Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bıcırık gösterir elbet merak etme onun keyfi bilir

geçmiş olsun canım...erkekler bazen kdınlardan daha korkak oluyor ama onlar,bizlerin acı çekmesine ve yaşadıklarına dayanamıyor...benim eşimde şimdi kesinlikle istemiyor ve bizde sizin yöntemle korunuyoruz..ama şükretki senin sağlıklı bir çocuğunda var..sen eşini ikna yollarını bir daha dene bakalım..olmazsa sürpriz yumurta seni bulur umarım..

öylemii ben seni evde zannettim bugün ALLAH kolaylık versin canım...

yaa normalde hamişim diye çağırmıyolardı metrobüste çok sallanıyorum zor oluyo diye ama bu hafta herkezin bi işi çıktı mecbur geldim ( çook saol cnm benimm

kuzu yaaaa akşama napsak acaba yemek yaaaa ( akşama pazara uğricam ama yemek napsam karar veremedim sen bana bişiler desenee

yaa normalde hamişim diye çağırmıyolardı metrobüste çok sallanıyorum zor oluyo diye ama bu hafta herkezin bi işi çıktı mecbur geldim ( çook saol cnm benimm

aman dikkat et kuzum,bazen imreniyorum çalışanlara ama böyle durumlada da zor oluyoişte ne yapıcaksın...sen doğumdan sonrada çalışacakmısın..

kuzu yaaaa akşama napsak acaba yemek yaaaa ( akşama pazara uğricam ama yemek napsam karar veremedim sen bana bişiler desenee

ya daha bende karar veremedim ama...dur sana bir kaç menü vereyim

zeytinyağlı fasulye,bulgur pilavı ve cacık

fırın tavuk,pirinç pilavı ve yanına soğuk çorba yada salata,

yayla çorbası,karışık kızartma domates soslu,

patlıcan tavası,yani güveçin tencere versiyonu,pilav ve cacık

şimdilik bu kadarr..

aman dikkat et kuzum,bazen imreniyorum çalışanlara ama böyle durumlada da zor oluyoişte ne yapıcaksın...sen doğumdan sonrada çalışacakmısın..

yaa ben aslında çalışmayı sevenlerden diilim ben tam evde oturmalıkım :)) ama evlenince ailemden çok uzaga geldim yanlız kaldım kafayı yemek üzereydim işe girdim :))
Allah kısmet ederse kasım sonunda doğum iznine ayrılıcam ondan sonrada bebeğime bakıcak kimse yok ki hep hayalimdi bebeğimi kendim büyütücem diye işten ayrılıcam doğum izninden sonra :)

ayyyy ağzımm sulandıı valla becerikli hatunnn ama şu ilk menü beni daha çok cezbetti zeytinyağlı fasulye,bulgur pilavı ve cacık okuyunca bulgur pilavını özlediğimi farkettim Allah razı olsun kuzu akşam ki menü tamamdır :))

ailen uzaktamı canım..öyleyse iyi yapmışsın oyalanmışsın işte .ama çocuk olunca çıkman belkide şu bakımdan iyi olur çocuğun büyürken herşeyini görüp yaşayacaksın ve istediğin gibi büyüteceksin..yani evinin kadını çocuklarının anası olcaksın

beydagli ........nasılsın canım ........tugbaaaaaaaaa ben senin bebişi oglan diye biliyom nerden aklımda öyle kaldı ama göstermiyosa genelde kız oluyo canım.....ARKADAŞLAR HEPİNİZE DESTEGİNİZ VE GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ........kız tugbaaaaa çokmu acıkdın kuzum yemekleri düşünüyon gerçi anca karar veriliyo bende yapcamda hiç canım istemiyo .canım sıkılıyo hep yatmak istiyom bunalım takılıyom velhasıl

kız aslında hamişler var yemek konuşmak istemiyorum bazen günaha falan girerim diye,ama fikirleşmekte iyi oluyor canımyaa..bak canın çektiyse yap mutlaka he,tembellik etme göbekli marul

sağol canım bugün bende tembellik yapıp yayılıyorum burda..sıcaktanda insanın bişey yapası gelmiyo ALLAH tan bugün işim yok,bende yemek buldum mu tamam..

havada sıcakya insan bişe yapmak istemiyo bende çok mayışıgım gidiyim koltugum beni özlemişdir uzanıyım gelirim tekrar canım

yanii çok çok diil ama onlar ist bi ucunda ben bi ucundayım bide malum trafik ( 2 yada 3 haftada bir gidebiliyoruz ( aynen öle ben hep öle istemiştim zaten bebeğimin tüm hareketlerini ilklerini ben görmek istiyorum inşallah nasip olur :))
bizde öle biliyoduk kuzum yaaa ama kısmet bakalım daha ne oldugu belli diil 13 ünde akşam saatlerinde öğrenicez inşallah :)) ayy ben işte olunca acıkıyorum yaaa psikolojik galiba az sonra bişiler atıştırcam akşam burdan çıkışta eve gitmeden pazara uğricam ama yemege karar verememiştim ama şimdi menü tamam :))

hehehe göbekli marul :))) yaa bitanem yapılmıcak şeyler konuşmuyoruz ki herkezin alıp yapabileceği şeyleri konuşuyoruz o yuzden öle düşünme :)) bak sen menü sölemesen ben düşünürdüm ne yapsam diyee :)) yaa varyaa ben hala köfte patates yapmadım heeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…