günaydın kızlarrr mutlu günler herkesee
günaydın canım:))
evet çok güzel gerçekten ona dokunmak farklı bi duygu varlığını hissetmek şimdiden böyle kucağımıza aldıktan sonra düşünemiyorumtamam sende gıdıklanma hissi diyorsan doğru tarif etmişim sağol inş. canım
canım senin sat ne zaman? bide doğum ile ilgili konuştunmu doktorunla? benim ki bişey söylemedi daha, acaba ne zaman belli olur çatı muayenisini son aylardamı yapıyorlar
günaydıııııııııııııın canım
ayyyyyyyyyyyy o yatarken elini koyup hissetme olayı var ya çok güzel bişi. Resmen eline bir kütle gelio. Senin oğlan tembel mi ne. Belki de annesine hassas davranıodur kız. Benim ki hiiiiç rahat vallah el kol sallıo. Tabi güçlü hareketlerini günde 2 veya 3 defa hissediyorum. Gıdıklanma hissini daha çok çok yaşıyorum.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah canım...
cnm cok cok gecmis olsun saglicakla yeniden nasip olsun ins nyeniden sonuclar guzel cikis sevindim gulummm.................
tugba emrah gecmis olsun bol bol dinlen guzelim..............
bir bayan yazmis 10 haftalik gebeymis hep adet kanamasi sanmis her ay gelen adet kanlarini en son pihti dusmus dra gitmis neki bu diye
ultrasinda 10 haftalik hamile oldugu ortaya cikmis bebekte saglikliymis guzelim umud kesmek yokk asla
işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
ay hadi hayirli haberle gel gulum nazin adina sevindim ne guzel msAllahhhhçok saol cnm inşallah benimde öle olur bugün doktor randevum var 5 de bi gidim içim rahatlasın istiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim :)) 2 gündür yatıyorum inşallah herşey yolundadır :))
hımm bu arada naz doğum yaptı cnm sağlıklı sıhatli bi oğlumuz oldu :))
işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
kuzum sen nasılsın?? iyi olmuş arada dinlenirsin ne güzel :)) ben daha yeni geldim annemin alçısı düşmüş nasıl olmuşsa tekrar onu götürdüm...selam kızlar nasılsınız bakalım? öğle tatili uygulamasına geçtik boş boş saatimin gelmesini bekliyorum çoook güzelmiş bu valla çalışırken nefes almak:)
hadi kuzum inşaallah hayırlı haberlerle dönersin:))çok saol cnm inşallah benimde öle olur bugün doktor randevum var 5 de bi gidim içim rahatlasın istiyorum inşallah güzel haberlerle gelirim :)) 2 gündür yatıyorum inşallah herşey yolundadır :))
hımm bu arada naz doğum yaptı cnm sağlıklı sıhatli bi oğlumuz oldu :))
iyiki doğdun mugeeeişlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
kızlar merhaba nasılsınız
tugbacım yazmayım yazmayım dıyorum ama kendım aklıma gelıo yasadıklarım sana umut olmak ıcın bıseyler yazmak ıstedım sakın canını sıkma lutfen bende gunlerce kanama lı yattım hatırlarmısın bılmıyorum ılaçlarını duzenlı kullan ve yayakta durmamaya gayret goster dınlen ıns hersey yoluna gırecektır en onemlısıde duaaa dualarını eksık etme dıkkat et olurmu ..
ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??kızlar merhaba nasılsınız
tugbacım yazmayım yazmayım dıyorum ama kendım aklıma gelıo yasadıklarım sana umut olmak ıcın bıseyler yazmak ıstedım sakın canını sıkma lutfen bende gunlerce kanama lı yattım hatırlarmısın bılmıyorum ılaçlarını duzenlı kullan ve yayakta durmamaya gayret goster dınlen ıns hersey yoluna gırecektır en onemlısıde duaaa dualarını eksık etme dıkkat et olurmu ..
kuzum sen nasılsın?? iyi olmuş arada dinlenirsin ne güzel :)) ben daha yeni geldim annemin alçısı düşmüş nasıl olmuşsa tekrar onu götürdüm...
hadi kuzum inşaallah hayırlı haberlerle dönersin:))
iyiki doğdun mugeeemutlu yıllar sana bebişsiz kutladığın son doğum günü olsun kuzum..
semraa hoşgeldin çok sewindim geldiğine nasılsın bebiş nasıl...doğum ne zaman kuzum
ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??
geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye
günaydın canım:))
evet çok güzel gerçekten ona dokunmak farklı bi duygu varlığını hissetmek şimdiden böyle kucağımıza aldıktan sonra düşünemiyorumtamam sende gıdıklanma hissi diyorsan doğru tarif etmişim sağol inş. canım
canım senin sat ne zaman? bide doğum ile ilgili konuştunmu doktorunla? benim ki bişey söylemedi daha, acaba ne zaman belli olur çatı muayenisini son aylardamı yapıyorlar
cnm masAllah 5 aylik olmusunuz saglicakla gelsin yavrun
kuzummm çok sewindim ne güzel bakherşey yolundaymış... biliyorsun bende de kan pıhtılaşması var ama bence doktoruna rica et bu tahlilleri yaptırıp içimi rahatlatmak istiyorum de...ve hemen yaptır varsa hemen iğneye başla..ama illaki doktorun hemen başla dedi ise bildiği bir şey vardır iğnenin bebeğe bir zararı yok senin kanını sulandırıp bebeğe kan akışının daha hızlı gitmesini sağlıyor ama bence tahlillerini yaptır eğer pıhtılaşma yoksa boşu boşuna kullanma...
benim şimdi çıkmam lazım kocacım geldi kuzum ayrıca kanaman durdumu ??
geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye
canım hadi gözün aydın, inşallah gelecek bebişin sağlıkla.
sen türksanda oturuyosun dimi hangi yakın hastaneye gttin? hangi doktora gittiin. bana bilgi verir misin?
cnm ben igs de oturuyorum avcılar hospital Gönül Kazezoğlu na gittim kadını çok begendim :)) sen hangi hastaneye gidiyodun ?
canım b.düzü medilife selda hanımın hastasıyım ve çok memnunum ama o da doğum iznine çıktı, eylülde dönecek, Burcu hanıma gidiyorum geçici olarak ama o kadar yoğun ki anlatamam. Bi de medilife da yenidoğan yopun bakımı yok o beni düşünsürüyo yoksa selda hanımdan ve hastaneden çok memnunum...
avcılar hosp. muayene ücreti ne kadar, hastane nasıl sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?