Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım senin adına çok sevindim desene çüklü geliyorrabbim tamamını erdirsin işşalah darsıı bizlere olsun saglıcaklı bir şekilde
kilitleyiver kapıyı canım ya, bişi demezler artık bence..

ah canım sen onları bilmiyosun bir bilsen

canım kiloma göre kullanabileceğim en yüksek dozu kullanıyorum zaten, corasprinin daha yüksek dozu varmış onuda ekledi bugün farklı bi isim almadım daha bide onu deniycem... dr da artık Allahtan umut kesilmez filan demeye başladı:)) ama benim için endişeleniyomuş benden başka başka testler istedi şimdide bakalım onlar ne dicek görücez...

kızz keşke limonla olsa:) homozigot var bende işte bilmiyorum ayrıntısını...
canım benim dualarım seninle..çok şükür bebeğin iyiymiş inşaallah kucağınada alacaksın,kuzum..
İNŞALLAH BEYDAĞLICIMM...

okumadım ben senin iftar maceranı iş arasında girdim çıktım çok uzundu ama baya komik olaylar yaşanmış gibi)

evet cnm bende tamamen Allah a güveiyorum,dr un söylediklerini bi duysanız ağlarsınız, moral olarak çökertiyo beni ama dediğim gibi Allaha güveniyorum o isterse olur,,istemezse de olmaz,ne yapalım herşeyin hayırlısı...

dumannn, bebeğin iyi olması harika inşallah değerlerin de çabucak normale döner de kaygılanmadan yaparsın doğumunu
inşallah canımmm

hani sen ramazan bitimine gidicektinnn kandırıkçıııı:)) bende c.tesi gidicem valla merak ediyorum bu merakla oturacağıma gider görürüm meleğimi içim rahatlarr;9

canını sıkm acanım işşallah yarın ilk işim senin bu kan pırtılaşmasını araştırıcam birde kiloya göremi dozu ayarlıyorlarsen içini ferah tut inan bana kendimizi paralasak bile gene olan oluyo malesefcanım ne maceralı geçti iftarım az kalsın katıil olucektim

evet canım kiloya göre ayarlanıyo..merak ettim iftarını bi okuyum:) sonrada yatarım ben iyi geceler canım öptüm seni

çocukda niye tükürüyoki kuşa şimdi gülesim geldi ama yazık paşayada,, elini filanmı ısırdı acaba:) ama düşününce yıkamaklar iyi yapmışsınız ıyyy tükürüklü tükürüklü :) sen genede boşver cnm kuş o an korkmuştur geçer bişey olmaz unuturi öbürüde zaten çocuk ne yaptıgı belli olmaz.neyse hadi geçmiş olsun:)

canım çocuk dedigin herşeyi biliyor kafeste paşa öyle duruyor öyle bir olayı yok çünkü kafes yüksekteydi elleriyle gerilmiş öle tükürüyodu çocuguna saygı kalmamış dolabı açar evi karıştırı öyle böyle degil canım ya sen olsan 1 saat dayanamazdın aklıma geldikçe

Muge günaydın, eğer anestezi ile cektireceksen ac gitmen lazım. Anestezi almayacaksan ac gitmene gerek yok. Umarım çabucak ve kolayca biter. Çektireceğin yerde c kollu makina var değil mı?

canım hoşgeldin anestezi istemedim inşallah dediğin gibi olur birazdan hazırlanıp çıkıcam bana şans dileyin :18:

canım umarım her şey yolunda gider

keep amin canım inşallah tırsıyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok öpüyorum

canım hoşgeldin anestezi istemedim inşallah dediğin gibi olur birazdan hazırlanıp çıkıcam bana şans dileyin :18:

keep amin canım inşallah tırsıyorum biraz ama korkunun ecele faydası yok öpüyorum
ya canım, az acıtıyormuş galiba, ondan mı korkuyorsun? korkma, 5 dk.da biten bişeymiş. Her şey bebiş için di mi ama

hadi hayırlısı bakalım kuzucum bu yeni ileç inşallah iyi gelir ve değerlerin hemencecik düşer :)) sen içini ferah tut kuzum olurmu :))
hani sen ramazan bitimine gidicektinnn kandırıkçıııı:)) bende c.tesi gidicem valla merak ediyorum bu merakla oturacağıma gider görürüm meleğimi içim rahatlarr;9

yaaa aslında öleydi ama 1 hafta daha dayanamıcam çok merak ediyorum keşke bu haftasonu gitseydim bu hafta çok ağrı yaptı korkuyorum biraz inşallah herşey yolundadır :))
rahim filmi çekilecek bugün aç mı gitmem gerekiyor bilen varmı

cnm benim hemencik çektir gel inşallah kolay geçer :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…