kuzum yaaa napim kafaö öle çok karıştıki sebepsiz kanamalarda kan pıhtılaşmasının sebebi olabiliyomuş ve benim kanamamında sebebi yok. doktora kaç kez sordum yan etkisi varmı diye hayır yok dedi offf kafam çok karıştı napim yaaaa ayy bide iğne yaaa acaba becerebilirmiyim
eğer ewde yapamazsan ilk iğneni sağlık ocağında yada yakın bir klinik varsa orda git yaptır öğretirler sana..eğer başlıcaksan da her gün aynı saatte yapmaya dikkat et..hiç olumsuz düşünme kuzum madem kafan karışık doktorunu dinle,sonrada RABBİM e emanet et canım..
uff napıcağıma bi karar versem yakında sağlık ocağı var oraya giderim zaten gebeliğimide bildirmem gerekiyo ya Allahıma emanet bebeğim :)) kuzum yaa ne zor işler ya keşke daha önce peşini bırakmasaydım yaptırsaydım testi(
e ben sana yaptır demiştim ama.. ya neyse karıştırma artık kafanı kuzum gideceksen aile doktoruna da bir danış bakalım gerçi onların bu konuda bir fikri olurmu bilmeme ama sen yinede sor görüş almak iyidir...
evet cnm ama hep bi şey çıktı önüme işte hep kaynadı bi sorarım ama çok bilgilerinin oldugunu düşünmüyorum( hakkımda hayırlısıı
ewet canım hayırlısı..herşey kısmet ondan ötesi olmuyor onun için yetr bebğide rahatsız etme stresinle annesihadi bakalım :))
onun için en hayırlısını istiyorum :)) elim hep üstünde konuşuyorum onunla eminim hissediyodur beni sıkı tutunsun kocaman olsun isitoyorum inşallah beni dinliyodur :))
dinliyodur annesi sen hiç merak etme:)) kocaman olucak inşaallah,,kız kocaman adam yazıcaktım hee niyeki acep
:)))) inşallahhhh .... ayy niyeki acep belki erkek olucaktır ilk başlarda herkez kız diyodu şimdi erkege döndüler her gören erkek diyo :)))
bilmemeki birden öyle çıktı..
hayırlısı kuzumm bi sağlıklı sıhatli alimde kucağıma gerisi boş :))
tuğbacım bendcede göbek çok daha rahat ve kolay:) korkma ayrıca ben kan alınırken bile bakamazdım şimdi cani gibyim acımıyo kuzumm
bende seni özlediimm kuzum:)))
ıyıyız canım bebesımde ıı cok sukurler olsun 3 temmuz canım ınss dogumkuzum sen nasılsın?? iyi olmuş arada dinlenirsin ne güzel :)) ben daha yeni geldim annemin alçısı düşmüş nasıl olmuşsa tekrar onu götürdüm...
hadi kuzum inşaallah hayırlı haberlerle dönersin:))
iyiki doğdun mugeeemutlu yıllar sana bebişsiz kutladığın son doğum günü olsun kuzum..
semraa hoşgeldin çok sewindim geldiğine nasılsın bebiş nasıl...doğum ne zaman kuzum
ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??
evet canım az kaldı derlenıyorum toparlanıyorum hergun az az temızlık yapıyorum hazırlanıyorum ıste bende 3 temmuzda hayırlısıyla erken gelmezse tabı.
geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye
görüşemedik ne zamandır napıyosun menüde ne var bugün
ıyıyız canım bebesımde ıı cok sukurler olsun 3 temmuz canım ınss dogum
hayırr(( korkuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?