valla öle dalga geçiyo bizle 12 / 13 haftada nede olsa kesin diil açim bacaklarımı dedi doktor kesinleştirceği zamanda kapadı açmadı :)) aslında öle ama insan merak ediyo yaaa annem ne kardeşimde nede bende öğrenmemiş cinsiyeti süpriz olmuş :))
Herkese merhabalaaar 23 agustosta melegimi kaybedeli bir sene olacak icimdeki bebek istegi her gecen gun katlanarak artiyor ama esimi ikna edemiyorum hala korkuyor hala hazir degil ve esim kendisi korunuyor geri cekilme metodu ile bende artik kaza Olsun bir surpriz yumurta ciksin gelsin diye dua ediyorum bilerek cocuk yapacagi yok esimin en cok da 5 yasindaki oglum icin istiyorum o surekli kardes hayalleri kuruyor kardesi olsun diye dua ediyor isim bile hazirlamis kiz olursa azra erkek olursa yusuf diyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
aynen öle onun keyfine göre yaşıyoruz zaten ama şikayetim yok :))bıcırık gösterir elbet merak etme onun keyfi bilir
anaaaaa herkes gitmiş
aynen öle onun keyfine göre yaşıyoruz zaten ama şikayetim yok :))
kk beni atmışş :)) işe dalıncaa ...
ne işine daldın kuzum ne yapıyosun yinee..
napimm kuzuum yaaa çağrımerkezi ya çağrı alıyom( işteyim yani (
öylemii ben seni evde zannettim bugün ALLAH kolaylık versin canım...
yaa normalde hamişim diye çağırmıyolardı metrobüste çok sallanıyorum zor oluyo diye ama bu hafta herkezin bi işi çıktı mecbur geldim( çook saol cnm benimm
kuzu yaaaa akşama napsak acaba yemek yaaaa( akşama pazara uğricam ama yemek napsam karar veremedim sen bana bişiler desenee
aman dikkat et kuzum,bazen imreniyorum çalışanlara ama böyle durumlada da zor oluyoişte ne yapıcaksın...sen doğumdan sonrada çalışacakmısın..
ya daha bende karar veremedim ama...dur sana bir kaç menü vereyim
zeytinyağlı fasulye,bulgur pilavı ve cacık
fırın tavuk,pirinç pilavı ve yanına soğuk çorba yada salata,
yayla çorbası,karışık kızartma domates soslu,
patlıcan tavası,yani güveçin tencere versiyonu,pilav ve cacık
şimdilik bu kadarr..
yaa ben aslında çalışmayı sevenlerden diilim ben tam evde oturmalıkım :)) ama evlenince ailemden çok uzaga geldim yanlız kaldım kafayı yemek üzereydim işe girdim :))
Allah kısmet ederse kasım sonunda doğum iznine ayrılıcam ondan sonrada bebeğime bakıcak kimse yok ki hep hayalimdi bebeğimi kendim büyütücem diye işten ayrılıcam doğum izninden sonra :)
kız aslında hamişler var yemek konuşmak istemiyorum bazen günaha falan girerim diye,ama fikirleşmekte iyi oluyor canımyaa..bak canın çektiyse yap mutlaka he,tembellik etme göbekli marulayyyy ağzımm sulandıı valla becerikli hatunnn ama şu ilk menü beni daha çok cezbetti zeytinyağlı fasulye,bulgur pilavı ve cacıkokuyunca bulgur pilavını özlediğimi farkettim Allah razı olsun kuzu akşam ki menü tamamdır :))
beydagli ........nasılsın canım ........tugbaaaaaaaaa ben senin bebişi oglan diye biliyom nerden aklımda öyle kaldı ama göstermiyosa genelde kız oluyo canım.....ARKADAŞLAR HEPİNİZE DESTEGİNİZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ........kız tugbaaaaa çokmu acıkdın kuzum yemekleri düşünüyon gerçi anca karar veriliyo bende yapcamda hiç canım istemiyo .canım sıkılıyo hep yatmak istiyom bunalım takılıyom velhasıl
kız aslında hamişler var yemek konuşmak istemiyorum bazen günaha falan girerim diye,ama fikirleşmekte iyi oluyor canımyaa..bak canın çektiyse yap mutlaka he,tembellik etme göbekli marul
sağol canım bugün bende tembellik yapıp yayılıyorum burda..sıcaktanda insanın bişey yapası gelmiyo ALLAH tan bugün işim yok,bende yemek buldum mu tamam..
havada sıcakya insan bişe yapmak istemiyo bende çok mayışıgım gidiyim koltugum beni özlemişdir uzanıyım gelirim tekrar canım
yanii çok çok diil ama onlar ist bi ucunda ben bi ucundayım bide malum trafikailen uzaktamı canım..öyleyse iyi yapmışsın oyalanmışsın işte .ama çocuk olunca çıkman belkide şu bakımdan iyi olur çocuğun büyürken herşeyini görüp yaşayacaksın ve istediğin gibi büyüteceksin..yani evinin kadını çocuklarının anası olcaksın
bizde öle biliyoduk kuzum yaaa ama kısmet bakalım daha ne oldugu belli diil 13 ünde akşam saatlerinde öğrenicez inşallah :)) ayy ben işte olunca acıkıyorum yaaa psikolojik galiba az sonra bişiler atıştırcam akşam burdan çıkışta eve gitmeden pazara uğricam ama yemege karar verememiştim ama şimdi menü tamam :))beydagli ........nasılsın canım ........tugbaaaaaaaaa ben senin bebişi oglan diye biliyom nerden aklımda öyle kaldı ama göstermiyosa genelde kız oluyo canım.....ARKADAŞLAR HEPİNİZE DESTEGİNİZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ........kız tugbaaaaa çokmu acıkdın kuzum yemekleri düşünüyon gerçi anca karar veriliyo bende yapcamda hiç canım istemiyo .canım sıkılıyo hep yatmak istiyom bunalım takılıyom velhasıl
kız aslında hamişler var yemek konuşmak istemiyorum bazen günaha falan girerim diye,ama fikirleşmekte iyi oluyor canımyaa..bak canın çektiyse yap mutlaka he,tembellik etme göbekli marul
sağol canım bugün bende tembellik yapıp yayılıyorum burda..sıcaktanda insanın bişey yapası gelmiyo ALLAH tan bugün işim yok,bende yemek buldum mu tamam..
havada sıcakya insan bişe yapmak istemiyo bende çok mayışıgım gidiyim koltugum beni özlemişdir uzanıyım gelirim tekrar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?