Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kıııız ben açıyom siteyi sonra bırakıyom işimi yapıyom arada geliyorum oturup dinlenirken tekrar bakıyorum farketmedim bana dediğini kuzu ağlama sen

yok canım bu ara kaneviçe bi de tığ örgüsüne sardırdım :) arada yine dikiş dikiyorum ama kendime üst baş dikiyorum :)

ellerine sağlık,canım ne güzel oyalanıyorsun..sen terzi misin üstüne başına nasıl dikiyosun kuzum..becerikli hatun

ellerine sağlık canımwalla ben karar vermedim daha bilmiyorum..

ellerine sağlık,canım ne güzel oyalanıyorsun..sen terzi misin üstüne başına nasıl dikiyosun kuzum..becerikli hatun

hahaha kııız yok terziliğin t sinden anlamam amaçok isterdim burda dergileri alıyorum teyzemle annem çok dikerdi eskiden onlardan görüp ufak tefek şeyler kapmışım herhalde patronları çıkardımmı parçaları birleştiriyorum o kadar :)

oolsun kız oda marifet ister....muge nasıl havalar serinledimi istanbulda....

hoşbuldum canım teşekkürler..inşallah bebişler sabrımızı zorluyorr ne inatçı şey çıktılar yahu
seninde gözün aydın çok şükür bi sıkıntı yokmuşşş..

benim kadar çikolata tüketen varmı acabaa:26::26:

Ha bide bişi soruyum kızlar topicin ilk sayfalarına göz attım biraz liste tutma olayı falan varmı hala varsa bende bulunmak isterimm...

ben de cikolataya bayilirim
ama eve almiyorum
cunku alirsam sinir yok bir kalip cikolatayi bir oturusta yerim
o yuzden evde bulundurmazsam benim icin daha iyi oluyor
bazen esim getiriyor bir tane kucuk yesme diyorum sonra kendimi sinirlandiramiyorum

ben de cikolataya bayilirim
ama eve almiyorum
cunku alirsam sinir yok bir kalip cikolatayi bir oturusta yerim
o yuzden evde bulundurmazsam benim icin daha iyi oluyor
bazen esim getiriyor bir tane kucuk yesme diyorum sonra kendimi sinirlandiramiyorum

aynen aynenkilolar alıp başını gidiyo sonra
yaşamımı sadece çikolatayla sürdürebilirim o kadar yanii

oolsun kız oda marifet ister....muge nasıl havalar serinledimi istanbulda....

ucundan biraz kapmışım işte :) annem çok marifetlidir aslında ona yetişemedim daha havalar serinledi canım bugün biraz yağdı ama nem o kadar yoğun ki hala bunaltıyor

çok şükür ama daha bitmedi canım bi de kan testleri var onlarda bi çıksın da içim tam rahatlıcak inşallah

Ha bide bişi soruyum kızlar topicin ilk sayfalarına göz attım biraz liste tutma olayı falan varmı hala varsa bende bulunmak isterimm...

liste artık tutulmuyor ama yapsak mı acaba tekrar yaa yapmayı bilen varmı

tamam canım aglam üzülme sen

aklına gelince yaz buraya
kız bu sıcakta eşim kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisini istedi onu yapıyorum ve salata..

bende pıhtılıyımm..sen pıhtılaşma topiğinede yazmıştın dimi canım..

ah anne gibisi varmı onların hepsi marifetlii...ah burasıda serinlese...

inşallah onlarda temiz çıkarr... liste olsa ii olur aslında farlı bi heyecanlı bekleyiş yada stresmi yaparız:26: bilmiyoruummm

kız bu sıcakta eşim kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisini istedi onu yapıyorum ve salata..

bende pıhtılıyımm..sen pıhtılaşma topiğinede yazmıştın dimi canım..

ewet tatlım bi ara baktım baya....sonra kilo vermeye atınca kendimi herşeyi unuttum

hım doğru hatırlamışım demek inşaallah kiloları verip kavuşursun bebeğine..

ah anne gibisi varmı onların hepsi marifetlii...ah burasıda serinlese...

sorma ya maşallah onlara :) Allah sabır versin kuzumm çok zor sizin işiniz bizde burda şikayet ediyoruz sıcaktan utanmadan

amin canım inşallah nasıl hissettirir bilmiyorum ama iyi olur sanki tekrar liste yapmak :)

merhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
eylülde korunma sürecim bitiyor ama içimde şöyle bir tereddüt var fikirlerinizi
söylerseniz sevinirim

bebeğimi kaybettiğimde kürtajdan sonra yapılan patolojide hiç bir şey çıkmadı :050:
doktorum kromozom bozukluğu olabileceğini bu tür küçük bebeklerde olabileceğini söyledi
araştırma için bir sürü kan testi yapıldı onda da ölmesine sebep olacak bir şey yok dedi
şimdi eylülde tekrar doktora gideyim mi yoksa direk hamile kalmayı mı bekleyeyim
bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok korkuyorum çünkü Allah düşmanımıza
bile göstermesin aynı duyguyu bi daha yaşamayı

Son düzenleme:
ben 22 ekime de kalp atışı durduğu için kaybettim meleğimi, daha sonra rabbim tekrar güldürdü yüzümü ve hamile kaldım şu an 11 haftalık...(darısı dileyen, isteyen herkese inşallah )

bu gebeliğimde doktor koruma amaçlı aspirin başlamıştı 5. haftadan beri kullanıyorum ama doktor 1 hafta sonra bırakmalısın diyor... bu konuda fikri olan var mı???

ilacı bırakmasam ne olur???

ya bıraktığımda yine bebeğe birşey olur sa ???

offfff çok korkuyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…