Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

walla bende öyleyim zaten çok duygusal biriydim şimdi iyice uçtum yani insan ota moka ağlarmı aslında bu kadar ağlak olmayı hiç sewmiyorum ama napimm(

selam gençler ben geldimmm kaynatıonus yine dilekk itiraf ediorum danalar gibi yedim 3 gün yemek yemesem sermayeden yerim:)
ben bu bebeğe kurban olurum tosuncuk maşallah allahım nazarlardan korusun ne tatlı bişi çıkarmış anası güzel hatun:)resmi eklicem ama pek küçük çıkıo kızlar
Özel Egepol Hastanesi
linki yükledim bebek bayık beyefendimize bakabilirsiniz

kııız sen ne yaptın öyle hem karışık dolma,yaprak ve manntııı bir de kilo alıyorum diyor bari ikisini bir arada yemee...ama itiraf etmek gerekirse bayıldığım yemekler ben size gelebilirmiyim akşamaaa ay bende yaprak mı sarsam nee

hoşgeldin kız nerde kaldın..yuh ne yedin kız öyle..oofff acıktırdınız beni yaa.....ayy yasemin gerçekten çoookkk tatlı yaa bir daha görüştünmü yoncayla

walla bende öyleyim zaten çok duygusal biriydim şimdi iyice uçtum yani insan ota moka ağlarmı aslında bu kadar ağlak olmayı hiç sewmiyorum ama napimm(

bizim yaşlar biraz daha fazla ya onun da etkisi var herhalde o buzağılı reklam var ya ona bile ağlar mı insan ya ayağı kayıyo bi de korkuyo ya araba kornasından kıyamam ben ona

41 kere maşallah Efe beye

canım ağlamak istiyorsan ağla kendini tutma ama nolur çokta yıpratma bir gün herşey güzel olacak bu günler geride kalacak

canım yok şuana kadar bahsettiğin hiç birşeyi canım istemedi sorun değil hem istersem yapacak birilerini bulurum ben yapamazsam bile :)

bizim yaşlar biraz daha fazla ya onun da etkisi var herhalde o buzağılı reklam var ya ona bile ağlar mı insan ya ayağı kayıyo bi de korkuyo ya araba kornasından kıyamam ben ona

41 kere maşallah Efe beye

ayy inanmıyorum bende o reklamda öle oluyorum eşimde bana gülerek bakıyo gıcık bunada mı ağlıyosun diyor.....kkııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne yaş fazlası diyon genciz biz bikere

yaaa kızlar bende o reklamda ağlıom bide bitek annem olsun bana bişey olmazzzz varya onda işte dilek ne yediimi sölemiyem bacım danalığımın lüzümu yok ağır tahrik vardı :)şifa olsun doktora gitcem akşam ne dicek bakalım meraktayım yoncaylada görüşemedim kuzum yaa müsait olunca çaldır dedim olamadı sanırım hastanededir daha

Son düzenleme:

tutamıyorum ki kendimi zaten inşallah o günler yakındır canım

ama o çok küçüükkkk sende mi brütüs :) ben 60 hissed,yorum sen ne diyosun 29 yaşıma geldim ama iki katı yaşlandım tek dert evlat ta değil işte bi sürü şey atlattım hala da sınav devam ediyor. Allah'a çok şükür yine de bugünlerimizi aratmasın

niye kız utandın dimi yediklerinden..sen kilo wereceksin unutma...ewet yaa o reklam da öyle hadi kuzum inşaallah güzel haberlerle dönersin..ewet ya şimdi yoğundur orası..

dilek bak yanlız değilmişiz :) afiyet olsun yasemin

hg canım bayıldım yoncanın kuzusuna 41 kere maşallah ay çok tatlı allah nazarlardan korusun

canım afiyet olsun bol bol enerjiye dönüşsün :)))

canım gel beklerim hemde seve seve:)) kuzum ayda 2 kere böyle ağır yemek yiyiyorum toplasan normalde pilav makarna hamur işi varsa hayatta ekmek yemem salata sebze yemeyi 2 kaşık pilav o kadar en ağır yediğim yemek karışık kızartma...

ahh ahh sen birde benim neler atlattığımı bilsen haline şükredersin dert bir değilki kuzum ama bunada şükürler olsun..zaten biz burda biraz kafa dağıtıyoruz işte kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz belki..ayrıca bak ben senden de büyüğüm

niye kız utandın dimi yediklerinden..sen kilo wereceksin unutma...ewet yaa o reklam da öyle hadi kuzum inşaallah güzel haberlerle dönersin..ewet ya şimdi yoğundur orası..

bacım vercem inşallah ya bizim usta urfalı adam et dedinmi döktürüyo napayım dayanamadım bide acaip laklak yapa yapa 1 saatte yedik patron yok da:)

dilek bak yanlız değilmişiz :) afiyet olsun yasemin
saol kuzummmm

saol bebeğin seninde yediklerin sana evladına şifa olsun inşallahhh

tamam geliyorumiyi canım dengelemen iyi..

kız bizde de urfalılık war he şahane olur yemekleri gerçekten...iyi bakalım sende akşama yemezsin...

ahhh dilek hani tv de dizilere diyolar ya bu kadarı da varmıdır. biz anlatsak roman dizi hepsi olacak demek ki.

Kızlar ben kaçtım çok işim var daha geç bile kaldım öpüyorum hepinizi...

az önce kapı çaldı aile hekimimiz geldi kadın beni hala hamile zannediyormuş telefonum değişmişti bana ulaşamamışlar bilgileri tazelemek için gelmiş kötü oldum yaa..kadına anlatınca hemen tekrar dene diyor oofff ne yapıcam ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…