Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kızlarrr ben geldimm :)
Allaha şükür herşey yolunda 17 haftalık olduk ama b,izim uykucu yine uyuyodu çikolatalar yedik bekledik ama yok rahatına düşkün bizimki ölçümler yapıldı herşey normal 150 gr olmuş 134 mm :)) doktor cinsiyeti kesinleştirmek istedi ama bizimki bacakları kapamış açmadı doktor bundan önceki kontrollerde hep erkek demişti ama şimdi kıza benziyo dedi 13 ünde tekrar kontrolümüz var 4lü sonuçlarını gösterip cinsiyeti kesinleştircez acaba beni bi süprizmi bekliyo :))

dün ben de youtubedan bebek videosu izledim bol bol, ağladım ettim ama iyi geldi sonradan

benımde korunma sürem bitti bu ay deniycez bakalım bi.. belkıde streslı gececek her gün ama olsun yavrularımıza kavusmaya değer...
geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda bebek haberini alırız

hadi gözün aydın,çok sevindim, haberler süpermiş topikimizin kızı mı olacak acaba

çok saol cnmm :)) ayy bilemiyorum ki hep erkek demişti doktor bu güne kadar ama bugün kıza benziyo diyince şaşırdık 10 gün sonra kesinleşcek inşallahh

ayyy tubi kız mı acaba belki sanırsam :)) arabalıyı bekleteyim ben biraz hayırlısı sağlıklı olsun da kız ya da erkek farketmez ayyy heyecan yaptım :))

tesekkurler cnm... bu ay artık ayakları havaya dik şunu ye bunu ye aynı tempoya başlıcas :18: senın suanda varmı bebiş yoksa sendemı beklıosun???

yok canım ben de 1 seneye yakındır bekliyorum kürtaj oldum geçen sene temmuzda kalp atışları durdu

kişiden kişiye değişiyo tabi :)

kızlar da çok şirin olur yaaa, ben bunu "sağlıklı olsun da"ya bağlarım
canım yaaaaa aminnnn :))
ayyy tubi kız mı acaba belki sanırsam :)) arabalıyı bekleteyim ben biraz hayırlısı sağlıklı olsun da kız ya da erkek farketmez ayyy heyecan yaptım :))

ayy bilemiyomkiii kuzumm :)) aynen ölee bitanem yaaaa Allah sağlıklı sıhatli versinde hiçç farketmezz olur kuzu sen 10 gün beklet ona göre kesinleştiririz :)) ahh ahh bide beni görsennnn ölüyorum heyecandan şu 10 günde geçmez şimdii

canım senin adına çok sevindim işşallah hep böyle sorumsuz geçer canım benim oglumda göstermemişti bence erkek o

merhaba kizlar

tablolari duzneliyordum keep sen daha dpo8desin ya, cok erken davrandin cidden, insallah yanilirsin ve hamilesindir

opuyorum hepinizi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

merhaba kizlar

tablolari duzneliyordum keep sen daha dpo8desin ya, cok erken davrandin cidden, insallah yanilirsin ve hamilesindir

opuyorum hepinizi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
öyle canım daha var, ama son yaptığım gebelik ve ovulasyon testinin ikisinin birden bozuk olması gerekiyor...ikisi de bir öncesinde çift çıkmıştı ve sonuncularda teke düştüler, bu duruma bi "erken gebelik sonlanması" denilebilir sanırım bir ay içinde ikide iki,gebelik sonlanmasında %12,5luk ihtimali tutturdum, bu da bişi ama ben kendim kaşındım, kendimi de kocişimi de üzdümneyse bugün her şey yolunda, yeni ay yeni umut...

bilmiyorum canim
benim de gecen aydan oncekinde dpo8de 3 tane testim silik cizgi cikmisti
2 gun sonra da kana gittigmde kocaman sifir cikmisti
benim de oyle miydi acaba :44:
hayirlisi olsun ovulasyon testin hakkinda ona guvenme derim cunku adete yakin yapildigimda gebelik varsa o zaman gosteriyor, oncesinde dogru sonuc vermez
ama gebelik testinin birinin pozitif birinin negatif olmasina uzuldum

kocaman sıfır di mi....bu erken gebelikte sık olan bişi zaten, doktorum da uyarmıştı, eşim ara dedi ama biliyorum ne diyeceğini hiç zahmet etmedim..ovulasyon testini kontrol olsun diye yaptım zaten ama o da doğrulayınca kabullendim. Biz evleneli bir sene oldu, eşim annesini 3 sene bekletmiş. Çok şükür biz o kadar beklemeyeceğiz, teknoloji gelişti. Doktor 6 ay sonra demişti, bence bu ay birden sayılır artık, 5 ay sonra olmadı "tüp bebek merkezi biz geldik" deriz, ama içimden bir his olacak diyor, yine umut yine umut yani

keep senin yasin kac?
6 ay uzun sure degil ki, hani 1 sene icinde deniliyor ya genelde
yasini bilmiyorum ama 30 yas ustuysen dedigin gibi 6 ayin sonunda gidersin bir detayli bakilir
yalniz bak seni benim ilk aylarima benzettim sen de benim gibi acelecisin
biliyorsun stres mevzusu basli basina dert malesef gebelik mevsuzunda, sureyi uzatabiliyor
ama ben senin kolay hamile olacagini dusunuyorum icini ferah tut
ilki seni hic bekletmemis ki baya planlamissiniz ve planladiginiz gibi gelmis
yerinde olsam cok sakin olurdum canim yaa
sen bir de erkenden ogrenmek mi istiyorsun ? kan pihtilasmasi konusundan mi?

sağol canım inşallah hepimiz kolayca oluruz artık çilemiz dolmuştur...yaş annem ve eşime göre 29, dünyanın geri kalanına göre 30 doktor normalde 1 sene, sana 6 ay olsun demişti, çok kaygılandığımdan herhalde diye düşünmüştüm ama sanırım doktor benimle bir pazarlık stratejisi uygulamış, 6 ay dese ben onu çok bulacaktım şimdi...vay doktor vayy...stres konusu benim için maalesef büyük sorun ama her sorunun üstesinden gelinebilir..ben bu bebek için bir sürü doktorun çaresi yok dediği alerjimin çaresini gidip buldum, stres ne ki

iste bu
bence rahat ol canim ya
gonulden inaniyorum ben sana

kendi acimdan oyle dusunmuyorum ben bu ay saldim cunku olmuyor zaten diyorum, buyuk ihtimal bizde erkek faktoru durumu var..cok da dile almak istemiyorum ama oyle olmasa benim duzneli ymurtlamama ve herseye ragmen bu kadar zaman bekletmezdi diyorum. yalniz ben de stresin ustesinden gelmekte zorlaniyorum malesef,bu da olumsuz etkiliyor diye dusunuyorum
ama bu ara sporla pek bir mesglum
gencmissin ya

sağol canım bu moraller süper oluyor, valla erkek faktör daha rahat aşılamayla kolayca çözülebiliyor ama erkeklerin bu konudaki psikolojisi çoook hassas maalesef, bizden çok daha kırılganlar diye düşünüyorum. Aman dikkatli ol canım..Siz teste gidecektiniz, gidemediniz mi? callanetics yapıyordun di mi, onu pek bilmiyorum ben ama rahatlatan birşeymiş. Benim sporu bırakmam da stresi arttırdı bence. Spor doğal antidepresan

evet callanetics
hizli sonuc veriyor cunku
benim incelmem gerek hizli bir sekilde ve bu sIkIlastiriyor
5.de bile tkisini gosterdi
teste gidicez esim de ikna oldu sorun yapmiyor da
su yumurtlama gunleri bir gecsin simdi psikolijisini olumsuz etkilemeyeyim
bu ay da olmazsa adet oldugum gbi gideriz
evet maleef cok hassas ama bazne kendi de espri yapiyor farkinda sanirim 'benim spermler yolda giderken, dur bir sigara yakalim kardes diyordur, yavas yavas sallana sallana gidiyorlardir da ulasamiyorlardir'diye cok sigara ictiginden olumsuz etkisi olacagini dusunuyor
ben uyumaya gidiyorum
iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…