Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bir gün buradan birbirimize bebeklerimizi anlatalım istiyorum. bebeğimle uğraşmaktan buraya gelmeye fırsat bulamadım diyelim istiyorum.

tebrik ederim nazlımmmm cok mutlu oldum inan...Allahım sağlıklı hayırlı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinnn

günaydın arkadaşlar bende 8 aylık oğlumu kaybettim :< şu an korunma sürecindeyim benim gibi olan arkadaşlar çok burada sanırım?

başın sağolsun, çok büyük bir acı yaşamışsın arkadaşım.

günaydıııııın :119::119::119:

günaydıııııııııııııııın tatlım:)

bir gün buradan birbirimize bebeklerimizi anlatalım istiyorum. bebeğimle uğraşmaktan buraya gelmeye fırsat bulamadım diyelim istiyorum.

O da olacak canım ya. Sadece sabret. O geleceği zamanı iyi bilir. Takmanın inan bi faydası yok. Evet çok zor ama maalesef öyle be miragem....

hoşgeldin canım inşallah herşey yolundadır senin içinde....
Elhamdulıllah ve maşaallah iyi görünüyor şu an.

Ama ben sağlıklı gorunen 2 gebelik ve doğum yaşadım. kucağıma sapasağlam aldım. korkularım sınırsız, ümidim peşinden ona yetişmeye çalışıyor. 36. haftadayız.

bakalım...

telefonlarda agaç oldun kök salıcam biri beni arıcekti sankibebegim iyiyimiş annesi işşallah rabbim 40 haftayı gösteriri haberlerini alıyorum aramasanda

bn aradım seni, açmadın. sonu 63 numaramın. eşim tlf a falan yaklaştırtmıyor. ciddi sorunlar çıkarıyor. eşimsiz müsait zamanımda sesleşiriz inşaallah. ama dualarımda adın adımın yanında kuşum.

öptüm ..

****gurbet güzeli, güzel anne iyiyiz elhamdulıllah. bissürü tşk ederim ilgin için. ailenle sağlık ve huzur dileklerimle, öptüm :)

NAZLIM kullanıcısından alıntı
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
dileğim o yüzüğü boşa vermemişsin rüyanda:)

çok sevindim.

Allah sağlıklı ve hayırlı bir gebelik, doğum ve büyütme nasip etsin innnnşaallah.

Sana daaa, bize deee, hepimize de.. :)

günaydın arkadaşlar bende 8 aylık oğlumu kaybettim :< şu an korunma sürecindeyim benim gibi olan arkadaşlar çok burada sanırım?
hoşgeldin,hikayeni ağlaya ağlaya okumuştum Allah sabır versin,zamanla daha iyi olacaksın,belki biraz daha uzun bi zamana ihtiyacın olacak ama sonunda güzel evlatların olacak inşallah..
hayırlısı olsun canım bak sonuna gelmişsin artık, sen en iyisini düşünmeye devam et inşallah bu kez güzel olacak...

bütün bunları yaşıycaz hepimiz biliyosun dimi belki kopucaz belki daha da ilerliycek arkadaşlığımız ama bu günlerimizi yüzümüzde bi tebessümle hatırlıycaz hayat hep öyle diilmi zaten... ne kadarda sabırsızmışız filan dicez inşallah..ama sonunda hepimiz anne olucaz inşallah canım..

canım ya işim vardır yada namazdayımdır sen tekrar arasaydın ulaşırdın bana hem bu arada kotürüm yoktur ondan aramamışımdır telefon biraz sorunluda bebem nasip belkim buluşurz günü birinde

günaydın kızlarrrrrr ses verin ulennnnnnnnnnnnnnn

kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar

inşallah dumanım. çok istiyorum buna inanmayı.

nazlım, canım. ne kadar uzun zamandır bu mutluluğu yaşamak istiyodun sen de. bu kadar bekledin, keseyi görmek için biraz daha sabredicen demek :) merak etme herşey yolunda gidecek.

sanada günaydın bebem nasılsın ??

günaydın kuzum,,salı günü keseyi görürsün artık değerlerin de normal canım zaten hergün 2 katı artması gerekiyor..doktora giderken bol,bol su iç daha rahat görünür:)))

günaydın kızlaaaar nasılsınız görüşmeyeli???
iki kere kan testi yaptırdım önce 0.04 sonra .0.45 çıktı...ovülasyon testlerim hala pozitif çıkıyor ben anlamadım bu işi walla...

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım, baya birikmiş ben yazmayalı. face de grup kurdum bebeğimizi kaybettik ama umudumuzu, asla! diye gelirseniz sevinirim, hızlı paylaşmamız gereken şeyleri orda da paylaşalım. kapalı grup. sadece üyeler görebilecek paylaştıklarımızı.

kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bzde çok şükür iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında ama bunada şükür diyorum we hepinizi koskocamaaan öpüyoruuum

kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bzde çok şükür iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında ama bunada şükür diyorum we hepinizi koskocamaaan öpüyoruuum

Selam, bende geçen salı bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ama ben maalesef hamile olduğumu bilmiyordum çünkü adet olmuştum.hiç birşey hissetmedim.ve ben kendi hatamdan dolayı kaybettim yine bu sitede adaçayıyağını okuyup uygulamıştım hamilelikte asla yapılmıyormuş meğerse çok yoğun kanama ile gittim doktor hamilemisin diyor ben hala hayır diye cevap veriyordum kese görünüyordu ama kalp atışı yoktu.Emin değilim ama sanırım adaçayı yağı sebep oldu.Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi bir daha asla denemem böyle şeyleri.Sizde sakın denemeyin.Bugün kontrole gittim iyiymiş heşey betaHCG92 ye düşmüş 2-3 ay korunun dedi doktor zaten 6 aydır uğraşıyordum yaşımda 35 fazla vaktim yok maalesef bu yüzden çok fazla beklemeyi düşünmüyorum adetim olduktan sonra
tekrar deneyeceğim Allahım yardımcımız olsun hayırlısını versin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…