Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

cok sevindim sorun cikmamasina

haklisin benm de aklima o takiliyor hem hamile kalamiyorum uzunz aman
hem de dusuk oluyor
ustune esim cok sigara iciyor
acilen test yaptirmamiz lazim kocamla konusucam
zaman akip geciyor

iyi sewindim ağrında hafiflemiş..ewet ya ben bazen unutuyorum kuzum afedersiniz artık yemek sormıcammsenin canın sağolsun ne istiyosun göndereyim sana:))

saol kuzum :)) bak demeyin öle şımarıyom sonra ne yaparsanız isterim :))

mügecim canım testlerin inş. temiz çıkar hayırlısı ile bebek için bi sorun çıkmaz varsada bişey önlemini alırsın tedavini olursun reglinde başlamış hormonlarda güzel çıkar rahim filmide inş. aynen öyle ondan sonra gelsin bebişler:)) moralini yüksek tut canım gerisi allaha kalmış.

tubişim geçmiş olsun canım kuzum ilaçta almamışsın inş. çabuk toparlanırsın evde olmanın tadını çıkar oğluşunla bol bol dinlen:)

K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur

tebrik ederim masalcım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

maşallah kızımıza canım inş. diyetle ve sağlıkla altlatırsın bu sorunu umarım diyet işe yarar değerlerin düzelir yinede dikkat et canım. benide unutmamışsın moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim sizi korusun

7 ay oluyor
esimin degerlerde sorun mu var acaba
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz

canım strestende olmuyor biliyorsun kızlar söylemiş zaten sperm testi yaptırın ona göre değerlendirirsin durumu ama morali yüksek tutmak ve kafaya takmamak ilk şart inş. tez zmanda olursun

kızlar herkese slm :))

yoğunum bu günlerde hiç uğrayamıyorum bide düğünümüz var 1 hafta içinde 4 gün düğüne gidicem havaların sıcaklığıda beni mahvetti umarım herkes iyidir tek tek soramadım hepinizi öptüm canlar

çok çok saol cnm ialç alıcak kadar çok çok kötü diilim ilaçsız atlatmaya çalışıcam ... evet oğluşumla dinleniyoruz tadını çıkarıcam kocamann 4 gün evde olmuş olucam :)) daha ne isterimkiii

cnm dikkat et kendine yorma kendini sakın olurmu şimdiden iyi eğlencelerrr

bizde seni merak etmiştik...1 hafta içinde 4 düğünemi gideceksinkız dikkat et çok göbek atma sakın

güle,güle canımmm..ya niye 12 den sonra giriyosun ben o saatte hiç giremem..

geldim beeen ama kolum acıyo çook 2 tüp aldılar ama damarı mı patlattı naptı bu seferki çok acıyo 7 tüp alırlarken böyle acımadı kolum aşağıya indiremiyorum zonkluyo :S eşim yatıyo bende gece kuşu uykum olmuyo o saatte oturuyorum pc başına o evdeyken senin moralin bozuluyo girme dediği için giremiyorum canım

hihihih gözlerin dolmasın gıcık şey bak ne güzel arkadaşlar edindik bebelerimizin birbirini hiç görmesede onları tanıyıp seven teyzoşları var. Bişiycik olmaz dikerim ben erken erken size 8. ay bitirmenize yakın gönderirim anlaştık mı ?

hadi kurtuldun canım geçmiş olsun..bazen çok kötü alıyolar kanı damar çok ağrıyabiliyor...benim eşimde evde olunca pek giremiyorum hele maçlar başladığında bunun başından hiç kalkmaz akşamları bazen fırsat bulunca giriyorum akşamları...

amin canım inşallah rahim filmini haftaya çekilicem ölücem korkudan ama napıyım bebişe giden yolda herşey mübah göbişin kocaman olmuştur senin şimdi dikkat et ikinize de

ya bunlar bi alem akşamları hiçbi,şey yapmayıp dizinin dibinde oturayım istiyo benim ki de bütün gün işlerim falan oluyo birazcık otursam pc nin başına küsüyo eşek kafalı varsa yoksa "hadi beraber film izleyelim sen seç" der bi de böyle reddetmiyim diye sırıtır ben de kıyamam paşa paşa giderim yanına :)

slm kızlarrr,naber nasılsınız?? oruçla aralar nasıl?
tubaemrah geçmiş olsun canım biran önce atlatırsn inş,bu havalarda bi de hastalık hiç çekilmiyor ben de yeni atlattım ordan biliyorum:2: ya sanki daha dün gibiydi senin iğne kullansam mı kullanmasam mı diye tedirgin oluyordun ne yapsam diyordun,bak maşallah şimdi oğluşunla birlikte aşeriyorsunuzrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş biz de buradan sevinelim hep birlikte
darısı da isteyen herkese olsun inşş

walla bu erkekelerin hepsi birbirine benziyor yaa..e ne yapsın onlarda bütün gün çalışıp,yoruluyor akşamda ilgi ve şefkat bekliyolar...

hg.canım sen nasılsın?? ben ilk günü tuttum akşamı acillik oldum kum döküyormuşum ve vücudum çok susuz kalmış...o yüzden ara verdim biraz ama çocukluğumdan beri hiç bırakmamıştım orucumu hamilelik dışında şimdi kendimi suçlu gibi hissediyorum..

geçmiş olsun canım,rahatsızsın sonuçta,suçluluk hissetmene gerek yok.rabbim diyor zaten ramazanda tutamayan sonra durumu düzelince tutsun diye,öyle bir kolaylık vermiş yaradan.ben de ilk günü adetim yeni bitiyordu o yüzden tutamadım,bir de bugün de tutamadım,doktora gittim de.vajinal muayene yapılacaktı.o yüzden tutamadım,inş yarın tekrar kaldığım yerden devam edicem sıcaklar çok etkiliyor yoksa çok şükür pek hissetmiyorum gün içinde,tabi iftardan sonra pestilim çıkıyor o ayrı:26:

oyy kıyamam bitanemm yaaaa bazı gıcıklar kan alamıyolar bende senin gibi 7 tüp aldırdım kızarmadı bile ama 2 hafta sonra yarımtüp aldırdım kolum 2 hafta mor kaldı inşallah seninki morarmaz ...
evet kuzum yaaa okadar güzel arkadaşlıklar edindikki Allah bozmasın iyiki tanımışım sizi :)) çok çok saol kuzum olur şimdiden eline emeğine sağlık bitanemm :))
hepsi böle bunların yaaa :)) benimkide illa yanıma oturucak ya ben gidip yanına uzanıcam biyeri biyerime illa değicek illa yanıbaşında olucam :)) bende senin gibi hele bu zamnda çok sıcak falan diyip kaçıyorum ama sonra dayanamıyorum :))

çok çok saol cnm atlataya çalışıyorum :)) evet kuzum yaaa gerçekten öle ben o iğneyi vurulmaya başlayalı 2 ay oldu şimdi Allahıma şükür oğluşum büyüyo :)) aminn kuzum inşallah bi doğsun benim kadar mutlu olucağınızdan eminim adım kadar .. Allahım tez zamanda sizede nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…