Allah tamamına erdirsin tatlım, sağlıkla 40 haftalara gelirsiniz inşallah...
canım ya daha sakin ve sabırlı olmaya çalış. inan hepimiz sabırsızlığın ya da heyecanın bi faydasını görmedik. ben de amaaaaaaaaaaan yeter napim Allah en iyisini bilir dediğim ve hiç ekstra efor harcamadığım ay hamile kaldım. zor ama bence biraz kendini frenle, bak gör neler olacak:)
canım filmin iyi geçmiş, geçmiş olsun. Şimdi sırada bebiş var, hem de çok yakında bak demedi deme, Eylül diyorum en geç:)
bana da yasak paşam ya, şu gebelik diyabeti beni bitirdi neyse, sabır. Bulgur pilavına devam...
canım tüm tetkiklerini yaptır sonra hamile kal, en azından olası bir olumsuzlukta acaba demezsin. Allah yardımcın olsun...
selam kızlarr?? napıyosunuz?? dün işlerim vardı gelemedim. ama mügecim rahim filminin temiz çıktığını okudum kızların yazılarından. gözün aydın canım. şimdi bebek gelir artık inşallah. rahim filminden sonra da çabuk gelio diyenler var.
günaydın kızlar...dün dayanamadım öylesine bi hamilelik testi aldım kaset tip, akşamüstü yaptım epeyce silik bir çift çizgi çıktı...bir sevinç bir sevinç ama çizginin koyulaşması gerek...sonra o testleri aslen sabah yapmamız gerekiyordu ya sabah daha iyi sonuç veriyorlardı diye bir de bu sabah yaptım sonuç hüsran...ikinci çizgi mizgi yok, tek çizginin yanı ve benim göbüşüm bomboş yani
Eğer pıhtılaşma gibi sorunun yoksa ve kendini hazır hissediyorsan bence korunma artıkmerhaba bende haziranda bebeğimi kaybedip o zaman paylaşmıştım sizlerle
eylülde korunma sürecim bitiyor ama içimde şöyle bir tereddüt var fikirlerinizi
söylerseniz sevinirim
bebeğimi kaybettiğimde kürtajdan sonra yapılan patolojide hiç bir şey çıkmadı :050:
doktorum kromozom bozukluğu olabileceğini bu tür küçük bebeklerde olabileceğini söyledi
araştırma için bir sürü kan testi yapıldı onda da ölmesine sebep olacak bir şey yok dedi
şimdi eylülde tekrar doktora gideyim mi yoksa direk hamile kalmayı mı bekleyeyim
bir daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum çok korkuyorum çünkü Allah düşmanımıza
bile göstermesin aynı duyguyu bi daha yaşamayı
ben 22 ekime de kalp atışı durduğu için kaybettim meleğimi, daha sonra rabbim tekrar güldürdü yüzümü ve hamile kaldım şu an 11 haftalık...(darısı dileyen, isteyen herkese inşallah )
bu gebeliğimde doktor koruma amaçlı aspirin başlamıştı 5. haftadan beri kullanıyorum ama doktor 1 hafta sonra bırakmalısın diyor... bu konuda fikri olan var mı???
ilacı bırakmasam ne olur???
ya bıraktığımda yine bebeğe birşey olur sa ???
offfff çok korkuyorum :18::18::18:
çikolatanın içinde bol miktarda kakao var ve hamilelere yasak diye biliyorum ben canım, şu sıra biraz tut kendini istersen
canım ben diyetteyim diye yiyemiyorum sende bebek için ne olucek bizim bu halimizAllah tamamına erdirsin tatlım, sağlıkla 40 haftalara gelirsiniz inşallah...
canım ya daha sakin ve sabırlı olmaya çalış. inan hepimiz sabırsızlığın ya da heyecanın bi faydasını görmedik. ben de amaaaaaaaaaaan yeter napim Allah en iyisini bilir dediğim ve hiç ekstra efor harcamadığım ay hamile kaldım. zor ama bence biraz kendini frenle, bak gör neler olacak:)
canım filmin iyi geçmiş, geçmiş olsun. Şimdi sırada bebiş var, hem de çok yakında bak demedi deme, Eylül diyorum en geç:)
bana da yasak paşam ya, şu gebelik diyabeti beni bitirdi neyse, sabır. Bulgur pilavına devam...
canım tüm tetkiklerini yaptır sonra hamile kal, en azından olası bir olumsuzlukta acaba demezsin. Allah yardımcın olsun...
canım işşaallah hamile kalır benim kaç arkadaşım öle kaldı ama ben kalamadım kader kısmet işi bu işlerselam kızlarr?? napıyosunuz?? dün işlerim vardı gelemedim. ama mügecim rahim filminin temiz çıktığını okudum kızların yazılarından. gözün aydın canım. şimdi bebek gelir artık inşallah. rahim filminden sonra da çabuk gelio diyenler var.
üzülme canım ya aylar çuvalamı girdi inan bu ay kafana takma bak nasıl hamile kalıyosun birşeyi çok istersen olmuyo malesefgünaydın kızlar...dün dayanamadım öylesine bi hamilelik testi aldım kaset tip, akşamüstü yaptım epeyce silik bir çift çizgi çıktı...bir sevinç bir sevinç ama çizginin koyulaşması gerek...sonra o testleri aslen sabah yapmamız gerekiyordu ya sabah daha iyi sonuç veriyorlardı diye bir de bu sabah yaptım sonuç hüsran...ikinci çizgi mizgi yok, tek çizginin yanı ve benim göbüşüm bomboş yani
günaydın kızlar...dün dayanamadım öylesine bi hamilelik testi aldım kaset tip, akşamüstü yaptım epeyce silik bir çift çizgi çıktı...bir sevinç bir sevinç ama çizginin koyulaşması gerek...sonra o testleri aslen sabah yapmamız gerekiyordu ya sabah daha iyi sonuç veriyorlardı diye bir de bu sabah yaptım sonuç hüsran...ikinci çizgi mizgi yok, tek çizginin yanı ve benim göbüşüm bomboş yani
selam kızlarr?? napıyosunuz?? dün işlerim vardı gelemedim. ama mügecim rahim filminin temiz çıktığını okudum kızların yazılarından. gözün aydın canım. şimdi bebek gelir artık inşallah. rahim filminden sonra da çabuk gelio diyenler var.
Eğer pıhtılaşma gibi sorunun yoksa ve kendini hazır hissediyorsan bence korunma artık
eskinin kadınları 'düşük olan çocuk içerde kuyruğunu bırakır' derlermiş yani gerçekten kimde gördüysem
bir ay korunup ertesi ayda hamile kalanları ve gayet sağlıklılar...kontrollerini ihmal etme ama
Allaha şükür pıhtılaşma falan yok canım şu ramazanı da atlatayımda zaten eylül geliyo korunma sürem bitiyo bırakıcam korunmayı
evet banada söylediler düşükten sonra hemen hamile kalırsın diye inşallah her şey yolunda gider bir daha Allah düşmanıma bile
göstermesin bu durumu teşekkürler canım
çok az kaldııı senin beybide çıkacak piyasaya hatta tüh yaa boşuna çektirdim rahim filmini diceksin inşallahhhhhhhhhhhdemiştin evet :) çok şükür temiz çıktı o zaman kan testi için de yorumunu da aliim hatta sence benim sıpa ne zaman gelecek onada bi tahmin alayım :))
bende istiyorum tekme tokatttttumarım hepiniz iyisinizdir,
ben de iyiyim, diyete devam, bebek de iyi sanırım çünkü artık tekme ve tokat sayıları sayamayacağım kadar arttı, bazen acaba diyorum sıkıldıda çıkmak mı istiyor:)
hepinizi öpüyorum, güzel ve sağlıklı bir gün diliyorummm...
çok az kaldııı senin beybide çıkacak piyasaya hatta tüh yaa boşuna çektirdim rahim filmini diceksin inşallahhhhhhhhhhh
bende istiyorum tekme tokattttt
olsun vakti gelince dolsun zaten göbüşün canım sen yinede devam et çalışmalara.
sende yiceksin o tekme tokatları merak etmeeeeeçok az kaldııı senin beybide çıkacak piyasaya hatta tüh yaa boşuna çektirdim rahim filmini diceksin inşallahhhhhhhhhhh
bende istiyorum tekme tokattttt
olsun vakti gelince dolsun zaten göbüşün canım sen yinede devam et çalışmalara.
ellerine sağlık kuzumay bende çok yorulunca parmak uçlarım çok acır iftarami misafirin var..inşallah kuzum ya boşuna çektirmiş oldum valla ama şimdi içim rahat neyse :) yaa az kaldı dimiii :) sende yakında hissedersin maşallah kuzu kocaman olduuu
kızllaaaar bugün çok yoruldum benmutfak dolaplarımı sildim camlarımı sildim totomu yere yeni koyuyorum parmak uçlarım acıyoooo yarın misafirim var ama yine de uğrarım hepinizi öperim
günaydın kızlar, dün kötü bir günümdü, yorumlarınız için çok teşekkürler..neyse ağustos yeni ay yeni umut
korkunun ecele faydası yok dedim canım yaKeep test yapmissin ama daha erken degil mi ya senin bata daha cok var bence acele ettin...merhaba kizlarrrr
sende yiceksin o tekme tokatları merak etmeeeee
ellerine sağlık kuzumay bende çok yorulunca parmak uçlarım çok acır iftarami misafirin var..
günaydın canım,tabiki de umudunu sakın kaybetme...umutsuz yaşanırmı hiç,çalışmalara hızla dewam
günaydın kızlar
günaydın kızlar, dün kötü bir günümdü, yorumlarınız için çok teşekkürler..neyse ağustos yeni ay yeni umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?