- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
hımm anladım cnm baya bi süre yok yani kötü olmuş alışmıssındır ona :)) bende bahçelievler medical park Emine Ergül e gidiyodum ama muayenesi 100 tl ve doğumuda 3 bin olunca malesef bırakmak zorunda kaldım buranın ssklıya muayenesi 40 tl benim görümcem oranın müdavimi diyebilirm kendisi eşi ve kızına ne olursa oraya koşar çok tanıdıkları var hastanede ve onlar çok memnunlar 2 kez ameliyat oldular ve çok memnunlar bende beğendim mesela her özelde gece kadındoğumcu nöbetçi olmaz burda var gece bile gidebiliyosun :))
sen orda ne kadar veriyodun ?
ben 25 veriorum. burda da nöbetçi kadın doğum doktoru var. imkanları güzel. tek sorun yenidoğan yoğun bakım yok. burda doğum yapan tanıdıklar çok çok memnun. normal 500lira civarı, kendi doktorunu istersen 300 daha ödüyosun. sezaryen 800 gibi bişi onla ilgilenmiyorum ondan iyi bilmiyrum. odalar ebeler hemşirelerden memnunlar. ama ya selda hanım yetişmezse doğumuma napcam. offf ya. olmadı avcılara mı gitsem bende. ne dersin?
aa iyimiş valla ama yeni doğan üniteside çok önemli yani istersen bi dene avcılar hospitali belki beğenirsin yani doktorunun yetişememe gibi olasılığıda var geçen topiklerde gzerken okudum doktorla ilgili nisanda biri doğum yapmış gece 2 de Gönül hnm koşa koşa gelmiş doğuma hemen ve normal oldugu içinde 600 tl verip çıkmışlar
tamam o zaman ben de gönül hanıma gideyim senin refernsınla. bi de orayı deniyim bakiyim. offf ya ne zor işlermiş bu işler canım yaaaaaaaaaaaaa.
sagol bebem 85 gördüm ben oleyayyy maşallah paşam sanaaaaaaaaa, güzel güzel devaaaaaaaammmm....
canım sıkma canını ben bir kanama geçiriyodum pıhtı şeklinde bak genede dayandı eger bebekelrim rahim açıklıgından ölmeseydi yanımdalardı ama kısmet işte rabbim benden çok seviyomuşki yanına aldı stres etme bakıyım yoksa geliyo şaplakkızlar günaydın benim kanamam var sabah bi kalktım hiç ağrım sızım yok ama kanamam vardı hatta ufak bi pıhtı düştü aklım çıktı acile gittik hemen bebek ve kese normal kalp atışları var ama çok korkuyorum bişi oluca diye nolur dua edin benim için şimdi yine ilaç kullanmaya başladım ve evdeyim dinleniyorum
kız gebeysen gebeyin de adamı sinir etme delü kau 3* kim beklicek olne kime deyom sesimi duy yaz burayaslm bende buralrdayım tugbacım geçmiş olsun yat dinlen bende size işlh güzel şaşırcanız bir haber vercem ama şu haziran sonundaki 30 anca olur muanemden sonra şaşırcanız diyom bakın...............................ben sabrediyom .sizdende güzel haberler bekliyom canlarım
canım oıttılaşma sorunu çıkmış hiç göstermezsende ana saglıgına git göster bebem inan rahatlarsınkızlar günaydınn pıhtılaşma testlerimin sonuçları çıkmış doktor temiz olduunu söyledi şükür pıhtılaşma çıkmadı
anti - kardiyolipin (ıgg ) <2.0 pl - u/ml negatif < 12.0
anti - kardiyolipin (ıgm) <2.0 pl - u/ml negatif < 12.0
lupus antıkoagulan (la-drvvt) negatif negatif
faktör v leıden mutasyonu n/n
n/n: Homozigot normal (mutasyonu taşımıyor)
mt/n: Heterezigot (mutasyonu tek allelde taşıyor)
mt/mt: Homozigot mutant (mutasyonu her iki allelde taşıyor)
antıtrombin ııı 99.0 % 70.0 - 125.0
sizde bakın :)
benim meleklerim neden gidiyo o zaman
bende 29 mayısta kızıma 1 sene oldu dursaydı 9 ayına giricekti ama takdiri ilahi işte ne yapıcen rabbim bir daha evlatlarımızın acılarını göstermesin işşallahcanım yorum yapmıyım bende sabırsızım size söylemek için ama şu muaneyide işlh atlatayım bu arada geçen yıl bugün hastaneye yatışım yapılmışdı yavruuuuuuuuuuuuuuuum oglum ölmüşdü 9 undadasezeryana alınmıştım....................zaman çabuk geçdi desem degil acım hafifledi desem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allah büyük bakalım rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı böyleymiş yaşasaydı tam 1 yaşında olcakdı ..........
kız insan derdide gelirdim yarı yıl tatıilinde top oynardık :122::122::122::122:selam kızlar nasılsınız bakalım? öğle tatili uygulamasına geçtik boş boş saatimin gelmesini bekliyorum çoook güzelmiş bu valla çalışırken nefes almak:)
nice senelere canım rabbim birdahai dogum gününde evladınla geçirmeyi nasip etsin işşallahişlerim bitti kuzular. Bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. Nasılsınız bakalım :)
özledim seni ama ses verim kaçma ne olurkızlar merhaba nasılsınız
tugbacım yazmayım yazmayım dıyorum ama kendım aklıma gelıo yasadıklarım sana umut olmak ıcın bıseyler yazmak ıstedım sakın canını sıkma lutfen bende gunlerce kanama lı yattım hatırlarmısın bılmıyorum ılaçlarını duzenlı kullan ve yayakta durmamaya gayret goster dınlen ıns hersey yoluna gırecektır en onemlısıde duaaa dualarını eksık etme dıkkat et olurmu ..
sagol bebem 85 gördüm ben oleyyavruma kavuşmama 10 kilo kaldı
canım sıkma canını ben bir kanama geçiriyodum pıhtı şeklinde bak genede dayandı eger bebekelrim rahim açıklıgından ölmeseydi yanımdalardı ama kısmet işte rabbim benden çok seviyomuşki yanına aldı stres etme bakıyım yoksa geliyo şaplak
kız gebeysen gebeyin de adamı sinir etme delü kau 3* kim beklicek olne kime deyom sesimi duy yaz buraya
canım oıttılaşma sorunu çıkmış hiç göstermezsende ana saglıgına git göster bebem inan rahatlarsın
bende 29 mayısta kızıma 1 sene oldu dursaydı 9 ayına giricekti ama takdiri ilahi işte ne yapıcen rabbim bir daha evlatlarımızın acılarını göstermesin işşallah
kız insan derdide gelirdim yarı yıl tatıilinde top oynardık :122::122::122::122:
nice senelere canım rabbim birdahai dogum gününde evladınla geçirmeyi nasip etsin işşallah
özledim seni ama ses verim kaçma ne olur
doğum günün kutlu olsun canım benim nice yaşlara...işlerim bitti kuzular. bugün benim doğumgünüüm annemlerde kaldım yeni geldim eve. nasılsınız bakalım :)
ahhhh kuzum yaaa özledik seni çokkkk hoşgeldinn ... çok çok saol cnm benim hatırlıyorum hatırlamammı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum yeni geldim şimdi doktordan herşey yolunda çok şükür ama kanamanın neden oldugunu bulamıyolar duarımıda eksik etmiyorum cnm benimm ayy semoşş sanada çok az kalmışş doğum ne zamann ??
geldim kuzummm gördüm bebeğimi herşey yolunda Allahıma şükür gelişimi kalp atışı kese herşey olması gerektiği gibi bu sefer bize yakın olan hastaneye gittim burda devam edicem doktoru çok begendim hiç bıkmadan sıkılmadan sorularıma cvp verdi kendi anlattı hatta ilk bebeğimin kalbi durdugunu söleyince kan pıhtılaşmasına baktırdınmı dedi bende doktor gerek görmedi dedim kızdı biraz o doktora neden hep aynı şeyleri yaşamak zorunda bırakıyolar sizi diye bana bi iğne verdi cleoxan diye kan pıhtılaşması önleyiciymiş 4 aya kadar kullanalım dedi eger varsa önler yoksada hiç bir zararı yok dedi ama ben araştırmadan kullanmak istemedim kızlarrr napim bana bi akıl verin birsenn senin doktor kontrolün ne zaman benim için sorarmısın kan pıhtılaşmam yoksa zarar verirmi diye
doğum günün kutlu olsun canım benim nice yaşlara...
tubişim canımbu iğne bebeğinin rahat beslenmesini sağlar, Dilek in de dediği gibi. ama hamileykende pıhtılaşmaya bakılabiliyo, sonuçta pıhtılaşma varsa 4 aylıkken bırakman da doğru olmazki...bak ketenhelvada kullanıyodu ona bakıldı hamişken pıhtılaşma varmı diye...iyice bi araştır sen on tatlım. gereksiz yere kullanma dozuda yüksekmiş...fazla sulanmış kanda düşüğe neden olur diye biliyorum Allah korusun..
semra hoşgeldin canım...iyi olmanıza çok sevindim çok az kaldı doğuma maşallah.
hoşgeldib cnmm :)) doğumgünün kutlu olsunn nice nice mutlu huzurlu bebişli bir sene diliyorum
ay hadi hayirli haberle gel gulum nazin adina sevindim ne guzel msAllahhhh
cnm dogum gunun kutlu olsun
kuzum sen nasılsın?? iyi olmuş arada dinlenirsin ne güzel :)) ben daha yeni geldim annemin alçısı düşmüş nasıl olmuşsa tekrar onu götürdüm...
hadi kuzum inşaallah hayırlı haberlerle dönersin:))
iyiki doğdun mugeeemutlu yıllar sana bebişsiz kutladığın son doğum günü olsun kuzum..
semraa hoşgeldin çok sewindim geldiğine nasılsın bebiş nasıl...doğum ne zaman kuzum
sagol bebem 85 gördüm ben oleyyavruma kavuşmama 10 kilo kaldı
canım sıkma canını ben bir kanama geçiriyodum pıhtı şeklinde bak genede dayandı eger bebekelrim rahim açıklıgından ölmeseydi yanımdalardı ama kısmet işte rabbim benden çok seviyomuşki yanına aldı stres etme bakıyım yoksa geliyo şaplak
kız gebeysen gebeyin de adamı sinir etme delü kau 3* kim beklicek olne kime deyom sesimi duy yaz buraya
canım oıttılaşma sorunu çıkmış hiç göstermezsende ana saglıgına git göster bebem inan rahatlarsın
bende 29 mayısta kızıma 1 sene oldu dursaydı 9 ayına giricekti ama takdiri ilahi işte ne yapıcen rabbim bir daha evlatlarımızın acılarını göstermesin işşallah
kız insan derdide gelirdim yarı yıl tatıilinde top oynardık :122::122::122::122:
nice senelere canım rabbim birdahai dogum gününde evladınla geçirmeyi nasip etsin işşallah
özledim seni ama ses verim kaçma ne olur
doğum günün kutlu olsun canım benim nice yaşlara...
tubişim canımbu iğne bebeğinin rahat beslenmesini sağlar, Dilek in de dediği gibi. ama hamileykende pıhtılaşmaya bakılabiliyo, sonuçta pıhtılaşma varsa 4 aylıkken bırakman da doğru olmazki...bak ketenhelvada kullanıyodu ona bakıldı hamişken pıhtılaşma varmı diye...iyice bi araştır sen on tatlım. gereksiz yere kullanma dozuda yüksekmiş...fazla sulanmış kanda düşüğe neden olur diye biliyorum Allah korusun..
semra hoşgeldin canım...iyi olmanıza çok sevindim çok az kaldı doğuma maşallah.
tubacım teşekkürler kanamanın durmasına ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim herşey çok güzel ve sorunsuz geçer umarım bundan sonra
teşekkür ederim canım
yaa dilekim çok özledim seniiii amin amin amiiiiiiiinnn sağol canımıniçi
paşammm çook teşekkür ederim canım amiiiiin amin amin amin
birsencim kuzum çok teşekkür ederim :)
hepinizi çook özledim ki ben :)
günaydın hepimize sağlık,mutluluk vee hayır dolu bir gün olsuunn
günaydınn kuzummm inşallahhhh
nasılsın tuğbacım yaptınmı iğneni ??
iyiym kuzummm ama daha vurmadım iğnemi korkuyorum birsende test yaptırmadan vurma diyo kan pıhtılaşması yoksa kanı sulansırdığından oda tehlikeli olabiliyomuş karkuyorum yaaa napsamki bilemedim
ewet bende öyle dedim sana ama..bu sefer de yapmazsan da pişmanlık duyacaksın doktorun hemen başla dedimi??
evet başla dedi çünkü öncekinin neden kalbi durduğunu bilmiyoruz ama ya herşey normalse yaa bişi olumu acaba yani önlem için kullananlar varmış kan pıhtılaşması olmasada ama bilmiyorumki
kuzum o zaman doktorunu dinle ne olur ne olmaz...nasıl yapacağını gösterdimi sana..
hayır sadece bi sağ koldan bi sol koldan vur dedi(
neden göstermemiş ki,canım bu iğne koldan,bacaktan ve göbekten yapılabiliyor ben en rahat göbekten yapıyodum,mesela göbekten yaparsan göbek deliğinin yanına dört parmağını koyuyosun o kısmı iki parmağının arasına alıp iğneyi iğneyi avucunla kavrayıp dik bir şekilde baş parmağınla ilcı bir kerede veriyosun sonra kolonyalı pamukla üzerine biraz ovalamdan sadece bastırıyosun..orarma ve yanma olursa korkma doğaldır..göbeğinin sağına yada soluna yapabiliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?