Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlar, en eski yazılarınızı okudum, aman aman ne çok yazmışsınız, eskiden daha kalabalıkmış bu topik. tugbaemrah, dirmit ve dumanın hamile olmadığı zamanlarına baktım, içimi bir umut kapladı yine sabah sabah fala baktırdım dün, onda çıktı belki haftaya testte de çıkar di mi neden olmasın di mi

Haftaya salı gunü ben de test yapacagım umarım biz de iyi haberler alırız. Ben gecen sene 20 Temmuz'da uzun süredir beklediğim bebeğimi 9 haftalikken gelişmemesi nedeni ile kaybettim. Gecen sene rahim filmi çektirmeyi beklerken hamile oldugumu öğrenmiştim o yüzden Dr cektirmene gerek yok bekleyelim hamile kalabiliyorsun dedi. Keske beklemeseymisim bu ay çektirdiğim rahim filminde tek tüpumun kapalı olduğunu öğrendim. Eğer bu ayda olmazsa 1 kez asilama deneyip sonra hemen tüp bebeğe gececeğim. İsallah gerek kalmaz ama pek ümidim yok açıkcası:) Umarım her şey iyi olur. Aslında ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Herkesi tanıyorum sanki nazın hamileliğine Semra'ya herkese en az onlar kadar sevinmiştim. O kadar uzun zamandır takip ediyorum yani..... Kısmet buguneymis... Umarım herkes iyi haberler alır.

günaydın kızlar
azda olsa paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum..
nedir bu kadar düşük olayı neler yaşıyorz biz anneler umarım herkesinki son olur raabim bu sefer isteyen herkesin kucağına almayı nasip eder...
ben 3 yıllık ewliyim iki kez düşük oldu
sebe:: kan pıhtılaşmam var( tabi türkiyede insan canı kıymetli olmadığı için böyle bi teşhis koymak için aynı şeyin 2.kez yaşanmasını beklediler
en son düşüğüm 1 nisanda oldu.. şimdi korunmayı kesip bekledik bakalım hayırlısı inşallah...

penpetekir, sizin evde niye helva-baklava var ya..o nasıl bir işkenceymiş öyle daha zor olur öyle, burnunun dibinde--görmesen canın da istemez belki

ay canım sorma kaynanamlar bendeydi 20 gün kaldılar, e gelen giden iftar derken tatlı eksik olmadı. normalde tatlıyla çok sevişmem zaten yasak ya daha acı verio...

canım geçmiş olsun. inan zaman herşeyin çaresi. vakti gelince o çiçek açacak, tüm engellere rağmen...

hosgeldin aramiza
ben hissediyorum cok uzun zemen gecmeden kavusucaz bebeklerimize ve sIkInti cektigimiz gunler bir anda aklimizdan ucup gidecek, yani tabiki meleklerimiz her zaman aklimizda olacak ama o bekleme surecindeki sIkIntilardan eser kalmiycak bebislerimizi kucagimiza alinca

canım geçmiş olsun. inan zaman herşeyin çaresi. vakti gelince o çiçek açacak, tüm engellere rağmen...

sağol tatlım ya inşallah hayırlısı bakalım ama insan iki kez aynı şeyi yaşayınca 3. ye korkar oldum artık
tekrar olursa diye cesaret bile edemiyorm(

isteyip istemediğime bile emin olamıyormm:18:

hosgeldin aramiza..
umarim ilerisini hic dusunmene gerek kalmadan bu ay cikagelir bebegin de sevinclere bogulursun. her zaman umit vardir

sen de heyecanli bekleyis icinde goruyorum keep bu ay
icini ferah tut bebis gelmistir simdi yerlesme durumundadir annesinin karnina umarim
bat kacinda senin tabloya yazayim
br de snein atesi anlamadim nedne ici bos cikiyor, uykusuzluk secenegini isaretlemiyorsun di mi?

hoşbuldum teşekkür ederim
ister istemez korkular oluyor tabiki ama şöyle bi durum var ablam var ve şimdi 9 aylık hamıle aynı sıkıntıları o da yaşadı
şimdi bebişi kucağımıza almaya çok az kaldı ondan yola çıkarak beklentılerimi yüksek tutmaya çalışıyorum hayırlısı olsun inşallah..:44:
rabbim hepimizin gönlüne göre versinn... AMİİNNN

evet canim ya bu bebek mevzusu hicbir seye benzemiyor
ben hayatta istedigim bircok seyi kisa zaman icinde elde ettim
hep basariliydim sinava girdim kazandim, istedigim meslege hemen ulastim, olmak istedigim yerde oldum ve genel olarak hayatim olan seyler hizli gelisiyor
ama bebek konusuna gelince elim ayagim baglaniyor cunku belirsizlik var ve ugrassam da o vakti bekliyorum
bize dusen olabildigince icimizi rahat tutup kendi sagligimizi ruh sagligimizi bozmadan bebeklerimizi beklemek
sendeki ornek de iyiymis bak ablan unutmustur simdi bebegine kavusmasina az kaldi, o zor anlarin yerini alicak bebek tez zamanda

hepimizin gonlunden gecene en en kisa zamanda kavusmasi dilegiyle..

sağol canım, bat 8 ağustos bakalım:18::18::18:...ben de anlamıyorum o içi boşları, işaretlemedim hiç bir şey yine çıktı...belki saatleri tutturamadığım içindir dedim ben. 6:30 ile 7:50 arası değişiyor benim saatler

aaa tamam ondan
ben de hergun ayni saatte saniyordum
farkli saat olunca da oyle oluyor

neyse zaten yumurtlaman bitti bence cok onemli degil atesolayi senin icin
en guzeli yumurtlamayi tespit edip atesolceri bir koseye atmak
bend e olcuyorum simdi ama aliskanlik olmus sabah alarm calar hemen ates olcerim sonra eismi uyandiririm .. bu sekilde devam ediyor

niye yazmadın ki, ben her sabah görev gibi yazıyorum valla, burası bana çok destek oldu hala da oluyor..senin tüpe inşallah gerek kalmaz diyeceğim ben de, çabucak olsun..ama olmazsa da tüp müthiş bi rahatlık ya..bana kalsa kimse bunları yaşamasın direk tüp yapılsın, nedir yani Ben tüp yaptıracak olsam daha en az bir sene var, bir sene olmasa, insana bu zulüm reva mı ya coştum yine

valla ölçüom ani bi düşme fln var mı diye..bi de belirtileri fln girince % veriyor puan veriyor fln ya hoşuma gidiyor onlar

bir arkadasn olmasi mumkun degildi hem kendinde hem este problem vardi
yillar gecti karar verdiler
tup bebek denedikleri ilk ay hamile kaldi kiz
dogurdu da yakinda
simdi ondan mutlusu yok
tabiki sIkInti cok cekmistir ama simdi cok rahat oldugu, cok mutl net
ve ben sanmiyorum ki eskiden cocuklari olmadigini dusunsunler akillarina bile gelmiyordur

every, sen spora başladın mı bu arada? valla benim durum vahim, hiç bi yaz böyle bir bedene böyle bir kiloya çıkmamıştım ben..gardrop ağlıyor, içler acısı

every, sen spora başladın mı bu arada? valla benim durum vahim, hiç bi yaz böyle bir bedene böyle bir kiloya çıkmamıştım ben..gardrop ağlıyor, içler acısı

benim moral sifir canim
her zaman kendime oyle dikkar ettim ki
evliligin 2 yili boyunca sporum var yuruyusum var saglikli besleniyorum ve vucut ince kaslar cikiyor ne hostum ya
gel gelelim geen sene bebek dusunmeye basladim yok incir, yok kuruyemis yok su derken saldim sporu da biraktim, hareketsiz yasam...sonucu malum
su son 1 haftadir sinirlerim yipraniyor esimd e uzerime geldi kilo mevzusunda hirs yaptim
ben simdi callanetics yapiyorum ve superrrr cok iyi hissediyorum kendimi ve yapicam ama yumurtlama bitince devam edemem isteee bu durum sinirmi bozuyor cunku ya birsye olursa diye saliyorum kendimi yine
ama spor yaparken kus gibiyim
cok rahatim stresten zuagim bebek fikrinden uzagim o kesin

Son düzenleme:
evet, ben de senelerce spor yaptım, spor doğal antidepresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…