- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
canlarım nasılsınız ben iyiyim çok şükür küçük sorunların dışında bugünlerde fazla duygusal ve endişeliyim umarım herkes iyidir
daha cok erken ama test icin..
4,5 gun kala cikmaz ki
umarim vardir
belirti olayi bos ya, ona takilma
adt gecikmesiyle basliyor gercek anlamda bence
canım nasılsın görüşmeyeli taze anniş senibeydağlı canım geçmiş olsun, çok zor bür süreç biliyorum bu hastalık durumları, Allah yardımcınız olsun.
paşam, duman, naz, semra öpüldünüz,
dirmit anne, nasılsınız, var mı gelişmeler, bebişin nasıl büyüdü mü karnın,
ketenhelva ikizler nasıl, iyisinizdir umarım,
yasemin göründü mü kese,
mirage nasılsın canım,
unuttuğum kızlar, hepinizi öpüyorum...
sANADA BEBEMherkese sağlık,mutluluk,umut ve hayırlarlarla dolu bir gün diliyorum
EVET CANIM EN İYİ ANLAYAN BİRİYİM BEN RAHMETLİ BABAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO O DAG GİBİ ADAM BEBEK GİBİ OLDUBİRSENN canım ne oldu sana böle yoksa bu duygusallığın bölebir şeyin işaretimi?? kuzum benim sıkma canını herşey güzel olacak inşallah:))
PAŞAM, sağol canım benim,bu hastalığı en iyi yaşayan bilir,inşaalah anacığım iyileşir...kuzum seni çok özleriz bizi kendinden çok fazla mahrum bırakma ama yaa(
PENPETEKİR çok teşekkür ederim canım ewet çok zor geçiyor,annemin iyileşmesi benim için herşeyden önemli...senin ve bebişin iyi olmasına da sewindim..
canım işte duygusal günlerimden birini yaşadım bitti bugün :)
arada böyle geliyolar canım yaa napiyım hep içime atamamkiama bugün iyim bende...
aynen öyle canım bazen geliyolar soldan sağdan :) bugün iyim çok şükür
yok kız idrar testi yaptım negatif.gerçi adetime 4-5 gün var ama belirti yok bu ay olmadı...(((
günaydın kızlarrr
iş başlamadan hemen yazaqyım dedim size dün gittik doktora şükürler olsun minnacık keseyi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalık çıktı minik çok duygulandım şükrettim dua ettim nutkum tutuldu tek kelime edemedim sadece çok şükür diyebildim resmimizide aldık döndük eve 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı eşimle kan uyuşmazlığı var onu sordum düşükten sonra iğnemi olmuştum ben allah korusun kanaman olursa hemen olmazsa gebeliğinin 25.haftasında iğne yapıcas dedi 12.haftanda rahim ağzını ölçücez gerek varsa dikiş atıcaz dedi işte böyle kızlar eve gelince bide pembe lekelenmem oldıu bi kaç kez peçeteye silince geldi ama sonra geçti bunun için gece aramıyayım dedim ama bugün arayıp konuşayım diyorum kırmızı değildi pembeydi
canım gözün aydın hadi bakalım hayırlısıyla pıt pıt larıda duyunbu arada bence o leke yerleşme kanaması olabilir yada biraz telaş yaptıysan ondan olmuştur:26:kendine bebişe çok iyi bak bol bol su iç ve dinlen kuzum kocamannnnn öpüldün
canım işte duygusal günlerimden birini yaşadım bitti bugün :)
arada böyle geliyolar canım yaa napiyım hep içime atamamkiama bugün iyim bende...
aynen öyle canım bazen geliyolar soldan sağdan :) bugün iyim çok şükür
yok kız idrar testi yaptım negatif.gerçi adetime 4-5 gün var ama belirti yok bu ay olmadı...(((
NAZLIM canım gözünaydın çok sewindim dewamıda böyle güzel olur inşaallahh:))
canım ne biliyim ya ben aglak bir hatunumsen artık ağlamıcaktın ama kuzum lütfen ağlama:)))
günaydın kızlarrr
iş başlamadan hemen yazaqyım dedim size dün gittik doktora şükürler olsun minnacık keseyi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalık çıktı minik çok duygulandım şükrettim dua ettim nutkum tutuldu tek kelime edemedim sadece çok şükür diyebildim resmimizide aldık döndük eve 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı eşimle kan uyuşmazlığı var onu sordum düşükten sonra iğnemi olmuştum ben allah korusun kanaman olursa hemen olmazsa gebeliğinin 25.haftasında iğne yapıcas dedi 12.haftanda rahim ağzını ölçücez gerek varsa dikiş atıcaz dedi işte böyle kızlar eve gelince bide pembe lekelenmem oldıu bi kaç kez peçeteye silince geldi ama sonra geçti bunun için gece aramıyayım dedim ama bugün arayıp konuşayım diyorum kırmızı değildi pembeydi
nazlım canım hayırlı olsunnn ıkız olmadıgı bence daha ııı cunku onun rısklerı daha cok bence çok sevındım bıde dumanla paşm gelse senın ardından tam olack yaaaaa
yseminim biz gayet iyiyiz canım walla semra ne derse desin bence ikiz gebelik çok güzel ayrıca her gebelikte risk var kendiside bunu yaşadı pes diyorum semra sana bu kadar dangalaklık olurgenede allah büyük kimsenin adına karar verme birsen ılgım hepinizi çok özledim ama artık fazla uğramıyorum topiğe hoş bugün bu yazılanlardan sonra hiç uğramam daha iyi yani malum moral çok önemli korkularımız malesef bebeklerimiz doğana kadar hep olacak bana göre doğduktan sonra dahada artacak annelerimizin bizi hala düşünüp endişelendiği gibi rabbim hepimizi korusun canlarım
canım iyi olmana sevindim kuzularının iyi olmasına daha çok sevindimsemra, yasemin için söyledi canım bence seninle ilgisi yok herkes ikiz ister kuzum rahim ağzı açıklığı için söylemiştir canım ben öyle anladım kuzum, paşamda var o öyle bi durum ( allah bilir yinede ne olacağını kuzum sen canını sıkma yanlış anlama bana da kırılma ben öyle anladım taraf falan tutmuyorum yani paşam yaseminde kızmasın bana esra canım sen kuzularımız annesisin , ikizlerimizi daha görücez biz valla seni bırakmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?