Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sorma ya maşallah onlara :) Allah sabır versin kuzumm çok zor sizin işiniz bizde burda şikayet ediyoruz sıcaktan utanmadan

amin canım inşallah nasıl hissettirir bilmiyorum ama iyi olur sanki tekrar liste yapmak :)

iveeett siz şikayet etmeyin bence sadece ben şikayet edeyim siz buraya gelseniz oralar size yayla gibi gelir..

öncelikle çok geçmiş olsun..canım bence doktora git ve gerekli bütün tahlillerini yaptır hiç değilse için rahat bir şekilde başlarsın...

ALLAH tamamına erdirsin canım...asprini tahlil yapyırmadan mı başlattı yani genelde pıhtılaşma olduğunda kullanılıyor asprin...bu konuda uzman bir doktor bulup birde onun fikrini al istersen..

sorma canım ya tamamen doğaclama başladı, çok haklısın en iyisi başka doktorlarda danışmak

alintiyla cevapla secenegi var ya sol altta onun yaninda bir isaret var
orayi tikiliyorsun tik isareti oluyor
alinti yapmak istedigim mesajlarda o yandaki isareti tikla
sonra cevaplamak istedigind ehepsi karsina cikacak
ahanda hemen uygulamaya koydum:13:çook sağol

bi ablam var, sağ olsun gelip cumartesileri yardım ediyor bana, o varken gaza gelip yapıyorum, yokken salıyorum valla...bizde yemek işi de eşimde anca basit şeyler bende ama bugün çalıştım biraz

müge, yaptıklarını koy, biz de bakalımm

çikolatanın içinde bol miktarda kakao var ve hamilelere yasak diye biliyorum ben canım, şu sıra biraz tut kendini istersen

canım çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...ben Temmuz başında bebeğimi kaybettim, yine aynı ay içinde yumurtlamamda korunmayı bıraktık. İlk gittiğim doktor 3 ay bekle demişti, ikincisi gerek yok dedi. Hiç bir test de yapmadı bana...Ne zaman nasıl vs. olduğuna ve doktordan doktora değişiyor bu süreç. Testler kontroller temiz çıktıysa, psikolojik olarak hazırsanız bırakın gitsin

kılkurdu ne kızz???? bulaşıcımıymışki öyle:18:

kızlar selam nasılsınız? 2 gündür ay sonu diye çook çalıştım yine bugün çok şükür tam saatimde çıkabildimm, valla maaş da almasak şu ay sonları hiç çekilmez heeeee .... sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah...

mugecim rahim filmin kolay geçmiş veee yapışıklı yokmuş,demiştim ben sana dimi ne yapışıklığı diye

görüşürüz kızlaaaaaarrrrrrr

bulaşıcı ya, böyle ağzından giriyor yumurtalar, bağırsaklarda büyüyüp dışarı çıkıyoööögh neyse ilaç aldı, geçmiş bugün ama bi iki hafta daha bulaşabilir...durmadan antibakteriyellerle elleri silip duruoz işte sen maliyede fln mı çalışıosun canım bu arada?

ıyyy ağızdan girip bağırsaklarda büyüyp nerden çıktıgını merak etmiyorummm iştee:18::18: okudum birazda iğrenç bişey aman dikkat et cnm... bankacıyım cnm ben..

ıyyy ağızdan girip bağırsaklarda büyüyp nerden çıktıgını merak etmiyorummm iştee:18::18: okudum birazda iğrenç bişey aman dikkat et cnm... bankacıyım cnm ben..
ediyorum ediyorum da fazla da titiz olamıyorum, etrafımı domestoslara bulayamıyorum malum bata bi hafta kaldı bnm eşim vergici de ondan sordum mesleği, o da anca bugün zamanında çıkabildi. Para işleri zor işler ya

demiştin evet :) çok şükür temiz çıktı o zaman kan testi için de yorumunu da aliim hatta sence benim sıpa ne zaman gelecek onada bi tahmin alayım :))

iveeett siz şikayet etmeyin bence sadece ben şikayet edeyim siz buraya gelseniz oralar size yayla gibi gelir..

tamam ablacık :))

ya öyle dikiyorum dediysem ahım şahım şeyler değil büyütmeyin gözünüzde kendi çapımda bişeylerle oyalanıyorum sadece :)

hoşgeldin canım benimde patolojide bişey çıkmamıştı ilk gebeliklerde oluyo normal dediler ya eğer bi şikayetin yoksa mecbur kalmadığın sürece gitme bence korunmayı bıraktığının kaçıncı ayı hamile kaldın o da önemli tabi

Hem geçmiş olsun, hem de hayırlı olsun ne mutlu sana aklında sıru işareti kalmasın muhakkak doktoruna danış derim ben

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin tatlım, sağlıkla 40 haftalara gelirsiniz inşallah...

canım ya daha sakin ve sabırlı olmaya çalış. inan hepimiz sabırsızlığın ya da heyecanın bi faydasını görmedik. ben de amaaaaaaaaaaan yeter napim Allah en iyisini bilir dediğim ve hiç ekstra efor harcamadığım ay hamile kaldım. zor ama bence biraz kendini frenle, bak gör neler olacak:)

amin canım sağolasın amiinn nasılsın kuzuum

çok şükür paşam amiiiin :)

canım filmin iyi geçmiş, geçmiş olsun. Şimdi sırada bebiş var, hem de çok yakında bak demedi deme, Eylül diyorum en geç:)

çok severim ama pilav yasak bana çok özledim yemeyi

bana da yasak paşam ya, şu gebelik diyabeti beni bitirdi neyse, sabır. Bulgur pilavına devam...

canım tüm tetkiklerini yaptır sonra hamile kal, en azından olası bir olumsuzlukta acaba demezsin. Allah yardımcın olsun...

umarım hepiniz iyisinizdir,

ben de iyiyim, diyete devam, bebek de iyi sanırım çünkü artık tekme ve tokat sayıları sayamayacağım kadar arttı, bazen acaba diyorum sıkıldıda çıkmak mı istiyor:)

hepinizi öpüyorum, güzel ve sağlıklı bir gün diliyorummm...

herkese günaydın

öncelikle çok geçmiş olsun..canım bence doktora git ve gerekli bütün tahlillerini yaptır hiç değilse için rahat bir şekilde başlarsın...

canım tüm tetkiklerini yaptır sonra hamile kal, en azından olası bir olumsuzlukta acaba demezsin. Allah yardımcın olsun...

çok teşekkür ederim önerilerinize görüşlerinize ve verdiğiniz desteğe insan başına gelince neden benim başıma geldi diyor ama kendinden
başka kişilerinde aynı şeyleri hatta daha da kötüsü şeyleri yaşadığını düşününce destek alıyor yeniden başlamak için sağolun

selam kızlarr?? napıyosunuz?? dün işlerim vardı gelemedim. ama mügecim rahim filminin temiz çıktığını okudum kızların yazılarından. gözün aydın canım. şimdi bebek gelir artık inşallah. rahim filminden sonra da çabuk gelio diyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…