sen onu ikna etmeye çalış ikna ederken bir yandan da poh pohla,sen şöyle erkeksin ,sen böylesin diye..canım benim hamile kalmamada problem olmuyodu ama sperm kalitesiz olursa düşüğe bile neden oluyormuş doktor o yüzden istemişti,ama benim eşimde bir problem çıkmadı..
iyi sewindim ağrında hafiflemiş..ewet ya ben bazen unutuyorum kuzum afedersiniz artık yemek sormıcamm senin canın sağolsun ne istiyosun göndereyim sana:))
birsen dilek beni ikna etti ben cerrahpaşada bütün testlerimi yaptırıyorum. pzt 7 tüp kan verdim pıhtılaşma falan hepsine bakacaklar. hormon tahlili için bi daha kan vericem yarın gerçi yapıldı 2 ay önce bu bişey çıkmamıştı ama istedi doktor tekrar. rahim filmini çektirecek yer arıyorum şimdi bi de sen ve kızın nasılsınız bakalım
çok saol kuzum iyi oğluşum heralde ama annesi hasta( çok fena grip oldum bol bol sıvı alıyorum portakal suyu falan başım çatlıyo murnumm akıyo falan ayy ne iğrencimm :)) akşam acile gidicem olmadı 2 günlük rapor yazsın yatim evde dinlenim yoksa geçmicek (
hayırlısı olsun kuzum ayyy 7 tüpten sonra yinemi kann bu son olsun inşallah kuzum bundan sonraki kan testin haöişlik için olsun :))
K I Z L A R M Ü J D E HAMİLEYİM değerim 298.27 yarın tekrar gidicem doktora inşallah değerim iyi dimi adet günüm yarın aslında adetten 2gün öncesinin değeri bu yorum yapın nolur
umarım hepiniz iyisinizdir.
masal, hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bebeğini canım...
tubiş geçmiş olsun tatlım,
mirage, umarım iyi geçirirsin bu süreci.
benim pztsi kontolüm vardı. bebek almış başını gidi 1050 gram ve 35cm boyunda. Salı günü şeker yüklemesi yapıldı ve maalesef gebelik diyabetine tutulmuşum. Diyetisyene yönlendirdi doktor. Siz siz olun sakın aldığınız kilonun azlığına güvenmeyin. 7 ay bitti aldığım kilo5. Ben değil de bebeğe yaramış kilolar. Gözünüzü seveyim hamişler tatlıdan, kola türlerinden şekerli her türlü yiyecekten karpuz üzümden uzak durun. Ben çok yemediğim halde yakalandım. 15 gün diyet sonucu bi daha bakcaz bakalım.
Hepinizi öpyorum...
7 ay oluyor
esimin degerlerde sorun mu var acaba
ben gecen ay iki kere yumurtladim ve kaliteliydi ve gunu gunune iliski bacaklar havada yine olmadi
sperm testi sart di mi
kizlar
siz ne dusunuyorsunuz
çok çok saol cnm ialç alıcak kadar çok çok kötü diilim ilaçsız atlatmaya çalışıcam ... evet oğluşumla dinleniyoruz tadını çıkarıcam kocamann 4 gün evde olmuş olucam :)) daha ne isterimkiiimügecim canım testlerin inş. temiz çıkar hayırlısı ile bebek için bi sorun çıkmaz varsada bişey önlemini alırsın tedavini olursun reglinde başlamış hormonlarda güzel çıkar rahim filmide inş. aynen öyle ondan sonra gelsin bebişler:)) moralini yüksek tut canım gerisi allaha kalmış.
tubişim geçmiş olsun canım kuzum ilaçta almamışsın inş. çabuk toparlanırsın evde olmanın tadını çıkar oğluşunla bol bol dinlen:)
tebrik ederim masalcım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.
maşallah kızımızacanım inş. diyetle ve sağlıkla altlatırsın bu sorunu umarım diyet işe yarar değerlerin düzelir yinede dikkat et canım. benide unutmamışsın moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim sizi korusun
canım strestende olmuyor biliyorsun kızlar söylemiş zaten sperm testi yaptırın ona göre değerlendirirsin durumu ama morali yüksek tutmak ve kafaya takmamak ilk şart inş. tez zmandaolursun
kızlar herkese slm :))
yoğunum bu günlerde hiç uğrayamıyorum bide düğünümüz var 1 hafta içinde 4 gün düğüne gidicemhavaların sıcaklığıda beni mahvetti umarım herkes iyidir tek tek soramadım hepinizi öptüm canlar
kızlar herkese slm :))
yoğunum bu günlerde hiç uğrayamıyorum bide düğünümüz var 1 hafta içinde 4 gün düğüne gidicemhavaların sıcaklığıda beni mahvetti umarım herkes iyidir tek tek soramadım hepinizi öptüm canlar
güle,güle canımmm..ya niye 12 den sonra giriyosun ben o saatte hiç giremem..
ayy kuzum iyiyim Allahıma şükürler olsunn sadece boğazlarım acıyo biraz murnumu saymıyorum zaten :120: ama baş ağrım hafifledi :))
cnm bi yaptırın ne kaybedersin ki en azından sorunun ne oldugunu bilirsiniz
kıymetlidir benim arkadaşlarım bikereee :)) ayyyy kuzum çok mutlu olurum gözlerim doldu gıcık şeybizim birsenle aramızda 1 hafta falan var zor olmasın kuzum sana ikisini aynı zamanda yapmak
kuzuuu heyyy burda hamileler varrr bakın ne yaparsanız isterim kargolamak zorunda kalırsınız heeeee sölemedi demeyinnn
geldim beeen ama kolum acıyo çook 2 tüp aldılar ama damarı mı patlattı naptı bu seferki çok acıyo 7 tüp alırlarken böyle acımadı kolum aşağıya indiremiyorum zonkluyo :S eşim yatıyo bende gece kuşu uykum olmuyo o saatte oturuyorum pc başına o evdeyken senin moralin bozuluyo girme dediği için giremiyorum canım
hihihih gözlerin dolmasın gıcık şey bak ne güzel arkadaşlar edindik bebelerimizin birbirini hiç görmesede onları tanıyıp seven teyzoşları var. Bişiycik olmaz dikerim ben erken erken size 8. ay bitirmenize yakın gönderirim anlaştık mı ?
mügecim canım testlerin inş. temiz çıkar hayırlısı ile bebek için bi sorun çıkmaz varsada bişey önlemini alırsın tedavini olursun reglinde başlamış hormonlarda güzel çıkar rahim filmide inş. aynen öyle ondan sonra gelsin bebişler:)) moralini yüksek tut canım gerisi allaha kalmış.
tubişim geçmiş olsun canım kuzum ilaçta almamışsın inş. çabuk toparlanırsın evde olmanın tadını çıkar oğluşunla bol bol dinlen:)
tebrik ederim masalcım rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.
maşallah kızımızacanım inş. diyetle ve sağlıkla altlatırsın bu sorunu umarım diyet işe yarar değerlerin düzelir yinede dikkat et canım. benide unutmamışsın moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim sizi korusun
canım strestende olmuyor biliyorsun kızlar söylemiş zaten sperm testi yaptırın ona göre değerlendirirsin durumu ama morali yüksek tutmak ve kafaya takmamak ilk şart inş. tez zmandaolursun
hadi kurtuldun canım geçmiş olsun..bazen çok kötü alıyolar kanı damar çok ağrıyabiliyor...benim eşimde evde olunca pek giremiyorum hele maçlar başladığında bunun başından hiç kalkmaz akşamları bazen fırsat bulunca giriyorum akşamları...
ya bunlar bi alem akşamları hiçbi,şey yapmayıp dizinin dibinde oturayım istiyo benim ki de bütün gün işlerim falan oluyo birazcık otursam pc nin başına küsüyo eşek kafalı varsa yoksa "hadi beraber film izleyelim sen seç" der bi de böyle reddetmiyim diye sırıtır ben de kıyamam paşa paşa giderim yanına :)
walla bu erkekelerin hepsi birbirine benziyor yaa..e ne yapsın onlarda bütün gün çalışıp,yoruluyor akşamda ilgi ve şefkat bekliyolar...
slm kızlarrr,naber nasılsınız?? oruçla aralar nasıl?
tubaemrah geçmiş olsun canım biran önce atlatırsn inş,bu havalarda bi de hastalık hiç çekilmiyor ben de yeni atlattım ordan biliyorum:2: ya sanki daha dün gibiydi senin iğne kullansam mı kullanmasam mı diye tedirgin oluyordun ne yapsam diyordun,bak maşallah şimdi oğluşunla birlikte aşeriyorsunuzrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş biz de buradan sevinelim hep birlikte
darısı da isteyen herkese olsun inşş
kesinlikle öyle canım naparsın yoruluyolar gerçekten ya kıyamam
hg.canım sen nasılsın?? ben ilk günü tuttum akşamı acillik oldum kum döküyormuşum ve vücudum çok susuz kalmış...o yüzden ara verdim biraz ama çocukluğumdan beri hiç bırakmamıştım orucumu hamilelik dışında şimdi kendimi suçlu gibi hissediyorum..
oyy kıyamam bitanemm yaaaa bazı gıcıklar kan alamıyolar bende senin gibi 7 tüp aldırdım kızarmadı bile ama 2 hafta sonra yarımtüp aldırdım kolum 2 hafta mor kaldı inşallah seninki morarmaz ...geldim beeen ama kolum acıyo çook 2 tüp aldılar ama damarı mı patlattı naptı bu seferki çok acıyo 7 tüp alırlarken böyle acımadı kolum aşağıya indiremiyorum zonkluyo :S eşim yatıyo bende gece kuşu uykum olmuyo o saatte oturuyorum pc başına o evdeyken senin moralin bozuluyo girme dediği için giremiyorum canım
hihihih gözlerin dolmasın gıcık şey bak ne güzel arkadaşlar edindik bebelerimizin birbirini hiç görmesede onları tanıyıp seven teyzoşları var. Bişiycik olmaz dikerim ben erken erken size 8. ay bitirmenize yakın gönderirim anlaştık mı ?
hepsi böle bunların yaaa :)) benimkide illa yanıma oturucak ya ben gidip yanına uzanıcam biyeri biyerime illa değicek illa yanıbaşında olucam :)) bende senin gibi hele bu zamnda çok sıcak falan diyip kaçıyorum ama sonra dayanamıyorum :))ya bunlar bi alem akşamları hiçbi,şey yapmayıp dizinin dibinde oturayım istiyo benim ki de bütün gün işlerim falan oluyo birazcık otursam pc nin başına küsüyo eşek kafalı varsa yoksa "hadi beraber film izleyelim sen seç" der bi de böyle reddetmiyim diye sırıtır ben de kıyamam paşa paşa giderim yanına :)
slm kızlarrr,naber nasılsınız?? oruçla aralar nasıl?
tubaemrah geçmiş olsun canım biran önce atlatırsn inş,bu havalarda bi de hastalık hiç çekilmiyor ben de yeni atlattım ordan biliyorum:2: ya sanki daha dün gibiydi senin iğne kullansam mı kullanmasam mı diye tedirgin oluyordun ne yapsam diyordun,bak maşallah şimdi oğluşunla birlikte aşeriyorsunuzrabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş biz de buradan sevinelim hep birlikte
darısı da isteyen herkese olsun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?