canım mumeye demiştim ama görmedi beni
ben bugün bugdayı dünden ısladım yogurtlu soguk çorba yapıcem yanına patlıcan yemegi ve tel şehriyeli bulgur pilavı salata
sen ne yapıcenbu arada günaydın tatlım
yok canım bu ara kaneviçe bi de tığ örgüsüne sardırdım :) arada yine dikiş dikiyorum ama kendime üst baş dikiyorum :)
canım mumeye demiştim ama görmedi beni
ben bugün bugdayı dünden ısladım yogurtlu soguk çorba yapıcem yanına patlıcan yemegi ve tel şehriyeli bulgur pilavı salata
sen ne yapıcenbu arada günaydın tatlım
ellerine sağlık,canım ne güzel oyalanıyorsun..sen terzi misin üstüne başına nasıl dikiyosun kuzum..becerikli hatun
hahaha kııız yok terziliğin t sinden anlamam amaçok isterdimburda dergileri alıyorum teyzemle annem çok dikerdi eskiden onlardan görüp ufak tefek şeyler kapmışım herhalde patronları çıkardımmı parçaları birleştiriyorum o kadar :)
kıııız ben açıyom siteyi sonra bırakıyom işimi yapıyom arada geliyorum oturup dinlenirken tekrar bakıyorum farketmedim bana dediğini kuzu ağlama sen
ellerine sağlık canımwalla ben karar vermedim daha bilmiyorum..
hoşbuldum canım teşekkürler..inşallah bebişler sabrımızı zorluyorr ne inatçı şey çıktılar yahugeldim ben gece hiç uyumadım düşünmekten 10 dakika falan sürdü toplam adet ağrısı kadar acıdı gerçekten ama ağrı kesici içmiştim onun faydası olmuştır bence canım sonuçta tüpçüklerim açıkmış :)
dualarınız sayesinde çektirdim geldim korktuğum gibi de olmadı şükür tüplerim açııııık :))))
hoşgeldin geçmiş olsun canım inşallah çabucak gelir bebişin
benim kadar çikolata tüketen varmı acabaa:26::26:kizlar biri paylasmis cikolata hakkinda bir yazi
ordna alinti yapiyrum
dogru mu bilmem ama ilgilendirir diye yaziyorum
belki biliyorsunuzdur onu da bilmiyorum
* Kaliforniya Üniversitesi uzmanları her gün az miktarlarda çikolata
yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediğini savunuyor. Bu da ani kalp
krizlerinin önüne geçiyor.
ben de cikolataya bayilirim
ama eve almiyorum
cunku alirsam sinir yok bir kalip cikolatayi bir oturusta yerim
o yuzden evde bulundurmazsam benim icin daha iyi oluyor
bazen esim getiriyor bir tane kucuk yesme diyorum sonra kendimi sinirlandiramiyorum
oolsun kız oda marifet ister....muge nasıl havalar serinledimi istanbulda....
hoşbuldum canım teşekkürler..inşallah bebişler sabrımızı zorluyorr ne inatçı şey çıktılar yahu
seninde gözün aydın çok şükür bi sıkıntı yokmuşşş..
benim kadar çikolata tüketen varmı acabaa:26::26:
Ha bide bişi soruyum kızlar topicin ilk sayfalarına göz attım biraz liste tutma olayı falan varmı hala varsa bende bulunmak isterimm...
kız bu sıcakta eşim kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisini istedi onu yapıyorum ve salata..tamam canım aglam üzülme sen
aklına gelince yaz buraya
hoşbuldum canım teşekkürler..inşallah bebişler sabrımızı zorluyorr ne inatçı şey çıktılar yahu
seninde gözün aydın çok şükür bi sıkıntı yokmuşşş..
benim kadar çikolata tüketen varmı acabaa:26::26:
ucundan biraz kapmışım işte :) annem çok marifetlidir aslında ona yetişemedim daha havalar serinledi canım bugün biraz yağdı ama nem o kadar yoğun ki hala bunaltıyor
çok şükür ama daha bitmedi canım bi de kan testleri var onlarda bi çıksın da içim tam rahatlıcak inşallah
liste artık tutulmuyor ama yapsak mı acaba tekrar yaa yapmayı bilen varmı
ucundan biraz kapmışım işte :) annem çok marifetlidir aslında ona yetişemedim daha havalar serinledi canım bugün biraz yağdı ama nem o kadar yoğun ki hala bunaltıyor
çok şükür ama daha bitmedi canım bi de kan testleri var onlarda bi çıksın da içim tam rahatlıcak inşallah
liste artık tutulmuyor ama yapsak mı acaba tekrar yaa yapmayı bilen varmı
kız bu sıcakta eşim kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisini istedi onu yapıyorum ve salata..
bende pıhtılıyımm..sen pıhtılaşma topiğinede yazmıştın dimi canım..
inşallah onlarda temiz çıkarr...liste olsa ii olur aslında farlı bi heyecanlı bekleyiş yada stresmi yaparız:26: bilmiyoruummm
ewet tatlım bi ara baktım baya....sonra kilo vermeye atınca kendimi herşeyi unuttum
hım doğru hatırlamışım demek inşaallah kiloları verip kavuşursun bebeğine..
kız bu sıcakta eşim kuru fasulye ve pirinç pilavı ikilisini istedi onu yapıyorum ve salata..
bende pıhtılıyımm..sen pıhtılaşma topiğinede yazmıştın dimi canım..
ah anne gibisi varmı onların hepsi marifetlii...ah burasıda serinlese...
inşallah onlarda temiz çıkarr...liste olsa ii olur aslında farlı bi heyecanlı bekleyiş yada stresmi yaparız:26: bilmiyoruummm
ewet tatlım bi ara baktım baya....sonra kilo vermeye atınca kendimi herşeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?