Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canlarım nasılsınız ben iyiyim çok şükür küçük sorunların dışında bugünlerde fazla duygusal ve endişeliyim umarım herkes iyidir

umarım iyidir bebğin canım. sen iyi ol ki o da iyi olsun annesi. kucağında uyutacağın anları düşün. ben hep o anları düşünüyorum ve avunuyorum. bazen umutsuzluk kaplıyor beni korkular falan ama o koca göbeği aklıma getirip gülümsüyorum. yoksa geçmeyecek bu 190 küsür gün:)

daha cok erken ama test icin..
4,5 gun kala cikmaz ki
umarim vardir
belirti olayi bos ya, ona takilma
adt gecikmesiyle basliyor gercek anlamda bence

ne bileyim cnm benim genelde adetime 1 hafta varken filan çıkıyodu inşallah bu kez farklı olur dicem ama hiç bi belirti yok sanmıyorum bu ay olacağını...

canım nasılsın görüşmeyeli taze anniş seni
herkese sağlık,mutluluk,umut ve hayırlarlarla dolu bir gün diliyorum
sANADA BEBEM
EVET CANIM EN İYİ ANLAYAN BİRİYİM BEN RAHMETLİ BABAM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO O DAG GİBİ ADAM BEBEK GİBİ OLDUBİZE DEDİLERKİ FELÇLİ OLDUGU İÇİN YAŞAMAZMIŞ DEDİLER KENDİMİZE DOKUNDURAMADIK AMA 56 YAŞINDA KALPTEN ÖLDÜ BABACIGIMI ÖZLEDİM BEN YA YOKLUGU OKADAR KOYUYOKİ İÇİME NE SEN SOR NE BEN SÖYLÜYÜM

CANIM SENDE BENİM GİBİ KAFAYI YEMİŞSİN KANIMCA AGLA CANIM AGLAMAK İYİDİR İÇİMİZ FERAHLIYO İŞTE FENAMI

BUARADA ARKADAŞIM TÜP BEBEK YAPTIRMIŞTI TUTTU DİYE ÇOK SEVİNMİŞTİM MALESEF DEGERLERİ DÜŞMÜŞ BEBEGİMİZ BİZİ BIRAKIP GİTTİ BU KAÇINCI BEBEGİYDİ AY ÇOK KÖTÜ GELİYODU SESİOLANIN BİR DERDİ VAR OLMAYANIN BİN KIZLAR NE OLUCEK BİZİM BU HALİMİZ YA

günaydın kızlarrr

iş başlamadan hemen yazaqyım dedim size dün gittik doktora şükürler olsun minnacık keseyi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalık çıktı minik çok duygulandım şükrettim dua ettim nutkum tutuldu tek kelime edemedim sadece çok şükür diyebildim resmimizide aldık döndük eve 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı eşimle kan uyuşmazlığı var onu sordum düşükten sonra iğnemi olmuştum ben allah korusun kanaman olursa hemen olmazsa gebeliğinin 25.haftasında iğne yapıcas dedi 12.haftanda rahim ağzını ölçücez gerek varsa dikiş atıcaz dedi işte böyle kızlar eve gelince bide pembe lekelenmem oldıu bi kaç kez peçeteye silince geldi ama sonra geçti bunun için gece aramıyayım dedim ama bugün arayıp konuşayım diyorum kırmızı değildi pembeydi

canım gözün aydın hadi bakalım hayırlısıyla pıt pıt larıda duyunbu arada bence o leke yerleşme kanaması olabilir yada biraz telaş yaptıysan ondan olmuştur:26:kendine bebişe çok iyi bak bol bol su iç ve dinlen kuzum kocamannnnn öpüldün

kuzum benimmm sağol doktor dediki dün ikiz yapamamışınız tüh size:)hemen sen geldin aklıma rabbim tamamına erdirsin inşallahhh 1 ay var aramızda sanırım aralık ortası dedi bana doktor hep yüreğim ağzımda esra doğana kadar da böyle olur sanırım sen nasılsın

NAZLIM canım gözünaydın çok sewindim dewamıda böyle güzel olur inşaallahh:))

dur bakalım kuzum belli olmaz bu işler,,belki geç döllenme olmuştur:))

sen artık ağlamıcaktın ama kuzum lütfen ağlama:)))
canım ne biliyim ya ben aglak bir hatunum sen girmişsin çıkmışsın ama ya olmuyo böle rabbim annecine şifa versin işşallah

canım açık pembe geldiyse kokrnma bendede olmuştu ama sana doktor ilaç vermedimi canım sakın diyim rahimini diktir ne olur ne olmaz baka benim tehşisi kondu rahmetli oglumda dememize ragmen dikilmediyavrum beni bırakıp gitti benim düştügim hataya asla düşme

şimdi sorularıma cevap ver

1- sen riskli gebelik uzmanınamı gidiyorsun
2- sana progestan verdimi
3-protulon depont ignesi verdimi düşük için onu doktor gerek görüse ya hergün ya 3 günde bir yada haftada bir vurunucaksın
4-magnezyun verdimi
5- vitamin verdimi
6- pıhtılaşma varmı sende
7- her gebeye coraspirin veriliyo bebek rahjat beslensin diye onu verdimii
8-rahimine kesin bakılıpta kesin tanı konmuşmuydu rahim açıklıgı var diye
9-her doktora gittiginde rahim boyunu ölçtür
10-adam gibi bir doktora git
11- ne olursa olsun rahimini diktir önlem amaçlı
12-çalışıyusan işi bırak
13- kuşun ne yapıyo bakalım benimki kudurdu canım eş istiyo anladın sen onusenin kızı yoollasanda diyorum bebekleri olsa

nazlım canım hayırlı olsunnn ıkız olmadıgı bence daha ııı cunku onun rısklerı daha cok bence çok sevındım bıde dumanla paşm gelse senın ardından tam olack yaaaaa

nazlım canım hayırlı olsunnn ıkız olmadıgı bence daha ııı cunku onun rısklerı daha cok bence çok sevındım bıde dumanla paşm gelse senın ardından tam olack yaaaaa

canım benim yasagım kalkmadıki bebege vesile oluyum bazı testlerim var onlar yapılıcak sonra 70 düşmem lazım sonra bebek siz saglıklı bir şekilde dogurunda ban yeter kız semra bu arada 2 eltiyide alıyoruz iyimi yandım eltiler 2 oldu

slm kızlar :119::119::119:bugün dr. gittim 2 li testimiz güzel çıkmış çok şükür kuzuma gördüm 13 hafta 5 gün usg göre sata göre 13 haftalık şuan iyimiş çok şükür bide erkeğe benziyo dedi:) bir hafta önce de %80 erkek demişti zaten 1 ay sonra gel görüşürüz dedi doktorum... tabi ben önce bi ziyaret daha yaparım bekleyemem o kadar:)) endişelenmem gerektiğini söyledi kanama olan alanda kaybolmuş ama yinede progestana devam ediyorum.. bi tarafım hayaller kuruyo diğer tarafım kaybetme korkusuyla senaryolar üretiyor rabbim hayırlısını versin inş.

bu gittiğim doktor devlet hastanesinde çok tatlı ilgili bi doktor sabah işten önce gidiyorum diğer doktorum başka şehirde özel hastanede ona gitmek için 1 günü ayırmam gerek çok izin alınca da sorun oluyor ay ne güvensiz bi anne adayıyım ya 2 li testimi iki ayrı doktora yaptırdım

:26::26::26:benim hallerim

Kızlaaaar nasılsınız bakalım??? Dirmit ve nazlım güzel haberleriniz varmış çok sevindim sizin adınıza:) semroşum hayırlısı olsun diyorum paşam ve benim için Paşaaam paşamm valla arada geliyolar cidden banada Beydağlı sen nasılsın canım??? Ketenim ve ikizler sizde iyisinizdir inş... Ve tüm diğer kızlaaar öpüyorum hepinizi hepiniz iyisinizdir umarım.... Bende çalışıyorum sıkıldım yaaaaaa evimi istiyorummmmmmmm

yseminim biz gayet iyiyiz canım walla semra ne derse desin bence ikiz gebelik çok güzel ayrıca her gebelikte risk var kendiside bunu yaşadı pes diyorum semra sana bu kadar dangalaklık olurgenede allah büyük kimsenin adına karar vermebirsen ılgım hepinizi çok özledim ama artık fazla uğramıyorum topiğe hoş bugün bu yazılanlardan sonra hiç uğramam daha iyi yani malum moral çok önemlikorkularımız malesef bebeklerimiz doğana kadar hep olacak bana göre doğduktan sonra dahada artacak annelerimizin bizi hala düşünüp endişelendiği gibi rabbim hepimizi korusun canlarım

canım iyi olmana sevindim kuzularının iyi olmasına daha çok sevindim semra, yasemin için söyledi canım bence seninle ilgisi yok herkes ikiz ister kuzum rahim ağzı açıklığı için söylemiştir canım ben öyle anladım kuzum, paşamda var o öyle bi durum ( allah bilir yinede ne olacağını kuzum sen canını sıkma yanlış anlama bana da kırılma ben öyle anladım taraf falan tutmuyorum yani paşam yaseminde kızmasın bana esra canım sen kuzularımız annesisin , ikizlerimizi daha görücez biz valla seni bırakmayız

oyy benim güzel yürekli arkdaşım çok yazdıkların için tatlım işşallah hepimiz burda bebişlerimizi konuşacaz semra da umarım beni kastetmemiştir ama daha öncede buna benzer bi durum olmuştu neyse hiç kafama takamamseni kocaman öptüm bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…