Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selam kızlar nasılsınız bakalım? öğle tatili uygulamasına geçtik boş boş saatimin gelmesini bekliyorum çoook güzelmiş bu valla çalışırken nefes almak:)

günaydın kızlarrr mutlu günler herkesee

cnm cok cok gecmis olsun saglicakla yeniden nasip olsun ins nyeniden sonuclar guzel cikis sevindim gulummm.................

tugba emrah gecmis olsun bol bol dinlen guzelim..............
bir bayan yazmis 10 haftalik gebeymis hep adet kanamasi sanmis her ay gelen adet kanlarini en son pihti dusmus dra gitmis neki bu diye
ultrasinda 10 haftalik hamile oldugu ortaya cikmis bebekte saglikliymis guzelim umud kesmek yokk asla

cnm masAllah 5 aylik olmusunuz saglicakla gelsin yavrun

çok saol cnm inşallah benimde öle olur bugün doktor randevum var 5 de bi gidim içim rahatlasın istiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim :)) 2 gündür yatıyorum inşallah herşey yolundadır :))
hımm bu arada naz doğum yaptı cnm sağlıklı sıhatli bi oğlumuz oldu :))

ay hadi hayirli haberle gel gulum nazin adina sevindim ne guzel msAllahhhh
işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)

cnm dogum gunun kutlu olsun

kızlar merhaba nasılsınız

tugbacım yazmayım yazmayım dıyorum ama kendım aklıma gelıo yasadıklarım sana umut olmak ıcın bıseyler yazmak ıstedım sakın canını sıkma lutfen bende gunlerce kanama lı yattım hatırlarmısın bılmıyorum ılaçlarını duzenlı kullan ve yayakta durmamaya gayret goster dınlen ıns hersey yoluna gırecektır en onemlısıde duaaa dualarını eksık etme dıkkat et olurmu ..

selam kızlar nasılsınız bakalım? öğle tatili uygulamasına geçtik boş boş saatimin gelmesini bekliyorum çoook güzelmiş bu valla çalışırken nefes almak:)
kuzum sen nasılsın?? iyi olmuş arada dinlenirsin ne güzel :)) ben daha yeni geldim annemin alçısı düşmüş nasıl olmuşsa tekrar onu götürdüm...

hadi kuzum inşaallah hayırlı haberlerle dönersin:))

işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
iyiki doğdun mugeee mutlu yıllar sana bebişsiz kutladığın son doğum günü olsun kuzum..

semraa hoşgeldin çok sewindim geldiğine nasılsın bebiş nasıl...doğum ne zaman kuzum

ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??

geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye

kuzummm çok sewindim ne güzel bakherşey yolundaymış... biliyorsun bende de kan pıhtılaşması var ama bence doktoruna rica et bu tahlilleri yaptırıp içimi rahatlatmak istiyorum de...ve hemen yaptır varsa hemen iğneye başla..ama illaki doktorun hemen başla dedi ise bildiği bir şey vardır iğnenin bebeğe bir zararı yok senin kanını sulandırıp bebeğe kan akışının daha hızlı gitmesini sağlıyor ama bence tahlillerini yaptır eğer pıhtılaşma yoksa boşu boşuna kullanma...
benim şimdi çıkmam lazım kocacım geldi kuzum ayrıca kanaman durdumu ??

yok canım, hiç konuşmadık daha erken galiba. sat 18 ocak ultrason 21 ekim 2012 veriyor.çatı son ay diye biliyorum ama hele bi 7.ay bitsin biz de bir maratona gircez kanımca:)

sağol tatlım, inşallah sorunsuz güzelce geçer doğar bebeğimiz. Allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun...

evet cnm kanamam durdu yine de doktora dinlenmek istiyorum dedim ve rapor verdi :)) yaa söledim test yapalım diye ama şuanda hamilesin hamileyken yapılmaz bu test dedi eger bebeğe bi zararı yoksa kullanım diyorum hep aklımdaydı bu konu zaten belkide bu kanama sayesinde yeni bir doktor buldum ve hayırlısı bu demek olabilirmi herşeyin bi sebebi vardır ya

canım hadi gözün aydın, inşallah gelecek bebişin sağlıkla.
sen türksanda oturuyosun dimi hangi yakın hastaneye gttin? hangi doktora gittiin. bana bilgi verir misin?

canım hadi gözün aydın, inşallah gelecek bebişin sağlıkla.
sen türksanda oturuyosun dimi hangi yakın hastaneye gttin? hangi doktora gittiin. bana bilgi verir misin?

cnm ben igs de oturuyorum avcılar hospital Gönül Kazezoğlu na gittim kadını çok begendim :)) sen hangi hastaneye gidiyodun ?

cnm ben igs de oturuyorum avcılar hospital Gönül Kazezoğlu na gittim kadını çok begendim :)) sen hangi hastaneye gidiyodun ?

canım b.düzü medilife selda hanımın hastasıyım ve çok memnunum ama o da doğum iznine çıktı, eylülde dönecek, Burcu hanıma gidiyorum geçici olarak ama o kadar yoğun ki anlatamam. Bi de medilife da yenidoğan yopun bakımı yok o beni düşünsürüyo yoksa selda hanımdan ve hastaneden çok memnunum...
avcılar hosp. muayene ücreti ne kadar, hastane nasıl sence?

hımm anladım cnm baya bi süre yok yani kötü olmuş alışmıssındır ona :)) bende bahçelievler medical park Emine Ergül e gidiyodum ama muayenesi 100 tl ve doğumuda 3 bin olunca malesef bırakmak zorunda kaldım buranın ssklıya muayenesi 40 tl benim görümcem oranın müdavimi diyebilirm kendisi eşi ve kızına ne olursa oraya koşar çok tanıdıkları var hastanede ve onlar çok memnunlar 2 kez ameliyat oldular ve çok memnunlar bende beğendim mesela her özelde gece kadındoğumcu nöbetçi olmaz burda var gece bile gidebiliyosun :))
sen orda ne kadar veriyodun ?

cnm bak sitelerinde buldum :))

Yenidoğan Yoğun Bakım ünitemizde küvöz, mekanik ventilasyon, fototerapi cihazıyla, yenidoğan solunum distresi, doğumsal pnömoni, yenidoğan aspirasyon sendromu, bakteriyel yenidoğan sepsisi, yenidoğan konvulzyonları, yenidoğana özgü geçici karbonhidrat mekanizması bozuklukları, yenidoğan sarılığı ve yenidoğan beslenme bozuklukları konusunda tanı ve tedavi uygulanmaktadır.
Küvözler ünitemizin temel unsurlarıdır. Bebekler tıpkı anne karnında olduğu gibi ısıtılır ve nemli bir ortamda tutulur. Enfeksiyonlardan korunur.
Vantilatörler ise akciğerleri olgunlaşmadan doğan bebekler için solunum desteği sağlayarak onlara yaşam şansı verirler. Yeni doğan yoğun bakım ünitemizde, bebeğiniz güvenli ellerde.

bide normal doğum 600 sezaryande 1000 tlmiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…