yok canım, biliyorum abuk bişey yani, az beklemem lazım işte. Bilsem ki positif çıkacak beklerim de negatif çıkacak diye korkudan..amaaan ne yapayım bu da benim çilemmiş. Kan testi de istemiyom, şimdi sokak ortası ağla fln.Evde olayım istiom
paşam geçmiş olsun bir iftar faciasını da geride bırakmışsın canım :))
dileeek, ilgiiiim yaseminn demirbaşlar nerdesiniz
ben kaçıyorum artık yarın görüşürüz kızlar çok yorgunum çok ta uykum vargece bi damla uyumadım bu günlerde bi hamiş haberi gelcek diye doğdu içime inşallah yanılmam hepinizi öptüm
kızlar ne haber?? neyapıyosunuz bakalım...kimsecikler yok gerçi ama bugün ancak gelebildim...
MÜGE canım sewindim rahim filmin temiz çıkmış darısı diğerlerine olsun...
yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun ....
allah razı olsun öyle oldubu arada rahim filimin temiz çıkmaş ne mutlu sana gelsin bebeler
sağol canım, ilk yaptırdığım yerde istemiştim internetten ya da telden öğreneyim, olmaz demişlerdi. Belki başka yerde oluyordur,ben onu bir sorayım..kani ver sonra seni arayip sonucu soyluyorlar
ya da sen arayip telde ogrenebiliyorsun
evde aglama da evde cos isterimsonra da sokaklarda haykir hamileyim diye
arkadaşlar merhaba beni unutmadınız dimi bayadır giremedim topiğe nasılsınız ben bugün bebişimin kesesini gördüm 9mm 15 gün sonrada Allah nasip ederse inşallahh kalp atışlarını duyucakmışız sizlerle paylaşmak istedim
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??amin canım sağolasın amiinn nasılsın kuzuum
çok şükür paşam amiiiin :)
ewet canım dün çok işim vardı dip,köşe temizlik yptım,kışlık bamya temizledim buzluğa attım,anneme gittim...mutfağıda hallettim ama mutfak dolabı su almaktan şişmiş bayağı neyseki bir kapağı...sen ne yapıyosun bakalımgünaydın kızlarforumda bi durgunluk seziyorum iki gündür, herkesin işleri güçleri başından aşkın sanırım,aman sağlık-huzur olsun da varsın iş de olsun..beydağlı sen mutfak işini ne yaptın?
kızlarr günaydınn :))
bugün benim için çok yoğun bi gün( çabuk geçsin bitsin (
günaydın kızlarforumda bi durgunluk seziyorum iki gündür, herkesin işleri güçleri başından aşkın sanırım,aman sağlık-huzur olsun da varsın iş de olsun..beydağlı sen mutfak işini ne yaptın?
kızlarr günaydınn :))
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??
ewet canım dün çok işim vardı dip,köşe temizlik yptım,kışlık bamya temizledim buzluğa attım,anneme gittim...mutfağıda hallettim ama mutfak dolabı su almaktan şişmiş bayağı neyseki bir kapağı...sen ne yapıyosun bakalım
günaydın herkese...tuğbacım ALLAH kolaylık versin kuzum,çabucak geçsin bugün..
oh maşallah bu ne çalışkanlıksağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??
ewet canım dün çok işim vardı dip,köşe temizlik yptım,kışlık bamya temizledim buzluğa attım,anneme gittim...mutfağıda hallettim ama mutfak dolabı su almaktan şişmiş bayağı neyseki bir kapağı...sen ne yapıyosun bakalım
günaydın herkese...tuğbacım ALLAH kolaylık versin kuzum,çabucak geçsin bugün..
kolay gelsin canım, bebiş sana da kolay gelsin, annen kendini çok paralarsa arada dürt tekmele e mikızlarr günaydınn :))
ya kızlar, bir mesajda birden fazla insandan nasıl alıntı yapıyoruz? ben o iş bir türlü beceremedim:44:
ne işi kız nevresim mi dikiyosun yine bi ara resimleri koyda bakalım canım:))günaydın keep :)
amin kuzum :)
günaydın canııım iyiyim ben kuzum tahlillerimin çıkacağı günü bekliyorum. birde bu aralar elimde işler var onlarla oyalanıyorum.
oh maşallah bu ne çalışkanlıkben kafayı yiyip iş miş yapmıyorum,ev aldı başını gidiyor, iş yeri de bomboş herkes tatilde, işler birikiyor ama yan gel yat modundayım biri beni bi silkeleyecek ama bakalım ne zaman Mutfakta bir kapak kaybı ile ucuz atlatmışsın, hadi sağlık olsun diyelim
canım nasılsın havalar nasıl alttaoruç nasıl gidiyor menüde ne var
ne işi kız nevresim mi dikiyosun yine bi ara resimleri koyda bakalım canım:))
ewet canım sağlık olsun...ben seni bir silkeleyim o zaman kendine gel,,KEEEEPPPPPPP:84: hemen bitir şu işleri ne bu tembellik annem aaaa çok ayıpçık,çık,çık şaka bir yana canım çalışan kadın için zordur ev işleri,ama tatil gününde yap işlerini heee
kime sordunki kız bu soruyu:44:sen ne yemek püşürüyon kuzum ben daha karar veremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?