Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ah yaa, inşallah siz de teste gidecekken oluverir, hani oluyor ya tam gidecekken...iyi geceler canım

tuğbaaa nasıl dayanıcaksın 10 gün:)) yaa bacakları kapalıyken nasıl kıza benzetiyo valla anlamadım,bizimkide bacak bacak üstüne atmıştı dr kız bu dedi,anlamıyorummmm... senin duyguların nasıl oğlum oğlum diye beklediğin bebek kız olabilir:) şok dimee:)

ah yaa, inşallah siz de teste gidecekken oluverir, hani oluyor ya tam gidecekken...iyi geceler canım

ne cok isterimmmmm
ama biraz umursamaz olmaya calisicam ne kadar basaririm blmiyorum, ama ihtiyacim var
sporla biraz daha yogunlasicam, zaten callanetics hamilelik oncesi yapildigimda dogumu kolaylastiriyormus ve hamileligin de rahat gecmesini saglar

ne cok isterimmmmm
ama biraz umursamaz olmaya calisicam ne kadar basaririm blmiyorum, ama ihtiyacim var
sporla biraz daha yogunlasicam, zaten callanetics hamilelik oncesi yapildigimda dogumu kolaylastiriyormus ve hamileligin de rahat gecmesini saglar
evet, stres konusu sıkıntılı hep, onu demesi kolay yapması zor maalesef ama yapmamız lazım canım, bir şekilde bizim de düşünmeyi, bu kadar istemeyi bırakmamız lazım callaneticse baktım az, iyiymiş valla o, ben de yoga yapacağım. Bir de aklıma geldi, yıllaaar önce bi reiki eğitimi almıştım ben, o zamanlar strese pek yaramıştı o..Onu tekrar mı denesem diyorum...Başaracağız bir şekil, bakalım. İşe yarayanları paylaşalım ne dersin?

evet canim bugun 6.yi yaptim callaneticste inan gozle gorulur incelme oluyor
kisa zamanda etkili, baya da zorlayici birsey hala bazi hareketlerde vucudum titriyor :)
kararla 21e tamamlamam lazim o zaman acayip fark oluyormus
ama bu arada araya biraz hareket olsun diye basen hareketleri falan kattim
dun biri paylasmis kk da bu topicteki linkler de super,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/548079-basenlerimi-gobegimi-yok-ettim-2.html

ahahaha squat jumps süpermiş, geri bu hamlıkla en fazla 5 veriyorum kendime benim basen ve göbek sorunlu bölgeler, geçen yaz giydiğim pantolonlar ööyle bacağımın yarısında kalıp geçmedi mi giyinme isteğim kaçıyor o yüzden elbiselere sardım bu yaz, elbiseli kadın oldum

günaydın kızlaarrr..hepimiz için güzel bir c.tesi olur inşallah...

ben her hafta oldugu gibi kan vermeye gidiyorum yine hazırlanmaya gidiyorum şimdi gelince görüşürüz inş.öpüyorum hepicinizi...

ayni ben :))
gecen seneki pantolonlara simdi bacagim girmiyor dedigin gibi yarida kaliyor
hamile olmadim bebek yok ama sanki dogurmus gibi ya da hamiel kalmis gibi kilo aldim bir sene icinde dunya kadar
eger boyum 1.70 olmasaydi inanilmaz gosterirdim

valla bilmiyorum ki kuzum dayancaz yapcak bişi yok 10 gün sonra tekrar görcem ama buna seviniyorum :)) yaa kızlar öle kapatır saklarlarmış galiba oyuzden ama doktor kıza benziyo diyinde gözlerimiz açıldı yaa benimgönlümde hep kız vardı aslında belirtilerde öle yani yanlardan genişledim canım hiç tatlı istemiyo hep tuzlu falan filan :)) aynen şşookk yani sağlıklı sıhatli olsunda hiç umrum diil valla bu arada son 2 kutu iğnem bırakıyoruz artık aslında bırakalım bu ay dedi ben 1 aydaha kullanalım dedim tamam dedi son kutu iğnelerim bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı :))
günaydın kızlaarrr..hepimiz için güzel bir c.tesi olur inşallah...

ben her hafta oldugu gibi kan vermeye gidiyorum yine hazırlanmaya gidiyorum şimdi gelince görüşürüz inş.öpüyorum hepicinizi...

günaydınn cnmm inşallahh :))
hadi git ver bakalım kanı inşallah değerlerin güzel çıkar cnm ne kadar zamanda sonuçlanıyodu test ?

ayni ben :))
gecen seneki pantolonlara simdi bacagim girmiyor dedigin gibi yarida kaliyor
hamile olmadim bebek yok ama sanki dogurmus gibi ya da hamiel kalmis gibi kilo aldim bir sene icinde dunya kadar
eger boyum 1.70 olmasaydi inanilmaz gosterirdim
benim boyum da kısa (1,62), inanılmaz gösteriyorum yani eşime söz verdim, şu bebiş işleri bitsin tekrardan kendi bedenime döneceğim ama şu sıra imkansız gibi kaslar da gitti, öyle yıvış yıvış bişi oldum yanibenim vücut kütle endeksim sağlıklı hamilelik için düşüktü geçen yaz, bi de 3-4 kilosunu bile isteye aldım bilseydim bu süreçte yok kürler yok şunu ye bunu ye o işe bari girmezdim..cehalet işte, hevesliyim ya nese kararlıyız, hele bi olsun veririz hepsini

evet evet ben de esime bazen kiziyorum
nedne boyle oldund eyince keyfimden mi oldum diyorum
eger bebek isteme surecine baslamasam akisina devam etsem daha dikkat ederdim belki
simdi de cogu seyi yapamdigimdan ayni senin dedigin gibi diyorum dogurduktan sonra kendime ceki duzen vericem diye
ama gelse bebis dedigin gibi raziyim
sen de en azindan tehlikeli olabilecek gunlere kadar sporuna devam edebilirsin
geri kalan zamanda da yuruyus ben oyle planliyorum

slm kızlar ben geldim dün doktora gittim her şey süper çok güzel dogumda 15 ekim alırız dedi.................. tamam dedim dikişlerime bakın onlar ne durumda dedim ........baktı incelme var dedi .hala sadece 4 kilo almışım bebegin kilosuda çok iyi.dedim erken doguma sebep olurmu dedi olmaz demiyom dedi allah biliyoya bende oglum 8 . ayın sonunda öldü diye istiyom buda 8 dolunca alınsın velhasıl şimdi her lokmada düşüne düşüne yiyom KORKUYOM.BAKALIM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER .8 DOLDURMAMADA 5 HAFTA VAR 7 haftanın sonundayım ama çok mkorkuyom dua edin yolun sonu beni ürküttü .agustosun 29 u nts var bakalım .

canım ne güzel haberler almışsın, bak ne güzel bebiş iyi aklına getirmemeye çalış, sen çileni çektin doldurdun bitti, artık bebişinle mutlu olma vaktin, dua ederiz tabi hepimiz, inşallah herşey iyi gider, topikte hoşgeldin bebek partisi yaparız hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…