Selam, bende geçen salı bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ama ben maalesef hamile olduğumu bilmiyordum çünkü adet olmuştum.hiç birşey hissetmedim.ve ben kendi hatamdan dolayı kaybettim yine bu sitede adaçayıyağını okuyup uygulamıştım hamilelikte asla yapılmıyormuş meğerse çok yoğun kanama ile gittim doktor hamilemisin diyor ben hala hayır diye cevap veriyordum kese görünüyordu ama kalp atışı yoktu.Emin değilim ama sanırım adaçayı yağı sebep oldu.Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi bir daha asla denemem böyle şeyleri.Sizde sakın denemeyin.Bugün kontrole gittim iyiymiş heşey betaHCG92 ye düşmüş 2-3 ay korunun dedi doktor zaten 6 aydır uğraşıyordum yaşımda 35 fazla vaktim yok maalesef bu yüzden çok fazla beklemeyi düşünmüyorum adetim olduktan sonra
tekrar deneyeceğim Allahım yardımcımız olsun hayırlısını versin inşallah....
canım benim bilgim olsa biliyosun seve seve ama fransızım bu konuda:44::44:kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar
nerdesin kız sen kaç gündür bakıyımsanada günaydın bebem nasılsın ??
günaydın kuzum,,salı günü keseyi görürsün artık değerlerin de normal canım zaten hergün 2 katı artması gerekiyor..doktora giderken bol,bol su iç daha rahat görünür:)))
canım geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallahSelam, bende geçen salı bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ama ben maalesef hamile olduğumu bilmiyordum çünkü adet olmuştum.hiç birşey hissetmedim.ve ben kendi hatamdan dolayı kaybettim yine bu sitede adaçayıyağını okuyup uygulamıştım hamilelikte asla yapılmıyormuş meğerse çok yoğun kanama ile gittim doktor hamilemisin diyor ben hala hayır diye cevap veriyordum kese görünüyordu ama kalp atışı yoktu.Emin değilim ama sanırım adaçayı yağı sebep oldu.Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi bir daha asla denemem böyle şeyleri.Sizde sakın denemeyin.Bugün kontrole gittim iyiymiş heşey betaHCG92 ye düşmüş 2-3 ay korunun dedi doktor zaten 6 aydır uğraşıyordum yaşımda 35 fazla vaktim yok maalesef bu yüzden çok fazla beklemeyi düşünmüyorum adetim olduktan sonra
sağol tatlım iyidiyelim iyi olalım,sewindim sizin iyi olmanıza bende sizi öpüyorumkızlaaar nasılsınız herkes iidir işlhh bzde çok şükür iyiyiz ufak tefek sıkıntılar dışında ama bunada şükür diyorum we hepinizi koskocamaaan öpüyoruuum
canım çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın..daha hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin tez zamnda olur inşallah:))Selam, bende geçen salı bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ama ben maalesef hamile olduğumu bilmiyordum çünkü adet olmuştum.hiç birşey hissetmedim.ve ben kendi hatamdan dolayı kaybettim yine bu sitede adaçayıyağını okuyup uygulamıştım hamilelikte asla yapılmıyormuş meğerse çok yoğun kanama ile gittim doktor hamilemisin diyor ben hala hayır diye cevap veriyordum kese görünüyordu ama kalp atışı yoktu.Emin değilim ama sanırım adaçayı yağı sebep oldu.Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi bir daha asla denemem böyle şeyleri.Sizde sakın denemeyin.Bugün kontrole gittim iyiymiş heşey betaHCG92 ye düşmüş 2-3 ay korunun dedi doktor zaten 6 aydır uğraşıyordum yaşımda 35 fazla vaktim yok maalesef bu yüzden çok fazla beklemeyi düşünmüyorum adetim olduktan sonra
canım benim bilgim olsa biliyosun seve seve ama fransızım bu konuda:44::44:
nerdesin kız sen kaç gündür bakıyımolmuyo böle
canım geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallah
selam kızlae nasılsınız? çok yorgunum yatmadan bi selam vereyim dedim yarın okursunuz artık... hepiniz iyisinizdir inş.. ben kötü bigün geçirdim hem ruhen hem fiziken çok yoruldum, tüm gün nefes almadan çalıştım akşamıda evde ağlaya ağlaya kapattım içim sıkılıyo nedense... gözlerim acıyo artık, gidip uyuycam. inşallah yarın güzel bigün olur...görüşürüz öpüyorum hepinizi...
canım dualarım seninle bunu bil aslında aklımada gelemedi degil annenle ilgilenmen bu arada telini kaydedemedim silinmişsağol tatlım iyidiyelim iyi olalım,sewindim sizin iyi olmanıza bende sizi öpüyorum
canım çok geçmiş olsun ALLAH bir daha yaşatmasın..daha hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin tez zamnda olur inşallah:))
işte geldim burdayım:)) kuzum kaç gündür annemle ilgileniyorum,biraz rahatsızdı...bilyosun felçli durumu da dewam ediyor şimdi tekrar fizik tedawiye yazdırdım onu götürüp getiriyorum hastaneye inşaallah şifa olur anacığıma annemin iyileşmesi benim için herşeyden daha önemli paşam yaa annemede dua et olurmu(
selam kızlae nasılsınız? çok yorgunum yatmadan bi selam vereyim dedim yarın okursunuz artık... hepiniz iyisinizdir inş.. ben kötü bigün geçirdim hem ruhen hem fiziken çok yoruldum, tüm gün nefes almadan çalıştım akşamıda evde ağlaya ağlaya kapattım içim sıkılıyo nedense... gözlerim acıyo artık, gidip uyuycam. inşallah yarın güzel bigün olur...görüşürüz öpüyorum hepinizi...
başın sağolsun, çok büyük bir acı yaşamışsın arkadaşım.
çok teşekkür ederim canım. Sana da Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
sağol canım, Allah hepimize sana da sağlıklı bi bebiş versin...
kızlar günaydınnn geçmişe bakamadım hemen yazayım dedim size cumartesi doktora gititk tahmin ettiğimiz gibi keseyi göremedik vajinal baksak görürüz ama gerek yok salı günü tekrar gel dedi çok sevindi ziya bey 3 tane ilaç verdi bi sürü şeyi yasakladı:)kan testi yaptırdık 1506 çıktı pazartesi 150.60 dı değer cumartesi akşamı yaptırdık 1506 ya çıkmış bu rakamda kesenin karından gözükmesi gerekmezmiydi bide fazla artık olmamışmı ne dersiniz kızlar
canım daha görünmez, ben 7+0 haftalıktım görünmemişti de alttan göründü güç bela. Karından görünmesi benim gibi hatunlarda 5000i bulunca oluyor. Sen de muhtemelen öylesin. Bu bir sorun değil bilakis heyecan oluyor ve birden annnneeeeeeeeeeeeee ben karnındayım diyor iyi oluyor haniiiiiiiiii:)
Selam, bende geçen salı bebeğimi kaybettim.Kürtaj oldum ama ben maalesef hamile olduğumu bilmiyordum çünkü adet olmuştum.hiç birşey hissetmedim.ve ben kendi hatamdan dolayı kaybettim yine bu sitede adaçayıyağını okuyup uygulamıştım hamilelikte asla yapılmıyormuş meğerse çok yoğun kanama ile gittim doktor hamilemisin diyor ben hala hayır diye cevap veriyordum kese görünüyordu ama kalp atışı yoktu.Emin değilim ama sanırım adaçayı yağı sebep oldu.Çok üzgünüm çok suçlu hissediyorum kendimi bir daha asla denemem böyle şeyleri.Sizde sakın denemeyin.Bugün kontrole gittim iyiymiş heşey betaHCG92 ye düşmüş 2-3 ay korunun dedi doktor zaten 6 aydır uğraşıyordum yaşımda 35 fazla vaktim yok maalesef bu yüzden çok fazla beklemeyi düşünmüyorum adetim olduktan sonra
geçmiş olsun arkadaşım. sakın ha sakın kendini suçlama. Allahın yaratıığı o mucize, senin içtiğin çayla düşer mi hiç bi mantıklı düşün. Sen pamuklara sarılsan da düşecektir o nasibi yoksa. ben eylülde hamile kaldığımda yataktan çıkmadım ama düştü 6 haftalıkken, şimdi o kadar takılmadım hala benim le yavrum. sakın suçluluk duyma ama bundan sonra heran hamile olablilrim düşüncesiyle dikkat edersin korunman bitince. kimsenin dediğine takılma yok onu yaptın düştü yok bunu yedin, o okadar aciz değil unutma...
canım işte duygusal günlerimden birini yaşadım bitti bugün :)dumanım niye ağlıyosun arkadaşım?
arada böyle geliyolar canım yaa napiyım hep içime atamamkiah canım gene ne oldu bebem ya neden üzüyosunki kendini bakıyımsakın üüzlme bugün ebbek görmeye gittim kayracım 9 günlük erkek bebekti okadar sevdimki kokladım öpemedim kıyamadım effeksiyon olur diye gözüme ömürüm geldi kayracım çok güzel bir bebek çünkü bir saçları var dik dik ah dedim ömürüm dursaydım 6 ay vardı aranızda ama gene millete imrendim eve geldim eşimle konuştum ne zaman benim de bebegim olucak ya olmazsa okadar emegime ragmen ben ne yaparım kızlar nerelerdesiniz üzülüyorum ben kimse yok benide zor bulursunuz artık gelin dogurunca 2 hafta orda kalmayı düşünüyorum gelin kendine gelsin düzelsin anca evime geçerim oglumu sabırtsızlıkla bekliyorum kucagıma almayı o kim bilir nede güzeldir şimdi
aynen öyle canım bazen geliyolar soldan sağdan :) bugün iyim çok şükürcanım dumanım, güzel kızımız, bazen insannın fenalığı geliyor da kendini yırtası geliyor dimi? Akıt gözündekileri de rahatla tabiki. Bu gün güzel bir gün olacak. Yeni güne yeni umutlarla başalyacaksın. Umut ve mutluluğunu yitirme canım...
yok kız idrar testi yaptım negatif.gerçi adetime 4-5 gün var ama belirti yok bu ay olmadı...BİRSENN canım ne oldu sana böle yoksa bu duygusallığın bölebir şeyin işaretimi?? kuzum benim sıkma canını herşey güzel olacak inşallah:))
..
mirage nasılsın canım,
beydağlı canım geçmiş olsun, çok zor bür süreç biliyorum bu hastalık durumları, Allah yardımcınız olsun.
paşam, duman, naz, semra öpüldünüz,
dirmit anne, nasılsınız, var mı gelişmeler, bebişin nasıl büyüdü mü karnın,
ketenhelva ikizler nasıl, iyisinizdir umarım,
yasemin göründü mü kese,
mirage nasılsın canım,
unuttuğum kızlar, hepinizi öpüyorum...
iyi değilim penpetekirim. dualarınıza ihtiyacım var. düşünmekten kafam çatlıycak. bugün korkunç bir baş ağrısı var. perşembe günü ikinci spermiogramı alıcaz. korkuyorum... sen nasılsın? herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum inan. dua et bana, sen hamilesin, seninki kabul olur :)
iyi değilim penpetekirim. dualarınıza ihtiyacım var. düşünmekten kafam çatlıycak. bugün korkunç bir baş ağrısı var. perşembe günü ikinci spermiogramı alıcaz. korkuyorum... sen nasılsın? herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum inan. dua et bana, sen hamilesin, seninki kabul olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?