Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bebegim yüzünü hiç göstermedi adam akıllı doktorumda dikişleim konusunda çok rahatttı gerçekden önemli bişe yokmu yada varda benimi korkutmak istemedi anlamadım salı günüde ssk ya gitcem dogumdan önce bi kaç kere gitmek gerekiyomuş hiçde istemiyom ora gitmek ama mecburum ......kalabalıgından istemiyom yoksa doktorlardan çok memnunum .bakalım ne olcak offfffffffff diye bagırmak istiyom ama bagırmıcam şükürrrrrrrrr diyorum .DUMANCIM İŞLH SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKAR .senle ben daldan dala atlıyos bu risklerle işlh sag saglim dogurruz tabiiiiiiii hepimiz arkadaşlar

topicimizin yeni bebisi geliyorrrr icini ferah tut canim geri kalan zamaninda saglikli rahat bir hamilelik dilerim sana, saglikla bebisini koklayacagin sevecegin gunler yakinda

ayyyyyyy canım işlh olurmu ogün dogum yapıpda gelir tekrar yazışırmıyım bebişim geldi diye çıglık ata bilirmiyim ayyyy işlh rabbim hepimize geldi bebişlerimiz diye çıglıklar attırsın işlh saglıklı bi şekilde tabiiiii

çook eskiden beri hayalimdi sportif anne olucam diye, şunlardan alıp bebiş ile koşarız

Eki Görüntüle 479805

cok guzelmis cok begendim
pratik de grunuyor cok yer kaplamaz
burdakiler devasal oluyor genelde :) ama boyle birsey de karda uygun olurdu benim icin
su gunler gelse de biraz da ne aldik ne alicaz bebisimiz icin, bunlar hakkinda fikir alisverisi yapsak

topicimizin yeni bebisi geliyorrrr icini ferah tut canim geri kalan zamaninda saglikli rahat bir hamilelik dilerim sana, saglikla bebisini koklayacagin sevecegin gunler yakinda

işlh canım allahım hepimize tatırsın ama işde insan korkuyo zaten ben fazlasıyla seneryocu vesvesli tasarlıyan bütün herşeyin en kötüsünü düşünen biriyim bilmiyom nasıl geçer bu zaman başkasına çok güzel moral verrim ama kendime gelince malesf pozitif olamıyom

ne var ne yok kızlarrr....

KARDELYAA canım hayırlısıyla gelsin bebişin az kalmış ne güzel heycan dorukta,

DUMANNN gelince hemen yaz bidenem sen sonucu hemen alıyomusunki,

TUĞBAA ne olduu kızz senin oliş kızamı dönüştü,yok canımmmm,öylemiki:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...

PAŞAMM,DİRMİT,MÜGE,PENPETEKİR,MİRAGE NAZLIM,unuttuğum varmı:44:acaba..kızlar sizlerde iyisinizdir umarımmm...

YONCAAAAA oğlunu gördü bizi unuttu hiç gelmedi bişey demedi küsüm ben onaa

madem öyle bebişe moral ver, onunla konuş pozitif pozitifkurma canım, bak bu aylar geri gelmeyecek, bebişin ile bir olmanın tadını çıkar hem senin hissettiklerini hissediyor o da...şimdi doğmuş büyümüş bir şeye canı sıkılmış ve üzülmüş olsa, neşelensin diye yüzüne nasıl da gülersin. Öyle farz et...Ben inanıyorum, topikimizin bütün hamişleri sağlıkla bebeklerini kucaklarına alacaklar

ayyy kuzuuu yaaa az kaldı ne güzel yaaaa hadi bakalım sağlıklı sıhatli önce sen sonra dirmit le penpetekir sonrada duman ve benn sonradaa arkamızdan tüm topikk :))

ayyy inşalllahhhhhhh :))

iyiyiz kuzu sen nasılsınnn ayy bilemiyoz daha göstermiyo bacaklarını kapadı açmadı 2 paket çukulata yedim yarım saat sonra baktı yok açmıyo 13 ünde 4 lünün sonucunu götürücem ogün yine bakıcak artık kesinleştirelim diyo :)) tabi bizimki gösterirsee

yaparız ya niye yapmayalım...şu "umudu bitirme ama stres yapıp düşünme de" teorisini pratiğe geçirirsek tamamdır böyle bir cümleyle özetleyince pek bişi değilmiş gibi görünüyor di mi

:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...
bizde azim fazlası var canım, yönlendirmek lazım bişeylere

kız bu sizinle dalga geçiyo resmen,önce pipili,olarak gösteriyo kendini sonra bacakları kapatıp kız pozisyonuna giriyo şimdiden bilmiş oynatıyo seni..aman eskiden ultrasonmu varmış bebekler hep sürpriz olarak geliyomuş onun heyecanıda bir başka...zaten ben teknolojinin ilerledikçe herşeyin daha bir bozulduğuna inananlardanım..

bunca milletin
unut dusunme hamile kalirsin
demesinde vardir birsey herhalde
cunku bir dgeil ki degil, kafadan attim dusunceyi oldu diyenleri sayisi dunya kadar
ama tabiki hamile olana kadar dunya kadar sIkInti cekip, aylarca ya da yillaca ugrasip hamile kalinca da hepsini unutup, stres yapmadim oldu diyenleri eliyorum, o durum farkli

ben sizi gaz getireyim istesenizz...tombişlerim diyerek başlayımmı işe ama kızmak yok heee
yok canim
bir ay daha deneyelim
simdi yumurtlama zamanlari esimi olumsuz etkilemek istemedim
bu ay da olmazsa adet oldugum gun hemen gideriz

hııı anladım canım sen bu ayda bol,bol çalış inşaallah gerek kalmaz teste:))

ben sizi gaz getireyim istesenizz...tombişlerim diyerek başlayımmı işe ama kızmak yok heee

hııı anladım canım sen bu ayda bol,bol çalış inşaallah gerek kalmaz teste:))
biz sana kızar mıyız hiiç kızlar mis gibi topik kalabalık, içim gidiyor ama çıkmak zorundayım, gelince okurum artıkiyi ki varsınız

valla öle dalga geçiyo bizle 12 / 13 haftada nede olsa kesin diil açim bacaklarımı dedi doktor kesinleştirceği zamanda kapadı açmadı :)) aslında öle ama insan merak ediyo yaaa annem ne kardeşimde nede bende öğrenmemiş cinsiyeti süpriz olmuş :))

Herkese merhabalaaar 23 agustosta melegimi kaybedeli bir sene olacak icimdeki bebek istegi her gecen gun katlanarak artiyor ama esimi ikna edemiyorum hala korkuyor hala hazir degil ve esim kendisi korunuyor geri cekilme metodu ile bende artik kaza Olsun bir surpriz yumurta ciksin gelsin diye dua ediyorum bilerek cocuk yapacagi yok esimin en cok da 5 yasindaki oglum icin istiyorum o surekli kardes hayalleri kuruyor kardesi olsun diye dua ediyor isim bile hazirlamis kiz olursa azra erkek olursa yusuf diyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…