ahh bitanem yaaa öle gerçektenn Allah yardımcınız olsunn maddi manevi çok büyük bi külfet ama bide söle düşün senin bi şansın var ya hiç şansın olmasaydı umudun var ayrıca bakalım ben nolcam bende senin gibi düşünüyodum bi kez hamile kaldım yine kalırım diye ama bilmiyorum ki ama inan şuanda tek düşüncem şu sağlıklı sıhatli olsunda isterse 3 yıl sonra olsun aynı şeyleri bidaa yaşamaktansa beklerim hiç mühim diil sende böle düşün nolurrr ama bi psikologa git istersen belki iyi gelir kafan dağılır yada kendine uğraş edin bak yaz geldi çık dışarı gez kafanı doldur hep ayrıcaaaa ilkinde tutmicanı nerden biliyosun kısmet kaderr
a aynen öle cnm bende korkuyorum artık herşeyden sen bilirsin hakkınfa hayırlısıı
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
dileğim o yüzüğü boşa vermemişsin rüyanda:)
bir gün buradan birbirimize bebeklerimizi anlatalım istiyorum. bebeğimle uğraşmaktan buraya gelmeye fırsat bulamadım diyelim istiyorum.
günaydın arkadaşlar bende 8 aylık oğlumu kaybettim :< şu an korunma sürecindeyim benim gibi olan arkadaşlar çok burada sanırım?
günaydıııııın :119::119::119:
bir gün buradan birbirimize bebeklerimizi anlatalım istiyorum. bebeğimle uğraşmaktan buraya gelmeye fırsat bulamadım diyelim istiyorum.
basin sagolsuncok gecmis olsun sana
başın sağolsun, çok büyük bir acı yaşamışsın arkadaşım.
çok teşekkür ederim canım. Sana da Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Elhamdulıllah ve maşaallah iyi görünüyor şu an.hoşgeldin canım inşallah herşey yolundadır senin içinde....
telefonlarda agaç oldun kök salıcam biri beni arıcekti sankibebegim iyiyimiş annesi işşallah rabbim 40 haftayı gösteriri haberlerini alıyorum aramasanda
hoşgeldin,hikayeni ağlaya ağlaya okumuştum Allah sabır versin,zamanla daha iyi olacaksın,belki biraz daha uzun bi zamana ihtiyacın olacak ama sonunda güzel evlatların olacak inşallah..günaydın arkadaşlar bende 8 aylık oğlumu kaybettim :< şu an korunma sürecindeyim benim gibi olan arkadaşlar çok burada sanırım?
hayırlısı olsun canım bak sonuna gelmişsin artık, sen en iyisini düşünmeye devam et inşallah bu kez güzel olacak...Elhamdulıllah ve maşaallah iyi görünüyor şu an.
Ama ben sağlıklı gorunen 2 gebelik ve doğum yaşadım. kucağıma sapasağlam aldım. korkularım sınırsız, ümidim peşinden ona yetişmeye çalışıyor. 36. haftadayız.
bakalım...
bn aradım seni, açmadın.sonu 63 numaramın. eşim tlf a falan yaklaştırtmıyor. ciddi sorunlar çıkarıyor. eşimsiz müsait zamanımda sesleşiriz inşaallah. ama dualarımda adın adımın yanında kuşum.
öptüm ..
****gurbet güzeli, güzel anne iyiyiz elhamdulıllah. bissürü tşk ederim ilgin için. ailenle sağlık ve huzur dileklerimle, öptüm :)
Elhamdulıllah ve maşaallah iyi görünüyor şu an.
Ama ben sağlıklı gorunen 2 gebelik ve doğum yaşadım. kucağıma sapasağlam aldım. korkularım sınırsız, ümidim peşinden ona yetişmeye çalışıyor. 36. haftadayız.
bakalım...
bn aradım seni, açmadın.sonu 63 numaramın. eşim tlf a falan yaklaştırtmıyor. ciddi sorunlar çıkarıyor. eşimsiz müsait zamanımda sesleşiriz inşaallah. ama dualarımda adın adımın yanında kuşum.
öptüm ..
****gurbet güzeli, güzel anne iyiyiz elhamdulıllah. bissürü tşk ederim ilgin için. ailenle sağlık ve huzur dileklerimle, öptüm :)
bütün bunları yaşıycaz hepimiz biliyosun dimibelki kopucaz belki daha da ilerliycek arkadaşlığımız ama bu günlerimizi yüzümüzde bi tebessümle hatırlıycaz hayat hep öyle diilmi zaten... ne kadarda sabırsızmışız filan dicez inşallah..ama sonunda hepimiz anne olucaz inşallah canım..
kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar
sanada günaydın bebem nasılsın ??canım ya işim vardır yada namazdayımdır sen tekrar arasaydın ulaşırdın bana hem bu arada kotürüm yoktur ondan aramamışımdır telefon biraz sorunluda bebem nasip belkim buluşurz günü birinde
günaydın kızlarrrrrr ses verin ulennnnnnnnnnnnnnn
kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?