Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kız anası dediğin ağır başlı olur nazlı olur.... ama pempetekir zorla çağırıyo kızımı isteyin diye

ahhh kuzum yaaa çok sevindim diğer testlerde temiz çıkıcak sen içini ferah tut :)) sonrada gelsinnn yeni umutt :))

selamlar hepinize gündüz giremedim hiç, annemi acile götürdük elinde kırık oldu yine elini alçıya aldılar ne güzel biraz kolu güçlenecekti ,kendine gelmişti hafiften fizik tedawiyle ama böyle olunca kaldı..zaten kolu ve bacağı alçıdan çıkalı 2 ay olmuştu kemik erimesi olduğu için çok çabuk kırılabiliyor kemikleri çok üzülüyorum ama bunada şükürler olsun neyseki kırığı çok büyük değilmiş ama onu öyle görmekneyse RABBİM tüm hastalara ve anneme acil şifalar wersin..banada güç..

YASEMİN çok sevindim kuzum böyle olumlu düşünmene,inşaallah sonu güzel gelir bu gazla hiç yılmadan dewam et yoluna..

ILGIM 3 lü testiniz temiz çıkmış gözünüz aydın canım..

PENPETEKİR teşekkür ederim iyi dileklerin için...

diğer kızlar öpüyorum hepinizi..ne olur dualarınızda annemede yer werin..

kuzumm çok çok geçmiş olsunn annen için Allahtan acil şifalar diliyorum dualarımda cnm :)) Allahım sanada güç kuvvet versin bende seni öpüyorum cnmm çok çok dikkat et kendine

canım yaa çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum...

canım senin adına çok sevindim inan buna eşin demişya bebek olsun birde sen inan gözlerim doldu o kelimeye işşallah rabbim tez elinden versin sana1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA

BAK BUNLARI CERRAHPAŞADA VE ÇAPADA YAPTIRDIM SOUÇLARDA BİRŞEY ÇIKMADI

BUNLARIDA ARDA BEY YAPTI AKLIMDA KALANLARI YAZIYORUM SONRADA KAGITTAKİLERİ YAZIYORUM HABERİN OLSUN KAGIDI ELİMDEN ALDILAR ÇÜNKÜ

11- FAKTÖR 13
12-KANDA PAT MUTASYON SEVİYESİ
13-LP (A)
14-HOMOSİSTEYİN
15-PLAZNMİNOJEN AKTİVATÖR İNHİBİTÖR
16-FOKTÖRXIII AKTİVESİ

UYGULAMA YÖNTEMDE ŞU YAZIYODU RERİFERİK KANDAN DNA İZALASYONU RAI-1 STRİP ASSAY İLE MUTASYON TARANAMASI YAZIYO CANIM YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
bu testleri yaptır bebem ben yaptırdım sonuçlarımı aldım aman diyim yaz ver doktora göster ozaman anlarsın neyin eksik ben böyle anladım eksikligimi
bak şimdi oldumu beni unutmusun
kız anası dediğin ağır başlı olur nazlı olur.... ama pempetekir zorla çağırıyo kızımı isteyin diye
al bendende okadar öyle yazıcaktım sen benden önce davranmışsın
canım rabbim şifa versin annecigine işşallah üzülme sakın canı içinde olsunda varsın kırık olsun kolu
kuzumm çok çok geçmiş olsunn annen için Allahtan acil şifalar diliyorum dualarımda cnm :)) Allahım sanada güç kuvvet versin bende seni öpüyorum cnmm çok çok dikkat et kendine

maşşallah bebem seni burda görmek ne güzel ,çizelgende maşallah iyi gidiyo işşallah 40 haftaları görürsün bebem

kızlar artık aranıza döndüm bugün oglumun mevlüt kıyafetini aldık annemle annesiyle denizci hemide pek tatlı 14 kırkımız çıkıcek rabbim olmayanlarada tatırsın işşalah

canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda sağlığına kavuştursun anneciğini acil şifalar diliyorum kuzum sağol canım

kızlar artık aranıza döndüm bugün oglumun mevlüt kıyafetini aldık annemle annesiyle denizci hemide pek tatlı 14 kırkımız çıkıcek rabbim olmayanlarada tatırsın işşalah

hg paşam hiç unuturmuyum seni ben nasılsın canım? artık burda olmana sevindim mevlüdünüz hayırlı olsun nice nice güzel günlere inş.

günaydın kızlar :)))))

kızlar sağlık dolu günler diliyorum hepimize

ILGIM,BİRSEN ,PAŞAM teşekkür ederim yi dileklerinize nasılsınız kızlar...PAŞAM bizi çok ihmal etmiştin hoşgeldin kuzum......

YASEMİN nerdesin yine yoksun
MUGEE işlerin bittimi kuzum...
PENPETEKİR,TUĞBAA sizlerde iyisinizdir umarım...

MİRAGE sen nerelerdesin yine inşaallah iyisindir canım ve diğer kızlar hepinizi öpüyorumm...

bugün kocacımın doğum günü ne alsam acaba

eveeet güzel soru yarında benim kocacımın doğum günü ve ne alıcammm bilmiyorum hadi bize fikir verin :)

günaydın kızlaaaaarrrrrrrr

niye sessiz duruyosun kuzm yazsana bacılarına fikir wer kız ne alalım..

kimse yok yine bende çıkayım o zaman işlerimi halledeyim

ayy canım özür kahvaltı hazırlıyodum arada gelir bakarım diye girdim ama arayı biraz uzun tuttum sen de kaçmışsın yaa sanırım klasik kıyafet filan alıcam ben çok vakit kalmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…