canım senin adına çok sevindim desene çüklü geliyorayy kuzum yaaaa :)) ohhh bahaneyle serinlemiş ve mis kokmuş oldular kuzum boşver :))
benimde iyi gidiyo kuzum görünürde bi pürüz yok ama çok merak ediyorum nasıl bazen korkuyorum acaba herşey yolundamı diye ozamn doktor bi problem olursa kanaman olur demişti o aklıma geliyo rahatlıyorum biraz :)) cumartesiye randevu aldım bi gidip görim oğluşumu :))
kilitleyiver kapıyı canım ya, bişi demezler artık bence..
canım kiloma göre kullanabileceğim en yüksek dozu kullanıyorum zaten, corasprinin daha yüksek dozu varmış onuda ekledi bugün farklı bi isim almadım daha bide onu deniycem... dr da artık Allahtan umut kesilmez filan demeye başladı:)) ama benim için endişeleniyomuş benden başka başka testler istedi şimdide bakalım onlar ne dicek görücez...paşamm neler olmuş öle bi solukta okudum valla :)) ayyy o kız benim yeğenim olsa fena yani kesin kavga çıkardı hiçmi akıl yok yaaa ki tükürüktende nefret ederim( yine kazasız belasız atlatmışsın kuzum bunada şükür boşver sen onları...
kuzum peki doktorlar bu duruma ne diyo yani ne yapılabilir yada napmayı düşünüyolar konuştunmu ??? acaba başka iğneye falan mı geçseler yada dozumu yükseltseler sen coraspirin falan alıyomuydun ??
kızz keşke limonla olsa:) homozigot var bende işte bilmiyorum ayrıntısını...canım limon yesen olmazmı kan sulandırıcı:44::44:senin hangisi pırtılaşma çıkmıştı homosisiteyinmi:18::18:bendede varda ne olucak deid doktor igneleri yükseltse olmuyomu rabbimden umudunu yitirme unutma umud allahtan vesvese şaytandandırüzülme ne olur aklım sende kalmasın
canım sorma halen sinirim tepemde okadar olurben salak gibi neden gardolabın üstüme koymadımdiyorum yatak adasında uzunun var yatak odamın parçası yüksek yane sen yatagıma çık ordan tükür dur görünce beynimden kaynar sular döküldü zor tuttum tokat atmamaya şimdidicek 40 yıln başı geldim dövdü dicek ama neyse çocukla ilgilenmezsen sevgi vermezsen olucagı bu çocuk dogurmuş ama anne olamamış terbiye vermemiş
İNŞALLAH BEYDAĞLICIMM...canım benim dualarım seninle..çok şükür bebeğin iyiymiş inşaallah kucağınada alacaksın,kuzum..
okumadım ben senin iftar maceranı iş arasında girdim çıktım çok uzundu ama baya komik olaylar yaşanmış gibicanım öyle dehşetli baktımki fırladı anasının yanına gittiyenge ne oldu deyincede eltim ne olucak kızım ogluma tükürmüş yakışıyomu dedim kızdım sonra kalkıp gittiler insan derki kusura bakma çocuk onun yerine ben özür dileyim birde gebe gece paşayla köpügü yyıkadık eşimle kurutana kadar anam agladı zaten paşa suyu sevmiyo habira hapşurdu oglum öptüm kuurtum uyuttum sıpalarımı
evet cnm bende tamamen Allah a güveiyorum,dr un söylediklerini bi duysanız ağlarsınız, moral olarak çökertiyo beni ama dediğim gibi Allaha güveniyorum o isterse olur,,istemezse de olmaz,ne yapalım herşeyin hayırlısı...dumancım sıkma canını allah büyük .............hiç kan pıltılaşması bulanamadan kaybedilen birsürü bebişler var senin bebişin iyimiş ....yüksekse bile bebegin zarar görmüyo demekki işlh hiçde görmeden dünyaya hayırlısıyla gelir bu mubarek günlerde belkide cenabı allah o güzel gözlerinle aglayarak dua etmeni istiyo .........dua et tatlım gör bak herşey yoluna girer işlh üzülme doktor takiplerini ihmal etme.........allahütalaya sıgın rabbim senide hepimizide yavrularımızıda korur işlh bu sefer olucak tatlım...............BEBİŞLERİMİZ
inşallah canımmmdumannn, bebeğin iyi olması harikainşallah değerlerin de çabucak normale döner de kaygılanmadan yaparsın doğumunu
ayy kuzum yaaaa :)) ohhh bahaneyle serinlemiş ve mis kokmuş oldular kuzum boşver :))
benimde iyi gidiyo kuzum görünürde bi pürüz yok ama çok merak ediyorum nasıl bazen korkuyorum acaba herşey yolundamı diye ozamn doktor bi problem olursa kanaman olur demişti o aklıma geliyo rahatlıyorum biraz :)) cumartesiye randevu aldım bi gidip görim oğluşumu :))
canım kiloma göre kullanabileceğim en yüksek dozu kullanıyorum zaten, corasprinin daha yüksek dozu varmış onuda ekledi bugün farklı bi isim almadım daha bide onu deniycem... dr da artık Allahtan umut kesilmez filan demeye başladı:)) ama benim için endişeleniyomuş benden başka başka testler istedi şimdide bakalım onlar ne dicek görücez...
kızz keşke limonla olsa:) homozigot var bende işte bilmiyorum ayrıntısını...
İNŞALLAH BEYDAĞLICIMM...
okumadım ben senin iftar maceranı iş arasında girdim çıktım çok uzundu ama baya komik olaylar yaşanmış gibi)
evet cnm bende tamamen Allah a güveiyorum,dr un söylediklerini bi duysanız ağlarsınız, moral olarak çökertiyo beni ama dediğim gibi Allaha güveniyorum o isterse olur,,istemezse de olmaz,ne yapalım herşeyin hayırlısı...
inşallah canımmm
canını sıkm acanım işşallah yarın ilk işim senin bu kan pırtılaşmasını araştırıcam birde kiloya göremi dozu ayarlıyorlarsen içini ferah tut inan bana kendimizi paralasak bile gene olan oluyo malesef canım ne maceralı geçti iftarım az kalsın katıil olucektim
çocukda niye tükürüyoki kuşa şimdi gülesim geldi ama yazık paşayada,, elini filanmı ısırdı acaba:) ama düşününce yıkamaklar iyi yapmışsınız ıyyy tükürüklü tükürüklü :) sen genede boşver cnm kuş o an korkmuştur geçer bişey olmaz unuturi öbürüde zaten çocuk ne yaptıgı belli olmaz.neyse hadi geçmiş olsun:)ay anım geçmiş olsun işallah masrafları karşılarlar saat kaçta oldu duymamışsın
şimdi mevzu derin geldiler 7 gibi 11 gittiler çok şükür memnun kaldılar eltim o elti nede güzel kilo vermişsin dedi beni ihya ettikızıda beni sinir etti deli gibi bagırıp duruyor neyse paşayı yatak odama koymuştum sevicem dedi birşeyde diyemedim laf ederler diye:18::18: bir ara namaza girdim odaya baktım paşanın üstü ıslak allah allah dedim:44::44: neyse sonra yemek takımlarını makinaya koydum vs işte sonra ses durdum eltimin kız kapıyı örtmiş paşaya tükürüyodu içeri bir hışımla girdim dedim ne oluyo ne yapıyosun baktım paşanın ayakları ıslak dedim bu ney tükürdünmü bunlara evet dedi sen benim sinirler oyna dedim kafayımı yedin 5 yaşına giricek eltim dedi ne oldu dedim böyle böyle kusura bakma yavrularım herkezden önce geliyor helede paşa sinirim oynadı onlarda hazırlandı kalkıyolardı sonra kalktılar apar topar gittiler kaynanam vs sonra eşime dedim allahım sinirimi görseniz hop oturup hop kaltım yeminle ogluna mama yedirdi kustumu sana yerlere halıyı yeni yıkatmadan gelmişti dedim allahım sabır temizledigim evi yeniden temizledim durdum yeminlehalıya kusmasını geçtiç çocuk kusra suyla gdicek birşey ama paşaama yaptıkları halen sinirlerim tepemde elime bir verseler varya anladınız siz onu yemeklere gelince arttı bile bende akıllılık yaptım dondurucuya attım keki ve dolmayı yengemle gelinini alıcam iftara hafta içi onlara çıkarırım işşallah neyse paşayı köpügü yıkadım eşimle zor kuruttuk paşam hapşirip duruyor halen sinirlerim tepemde ya ben bu eltimleri ne yapayım işşallahta gelmezler bir daha zaten burdaki kızlar eltimden neler çektigimi biliyor kızın tükürdügü gözümün önünden gitmiyo vallahı dövesim geldi keşke bir tokat yapıştırsaydım paşayı görseniz yavrum korkmuş agresifleşti eşimle zor zapdettik çıkardık kafesinden şimdi öle kendi kendine takılıyo allahım yavrularıma ömür versin birdaha gelsinler odanın kapısını kilitlicem kilitlicektimde yanlış anlarlar diye kilitlemedim ama hata yapmışım sinirim tepemde yeminle kardeşim insan çocuk doguruyoda neden terbiye vermezki anlamıyorum olan paşama köpügüme oldu onlar benim kıymetlim birde banyodaki paspasları maffetmişler nedir benim bu talihim paşa gülün suçu ney ben misafiri çok severim helede iftara yedirmeyi içirmeyi çok sevrim am aolmazki böle kardeşim çocuk sevgiden mahrul ne diyeyim artık ya çocuk dogrucanda terbiyesini vericen kardeşim o hiç demiyor kendini salmış insan derki ay yenge özür dilerim paşa için çok iyi biliyor onu çok sevdigimi ama nerde neyse ya bu mevzu uzar gidr siler nasılsınz kızlar
çocukda niye tükürüyoki kuşa şimdi gülesim geldi ama yazık paşayada,, elini filanmı ısırdı acaba:) ama düşününce yıkamaklar iyi yapmışsınız ıyyy tükürüklü tükürüklü :) sen genede boşver cnm kuş o an korkmuştur geçer bişey olmaz unuturi öbürüde zaten çocuk ne yaptıgı belli olmaz.neyse hadi geçmiş olsun:)
semra kız küsmüyüz kaçtır laf attım dönmedin bana
Muge günaydın, eğer anestezi ile cektireceksen ac gitmen lazım. Anestezi almayacaksan ac gitmene gerek yok. Umarım çabucak ve kolayca biter. Çektireceğin yerde c kollu makina var değil mı?rahim filmi çekilecek bugün aç mı gitmem gerekiyor bilen varmı
canım umarım her şey yolunda giderrahim filmi çekilecek bugün aç mı gitmem gerekiyor bilen varmı
günaydın kızlar, carcarbings, hoşgeldin nickine bayıldım
Muge günaydın, eğer anestezi ile cektireceksen ac gitmen lazım. Anestezi almayacaksan ac gitmene gerek yok. Umarım çabucak ve kolayca biter. Çektireceğin yerde c kollu makina var değil mı?
canım umarım her şey yolunda gider
günaydın kızlar, carcarbings, hoşgeldin nickine bayıldım
ya canım, az acıtıyormuş galiba, ondan mı korkuyorsun? korkma, 5 dk.da biten bişeymiş. Her şey bebiş için di mi amacanım hoşgeldin anestezi istemedim inşallah dediğin gibi olur birazdan hazırlanıp çıkıcam bana şans dileyin :18:
keep amin canım inşallah tırsıyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok öpüyorum
hadi hayırlısı bakalım kuzucum bu yeni ileç inşallah iyi gelir ve değerlerin hemencecik düşer :)) sen içini ferah tut kuzum olurmu :))canım kiloma göre kullanabileceğim en yüksek dozu kullanıyorum zaten, corasprinin daha yüksek dozu varmış onuda ekledi bugün farklı bi isim almadım daha bide onu deniycem... dr da artık Allahtan umut kesilmez filan demeye başladı:)) ama benim için endişeleniyomuş benden başka başka testler istedi şimdide bakalım onlar ne dicek görücez...
kızz keşke limonla olsa:) homozigot var bende işte bilmiyorum ayrıntısını...
İNŞALLAH BEYDAĞLICIMM...
okumadım ben senin iftar maceranı iş arasında girdim çıktım çok uzundu ama baya komik olaylar yaşanmış gibi)
evet cnm bende tamamen Allah a güveiyorum,dr un söylediklerini bi duysanız ağlarsınız, moral olarak çökertiyo beni ama dediğim gibi Allaha güveniyorum o isterse olur,,istemezse de olmaz,ne yapalım herşeyin hayırlısı...
inşallah canımmm
hani sen ramazan bitimine gidicektinnn kandırıkçıııı:)) bende c.tesi gidicem valla merak ediyorum bu merakla oturacağıma gider görürüm meleğimi içim rahatlarr;9
rahim filmi çekilecek bugün aç mı gitmem gerekiyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?