Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

nerocum geçmiş olsun. hiç kendini suçlama boşuna, çünkü olacağa çare yok. eğer o bebeğin duracağı varsa senin yapacaklarınla kolay kolay seni terk etmiyor. bebek demek zaten sağlıksız olacakmış ki gitmiş. yeniden olur merak etme. sabırlı ol yeter. bu iş her türlü sabır işi. bir de dua et. hep dua et. olsun diye değil. sağlıklı olsun, hayırlısı olsun diye dua et.

canım benim bilgim olsa biliyosun seve seve ama fransızım bu konuda:44::44:
nerdesin kız sen kaç gündür bakıyım olmuyo böle
canım geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallah

kızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bzde çok şükür iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında ama bunada şükür diyorum we hepinizi koskocamaaan öpüyoruuum
sağol tatlım iyidiyelim iyi olalım,sewindim sizin iyi olmanıza bende sizi öpüyorum

canım çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın..daha hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin tez zamnda olur inşallah:))

canım benim bilgim olsa biliyosun seve seve ama fransızım bu konuda:44::44:

nerdesin kız sen kaç gündür bakıyım olmuyo böle

canım geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallah

işte geldim burdayım:)) kuzum kaç gündür annemle ilgileniyorum,biraz rahatsızdı...bilyosun felçli durumu da dewam ediyor şimdi tekrar fizik tedawiye yazdırdım onu götürüp getiriyorum hastaneye inşaallah şifa olur anacığıma annemin iyileşmesi benim için herşeyden daha önemli paşam yaa annemede dua et olurmu(

selam kızlae nasılsınız? çok yorgunum yatmadan bi selam vereyim dedim yarın okursunuz artık... hepiniz iyisinizdir inş.. ben kötü bigün geçirdim hem ruhen hem fiziken çok yoruldum, tüm gün nefes almadan çalıştım akşamıda evde ağlaya ağlaya kapattım içim sıkılıyo nedense... gözlerim acıyo artık, gidip uyuycam. inşallah yarın güzel bigün olur...görüşürüz öpüyorum hepinizi...

dumanım niye ağlıyosun arkadaşım?

canım dualarım seninle bunu bil aslında aklımada gelemedi degil annenle ilgilenmen bu arada telini kaydedemedim silinmişsenin ne halde oldugunuda biliyorum rahmetli babacım 8 sene felçliydi gözümün önüne geldi biran içim acıdırabbim annecigine şifa versin kardeşim benim

ah canım gene ne oldu bebem ya neden üzüyosunki kendini bakıyım sakın üüzlme bugün ebbek görmeye gittim kayracım 9 günlük erkek bebekti okadar sevdimki kokladım öpemedim kıyamadım effeksiyon olur diye gözüme ömürüm geldi kayracım çok güzel bir bebek çünkü bir saçları var dik dik ah dedim ömürüm dursaydım 6 ay vardı aranızda ama gene millete imrendim eve geldim eşimle konuştum ne zaman benim de bebegim olucak ya olmazsa okadar emegime ragmen ben ne yaparımkızlar nerelerdesiniz üzülüyorum ben kimse yok benide zor bulursunuz artık gelin dogurunca 2 hafta orda kalmayı düşünüyorum gelin kendine gelsin düzelsin anca evime geçerim oglumu sabırtsızlıkla bekliyorum kucagıma almayı o kim bilir nede güzeldir şimdi

canım dumanım, güzel kızımız, bazen insannın fenalığı geliyor da kendini yırtası geliyor dimi? Akıt gözündekileri de rahatla tabiki. Bu gün güzel bir gün olacak. Yeni güne yeni umutlarla başalyacaksın. Umut ve mutluluğunu yitirme canım...

beydağlı canım geçmiş olsun, çok zor bür süreç biliyorum bu hastalık durumları, Allah yardımcınız olsun.

paşam, duman, naz, semra öpüldünüz,

dirmit anne, nasılsınız, var mı gelişmeler, bebişin nasıl büyüdü mü karnın,

ketenhelva ikizler nasıl, iyisinizdir umarım,

yasemin göründü mü kese,

mirage nasılsın canım,

unuttuğum kızlar, hepinizi öpüyorum...

herkese sağlık,mutluluk,umut ve hayırlarlarla dolu bir gün diliyorum

BİRSENN canım ne oldu sana böle yoksa bu duygusallığın böle bir şeyin işaretimi?? kuzum benim sıkma canını herşey güzel olacak inşallah:))

PAŞAM, sağol canım benim,bu hastalığı en iyi yaşayan bilir,inşaalah anacığım iyileşir...kuzum seni çok özleriz bizi kendinden çok fazla mahrum bırakma ama yaa(

PENPETEKİR çok teşekkür ederim canım ewet çok zor geçiyor,annemin iyileşmesi benim için herşeyden önemli...senin ve bebişin iyi olmasına da sewindim..

Son düzenleme:
gunaydin kizlar
gonlunuzdeki tum guzellikler baharin gelisiyle size mutlulukla saglikla gelsin
hamislerimizi tebrik ediyorum saglikli bir dogum diliyorum. Nazlim degerin super artmis masallah canim yakinda bebisini gorursun
beklemede olanlara da bol sanslar..ben de bekleme surecindeyim 11 gun sonra iyi haber almayi diliyorum. nisanda olsa ne guzel olur yeni yil hediyelerimiz gelir kucagimiza

seninkine benzer bişeyi bende yaşadım sanırım.acayip kasık ağrılarım vardı üşüttüm heralde dedim ve hep sıcak su torbalarından koydum karnıma kaynar kaynar.sonra hamile olduğumu öğrendim kontrollerde bebek büyümemiş dedi doktor kürtaj oldum.sonradan öğrendim sıcak bebeğe zararlıymış.bilmiyorum o yüzden başka bişeydenmi büyümedi ama benim aklıma aşırı sıcaktan gelişmediği geliyo vede kendimi suçlu hissetim.

dumanım niye ağlıyosun arkadaşım?
canım işte duygusal günlerimden birini yaşadım bitti bugün :)

arada böyle geliyolar canım yaa napiyım hep içime atamamki ama bugün iyim bende...

aynen öyle canım bazen geliyolar soldan sağdan :) bugün iyim çok şükür

BİRSENN canım ne oldu sana böle yoksa bu duygusallığın böle bir şeyin işaretimi?? kuzum benim sıkma canını herşey güzel olacak inşallah:))
..
yok kız idrar testi yaptım negatif.gerçi adetime 4-5 gün var ama belirti yok bu ay olmadı...(((

daha cok erken ama test icin..
4,5 gun kala cikmaz ki
umarim vardir
belirti olayi bos ya, ona takilma
adt gecikmesiyle basliyor gercek anlamda bence

mirage nasılsın canım,

iyi değilim penpetekirim. dualarınıza ihtiyacım var. düşünmekten kafam çatlıycak. bugün korkunç bir baş ağrısı var. perşembe günü ikinci spermiogramı alıcaz. korkuyorum... sen nasılsın? herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum inan. dua et bana, sen hamilesin, seninki kabul olur :)

canlarım nasılsınız ben iyiyim çok şükür küçük sorunların dışında bugünlerde fazla duygusal ve endişeliyim umarım herkes iyidir

birsen canım umarım bu günlerde geçer bazen oluyor böyle inş. herşey yolundadır kuzum

canım sağol çok şükür iyiyim sen nasılsın günler geçiyor canım umarım sağlıkla büyüyordur bebişim doktora gideceğim günleri sayıyorum walla:)))

serap, kuzum moralini bozma lütfen allah büyüktür inş. bu sefer güzel haberler alırsının

ah canım ya hep dualarımdasın. hele bi çıksın sonuçlar, çok ii olmasa da üzülme, Allah ol derse olur, tıp bir yere kadar. Ben de her ay isyan ederdim yine olmadı of püf 7/24 düşünrüdüm, en sonunda eeeeeeeeeehhhhh dedim, elbet kısmetse olur. Ve düşünmediğim ilk ay oldu. sen düşünüp taktıkça olmasını da engellemiş oluyrsun. Kendine sadece 1 ay ver hiç düşünmeden geçireceğin. sonra gene takarsın. biliyorum çok çok zor ama bi de öyle dene canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…