az önce kapı çaldı aile hekimimiz geldi kadın beni hala hamile zannediyormuş telefonum değişmişti bana ulaşamamışlar bilgileri tazelemek için gelmiş kötü oldum yaa..kadına anlatınca hemen tekrar dene diyor oofff ne yapıcam ben yaa..
bak görünce gidemedim yine.. kendi doktorun ne demişti korunma süresini kuzum otur düşün derim ben yine sonuçte en iyi karar senin verdiğin olacaktır. hazır hissediyomusun
az önce kapı çaldı aile hekimimiz geldi kadın beni hala hamile zannediyormuş telefonum değişmişti bana ulaşamamışlar bilgileri tazelemek için gelmiş kötü oldum yaa..kadına anlatınca hemen tekrar dene diyor oofff ne yapıcam ben yaa..
27 neki kuzum...daha gençsin sen:))bende 27 e giricem bu yaz, inanmıyorum ya
ahhh dilek hani tv de dizilere diyolar ya bu kadarı da varmıdır. biz anlatsak roman dizi hepsi olacak demek ki.
Kızlar ben kaçtım çok işim var daha geç bile kaldım öpüyorum hepinizi...
canım benim ya üzülme nolur diyecek bişey bulamıyorum((
anamm aynı şey benim başımada geldi dilek yaa sen çok kayıp yaşadın hepsinde ayrı ayrı acılar çektin düşünüorumda insanlar senelrce uğraşıo yani bu bebek meselesi tamam ya bıraktım artık denen bişey değil sanırım bende düşünüorum 3-4 olabilir herşey başımıza gelebilir ama nolursa olsun inanıorum ki asla vazgeçmem sen kendini ne zaman iy hissedersen hazır hissedersen yeniden denersin benim bi yanım deli gibi istiyo bi yanım korkuyo o yüzden çok üstüne düşmücem olsun olsun diye hayattan da soyutlayamam kendimi sen üzme canını deneme yanılma yöntemiyle bi tane de olsa sağlam bişi çıkarırız kız inşallah
anamm aynı şey benim başımada geldi dilek yaa sen çok kayıp yaşadın hepsinde ayrı ayrı acılar çektin düşünüorumda insanlar senelrce uğraşıo yani bu bebek meselesi tamam ya bıraktım artık denen bişey değil sanırım bende düşünüorum 3-4 olabilir herşey başımıza gelebilir ama nolursa olsun inanıorum ki asla vazgeçmem sen kendini ne zaman iy hissedersen hazır hissedersen yeniden denersin benim bi yanım deli gibi istiyo bi yanım korkuyo o yüzden çok üstüne düşmücem olsun olsun diye hayattan da soyutlayamam kendimi sen üzme canını deneme yanılma yöntemiyle bi tane de olsa sağlam bişi çıkarırız kız inşallah
ay tabiki uyumaz ya uyrmu insan mucizesini seyrediyodur..kızlar işim çıktı giremiom yonca aradı az önce çok iyilermiş ikiside maşallahhh uyumamış akşam bebeğnin gözünün içine bakmış kurban olurum onaaaaa haber vereyim dedim öptüm kaçtım:)
aaaaaaaaaaaaaaaaa yoncam dogum yapmış çok sevindim .yasemincim normalmi dogmuş ikiside iyimi .ayyyyyyyy çok şüüüüüüüüüüüüüüüüükür.
amin canımmmm.... valla o güpgüler duyduğum en güzel ses oldu :) Hiç susmaz inşallahhh...ay canm benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim yaaaaaaaaaaa. Maşallah güp güpler de duyulmuş. Ay Allahım şükürler olsun.
hepimiz çok hakediyoruz kuzum yaaa... vee inşallah sonunda hepimiz yaşıycaz yoncanın mutlulugunu:)birseeeeenn Allah tamamını erdirsin canımıniçi ayyyy çok mutlu oldum canım bu mutluluğu sonuna kadar hakettin sen tadını çıkar
çıldırımış gene bu kızkızlarrr nirdesiniz yaaa:84::84:
ohhhhhh mis misssss:))bendee :)) kız ewet etçiyim walla ama (köfteyede bayılırum) öyle sık,sık yemiyorum, sebzede pişiririm yani..dün,domates soslu karışık kızartma yapacaktım çorba ve cacıkla ama ani bir karar değişikliğiyle patlıcan tavası yani bizim burada öyle derler,güveçin tencere versiyonu,pilav ve tabiki cacık yaptım..benim aklımda yetrki ne pişireceğim olsun bitmiş demektir:))
süpersiniz siz...bende böyle olmak istiyorum her yemeği yapmak istiyorumbenim menümde akşam karışık dolma yaprak sarması ve yoğurtlu mantı var dün akşam eşimin kuzenin eşiyle yaptık bugünde pişiricem çalıştığım için zor yemekleri bir gün önceden yapıyorum bende cacığı severim ama illede taze nane ile olacak:)))
bugün ne pişirsem hergün sorun ama ne pişireceğine karar verdikten bitmiştir beydağlının dediği gibi:))
tebrik ediyorum o hekimiaz önce kapı çaldı aile hekimimiz geldi kadın beni hala hamile zannediyormuş telefonum değişmişti bana ulaşamamışlar bilgileri tazelemek için gelmiş kötü oldum yaa..kadına anlatınca hemen tekrar dene diyor oofff ne yapıcam ben yaa..
günaydın kızlar:))
penbetekir canım tebrik ederim cinsiyeti ögrenmişsin sonunda inş.sağlıklı hayırlı şansı bahtı açık bi güzel olur sonrada bana gelin
birsen taze anne nasılsın canım
nazlım canım inş. güzel sonuçlar alırsınız doktorunda duyarlı davranmış çok sevindim rabbim sesini duysun testlerden sonra inş. sağlıklı hayırlı gebeliklerin olur canım
penbetekir canım tebrik ederim cinsiyeti ögrenmişsin sonunda inş.sağlıklı hayırlı şansı bahtı açık bi güzel olur sonrada bana gelin
canım iyim çok şükürgünaydın kızlar:))
birsen taze anne nasılsın canım
nazlım canım inş. güzel sonuçlar alırsınız doktorunda duyarlı davranmış çok sevindim rabbim sesini duysun testlerden sonra inş. sağlıklı hayırlı gebeliklerin olur canımkeşke herşeyin böyle olacağına inanabilsem o zaman daha iyi olucam.sen nslsn??
yasom benim sen elinden geleni yap gerisi Allah a kalmış inşallah 3.de sağlıkla alacaksın bebişini kucagına...günaydın kızlarrr akşamki doktor maceramı yazayım öncelikle
dün akşam gittim ismail beye 40 dakika falan ilgilendi aklımda ne varsa sordum farkettim ki resmen yordum sanki adamı ama her sorumu aklımı kalbimi rahatlatıcak bi cvbı vardı muaynanenin kapısının önünde beklerken aşağıdaki çocuk kliniğinden bebek sesleri geliodu eşim sarıldı bana sustuk karşımızda bi bebek vardı maşallah pek tatıydı böyle bi evladım olsun bide sen ol yanımda başka da bişi istemem dedi onunda içinde yangınlar yanıyo ama sönüyo kendi kendine yine başladı mide ağrıları boğazlarıda şişmiş o içine attığı için vucudu tepki vermeye başlıo ben ağlayıp zırlayıp rahatlıorum:)neyse muayne ye gelelim bebeğin genetiğinden bişey çıkmaması doktorumuda sevindirdi ben şöyle bi cümle kurdum ismail bey ne gerekiosa yapalım sonradan aaa keşke şunu da yapsaydık diye bi cümle duymak istemiyorum ben 3. kaybımı beklemek istemiorum dedim bi sürü tahlil yazdı eşimle benim genetiğim pıhtılaşma testi bi kaç test daha birde rahimin incelenmesi için 3 boyutlu çok güzel bi ultrason varmış bursada bi tıp merkezinde perde yada herhangi bi sorun varmı diye ona yönlendirdi adet olmana yakın gidersin dedi kendisi de ultrasondan iyi ce muayne etti şükür herşey normal hiç bi sorun görünmüyo bir adet döneminden sonra korunmana gerek yok dedi benim dana kocam da bende korunmak istmeiorum zatenismail bey yasemin marttan marta hamile kalabilio dedi:):):) şimdi cumartesi pıhtılaşma genetik ve diğer tahliller için kan vericem rahimin incelenmesi adete yakın dedi ama nasıl kestircem bilmiom sanırım 30.günümde falan giderim baktırmaya şükür içim daha da rahatladı
bu tahlillerin sonucu çıkana kadar bende adet olurum umarım vakit hemencik geçer gider sonra yeni umutlar yeni testler çalışmalarböyle zaman geçip gider
dileğim ben inanıorum doktorum dediki bana yani öyle hastam varki 11 kaybı oldu ama her seferinde biraz daha dikildi ayağa biraz aha güvendi kendine allaha şuan 2 çocuu olmuş bi kongrede şöyle demişler tekrarlayan gebelik kaybı yaşayan hastalarınıza deneyin diyin deneme yanılma yöntemiyle doğruyu bulcas inşallah hayırlısı hakkımızda kuzum sen adana da yaşıosun da istanbulda çok iyi doktorlar var kuzum profosorler gelme imkanın olurmu acaba
herkese kocaman öpücüklerrr
inşallah kuzum umarım bu sefer sağlıkla gelir kucağıma alırım çok bekletmese iyi olur sanki:)hayırlısı hakkımızda sen nasılsın canım
canım iyim çok şükürkeşke herşeyin böyle olacağına inanabilsem o zaman daha iyi olucam.sen nslsn??
yasom benim sen elinden geleni yap gerisi Allah a kalmış inşallah 3.de sağlıkla alacaksın bebişini kucagına...
sağ olun canlar iyiyim çok şükür, üçlü test sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı rabbime emanet bebeğim inş. sorunsuz ilerlemek kucağıma almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?