benim de hayalim bebekle birlikte spor yapmak sonra ona da öğretmekya bebegim bir gelsin
bir dogurayim
sonra evimde hep spor aletlerimolacak hayatimin parcasi olacak spor bebegimden bos buldugum zamanlar :)
iste o gunleri bekliyorum
evet cnm eskiden daha kalabalıktık ve dah aktifdik olsun şimdide iyi sayılırız kalan sağlar bizim :)) umut hep olmalı cnm ben hem kürtaj hem kimyasal düşük yaşadım ama bak yeniden hamişim en kısa zamnda Allahım sizede nasip etsin inşallahkızlar, en eski yazılarınızı okudum, aman aman ne çok yazmışsınız, eskiden daha kalabalıkmış bu topik. tugbaemrah, dirmit ve dumanınhamile olmadığı zamanlarına baktım, içimi bir umut kapladı yine sabah sabah fala baktırdım dün, onda çıktı belki haftaya testte de çıkar di mi neden olmasın di mi
inşallah yine süpriz yapar ve hamiş olursun en kısa zamnda sağlıklı sıhatli bebişler inşallah cnm :))Haftaya salı gunü ben de test yapacagım umarım biz de iyi haberler alırız. Ben gecen sene 20 Temmuz'da uzun süredir beklediğim bebeğimi 9 haftalikken gelişmemesi nedeni ile kaybettim. Gecen sene rahim filmi çektirmeyi beklerken hamile oldugumu öğrenmiştim o yüzden Dr cektirmene gerek yok bekleyelim hamile kalabiliyorsun dedi. Keske beklemeseymisim bu ay çektirdiğim rahim filminde tek tüpumun kapalı olduğunu öğrendim. Eğer bu ayda olmazsa 1 kez asilama deneyip sonra hemen tüp bebeğe gececeğim. İsallah gerek kalmaz ama pek ümidim yok açıkcası:) Umarım her şey iyi olur. Aslında ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Herkesi tanıyorum sanki nazın hamileliğine Semra'ya herkese en az onlar kadar sevinmiştim. O kadar uzun zamandır takip ediyorum yani..... Kısmet buguneymis... Umarım herkes iyi haberler alır.
ya canım, az acıtıyormuş galiba, ondan mı korkuyorsun? korkma, 5 dk.da biten bişeymiş. Her şey bebiş için di mi ama
hadi hayırlısı bakalım kuzucum bu yeni ileç inşallah iyi gelir ve değerlerin hemencecik düşer :)) sen içini ferah tut kuzum olurmu :))
yaaa aslında öleydi ama 1 hafta daha dayanamıcam çok merak ediyorum keşke bu haftasonu gitseydim bu hafta çok ağrı yaptı korkuyorum biraz inşallah herşey yolundadır :))
cnm benim hemencik çektir gel inşallah kolay geçer :))
kızlar, en eski yazılarınızı okudum, aman aman ne çok yazmışsınız, eskiden daha kalabalıkmış bu topik. tugbaemrah, dirmit ve dumanınhamile olmadığı zamanlarına baktım, içimi bir umut kapladı yine sabah sabah fala baktırdım dün, onda çıktı belki haftaya testte de çıkar di mi neden olmasın di mi
Haftaya salı gunü ben de test yapacagım umarım biz de iyi haberler alırız. Ben gecen sene 20 Temmuz'da uzun süredir beklediğim bebeğimi 9 haftalikken gelişmemesi nedeni ile kaybettim. Gecen sene rahim filmi çektirmeyi beklerken hamile oldugumu öğrenmiştim o yüzden Dr cektirmene gerek yok bekleyelim hamile kalabiliyorsun dedi. Keske beklemeseymisim bu ay çektirdiğim rahim filminde tek tüpumun kapalı olduğunu öğrendim. Eğer bu ayda olmazsa 1 kez asilama deneyip sonra hemen tüp bebeğe gececeğim. İsallah gerek kalmaz ama pek ümidim yok açıkcası:) Umarım her şey iyi olur. Aslında ben çok uzun süredir burayı takip ediyorum ama hiç yazmamıştım. Herkesi tanıyorum sanki nazın hamileliğine Semra'ya herkese en az onlar kadar sevinmiştim. O kadar uzun zamandır takip ediyorum yani..... Kısmet buguneymis... Umarım herkes iyi haberler alır.
günaydın kızlar
azda olsa paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum..
nedir bu kadar düşük olayı neler yaşıyorz biz anneler umarım herkesinki son olur raabim bu sefer isteyen herkesin kucağına almayı nasip eder...
ben 3 yıllık ewliyim iki kez düşük oldu
sebe:: kan pıhtılaşmam var( tabi türkiyede insan canı kıymetli olmadığı için böyle bi teşhis koymak için aynı şeyin 2.kez yaşanmasını beklediler
en son düşüğüm 1 nisanda oldu.. şimdi korunmayı kesip bekledik bakalım hayırlısı inşallah...
geldim ben gece hiç uyumadım düşünmekten 10 dakika falan sürdü toplam adet ağrısı kadar acıdı gerçekten ama ağrı kesici içmiştim onun faydası olmuştır bence canım sonuçta tüpçüklerim açıkmış :))
dualarınız sayesinde çektirdim geldim korktuğum gibi de olmadı şükür tüplerim açııııık :))))
hadi inşallah çabucak gelsin bebişlerimiz ben bu ay korunucam rahim filmi yüzünnden ama önümüzdeki ay belki tutar benimde filmden sonra hamile kalan çok oluyomuş :))
Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın canım son cümlene tüm yüreğimle Amiiiiiiiiin diyorum :))
hoşgeldin geçmiş olsun canım inşallah çabucak gelir bebişin
müge,geldim ben gece hiç uyumadım düşünmekten 10 dakika falan sürdü toplam adet ağrısı kadar acıdı gerçekten ama ağrı kesici içmiştim onun faydası olmuştır bence canım sonuçta tüpçüklerim açıkmış :))
dualarınız sayesinde çektirdim geldim korktuğum gibi de olmadı şükür tüplerim açııııık :))))
hadi inşallah çabucak gelsin bebişlerimiz ben bu ay korunucam rahim filmi yüzünnden ama önümüzdeki ay belki tutar benimde filmden sonra hamile kalan çok oluyomuş :))
Geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın canım son cümlene tüm yüreğimle Amiiiiiiiiin diyorum :))
hoşgeldin geçmiş olsun canım inşallah çabucak gelir bebişin
kızlar yaa, iş yerinde yan masada çalıştığım arkadaşım kılkurd u olmuş, ödüm kopar benim öyle şeylerden..bi de bazen benim bilgisayarı da kullanıyor o, bardakları fln yıkıyor offfofffoffff tam da test günü beklerken bana da bulaşır mı korkusundan canım çok sıkıldı.. Bi de baya bi yansıttım yani çok ayıp oldu, sonuçta çok temiz insandır, iyi niyetle de gelip söyledi dikkatli olmam için..kendinin de canı epey sıkılmış ama ne yapayımne abuk subuk şeyler oluyor yaa, herşey tamdı bi de bu çıktı
öyle canım, arkadaşıma da üzüldüm, bi ton panik yaptım koşa koşa eczaneye antibakteriyel almaya gitti, sonuçta bile isteye hasta olmadı ama yaptım artık...bucada oturuyoruz biz, sen?slm çok kafana takma gelir bulur piskolojik olarak insan etkileniyoda bişe olmaz işlh............sen izmirin neresindensin sormuşmuydum yoksa
öyle canım, arkadaşıma da üzüldüm, bi ton panik yaptım koşa koşa eczaneye antibakteriyel almaya gitti, sonuçta bile isteye hasta olmadı ama yaptım artık...bucada oturuyoruz biz, sen?
ben Özkanlarda oturmuştum bi süre ama sonra taşındım, iş güç iştebende bornova.ama bayraklıyada yakınım
canım, maşallaharkadaşlar merhaba beni unutmadınız dimi bayadır giremedim topiğe nasılsınız ben bugün bebişimin kesesini gördüm 9mm 15 gün sonrada Allah nasip ederse inşallahh kalp atışlarını duyucakmışız sizlerle paylaşmak istedim
offf biri beni durdursunbata daha 8 gün var, ovulasyon testinden lh yakalayıp hamileliğe yormaya çalışıyorum(nitekim olmadı öyle birşey)ve de internetten fal açar gibi milletin ovulasyon,ateş değerlerine bakıyorum (every,bunu bana niye öğrettin )isterdim ki şu dllenme olunca bi çanlar çalsın, havai fişekler atılsın fln ama olmuyor öyle bir şey..Allah sabır dağıtırken acep ben nerdeymişim
offf biri beni durdursunbata daha 8 gün var, ovulasyon testinden lh yakalayıp hamileliğe yormaya çalışıyorum(nitekim olmadı öyle birşey)ve de internetten fal açar gibi milletin ovulasyon,ateş değerlerine bakıyorum (every,bunu bana niye öğrettin )isterdim ki şu dllenme olunca bi çanlar çalsın, havai fişekler atılsın fln ama olmuyor öyle bir şey..Allah sabır dağıtırken acep ben nerdeymişim
arkadaşlar merhaba beni unutmadınız dimi bayadır giremedim topiğe nasılsınız ben bugün bebişimin kesesini gördüm 9mm 15 gün sonrada Allah nasip ederse inşallahh kalp atışlarını duyucakmışız sizlerle paylaşmak istedim
tebrik ederimgozunuz aydin canim saglikli kolay bir hamilelik dilerm sana
yok canım, biliyorum abuk bişey yani, az beklemem lazım işte. Bilsem ki positif çıkacak beklerim de negatif çıkacak diye korkudan..amaaan ne yapayım bu da benim çilemmiş. Kan testi de istemiyom, şimdi sokak ortası ağla fln.Evde olayım istiomcanim ovulasyon testiyle hamileligini ogrenenler var ama snein gibi erken yapinca olmaz
anca bata 1 ya da 2 gun kala yaparsan kopkoyu iki cizgi cikarsa hamilelikten supheleniyoruz
zaten cogu kiside dogru cikmis olan birseymis ben de kkda ogrendim ama sen cok erken yaptin hcg daha yeni yeni salgilaniyordur
kan testi yaptir gercekten eger dayanamiycaksan
gerci o da garanti degil gec dollenme oluyor su bu, bazne cikmyor diger testte cikiyor falan..
en guzeli sabirla beklemek
uzuldum bak smdi eglencesine soyledim sana oyunlari falan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?