onun benimle olduğunu söylemeyi... Ama malesefki bişiler kesinleşene kadar saklamak zorunda kalıcam hep,içimde yaşıycam sevincimi...Yine kötü bişey olur korkusuyla... Sadece imrendim hamile olduğunu daha minnacık bebişlerini herkese söyleyen tanıdıklarıma... bi hüzün çöktü benimde bunları yaşamam gerekicekmiş demekki...

İnşallah yarın güne güzel bi haberler uyanrıım da bu mutsuzluğum kısa sürer:26::26::26:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…