canım geldimi birden geliyo hiç anlamıyorum bile bi şarkı bi film bi reklam herhangi bişeye böğüre böğüre ağlıyorum psikolojim iyiden iyiye bozuldu beni artık doktor paklar gibi geliyo. Kendime hakim olamıyorum bazen malesef napalım yapacak bişey yok
ewet yazın bizde herşeyin yanında cacık vardır eşimden dolayııı:)) bana söyleyene bakkk
werirsin tabi bebişten sonra....hadi hayırlısı acele etme bari çok yorma kendini.. ayy ılgım afedersin yaa ben unuttum seni hep yemekten bahsettimmm
benim menümde akşam karışık dolma yaprak sarması ve yoğurtlu mantı var dün akşam eşimin kuzenin eşiyle yaptık bugünde pişiricem çalıştığım için zor yemekleri bir gün önceden yapıyorum bende cacığı severim ama illede taze nane ile olacak:)))
bugün ne pişirsem hergün sorun ama ne pişireceğine karar verdikten bitmiştir beydağlının dediği gibi:))
selam gençler ben geldimmm kaynatıonus yine dilekk itiraf ediorum danalar gibi yedim 3 gün yemek yemesem sermayeden yerim:)
ben bu bebeğe kurban olurum tosuncuk maşallah allahım nazarlardan korusun ne tatlı bişi çıkarmış anası güzel hatun:)resmi eklicem ama pek küçük çıkıo kızlar
Özel Egepol Hastanesi
linki yükledim bebek bayık beyefendimize bakabilirsiniz
walla bende öyleyim zaten çok duygusal biriydim şimdi iyice uçtum yani insan ota moka ağlarmı aslında bu kadar ağlak olmayı hiç sewmiyorum ama napimm(
selam gençler ben geldimmm kaynatıonus yine dilekk itiraf ediorum danalar gibi yedim 3 gün yemek yemesem sermayeden yerim:)
ben bu bebeğe kurban olurum tosuncuk maşallah allahım nazarlardan korusun ne tatlı bişi çıkarmış anası güzel hatun:)resmi eklicem ama pek küçük çıkıo kızlar
Özel Egepol Hastanesi
canım geldimi birden geliyo hiç anlamıyorum bile bi şarkı bi film bi reklam herhangi bişeye böğüre böğüre ağlıyorum psikolojim iyiden iyiye bozuldu beni artık doktor paklar gibi geliyo. Kendime hakim olamıyorum bazen malesef napalım yapacak bişey yok
ewet yazın bizde herşeyin yanında cacık vardır eşimden dolayııı:)) bana söyleyene bakkk
werirsin tabi bebişten sonra....hadi hayırlısı acele etme bari çok yorma kendini.. ayy ılgım afedersin yaa ben unuttum seni hep yemekten bahsettimmm
bizim yaşlar biraz daha fazla ya onun da etkisi var herhalde o buzağılı reklam var ya ona bile ağlar mı insan ya ayağı kayıyo bi de korkuyo ya araba kornasından kıyamam ben ona
41 kere maşallah Efe beye
canım ağlamak istiyorsan ağla kendini tutma ama nolur çokta yıpratma bir gün herşey güzel olacak bu günler geride kalacak
canım yok şuana kadar bahsettiğin hiç birşeyi canım istemedi sorun değil hem istersem yapacak birilerini bulurum ben yapamazsam bile :)
ayy inanmıyorum bende o reklamda öle oluyorum eşimde bana gülerek bakıyo gıcık bunada mı ağlıyosun diyor.....kkııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne yaş fazlası diyon genciz biz bikere
yaaa kızlar bende o reklamda ağlıom bide bitek annem olsun bana bişey olmazzzz varya onda işte dilek ne yediimi sölemiyem bacım danalığımın lüzümu yok ağır tahrik vardı :)şifa olsun doktora gitcem akşam ne dicek bakalım meraktayım yoncaylada görüşemedim kuzum yaa müsait olunca çaldır dedim olamadı sanırım hastanededir daha
yaaa kızlar bende o reklamda ağlıom bide bitek annem olsun bana bişey olmazzzz varya onda işte dilek ne yediimi sölemiyem bacım danalığımın lüzümu yok ağır tahrik vardı :)şifa olsun doktora gitcem akşam ne dicek bakalım meraktayım yoncaylada görüşemedim kuzum yaa müsait olunca çaldır dedim olamadı sanırım hastanededir daha
Özel Egepol Hastanesi
kııız sen ne yaptın öyle hem karışık dolma,yaprak ve manntııı bir de kilo alıyorum diyor bari ikisini bir arada yemee...ama itiraf etmek gerekirse bayıldığım yemekler ben size gelebilirmiyim akşamaaaay bende yaprak mı sarsam nee
tutamıyorum ki kendimi zaten inşallah o günler yakındır canım
ama o çok küçüükkkksende mi brütüs :) ben 60 hissed,yorum sen ne diyosun 29 yaşıma geldim ama iki katı yaşlandım tek dert evlat ta değil işte bi sürü şey atlattım hala da sınav devam ediyor. Allah'a çok şükür yine de bugünlerimizi aratmasın
niye kız utandın dimi yediklerinden..sen kilo wereceksin unutma...ewet yaa o reklam da öyle hadi kuzum inşaallah güzel haberlerle dönersin..ewet ya şimdi yoğundur orası..
saol kuzummmmdilek bak yanlız değilmişiz :) afiyet olsun yasemin
saol bebeğin seninde yediklerin sana evladına şifa olsun inşallahhhhg canım bayıldım yoncanın kuzusuna 41 kere maşallah ay çok tatlı allah nazarlardan korusun
canım afiyet olsun bol bol enerjiye dönüşsün :)))
canım gel beklerim hemde seve seve:)) kuzum ayda 2 kere böyle ağır yemek yiyiyorum toplasan normalde pilav makarna hamur işi varsa hayatta ekmek yemem salata sebze yemeyi 2 kaşık pilav o kadar en ağır yediğim yemek karışık kızartma...
hg canım bayıldım yoncanın kuzusuna 41 kere maşallah ay çok tatlı allah nazarlardan korusun
canım afiyet olsun bol bol enerjiye dönüşsün :)))
canım gel beklerim hemde seve seve:)) kuzum ayda 2 kere böyle ağır yemek yiyiyorum toplasan normalde pilav makarna hamur işi varsa hayatta ekmek yemem salata sebze yemeyi 2 kaşık pilav o kadar en ağır yediğim yemek karışık kızartma...
bacım vercem inşallah ya bizim usta urfalı adam et dedinmi döktürüyo napayım dayanamadım bide acaip laklak yapa yapa 1 saatte yedik patron yok da:)
saol kuzummmm
saol bebeğin seninde yediklerin sana evladına şifa olsun inşallahhh
ahh ahh sen birde benim neler atlattığımı bilsen haline şükredersin dert bir değilki kuzum ama bunada şükürler olsun..zaten biz burda biraz kafa dağıtıyoruz işte kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz belki..ayrıca bak ben senden de büyüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?