ah yaa, inşallah siz de teste gidecekken oluverir, hani oluyor ya tam gidecekken...iyi geceler canımevet callanetics
hizli sonuc veriyor cunku
benim incelmem gerek hizli bir sekilde ve bu sIkIlastiriyor
5.de bile tkisini gosterdi
teste gidicez esim de ikna oldu sorun yapmiyor da
su yumurtlama gunleri bir gecsin simdi psikolijisini olumsuz etkilemeyeyim
bu ay da olmazsa adet oldugum gbi gideriz
evet maleef cok hassas ama bazne kendi de espri yapiyor farkinda sanirim 'benim spermler yolda giderken, dur bir sigara yakalim kardes diyordur, yavas yavas sallana sallana gidiyorlardir da ulasamiyorlardir'diyecok sigara ictiginden olumsuz etkisi olacagini dusunuyor
ben uyumaya gidiyorum
iyi geceler
kızlarrr ben geldimm :)
Allaha şükür herşey yolunda 17 haftalık olduk ama b,izim uykucu yine uyuyodu çikolatalar yedik bekledik ama yok rahatına düşkün bizimki ölçümler yapıldı herşey normal 150 gr olmuş 134 mm :)) doktor cinsiyeti kesinleştirmek istedi ama bizimki bacakları kapamış açmadı doktor bundan önceki kontrollerde hep erkek demişti ama şimdi kıza benziyo dedi 13 ünde tekrar kontrolümüz var 4lü sonuçlarını gösterip cinsiyeti kesinleştircez acaba beni bi süprizmi bekliyo :))
ah yaa, inşallah siz de teste gidecekken oluverir, hani oluyor ya tam gidecekken...iyi geceler canım
evet, stres konusu sıkıntılı hep, onu demesi kolay yapması zor maalesef ama yapmamız lazım canım, bir şekilde bizim de düşünmeyi, bu kadar istemeyi bırakmamız lazımne cok isterimmmmm
ama biraz umursamaz olmaya calisicam ne kadar basaririm blmiyorum, ama ihtiyacim var
sporla biraz daha yogunlasicam, zaten callanetics hamilelik oncesi yapildigimda dogumu kolaylastiriyormus ve hamileligin de rahat gecmesini saglar
sağol canım, hoşgeldinAllah yardımcınızz olsun
evet, stres konusu sıkıntılı hep, onu demesi kolay yapması zor maalesef ama yapmamız lazım canım, bir şekilde bizim de düşünmeyi, bu kadar istemeyi bırakmamız lazımcallaneticse baktım az, iyiymiş valla o, ben de yoga yapacağım. Bir de aklıma geldi, yıllaaar önce bi reiki eğitimi almıştım ben, o zamanlar strese pek yaramıştı o..Onu tekrar mı denesem diyorum...Başaracağız bir şekil, bakalım. İşe yarayanları paylaşalım ne dersin?
Allah yardımcınızz olsun
ahahaha squat jumps süpermiş, geri bu hamlıkla en fazla 5 veriyorum kendimeevet canim bugun 6.yi yaptim callaneticste inan gozle gorulur incelme oluyor
kisa zamanda etkili, baya da zorlayici birsey hala bazi hareketlerde vucudum titriyor :)
kararla 21e tamamlamam lazim o zaman acayip fark oluyormus
ama bu arada araya biraz hareket olsun diye basen hareketleri falan kattim
dun biri paylasmis kk da bu topicteki linkler de super,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/548079-basenlerimi-gobegimi-yok-ettim-2.html
güzel haberlerini bekliyoruz canım, öptük bebişi de seni degünaydın kızlaarrr..hepimiz için güzel bir c.tesi olur inşallah...
ben her hafta oldugu gibi kan vermeye gidiyorum yine hazırlanmaya gidiyorum şimdi gelince görüşürüz inş.öpüyorum hepicinizi...
ahahaha squat jumps süpermiş, geri bu hamlıkla en fazla 5 veriyorum kendimebenim basen ve göbek sorunlu bölgeler, geçen yaz giydiğim pantolonlar ööyle bacağımın yarısında kalıp geçmedi mi giyinme isteğim kaçıyor o yüzden elbiselere sardım bu yaz, elbiseli kadın oldum
valla bilmiyorum ki kuzum dayancaz yapcak bişi yok 10 gün sonra tekrar görcem ama buna seviniyorum :)) yaa kızlar öle kapatır saklarlarmış galiba oyuzden ama doktor kıza benziyo diyinde gözlerimiz açıldı yaa benimgönlümde hep kız vardı aslında belirtilerde öle yani yanlardan genişledim canım hiç tatlı istemiyo hep tuzlu falan filan :)) aynen şşookk yani sağlıklı sıhatli olsunda hiç umrum diil valla bu arada son 2 kutu iğnem bırakıyoruz artık aslında bırakalım bu ay dedi ben 1 aydaha kullanalım dedim tamam dedi son kutu iğnelerim bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı :))tuğbaaa nasıl dayanıcaksın 10 gün:)) yaa bacakları kapalıyken nasıl kıza benzetiyo valla anlamadım,bizimkide bacak bacak üstüne atmıştı dr kız bu dedi,anlamıyorummmm... senin duyguların nasıl oğlum oğlum diye beklediğin bebek kız olabilir:) şok dimee:)
günaydın kızlaarrr..hepimiz için güzel bir c.tesi olur inşallah...
ben her hafta oldugu gibi kan vermeye gidiyorum yine hazırlanmaya gidiyorum şimdi gelince görüşürüz inş.öpüyorum hepicinizi...
benim boyum da kısa (1,62), inanılmaz gösteriyorum yaniayni ben :))
gecen seneki pantolonlara simdi bacagim girmiyor dedigin gibi yarida kaliyor
hamile olmadim bebek yok ama sanki dogurmus gibi ya da hamiel kalmis gibi kilo aldim bir sene icinde dunya kadar
eger boyum 1.70 olmasaydi inanilmaz gosterirdim
benim boyum da kısa (1,62), inanılmaz gösteriyorum yanieşime söz verdim, şu bebiş işleri bitsin tekrardan kendi bedenime döneceğim ama şu sıra imkansız gibi kaslar da gitti, öyle yıvış yıvış bişi oldum yani benim vücut kütle endeksim sağlıklı hamilelik için düşüktü geçen yaz, bi de 3-4 kilosunu bile isteye aldım bilseydim bu süreçte yok kürler yok şunu ye bunu ye o işe bari girmezdim..cehalet işte, hevesliyim ya nese kararlıyız, hele bi olsun veririz hepsini
slm kızlar ben geldim dün doktora gittim her şey süper çok güzel dogumda 15 ekim alırız dedi.................. tamam dedim dikişlerime bakın onlar ne durumda dedim ........baktı incelme var dedi .hala sadece 4 kilo almışım bebegin kilosuda çok iyi.dedim erken doguma sebep olurmu dedi olmaz demiyom dedi allah biliyoya bende oglum 8 . ayın sonunda öldü diye istiyom buda 8 dolunca alınsın velhasıl şimdi her lokmada düşüne düşüne yiyom KORKUYOM.BAKALIM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER .8 DOLDURMAMADA 5 HAFTA VAR 7 haftanın sonundayım ama çok mkorkuyom dua edin yolun sonu beni ürküttü .agustosun 29 u nts var bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?