Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlar...dün dayanamadım öylesine bi hamilelik testi aldım kaset tip, akşamüstü yaptım epeyce silik bir çift çizgi çıktı...bir sevinç bir sevinç ama çizginin koyulaşması gerek...sonra o testleri aslen sabah yapmamız gerekiyordu ya sabah daha iyi sonuç veriyorlardı diye bir de bu sabah yaptım sonuç hüsran...ikinci çizgi mizgi yok, tek çizginin yanı ve benim göbüşüm bomboş yani

hay ağzın bal yesin tuğba da öyle diyo çok çabuk gelicekmiş :))) maşallah bebişe tekme tokat gidiyo hareketli olacak demekki :))

mirage eğer söylediğin gibi o kuvvetli ağrı kesiciyi içmeseydim eminim canım yamacaktı baya önce onun için çok teşekkür ederim. ben pek ümitlenemiyorum artık stoğu bitirdim herhalde ama üzüzlmüyorum da inşallah gelir filmden sonra hamile kalan çok olmuş ama bu ay zaten korunmam gerekecek önümüzdeki aya etki edermi bakıcaz görücez

aynı ben :) üzülüp kendini harap etme sakın önce sen iyi olacaksın ki bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin demekki bu ay hayırlı değilmiş canım olacak yine olacak Allah'ın izniyle

Eğer pıhtılaşma gibi sorunun yoksa ve kendini hazır hissediyorsan bence korunma artık
eskinin kadınları 'düşük olan çocuk içerde kuyruğunu bırakır' derlermiş yani gerçekten kimde gördüysem
bir ay korunup ertesi ayda hamile kalanları ve gayet sağlıklılar...kontrollerini ihmal etme ama

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım allahım kalıcısını versin inşallah sağlıklı sıhatli..
geçenlerde nette aspirin hakkında yazı okudum artık bütün hamilelere veriliyormuş,
pıhtılışma sorunun yoksa zaten kullanmana gerek yok bencede
çünkü pıhtı sorunu olanlar sadece uzun süreli kullanabiliyor..
ablamda 9 aylık hamile ve pıhtılaşması var 7 aylıkken bıraktırdı çünkü uzun süre kullanım allah korusun bebeğin kalbinde sorun oluşturuyormuş o da çok korktu ama şükür bi problem yokk

çikolatanın içinde bol miktarda kakao var ve hamilelere yasak diye biliyorum ben canım, şu sıra biraz tut kendini istersen

yok canım ya o eskidendi çikolatanın yüzünü görmeyeli aylar oldu
3 aydır falan diyetteyim

canım ben diyetteyim diye yiyemiyorum sende bebek için ne olucek bizim bu halimiz
canım işşaallah hamile kalır benim kaç arkadaşım öle kaldı ama ben kalamadım kader kısmet işi bu işler
üzülme canım ya aylar çuvalamı girdi inan bu ay kafana takma bak nasıl hamile kalıyosun birşeyi çok istersen olmuyo malesef

canım öyle üzülme hemen daha bu korunmasız ilk ayın değilmi dur bakalım yılmak yok yola dewam

ne yapalım kuzum hemen,hemen herşey aynı uğraşıyoruz..sen nasılsın bakalım

Allaha şükür pıhtılaşma falan yok canım şu ramazanı da atlatayımda zaten eylül geliyo korunma sürem bitiyo bırakıcam korunmayı
evet banada söylediler düşükten sonra hemen hamile kalırsın diye inşallah her şey yolunda gider bir daha Allah düşmanıma bile
göstermesin bu durumu teşekkürler canım

allah gönlüne göre versin inşallah rabbim bidaha kimseye ewlat acısı yaşatmasın...amiiinnnn
oruçta bol bol dua et tatlım...

demiştin evet :) çok şükür temiz çıktı o zaman kan testi için de yorumunu da aliim hatta sence benim sıpa ne zaman gelecek onada bi tahmin alayım :))
çok az kaldııı senin beybide çıkacak piyasaya hatta tüh yaa boşuna çektirdim rahim filmini diceksin inşallahhhhhhhhhhh
bende istiyorum tekme tokattttt

olsun vakti gelince dolsun zaten göbüşün canım sen yinede devam et çalışmalara.

inşallah kuzum ya boşuna çektirmiş oldum valla ama şimdi içim rahat neyse :) yaa az kaldı dimiii :) sende yakında hissedersin maşallah kuzu kocaman olduuu

kızllaaaar bugün çok yoruldum ben mutfak dolaplarımı sildim camlarımı sildim totomu yere yeni koyuyorum parmak uçlarım acıyoooo yarın misafirim var ama yine de uğrarım hepinizi öperim

sende yiceksin o tekme tokatları merak etmeeeee
ellerine sağlık kuzumay bende çok yorulunca parmak uçlarım çok acır iftarami misafirin var..
günaydın kızlar, dün kötü bir günümdü, yorumlarınız için çok teşekkürler..neyse ağustos yeni ay yeni umut

günaydın canım,tabiki de umudunu sakın kaybetme...umutsuz yaşanırmı hiç,çalışmalara hızla dewam
günaydın kızlar

Beydağlı, sana da günaydın...sen koyunca düşündüm, şu ve şu hani test yapıp pozitif çıkınca fln kullanılan smileyler ya gelecek aya inşallah her birimiz onları mutlu haberle kullanırız

benımde korunma sürem bitti bu ay deniycez bakalım bi.. belkıde streslı gececek her gün ama olsun yavrularımıza kavusmaya değer...

benımde korunma sürem bitti bu ay deniycez bakalım bi.. belkıde streslı gececek her gün ama olsun yavrularımıza kavusmaya değer...

evet canım iftara liseden en yakın arkadaşım gelecek çok mutluyum :) dün camlarımı bitiremedim daha 2 cam var sileceğim yemekti son hazırlıklar derken bugün de çok yorulucam ama değecek inşallah

günaydın kızlar, dün kötü bir günümdü, yorumlarınız için çok teşekkürler..neyse ağustos yeni ay yeni umut

keep hepimizin için herşey güzel olacak inşallah Allah'ın izniyle bebelerimizin bugün anne dediiiii ilk dişini çıkardııııı pırt yaptııııı sevinçlerini burda paylaşıcaz ben artık üzüldüğüm zamanlarda bebeğime isim arıyorum, ona eşyalar beğeniyorum internetten, hastaneye gidecekler için bebeğe ve kendime alınacaklar için liste yapıyorum oyalıyorum kendimi farketmeden mutlu oluyorum bunları yaptığımda sende dene bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…