sorma ya maşallah onlara :) Allah sabır versin kuzumm çok zor sizin işiniz bizde burda şikayet ediyoruz sıcaktan utanmadan
amin canım inşallah nasıl hissettirir bilmiyorum ama iyi olur sanki tekrar liste yapmak :)
ay az kalmış canım inşaallah hayırlı haber alırsın hadi bakalım..inşallah bekliyoruzz bakalım 4 gün kaldı regile hiç bi belirti yok ama yine insan heyecen yapıor..:))
çok severim ama pilav yasak bana çok özledim yemeyi
ay az kalmış canım inşaallah hayırlı haber alırsın hadi bakalım..
ağlama kızzz kilolar gidince sende yersin kuzum herşey bebiş için..
öncelikle çok geçmiş olsun..canım bence doktora git ve gerekli bütün tahlillerini yaptır hiç değilse için rahat bir şekilde başlarsın...merhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
eylülde korunma sürecim bitiyor ama içimde şöyle bir tereddüt var fikirlerinizi
söylerseniz sevinirim
bebeğimi kaybettiğimde kürtajdan sonra yapılan patolojide hiç bir şey çıkmadı :050:
doktorum kromozom bozukluğu olabileceğini bu tür küçük bebeklerde olabileceğini söyledi
araştırma için bir sürü kan testi yapıldı onda da ölmesine sebep olacak bir şey yok dedi
şimdi eylülde tekrar doktora gideyim mi yoksa direk hamile kalmayı mı bekleyeyim
bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok korkuyorum çünkü Allah düşmanımıza
bile göstermesin aynı duyguyu bi daha yaşamayı
ben 22 ekime de kalp atışı durduğu için kaybettim meleğimi, daha sonra rabbim tekrar güldürdü yüzümü ve hamile kaldım şu an 11 haftalık...(darısı dileyen, isteyen herkese inşallah )
bu gebeliğimde doktor koruma amaçlı aspirin başlamıştı 5. haftadan beri kullanıyorum ama doktor 1 hafta sonra bırakmalısın diyor... bu konuda fikri olan var mı???
ilacı bırakmasam ne olur???
ya bıraktığımda yine bebeğe birşey olur sa ???
offfff çok korkuyorum :18::18::18:
ben yemekelri pişirdin ek olaraktanda revanı yaptım bebem sen yaptınmı
öncelikle çok geçmiş olsun..canım bence doktora git ve gerekli bütün tahlillerini yaptır hiç değilse için rahat bir şekilde başlarsın...
ALLAH tamamına erdirsin canım...asprini tahlil yapyırmadan mı başlattı yani genelde pıhtılaşma olduğunda kullanılıyor asprin...bu konuda uzman bir doktor bulup birde onun fikrini al istersen..
sorma canım ya tamamen doğaclama başladı, çok haklısın en iyisi başka doktorlarda danışmak
ellerine sağlık kuzum..fasulyem pişti pilav soğumasın diye birazdan yapıcam,hemen olur zaten..
ahanda hemen uygulamaya koydum:13:çook sağolalintiyla cevapla secenegi var ya sol altta onun yaninda bir isaret var
orayi tikiliyorsun tik isareti oluyor
alinti yapmak istedigim mesajlarda o yandaki isareti tikla
sonra cevaplamak istedigind ehepsi karsina cikacak
bi ablam var, sağ olsun gelip cumartesileri yardım ediyor bana, o varken gaza gelip yapıyorum, yokken salıyorum valla...bizde yemek işi de eşimde anca basit şeyler bende ama bugün çalıştım birazewet canım sağlık olsun...ben seni bir silkeleyim o zaman kendine gel,,KEEEEPPPPPPP:84: hemen bitir şu işleri ne bu tembellik annem aaaa çok ayıpçık,çık,çık şaka bir yana canım çalışan kadın için zordur ev işleri,ama tatil gününde yap işlerini heee
müge, yaptıklarını koy, biz de bakalımmhahaha kııız yok terziliğin t sinden anlamam amaçok isterdimburda dergileri alıyorum teyzemle annem çok dikerdi eskiden onlardan görüp ufak tefek şeyler kapmışım herhalde patronları çıkardımmı parçaları birleştiriyorum o kadar :)
çikolatanın içinde bol miktarda kakao var ve hamilelere yasak diye biliyorum ben canım, şu sıra biraz tut kendini istersenhoşbuldum canım teşekkürler..inşallah bebişler sabrımızı zorluyorr ne inatçı şey çıktılar yahu
seninde gözün aydın çok şükür bi sıkıntı yokmuşşş..
benim kadar çikolata tüketen varmı acabaa:26::26:
canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...ben Temmuz başında bebeğimi kaybettim, yine aynı ay içinde yumurtlamamda korunmayı bıraktık. İlk gittiğim doktor 3 ay bekle demişti, ikincisi gerek yok dedi. Hiç bir test de yapmadı bana...Ne zaman nasıl vs. olduğuna ve doktordan doktora değişiyor bu süreç. Testler kontroller temiz çıktıysa, psikolojik olarak hazırsanız bırakın gitsinmerhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
söylerseniz sevinirim
bebeğimi kaybettiğimde kürtajdan sonra yapılan patolojide hiç bir şey çıkmadı :050:
doktorum kromozom bozukluğu olabileceğini bu tür küçük bebeklerde olabileceğini söyledi
araştırma için bir sürü kan testi yapıldı onda da ölmesine sebep olacak bir şey yok dedi
şimdi eylülde tekrar doktora gideyim mi yoksa direk hamile kalmayı mı bekleyeyim
kızlar yaa, iş yerinde yan masada çalıştığım arkadaşım kılkurd u olmuş, ödüm kopar benim öyle şeylerden..bi de bazen benim bilgisayarı da kullanıyor o, bardakları fln yıkıyor offfofffoffff tam da test günü beklerken bana da bulaşır mı korkusundan canım çok sıkıldı.. Bi de baya bi yansıttım yani çok ayıp oldu, sonuçta çok temiz insandır, iyi niyetle de gelip söyledi dikkatli olmam için..kendinin de canı epey sıkılmış ama ne yapayımne abuk subuk şeyler oluyor yaa, herşey tamdı bi de bu çıktı
bulaşıcı ya, böyle ağzından giriyor yumurtalar, bağırsaklarda büyüyüp dışarı çıkıyoöööghkılkurdu ne kızz???? bulaşıcımıymışki öyle:18:
kızlar selam nasılsınız? 2 gündür ay sonu diye çook çalıştım yine bugün çok şükür tam saatimde çıkabildimm, valla maaş da almasak şu ay sonları hiç çekilmez heeeee.... sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah...
mugecim rahim filmin kolay geçmiş veee yapışıklı yokmuş,demiştim ben sana dimi ne yapışıklığı diye
görüşürüz kızlaaaaaarrrrrrr
bulaşıcı ya, böyle ağzından giriyor yumurtalar, bağırsaklarda büyüyüp dışarı çıkıyoöööghneyse ilaç aldı, geçmiş bugün ama bi iki hafta daha bulaşabilir...durmadan antibakteriyellerle elleri silip duruoz işte sen maliyede fln mı çalışıosun canım bu arada?
ediyorum ediyorum da fazla da titiz olamıyorum, etrafımı domestoslara bulayamıyorum malum bata bi hafta kaldııyyy ağızdan girip bağırsaklarda büyüyp nerden çıktıgını merak etmiyorummm iştee:18::18: okudum birazda iğrenç bişey aman dikkat et cnm... bankacıyım cnm ben..
kılkurdu ne kızz???? bulaşıcımıymışki öyle:18:
kızlar selam nasılsınız? 2 gündür ay sonu diye çook çalıştım yine bugün çok şükür tam saatimde çıkabildimm, valla maaş da almasak şu ay sonları hiç çekilmez heeeee.... sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah...
mugecim rahim filmin kolay geçmiş veee yapışıklı yokmuş,demiştim ben sana dimi ne yapışıklığı diye
görüşürüz kızlaaaaaarrrrrrr
iveeett siz şikayet etmeyin bence sadece ben şikayet edeyim siz buraya gelseniz oralar size yayla gibi gelir..
ahanda hemen uygulamaya koydum:13:çook sağol
bi ablam var, sağ olsun gelip cumartesileri yardım ediyor bana, o varken gaza gelip yapıyorum, yokken salıyorum valla...bizde yemek işi de eşimde anca basit şeyler bende ama bugün çalıştım biraz
müge, yaptıklarını koy, biz de bakalımm
çikolatanın içinde bol miktarda kakao var ve hamilelere yasak diye biliyorum ben canım, şu sıra biraz tut kendini istersen
merhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
söylerseniz sevinirim
ben 22 ekime de kalp atışı durduğu için kaybettim meleğimi, daha sonra rabbim tekrar güldürdü yüzümü ve hamile kaldım şu an 11 haftalık...(darısı dileyen, isteyen herkese inşallah )
bu gebeliğimde doktor koruma amaçlı aspirin başlamıştı 5. haftadan beri kullanıyorum ama doktor 1 hafta sonra bırakmalısın diyor... bu konuda fikri olan var mı???
ilacı bırakmasam ne olur???
ya bıraktığımda yine bebeğe birşey olur sa ???
offfff çok korkuyorum :18::18::18:
arkadaşlar merhaba beni unutmadınız dimi bayadır giremedim topiğe nasılsınız ben bugün bebişimin kesesini gördüm 9mm 15 gün sonrada Allah nasip ederse inşallahh kalp atışlarını duyucakmışız sizlerle paylaşmak istedim
offf biri beni durdursunbata daha 8 gün var, ovulasyon testinden lh yakalayıp hamileliğe yormaya çalışıyorum(nitekim olmadı öyle birşey)ve de internetten fal açar gibi milletin ovulasyon,ateş değerlerine bakıyorum (every,bunu bana niye öğrettin )isterdim ki şu dllenme olunca bi çanlar çalsın, havai fişekler atılsın fln ama olmuyor öyle bir şey..Allah sabır dağıtırken acep ben nerdeymişim
amin canım sağolasın amiinn nasılsın kuzuum
çok şükür paşam amiiiin :)
çok severim ama pilav yasak bana çok özledim yemeyi
merhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
söylerseniz sevinirim
öncelikle çok geçmiş olsun..canım bence doktora git ve gerekli bütün tahlillerini yaptır hiç değilse için rahat bir şekilde başlarsın...
canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...ben Temmuz başında bebeğimi kaybettim, yine aynı ay içinde yumurtlamamda korunmayı bıraktık. İlk gittiğim doktor 3 ay bekle demişti, ikincisi gerek yok dedi. Hiç bir test de yapmadı bana...Ne zaman nasıl vs. olduğuna ve doktordan doktora değişiyor bu süreç. Testler kontroller temiz çıktıysa, psikolojik olarak hazırsanız bırakın gitsin
hoşgeldin canım benimde patolojide bişey çıkmamıştı ilk gebeliklerde oluyo normal dediler yaeğer bi şikayetin yoksa mecbur kalmadığın sürece gitme bence korunmayı bıraktığının kaçıncı ayı hamile kaldın o da önemli tabi
Hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun ne mutlu sana aklında sıru işareti kalmasın muhakkak doktoruna danış derim ben
canım tüm tetkiklerini yaptır sonra hamile kal, en azından olası bir olumsuzlukta acaba demezsin. Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?