slm kızlar ben geldim dün doktora gittim her şey süper çok güzel dogumda 15 ekim alırız dedi.................. tamam dedim dikişlerime bakın onlar ne durumda dedim ........baktı incelme var dedi .hala sadece 4 kilo almışım bebegin kilosuda çok iyi.dedim erken doguma sebep olurmu dedi olmaz demiyom dedi allah biliyoya bende oglum 8 . ayın sonunda öldü diye istiyom buda 8 dolunca alınsın velhasıl şimdi her lokmada düşüne düşüne yiyom KORKUYOM.BAKALIM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER .8 DOLDURMAMADA 5 HAFTA VAR 7 haftanın sonundayım ama çok mkorkuyom dua edin yolun sonu beni ürküttü .agustosun 29 u nts var bakalım .
canım ne güzel haberler almışsın, bak ne güzel bebiş iyi aklına getirmemeye çalış, sen çileni çektin doldurdun bitti, artık bebişinle mutlu olma vaktin, dua ederiz tabi hepimiz, inşallah herşey iyi gider, topikte hoşgeldin bebek partisi yaparız hehehehe
çook eskiden beri hayalimdi sportif anne olucam diye, şunlardan alıp bebiş ile koşarız
Eki Görüntüle 479805
topicimizin yeni bebisi geliyorrrricini ferah tut canim geri kalan zamaninda saglikli rahat bir hamilelik dilerim sana, saglikla bebisini koklayacagin sevecegin gunler yakinda
madem öyle bebişe moral ver, onunla konuş pozitif pozitifişlh canım allahım hepimize tatırsın ama işde insan korkuyo zaten ben fazlasıyla seneryocu vesvesli tasarlıyan bütün herşeyin en kötüsünü düşünen biriyim bilmiyom nasıl geçer bu zaman başkasına çok güzel moral verrim ama kendime gelince malesf pozitif olamıyom
beydagli tek tek herkesi soruyorsuntakdir ediyorum seni
iyiyim ben beynimi oyalamaya calisiyorum iste
ayyy kuzuuu yaaa az kaldı ne güzel yaaaa hadi bakalım sağlıklı sıhatli önce sen sonra dirmit le penpetekir sonrada duman ve benn sonradaa arkamızdan tüm topikk :))slm kızlar ben geldim dün doktora gittim her şey süper çok güzel dogumda 15 ekim alırız dedi.................. tamam dedim dikişlerime bakın onlar ne durumda dedim ........baktı incelme var dedi .hala sadece 4 kilo almışım bebegin kilosuda çok iyi.dedim erken doguma sebep olurmu dedi olmaz demiyom dedi allah biliyoya bende oglum 8 . ayın sonunda öldü diye istiyom buda 8 dolunca alınsın velhasıl şimdi her lokmada düşüne düşüne yiyom KORKUYOM.BAKALIM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER .8 DOLDURMAMADA 5 HAFTA VAR 7 haftanın sonundayım ama çok mkorkuyom dua edin yolun sonu beni ürküttü .agustosun 29 u nts var bakalım .
ayyy inşalllahhhhhhh :))ayyyyyyy canım işlh olurmu ogün dogum yapıpda gelir tekrar yazışırmıyım bebişim geldi diye çıglık ata bilirmiyim ayyyy işlh rabbim hepimize geldi bebişlerimiz diye çıglıklar attırsın işlh saglıklı bi şekilde tabiiiii
ne var ne yok kızlarrr....
KARDELYAA canım hayırlısıyla gelsin bebişin az kalmış ne güzel heycan dorukta,
DUMANNN gelince hemen yaz bidenem sen sonucu hemen alıyomusunki,
TUĞBAA ne olduu kızz senin oliş kızamı dönüştü,yok canımmmm,öylemiki:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...
PAŞAMM,DİRMİT,MÜGE,PENPETEKİR,MİRAGE NAZLIM,unuttuğum varmı:44:acaba..kızlar sizlerde iyisinizdir umarımmm...
YONCAAAAA oğlunu gördü bizi unuttu hiç gelmedi bişey demedi küsüm ben onaa
yaparız ya niye yapmayalım...şu "umudu bitirme ama stres yapıp düşünme de" teorisini pratiğe geçirirsek tamamdırcok guzelmis cok begendim
pratik de grunuyor cok yer kaplamaz
burdakiler devasal oluyor genelde :) ama boyle birsey de karda uygun olurdu benim icin
su gunler gelse de biraz da ne aldik ne alicaz bebisimiz icin, bunlar hakkinda fikir alisverisi yapsak
bizde azim fazlası var canım, yönlendirmek lazım bişeylere:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...
sağol canım...beynini başka şeylerle oyalamaya çalış,hep bebek konuşursanız bilinç altınızdada hep o oluyor işte..ne oldu teste gittinizmi??
ayyy kuzuuu yaaa az kaldı ne güzel yaaaa hadi bakalım sağlıklı sıhatli önce sen sonra dirmit le penpetekir sonrada duman ve benn sonradaa arkamızdan tüm topikk :))
ayyy inşalllahhhhhhh :))
iyiyiz kuzu sen nasılsınnn ayy bilemiyoz daha göstermiyo bacaklarını kapadı açmadı 2 paket çukulata yedim yarım saat sonra baktı yok açmıyo 13 ünde 4 lünün sonucunu götürücem ogün yine bakıcak artık kesinleştirelim diyo :)) tabi bizimki gösterirsee
ben sizi gaz getireyim istesenizz...tombişlerim diyerek başlayımmı işe ama kızmak yok heeeyaparız ya niye yapmayalım...şu "umudu bitirme ama stres yapıp düşünme de" teorisini pratiğe geçirirsek tamamdırböyle bir cümleyle özetleyince pek bişi değilmiş gibi görünüyor di mi
bizde azim fazlası var canım, yönlendirmek lazım bişeylere
yok canim
bir ay daha deneyelim
simdi yumurtlama zamanlari esimi olumsuz etkilemek istemedim
bu ay da olmazsa adet oldugum gun hemen gideriz
biz sana kızar mıyız hiiçben sizi gaz getireyim istesenizz...tombişlerim diyerek başlayımmı işe ama kızmak yok heee
hııı anladım canım sen bu ayda bol,bol çalış inşaallah gerek kalmaz teste:))
biz sana kızar mıyız hiiçkızlar mis gibi topik kalabalık, içim gidiyor ama çıkmak zorundayım, gelince okurum artık iyi ki varsınız
kız bu sizinle dalga geçiyo resmen,önce pipili,olarak gösteriyo kendini sonra bacakları kapatıp kız pozisyonuna giriyo şimdiden bilmiş oynatıyo seni..aman eskiden ultrasonmu varmış bebekler hep sürpriz olarak geliyomuş onun heyecanıda bir başka...zaten ben teknolojinin ilerledikçe herşeyin daha bir bozulduğuna inananlardanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?