geçmiş olsun canım,rahatsızsın sonuçta,suçluluk hissetmene gerek yok.rabbim diyor zaten ramazanda tutamayan sonra durumu düzelince tutsun diye,öyle bir kolaylık vermiş yaradan.ben de ilk günü adetim yeni bitiyordu o yüzden tutamadım,bir de bugün de tutamadım,doktora gittim de.vajinal muayene yapılacaktı.o yüzden tutamadım,inş yarın tekrar kaldığım yerden devam edicemsıcaklar çok etkiliyor yoksa çok şükür pek hissetmiyorum gün içinde,tabi iftardan sonra pestilim çıkıyor o ayrı:26:
benim ocak 12 birseninde 22 falan olur galiba tabi bizim kuzular 40 haftayı beklerse :))doğum tahmini olarak hangi aylara denk geliyo birsenle senin
geçmiş olsun canım,rahatsızsın sonuçta,suçluluk hissetmene gerek yok.rabbim diyor zaten ramazanda tutamayan sonra durumu düzelince tutsun diye,öyle bir kolaylık vermiş yaradan.ben de ilk günü adetim yeni bitiyordu o yüzden tutamadım,bir de bugün de tutamadım,doktora gittim de.vajinal muayene yapılacaktı.o yüzden tutamadım,inş yarın tekrar kaldığım yerden devam edicemsıcaklar çok etkiliyor yoksa çok şükür pek hissetmiyorum gün içinde,tabi iftardan sonra pestilim çıkıyor o ayrı:26:
sağol canım..sen niye gittin bugün rutin kontrolmüydü,seninde orucunu ALLAH kabul etsin çok sıcak insanı mahveden o..
amin canım inş.ya bana daha önceki düşüklerimde rahimde fena bi yara var demişti doktorun biri,onu tedavi etmeden çocuğun durmaz demişti.daha sonra bi başkasına sormuştum o da doğum yapmadan tedavi edemeyiz önce bir doğum yap sonra demişti.ben de ikilemde kaldım,şimdi hazır korunma sürecindeyken sürekli gittiğim doktora (sonunda bir dr buldum çok şükür) sordum o da adetten sonra gel bakalım demişti hem de smear yapılacaktı.dr. sadece çok fazla iltihaplanma var smear bakamam bu yüzden dedi.yani yarayla ilgili bişey demedi,ben de sormayı unuttum:44:smear de alınmadı ama en azından iltihaplanma için ilaç verdi,onları kullanıcam şimdi.olan eşime oldu yine,1 haftlık perhiz dedi dr.amcamız
amin canım inş.ya bana daha önceki düşüklerimde rahimde fena bi yara var demişti doktorun biri,onu tedavi etmeden çocuğun durmaz demişti.daha sonra bi başkasına sormuştum o da doğum yapmadan tedavi edemeyiz önce bir doğum yap sonra demişti.ben de ikilemde kaldım,şimdi hazır korunma sürecindeyken sürekli gittiğim doktora (sonunda bir dr buldum çok şükür) sordum o da adetten sonra gel bakalım demişti hem de smear yapılacaktı.dr. sadece çok fazla iltihaplanma var smear bakamam bu yüzden dedi.yani yarayla ilgili bişey demedi,ben de sormayı unuttum:44:smear de alınmadı ama en azından iltihaplanma için ilaç verdi,onları kullanıcam şimdi.olan eşime oldu yine,1 haftlık perhiz dedi dr.amcamız
kızlarrr dün gece rüyamda oğluşumu doğurdugumu gördüm mavi bişiler vardı üzerinde emzirdim cok cok çekiyodu kuzum benim gögüslerim biraz küçük nasıl süt gelicek bunlardan derken o emiyodu ve baya baya süt geliyodu :)) çok tatlıydı kuzum yaaaa çok etkilendim hep aklımda rüya :))
kızlarrr dün gece rüyamda oğluşumu doğurdugumu gördüm mavi bişiler vardı üzerinde emzirdim cok cok çekiyodu kuzum benim gögüslerim biraz küçük nasıl süt gelicek bunlardan derken o emiyodu ve baya baya süt geliyodu :)) çok tatlıydı kuzum yaaaa çok etkilendim hep aklımda rüya :))
geçmiş olsun kuzum olsun sen iyileşte 1 haftalık pehrizden locişin şikayet etmez :)) bidaha ne zaman gidicen kontrole ???
ewet olan eşine olmuş kız sen yara için gitmişsin nasıl sormadın ki,ama o görseydi söylerdi mutlaka neyse kontrole gidersen o zaman sorarsın..iltihapta hamile kalmaya engel oluyor iyi bari korunma sürecindeyken onuda tedawi edersin..geçmiş olsun canım..
aminn kuzum inşallahhhhhyerim onun ağzını ben gerçek olduğu günleride görücez Allah'ın izniyle
bende hep öle dedim uyanınca elim göbüşümde senmiydin o diye :)) inşallah kuzum inşallahhhayy kendi gelmeden hemen rüyasında göstermiş kendini annesi....inşaallah o günlerde pek yakında canım..
saol canım,ilaçlar bittikten bir hafta sonra gel dedi yani yaklaşık 15 gün sonra filan.bi de 15 gün sonra benim bat geliyor.o da korunma sürecindeki son adetim olacak kısmetse,ondan sonra korunmayı bırakıcaz,şimdiden o günün telaşı ve sıkıntısı kaplıyor zaten içimi.aklımdan hiç çıkmıyor ya.rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inş bana ve isteyen herkese
hadi ben kaçtım kızlarr,görüşürüzzzhepinize hayırlı iftarlar şimdiden
ayyy ne yapışıklığı onuda nerden çıkardın kızz bişey yoktur neyse yaptır testini de rahatla...bi an önce bitsin istiyorum yapışıklık çıkacakmı merak ediyorum çok sabırsızım ben ama Allah öğretiyo sabretmeyi canım iyi olun hep iyi olun değerlerin nasıl bu aralar
dikkat et hoplayıp zıplama:)kızlar herkese slm :))
yoğunum bu günlerde hiç uğrayamıyorum bide düğünümüz var 1 hafta içinde 4 gün düğüne gidicemhavaların sıcaklığıda beni mahvetti umarım herkes iyidir tek tek soramadım hepinizi öptüm canlar
doğum tahmini olarak hangi aylara denk geliyo birsenle senin
ayyy ne yapışıklığı onuda nerden çıkardın kızz bişey yoktur neyse yaptır testini de rahatla...
dikkat et hoplayıp zıplama:)
cnm benimkine 18 ocak filan dedi dr en son, tabi belki aralık sonunda da alabilirmiş son zamanlarda pıhtılaşma artıyo diye beklemeyebiliriz dedi..
kızlaaaar bu sıcaklar beni mahvetttiii,3-4 gündür ishalim sürekli bugün karın ağrısından öldüm acile gidiyodum az daha... ishalin bebişe zararı olurmuki?
ayyy ne yapışıklığı onuda nerden çıkardın kızz bişey yoktur neyse yaptır testini de rahatla...
cnm benimkine 18 ocak filan dedi dr en son, tabi belki aralık sonunda da alabilirmiş son zamanlarda pıhtılaşma artıyo diye beklemeyebiliriz dedi..
kızlaaaar bu sıcaklar beni mahvetttiii,3-4 gündür ishalim sürekli bugün karın ağrısından öldüm acile gidiyodum az daha... ishalin bebişe zararı olurmuki?
canım sen adet oldun mu ki?yoooooook yaptirmadimmmm(((((((((((
nasilsa oldu hersye normaldir dedim bir kere hamile kaldim dedim
offfff cok zor olacak esimle ugrasmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?