Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selam bitanelerimmmmbugün kontrole gittik biz maşşallah herşey çok güzeldibenimki çoğul gebelik olduğu için drumuz ikili test yapmayacak çünkü kesin sonuç vermiyormuş onun yerine ayrıntılı ultrasona sokacak mayıs 8de yani benim doğum günümdeeee izim için dua edin inanın biz sizeeee hep dua ediyoruz rabbim tez zamanda hepinize dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım sizi çooook seviyoruz

günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
dileğim o yüzüğü boşa vermemişsin rüyanda:)

CANIMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİNDİM ALLAHH SONUNDA GÜLDÜ YÜZÜNE.... İNŞALLAHH SONUNA KADAR GİDER BUKEZ.... MUTLULUĞUN HİÇ BİTMESİN......

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnay çok çoooooooooooooooooooooooookkkkkk sewindim kuzum gözlrim doldu

ağlıyorum yaaaa gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin...canım benimmmmmm gördün mü rüyam nasıl çıktı annaaaaaaaaaaaammmmm oh ohooohhh

ay ne güzel bir gün oldu kızlar walla geçmişi okumadan daldım yaseminin haberini duyunca harika bir haber

CANIMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOOOOOOKKK SEVİNDİM ALLAHH SONUNDA GÜLDÜ YÜZÜNE.... İNŞALLAHH SONUNA KADAR GİDER BUKEZ.... MUTLULUĞUN HİÇ BİTMESİN......

guzumsun bebeemsin cansın bidenesin darısı başına kuzumm arkamdan bekliorum birbirimize sözümüz vardı biliosun aptal gibiyim uyuşmuş durumdayım şaka gibi:)

kız hürmet ederim ben sana bundan sonra :)nasılda çıktı valla rüyan akşam anneme anlatıyom mubarek kızmış kalbi temimiş diyo sorma dilek akşamdan beri salya sümük ağlıom bende:) allah razı olsun canlarım benim şoktayım kızzz darısı başına bebeemmm

dimi yaaa valla sabah sabah nasıl mutlu oldum alınabilecek en güzel haber bu olsa gerek :))

walla doğru birsenim işim vardı girmicektim sonra dedim hadi bir günaydın yazayım arkadaşlara bir baktım flaş haber..hadi bakalım sıra sende başladımı çalışmalar

dualarım sizinlee güzel haberler alıcaksın herşey yolunda gidicek zaten ona eminim cnm

dimi yaaa valla sabah sabah nasıl mutlu oldum alınabilecek en güzel haber bu olsa gerek :))

walla doğru birsenim işim vardı girmicektim sonra dedim hadi bir günaydın yazayım arkadaşlara bir baktım flaş haber..hadi bakalım sıra sende başladımı çalışmalar

yiwruuuummm yirim ben seni..kız ne zaman gidecen doktora gerçi daha minnacık hiç bişey gözükmez şimdi..

yiwruuuummm yirim ben seni..kız ne zaman gidecen doktora gerçi daha minnacık hiç bişey gözükmez şimdi..

kuzum doktorumu arıcam bugün ne derse ona göre hareket ederim artık daha çok küçük kızzzz kese için ayrı kalp için ayrı gitces sanırım öğleden sonra arıcam kuzum bende seni yerim bebeemmm

kuzum doktorumu arıcam bugün ne derse ona göre hareket ederim artık daha çok küçük kızzzz kese için ayrı kalp için ayrı gitces sanırım öğleden sonra arıcam kuzum bende seni yerim bebeemmm
yaa heyecanlar başladı ama bunlar güzel heyecanlar artık bizi habersiz bırakma taze gebeş....

başlamazmıııı :)) inşallah yakında bende veririm güzel haberr

hadi inşşaaallllaaaahhhhhh kuzum.....

her türlü gelişmeden haberdar et bizi bak arar durum valla:))))

cooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mesajimi yazdim bizim topice
ama burdan da tebrik ederim
hayirli olsun canim nasil sevindirdin anlatamam cok mutlu oldum hayirli ugurlu olsun canimmmm

yaa heyecanlar başladı ama bunlar güzel heyecanlar artık bizi habersiz bırakma taze gebeş....

hadi inşşaaallllaaaahhhhhh kuzum.....

bırakmam kuzum merak etme bakalım neler görces hiç bi belirtm olmadı bilionmu sadece yanıyorum ayaklarımı çıkarıp yerlere basmak istiyorum

bırakmam kuzum merak etme bakalım neler görces hiç bi belirtm olmadı bilionmu sadece yanıyorum ayaklarımı çıkarıp yerlere basmak istiyorum

gördün mü bak bazen hiçbir belirti olmadan da oluyo sen kendini yidin bitirdin her ay.. oda gelene kadar senin canına okudu..demek kendisini ağırdan satıyo annesi ben geç gelirim ,güç gelirimmm,ama tam gelirim diyo..kız mı kız yoksa bu.:)))

hiç çıkmak istemiyorum bugün, ama sıkıcı işlerim war ev işleri yani..çıkıp yapayım bari..kaç gündür erteliyorum,annemide fizik tedaviye yazdırdım hergün saat beşte götürüyorum anacığımı inşallah şifa olur..sora görüşürüz..

Son düzenleme:

evet zaten ne zaman umutsuz olsan o zaman geliyo bebişler:) yasmein bu kız haberin olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…