Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kani ver sonra seni arayip sonucu soyluyorlar
ya da sen arayip telde ogrenebiliyorsun
evde aglama da evde cos isterim sonra da sokaklarda haykir hamileyim diye

kizlar biri paylasmis cikolata hakkinda bir yazi
ordna alinti yapiyrum
dogru mu bilmem ama ilgilendirir diye yaziyorum
belki biliyorsunuzdur onu da bilmiyorum

* Kaliforniya Üniversitesi uzmanları her gün az miktarlarda çikolata
yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediğini savunuyor. Bu da ani kalp
krizlerinin önüne geçiyor.

kızlar ne haber?? neyapıyosunuz bakalım...kimsecikler yok gerçi ama bugün ancak gelebildim...

MÜGE canım sewindim rahim filmin temiz çıkmış darısı diğerlerine olsun...

yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun ....

allah razı olsun öyle oldu bu arada rahim filimin temiz çıkmaş ne mutlu sana gelsin bebeler

amin canım sağolasın amiinn nasılsın kuzuum

allah razı olsun öyle oldu bu arada rahim filimin temiz çıkmaş ne mutlu sana gelsin bebeler

çok şükür paşam amiiiin :)

kani ver sonra seni arayip sonucu soyluyorlar
ya da sen arayip telde ogrenebiliyorsun
evde aglama da evde cos isterim sonra da sokaklarda haykir hamileyim diye
sağol canım, ilk yaptırdığım yerde istemiştim internetten ya da telden öğreneyim, olmaz demişlerdi. Belki başka yerde oluyordur,ben onu bir sorayım..

günaydın kızlar forumda bi durgunluk seziyorum iki gündür, herkesin işleri güçleri başından aşkın sanırım,aman sağlık-huzur olsun da varsın iş de olsun..beydağlı sen mutfak işini ne yaptın?

untmadık cnm :)) maşşallah bak büyüyyo inşallah kalp atışlarınıda duyup gelirsin :))

kızlarr günaydınn :))
bugün benim için çok yoğun bi gün ( çabuk geçsin bitsin (

amin canım sağolasın amiinn nasılsın kuzuum

çok şükür paşam amiiiin :)
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ??
ewet canım dün çok işim vardı dip,köşe temizlik yptım,kışlık bamya temizledim buzluğa attım,anneme gittim...mutfağıda hallettim ama mutfak dolabı su almaktan şişmiş bayağı neyseki bir kapağı...sen ne yapıyosun bakalım

günaydın herkese...tuğbacım ALLAH kolaylık versin kuzum,çabucak geçsin bugün..

günaydın keep :)

amin kuzum :)

günaydın canııım iyiyim ben kuzum tahlillerimin çıkacağı günü bekliyorum. birde bu aralar elimde işler var onlarla oyalanıyorum.

oh maşallah bu ne çalışkanlık ben kafayı yiyip iş miş yapmıyorum,ev aldı başını gidiyor, iş yeri de bomboş herkes tatilde, işler birikiyor ama yan gel yat modundayım biri beni bi silkeleyecek ama bakalım ne zaman Mutfakta bir kapak kaybı ile ucuz atlatmışsın, hadi sağlık olsun diyelim

ya kızlar, bir mesajda birden fazla insandan nasıl alıntı yapıyoruz? ben o iş bir türlü beceremedim:44:

alintiyla cevapla secenegi var ya sol altta onun yaninda bir isaret var
orayi tikiliyorsun tik isareti oluyor
alinti yapmak istedigim mesajlarda o yandaki isareti tikla
sonra cevaplamak istedigind ehepsi karsina cikacak

günaydın keep :)

amin kuzum :)

günaydın canııım iyiyim ben kuzum tahlillerimin çıkacağı günü bekliyorum. birde bu aralar elimde işler var onlarla oyalanıyorum.
ne işi kız nevresim mi dikiyosun yine bi ara resimleri koyda bakalım canım:))

ewet canım sağlık olsun...ben seni bir silkeleyim o zaman kendine gel,,KEEEEPPPPPPP:84: hemen bitir şu işleri ne bu tembellik annem aaaa çok ayıp çık,çık,çık şaka bir yana canım çalışan kadın için zordur ev işleri,ama tatil gününde yap işlerini heee

yok canım bu ara kaneviçe bi de tığ örgüsüne sardırdım :) arada yine dikiş dikiyorum ama kendime üst baş dikiyorum :)

kime sordunki kız bu soruyu:44:sen ne yemek püşürüyon kuzum ben daha karar veremedim...

canım mumeye demiştim ama görmedi beni
ben bugün bugdayı dünden ısladım yogurtlu soguk çorba yapıcem yanına patlıcan yemegi ve tel şehriyeli bulgur pilavı salata
sen ne yapıcen bu arada günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…