hiç çıkmak istemiyorum bugün, ama sıkıcı işlerim war ev işleri yani..çıkıp yapayım bari..kaç gündür erteliyorum,annemide fizik tedaviye yazdırdım hergün saat beşte götürüyorum anacığımı inşallah şifa olur..sora görüşürüz..
her türlü gelişmeden haberdar et bizi bak arar durum valla:))))
canımsınnnnnnnnnnnn darısı başına bebeğim inşallahhhhh tablom nasıl saçma dimi:)cooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mesajimi yazdim bizim topice
ama burdan da tebrik ederim
hayirli olsun canim nasil sevindirdin anlatamam cok mutlu oldumhayirli ugurlu olsun canimmmm
he kız canıma okudu valla hep dua ettim beklerim rabbim ben yeterki sağlıklı olsun dedim umarım sağlıkla gelir kolay gelsin kuzum sana dagördün mü bak bazen hiçbir belirti olmadan da oluyo sen kendini yidin bitirdin her ay.. oda gelene kadar senin canına okudu..demek kendisini ağırdan satıyo annesi ben geç gelirim ,güç gelirimmm,ama tam gelirim diyo..kız mı kız yoksa bu.:)))
etmemmi bebeğim ayıp ettin siz benim dostumsunuz :)kzımı diosun sağlıklı olsunda kuzum yaa kocamda dioki senin gibi bi kızım olsa daha ne isterim rabbimden
canımsınnnnnnnnnnnn darısı başına bebeğim inşallahhhhh tablom nasıl saçma dimi:)
he kız canıma okudu valla hep dua ettim beklerim rabbim ben yeterki sağlıklı olsun dedim umarım sağlıkla gelir kolay gelsin kuzum sana da
beşik kertiği yapalım:)of birsen hemen arkamdan gel inşallahhhhhhhhhhhhcanım valla o işin şakası hayırlısı olsun kız-erkek hiç farketmez... ama bi kız olsa senin gibi güzel olsaaa valla çok daha iiy olur :)) oğlum alırsa alırım kızını bak şimdiden bana söz ver sen
beşik kertiği yapalım:)of birsen hemen arkamdan gel inşallahhhhhhhhhhhh
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
dileğim o yüzüğü boşa vermemişsin rüyanda:)
selam bitanelerimmmmbugün kontrole gittik biz maşşallah herşey çok güzeldi benimki çoğul gebelik olduğu için drumuz ikili test yapmayacak çünkü kesin sonuç vermiyormuş onun yerine ayrıntılı ultrasona sokacak mayıs 8de yani benim doğum günümdeeee izim için dua edin inanın biz sizeeee hep dua ediyoruz rabbim tez zamanda hepinize dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım sizi çooook seviyoruz
seviorum seni yaaa :) artık içini ferahlat aldığın kıyafetleri giymeye balaa bak bebeğin sağlıklı maşallah bişi olmayacak
Çok isterdim bebeğim oldugunu öğrendiğim anda herkese duyurabilmeyi ,saklamadan korkmadan onun benimle olduğunu söylemeyi... Ama malesefki bişiler kesinleşene kadar saklamak zorunda kalıcam hep,içimde yaşıycam sevincimi...Yine kötü bişey olur korkusuyla... Sadece imrendim hamile olduğunu daha minnacık bebişlerini herkese söyleyen tanıdıklarıma... bi hüzün çöktübenimde bunları yaşamam gerekicekmiş demekki...
İnşallah yarın güne güzel bi haberler uyanrıım da bu mutsuzluğum kısa sürer:26::26::26:...
allahım 40 haftaları göstersin işşallah bebemselam bitanelerimmmmbugün kontrole gittik biz maşşallah herşey çok güzeldi benimki çoğul gebelik olduğu için drumuz ikili test yapmayacak çünkü kesin sonuç vermiyormuş onun yerine ayrıntılı ultrasona sokacak mayıs 8de yani benim doğum günümdeeee izim için dua edin inanın biz sizeeee hep dua ediyoruz rabbim tez zamanda hepinize dünyalar güzeli hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canlarım sizi çooook seviyoruz
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
dileğim o yüzüğü boşa vermemişsin rüyanda:)
kolay gele canım bende yeni bitirdim çok şükürhiç çıkmak istemiyorum bugün, ama sıkıcı işlerim war ev işleri yani..çıkıp yapayım bari..kaç gündür erteliyorum,annemide fizik tedaviye yazdırdım hergün saat beşte götürüyorum anacığımı inşallah şifa olur..sora görüşürüz..
yaa içime doğdu demekcanım inş. güzel haberler alırsın bebişlerinin sağlığı sana doğum günü hediyen olsun inş. dualarım seninle esracım ve kuzularınla seni allah korusun
canım bende seni çok seviyorum
birsen canım içine mi doğdu yaseminin haberi bak bi bebişimiz daha gelecekrabbim sana sağlıklı bi gebelik sonra da sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım moralini yüksek tut canım inş. herkes hamile kalacak allahın izniyle sonra tabi inş. sağlıkla kucağına almak nasip olur inş. hem söyleme boşver canım napalım iyi olsunda biraz sabrederiz hem nazar değmesin kuzuna büyüsün sağlıkla sende öyle söylersin inş. rabbim sesini duysun sana nur topu gibi ikizler nasip etsin inş.
walla bnmde aklım szde arada uğrayıp okuyom cnm m gelişmelerden haberdarım ewet cnmm zaman çabuk geçiyo gerçektende allahım sağlıkla bi tamamlasaydım.... sen nasılsın belin nasıl iisindir işlhhhoşgeldin kuzum özlettin kendini..merak ediyordum bende birde kızıyordum biraz sahipsiz bıraktın burayı diye neyse yeğenim için affettim..ay yonca zaman ne çabuk geçiyor ya ,bişey kalmamış doğuma kuzum hayırlısıyla kucağına alırsın inşaalah..
iyim canımmm sende iyisindir umarım.çook ihmal ediyosun bizi çokkkbitanem hayırlısı ile kucağına alırsın inaşllah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)
duman sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor görüşemiyoruz uzun zamandır
canım inşallah bu sonuçlarında güzel çıkar,ve devamıda hep böle güzel gelir:))))kızlar herkese slm:)))
kızlar sabah doktora gittim ense kalınlığına baktı 0.8 mm dedi çok iyi dedi 2 testimizide bi daha yaptırdık eşimin haberi yoktu gittiğimden dr. çıktıktan sonra söyledimama napim telaşlı evhamlı bi hamileyim ben :)) sonucu 1 hafta ya kadar alırım herhalde diğer dr. gitmeden hayırlı haberler alırım inş. bakalım ikisinin arasında fark olacak mı:26:
bi de doktorum cinsiyet tahmininde bulundu dediki %80 erkek diyorum ama kızda olabilir kilitoristen dolayı :))) hayırlısı olsun fark etmez bizim için ama içim rahatladı ya iyiki gitmişim inş. test sonucumuz temiz çıkar dua ediyorum rabbim hayırlısını versin inş.
allahım 40 haftaları göstersin işşallah bebem
allahım ne güzel haber allahım başa kadar götürsün canım rahimdeki dikişede kaorma canın yanmıyo uyutuyolar seni adam gibi bir doktora git riskli gebelik doktoruna iyice araştır
kolay gele canım bende yeni bitirdim çok şükür
yoncaaaa hoşgeldin canım:) artık bebişe az kaldı sen bol bol dinlen ve stresten uzak dur tabiki... çok az kaldı efeyi kucagına almaya inşallah bi sıkıntı olmayacak bebiş geliyo bu kezzzwalla bnmde aklım szde arada uğrayıp okuyom cnm m gelişmelerden haberdarım ewet cnmm zaman çabuk geçiyo gerçektende allahım sağlıkla bi tamamlasaydım.... sen nasılsın belin nasıl iisindir işlhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?