Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

gülegüle cnm yine bekleriz:)) kolay gelsin

her türlü gelişmeden haberdar et bizi bak arar durum valla:))))

etmemmi bebeğim ayıp ettin siz benim dostumsunuz :)kzımı diosun sağlıklı olsunda kuzum yaa kocamda dioki senin gibi bi kızım olsa daha ne isterim rabbimden

cooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mesajimi yazdim bizim topice
ama burdan da tebrik ederim
hayirli olsun canim nasil sevindirdin anlatamam cok mutlu oldum hayirli ugurlu olsun canimmmm
canımsınnnnnnnnnnnn darısı başına bebeğim inşallahhhhh tablom nasıl saçma dimi:)

he kız canıma okudu valla hep dua ettim beklerim rabbim ben yeterki sağlıklı olsun dedim umarım sağlıkla gelir kolay gelsin kuzum sana da

canım valla o işin şakası hayırlısı olsun kız-erkek hiç farketmez... ama bi kız olsa senin gibi güzel olsaaa valla çok daha iiy olur :)) oğlum alırsa alırım kızını bak şimdiden bana söz ver sen

yok canim atesin cok iyi
belli zten genelde zikzaklar cizerek gidiyor hamile tablolarinda
son gun de boyle yuksek bir degrlerde inip cikiyor
bir de hergun olcmemissin ya tam net degil

bosver sen tabloyu kurtuldun bu islerden

ben de kurtulurum bu ay umarim, gerci iki gundur olcuyorum o da yumurtlamayi tespit edeyim diye, gecen ay adetim 33 gunde geldi sok oldum. ilk defa boyle gecikme oldu. tablom olmasaydi hamileyim derdim.o yuzden tespit edeene kadar olceyim onumuzdeki gunler

beşik kertiği yapalım:)of birsen hemen arkamdan gel inşallahhhhhhhhhhhh

yasemin canım çooooook sevindim

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlı 40. haftaları göstersin kuzuma tam umudunu kesmişken senin nazlı bebek süpriz yaptı çat kapı geldi mutluluğun daim olsun kuzum çok duygulandım tebrik ederim

canım inş. güzel haberler alırsın bebişlerinin sağlığı sana doğum günü hediyen olsun inş. dualarım seninle esracım ve kuzularınla seni allah korusun

seviorum seni yaaa :) artık içini ferahlat aldığın kıyafetleri giymeye balaa bak bebeğin sağlıklı maşallah bişi olmayacak

canım bende seni çok seviyorum

birsen canım içine mi doğdu yaseminin haberi bak bi bebişimiz daha gelecek rabbim sana sağlıklı bi gebelik sonra da sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım moralini yüksek tut canım inş. herkes hamile kalacak allahın izniyle sonra tabi inş. sağlıkla kucağına almak nasip olur inş. hem söyleme boşver canım napalım iyi olsunda biraz sabrederiz hem nazar değmesin kuzuna büyüsün sağlıkla sende öyle söylersin inş. rabbim sesini duysun sana nur topu gibi ikizler nasip etsin inş.

kızlar herkese slm:)))

kızlar sabah doktora gittim ense kalınlığına baktı 0.8 mm dedi çok iyi dedi 2 testimizide bi daha yaptırdık eşimin haberi yoktu gittiğimden dr. çıktıktan sonra söyledim ama napim telaşlı evhamlı bi hamileyim ben :)) sonucu 1 hafta ya kadar alırım herhalde diğer dr. gitmeden hayırlı haberler alırım inş. bakalım ikisinin arasında fark olacak mı:26:

bi de doktorum cinsiyet tahmininde bulundu dediki %80 erkek diyorum ama kızda olabilir kilitoristen dolayı :))) hayırlısı olsun fark etmez bizim için ama içim rahatladı ya iyiki gitmişim inş. test sonucumuz temiz çıkar dua ediyorum rabbim hayırlısını versin inş.

allahım 40 haftaları göstersin işşallah bebem
allahım ne güzel haber allahım başa kadar götürsün canım rahimdeki dikişede kaorma canın yanmıyo uyutuyolar seni adam gibi bir doktora git riskli gebelik doktoruna iyice araştır
kolay gele canım bende yeni bitirdim çok şükür

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazlımmmmmmmmmmmmmmmmmm
çıldıııııııııııırııııııııııııııyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz suuuuuuuuuuuuuuuuu annnnnnnnnn oğlumlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))
kıpırrrrrrr kıpırrrrrrrrr oldu bı anda çok sevındım canım çok dıkkatt etttt

yaseminnnnnnnnnnnnnnn yerim ben senin o yawrunu kuzummmmmm canımsın maşşallah size çok sevindim tatlımrabbim sonuna kadar sürdürsün işşallahbu kez herşey çok güzel olucak sakın merak etme sen sadece bebeğine odaklan bu güzel duygunun tadını çıkar ayyyy canım benim seni çok seviyorum sen çok güzel bi anne olucaksın

yaa içime doğdu demekama dilek kadar nokta atışı yapamadım direk rüyasında gördü temiz kalpli arkadaşım benimmmm
canım valla dün akşamdan beri 3 tane hamiş haberi aldım... çok güzel haberler bunlar... ama kimsee yasemin kadar sevinmedim ne yalan söyleyim :) inşallah bizde yaşarız tüm bunları(sen diil tabiki henüz hamiş olmayanlar) ve sonuna kadar gider bu kez...

walla bnmde aklım szde arada uğrayıp okuyom cnm m gelişmelerden haberdarım ewet cnmm zaman çabuk geçiyo gerçektende allahım sağlıkla bi tamamlasaydım.... sen nasılsın belin nasıl iisindir işlhh
[/QUOTE]
yoncaaaa hoşgeldin canım:) artık bebişe az kaldı sen bol bol dinlen ve stresten uzak dur tabiki... çok az kaldı efeyi kucagına almaya inşallah bi sıkıntı olmayacak bebiş geliyo bu kezzz
[/QUOTE]
kuzucuuuum öpüyos senii çok çooook :)))

canım inşallah bu sonuçlarında güzel çıkar,ve devamıda hep böle güzel gelir:))))

sağol kuzum bende yeni bitirdim,sende yapmışsın ellerine sağlık:))

walla bnmde aklım szde arada uğrayıp okuyom cnm m gelişmelerden haberdarım ewet cnmm zaman çabuk geçiyo gerçektende allahım sağlıkla bi tamamlasaydım.... sen nasılsın belin nasıl iisindir işlhh
yoncaaaa hoşgeldin canım:) artık bebişe az kaldı sen bol bol dinlen ve stresten uzak dur tabiki... çok az kaldı efeyi kucagına almaya inşallah bi sıkıntı olmayacak bebiş geliyo bu kezzz
[/QUOTE]
kuzucuuuum öpüyos senii çok çooook :)))[/QUOTE]

inşallah tamamlıcaksın canım sağlıcakla..özlüyoruz seni arada sırada uğra kuzum benim belimde eh işte eskisinden daha iyi şükürler olsun..yasemin haberin var mııııııı??

...............................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…