yanii çok çok diil ama onlar ist bi ucunda ben bi ucundayım bide malum trafik( 2 yada 3 haftada bir gidebiliyoruz ( aynen öle ben hep öle istemiştim zaten bebeğimin tüm hareketlerini ilklerini ben görmek istiyorum inşallah nasip olur :))
bizde öle biliyoduk kuzum yaaa ama kısmet bakalım daha ne oldugu belli diil 13 ünde akşam saatlerinde öğrenicez inşallah :)) ayy ben işte olunca acıkıyorum yaaa psikolojik galiba az sonra bişiler atıştırcam akşam burdan çıkışta eve gitmeden pazara uğricam ama yemege karar verememiştim ama şimdi menü tamam :))
hehehe göbekli marul :))) yaa bitanem yapılmıcak şeyler konuşmuyoruz ki herkezin alıp yapabileceği şeyleri konuşuyoruz o yuzden öle düşünme :)) bak sen menü sölemesen ben düşünürdüm ne yapsam diyee :)) yaa varyaa ben hala köfte patates yapmadım heeee :))
aynen ölee oyuzden hiç sevmiyorum ist uewet yaa herkes şikayetçi istanbul trafiğinde aynı şehirde uzak gibisiniz baksana..daha yapmadınmıkız sen o yemeği,yarında onu yap kurtar çocuğu şu lekelrden belki küstü çocuk ondan göstermiyo şeyini sana menü bulmak sevindirdi walla beni:))
bende çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz
bizde seni öptük bebişle:)güzel haberlerini bekliyoruz canım, öptük bebişi de seni de
hadi bakalım tuğbacım inş. bu gittiğinizde uygun pozisyonu yakalarsınız da netleşir:)valla bilmiyorum ki kuzum dayancaz yapcak bişi yok 10 gün sonra tekrar görcem ama buna seviniyorum :)) yaa kızlar öle kapatır saklarlarmış galiba oyuzden ama doktor kıza benziyo diyinde gözlerimiz açıldı yaa benimgönlümde hep kız vardı aslında belirtilerde öle yani yanlardan genişledim canım hiç tatlı istemiyo hep tuzlu falan filan :)) aynen şşookk yani sağlıklı sıhatli olsunda hiç umrum diil valla bu arada son 2 kutu iğnem bırakıyoruz artık aslında bırakalım bu ay dedi ben 1 aydaha kullanalım dedim tamam dedi son kutu iğnelerim bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı :))
günaydınn cnmm inşallahh :))
hadi git ver bakalım kanı inşallah değerlerin güzel çıkar cnm ne kadar zamanda sonuçlanıyodu test ?
azimli hatunlarız bizzz verirsin o kiloları...benim boyum da kısa (1,62), inanılmaz gösteriyorum yanieşime söz verdim, şu bebiş işleri bitsin tekrardan kendi bedenime döneceğim ama şu sıra imkansız gibi kaslar da gitti, öyle yıvış yıvış bişi oldum yani benim vücut kütle endeksim sağlıklı hamilelik için düşüktü geçen yaz, bi de 3-4 kilosunu bile isteye aldım bilseydim bu süreçte yok kürler yok şunu ye bunu ye o işe bari girmezdim..cehalet işte, hevesliyim ya nese kararlıyız, hele bi olsun veririz hepsini
canım doğumun da çok olay olacak senin bak gör hiç stres yapma herşey yolundaymış çok şükür...slm kızlar ben geldim dün doktora gittim her şey süper çok güzel dogumda 15 ekim alırız dedi.................. tamam dedim dikişlerime bakın onlar ne durumda dedim ........baktı incelme var dedi .hala sadece 4 kilo almışım bebegin kilosuda çok iyi.dedim erken doguma sebep olurmu dedi olmaz demiyom dedi allah biliyoya bende oglum 8 . ayın sonunda öldü diye istiyom buda 8 dolunca alınsın velhasıl şimdi her lokmada düşüne düşüne yiyom KORKUYOM.BAKALIM RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER .8 DOLDURMAMADA 5 HAFTA VAR 7 haftanın sonundayım ama çok mkorkuyom dua edin yolun sonu beni ürküttü .agustosun 29 u nts var bakalım .
nasılsın canımmmmmmmne var ne yok kızlarrr....
KARDELYAA canım hayırlısıyla gelsin bebişin az kalmış ne güzel heycan dorukta,
DUMANNN gelince hemen yaz bidenem sen sonucu hemen alıyomusunki,
TUĞBAA ne olduu kızz senin oliş kızamı dönüştü,yok canımmmm,öylemiki:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...
PAŞAMM,DİRMİT,MÜGE,PENPETEKİR,MİRAGE NAZLIM,unuttuğum varmı:44:acaba..kızlar sizlerde iyisinizdir umarımmm...
YONCAAAAA oğlunu gördü bizi unuttu hiç gelmedi bişey demedi küsüm ben onaa
canın çekmiyomu kız bişiler onları yapıver.kuzu yaaaa akşama napsak acaba yemek yaaaa( akşama pazara uğricam ama yemek napsam karar veremedim sen bana bişiler desenee
yaa ben aslında çalışmayı sevenlerden diilim ben tam evde oturmalıkım :)) ama evlenince ailemden çok uzaga geldim yanlız kaldım kafayı yemek üzereydim işe girdim :))
Allah kısmet ederse kasım sonunda doğum iznine ayrılıcam ondan sonrada bebeğime bakıcak kimse yok ki hep hayalimdi bebeğimi kendim büyütücem diye işten ayrılıcam doğum izninden sonra :)
Kızlarrr selammm
sabah çıkış o çıkış bu saate kadar dışarlardaydım, ayaklarım zonkluyo resmennnsonuçlarım çıktı, herzamanki d-dimerin yanında bikaç test daha istemişti dr... neyse tüm sonuçlarım güzel ama bizi endişelendiren d-dimer 2400 olmuş( sınır 500 üzerine çıkmaması lazım) drla görüştük adam en son ben 20 yıldır hamilelere bakıyorum ilk defa karşılaştım böyle bi durumla çözemiyorum seni dedi,elinden hiçbirşey gelmiyomuş... bundan sonrada zaten yapacak bişey yok, corasprinin mg ını 300 e çıkaralım kadın doğumcunda onaylarsa dedi.ama gerek görmüyorum ben bebişimi rahatsız etmeye gerek yok sürekli ilacı daya daya nereye kadar....
neyse tam bunları konuşurken bende bizim burda bi hastane var oranın acilindeydim:)) kızımı görmeye gitttim, muayeneyle almıyolarmış bende çıktım acile,böyle böyle dedim ben bebeğim iyimi merrak ediyorum,neyse sonra bi dr aradan almayı kabul etti... çok şükür herşey yolunda, bizim hatun bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyokız oldugunu sölemedim bu dr a cinsiyeti bellimi dedim,göremedi:)) yani kızlar değerim yükselsede bebeğim iyi olduğu için içim rahat, bişey olmayacak inşallah...
birde ben bugün alışveriş yaptım 2 tane hamiş pantolunu aldım kumaş üstten badiler aldım artık zorlamanın anlamı yok:), ben hep ya bişey olursa diye erteliyodum alışverişi pantolonlarım filan biraz sıkıyodu, ama böyle beklemekle de olmuyo,allah korusun bişey olursa da yapacak bişey yok yani dimi:26:
bizden haberler böyleee...benimle birlikte sonuçları merak ettiğiniz için teşekkür ederim
canım iyi bak bebegin iyiymiş .sevindim beydaglinin dedigine katılıyom rabbimin mucizesi işlh sag saglim bebeklerimizle bizde kurtuluruz.kıyafetlerinide işlh 9 ayı doldurasıya kadar iyersin umudunu kaybetme en kötüsü ooooooooooooooKızlarrr selammm
sabah çıkış o çıkış bu saate kadar dışarlardaydım, ayaklarım zonkluyo resmennnsonuçlarım çıktı, herzamanki d-dimerin yanında bikaç test daha istemişti dr... neyse tüm sonuçlarım güzel ama bizi endişelendiren d-dimer 2400 olmuş( sınır 500 üzerine çıkmaması lazım) drla görüştük adam en son ben 20 yıldır hamilelere bakıyorum ilk defa karşılaştım böyle bi durumla çözemiyorum seni dedi,elinden hiçbirşey gelmiyomuş... bundan sonrada zaten yapacak bişey yok, corasprinin mg ını 300 e çıkaralım kadın doğumcunda onaylarsa dedi.ama gerek görmüyorum ben bebişimi rahatsız etmeye gerek yok sürekli ilacı daya daya nereye kadar....
neyse tam bunları konuşurken bende bizim burda bi hastane var oranın acilindeydim:)) kızımı görmeye gitttim, muayeneyle almıyolarmış bende çıktım acile,böyle böyle dedim ben bebeğim iyimi merrak ediyorum,neyse sonra bi dr aradan almayı kabul etti... çok şükür herşey yolunda, bizim hatun bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyokız oldugunu sölemedim bu dr a cinsiyeti bellimi dedim,göremedi:)) yani kızlar değerim yükselsede bebeğim iyi olduğu için içim rahat, bişey olmayacak inşallah...
birde ben bugün alışveriş yaptım 2 tane hamiş pantolunu aldım kumaş üstten badiler aldım artık zorlamanın anlamı yok:), ben hep ya bişey olursa diye erteliyodum alışverişi pantolonlarım filan biraz sıkıyodu, ama böyle beklemekle de olmuyo,allah korusun bişey olursa da yapacak bişey yok yani dimi:26:
bizden haberler böyleee...benimle birlikte sonuçları merak ettiğiniz için teşekkür ederim
no srtes panik yok sakin sakin hamiş olmayı bekleyelimmbenımde korunma sürem bitti bu ay deniycez bakalım bi.. belkıde streslı gececek her gün ama olsun yavrularımıza kavusmaya değer...
kızlarrr ben geldimm :)
Allaha şükür herşey yolunda 17 haftalık olduk ama b,izim uykucu yine uyuyodu çikolatalar yedik bekledik ama yok rahatına düşkün bizimki ölçümler yapıldı herşey normal 150 gr olmuş 134 mm :)) doktor cinsiyeti kesinleştirmek istedi ama bizimki bacakları kapamış açmadı doktor bundan önceki kontrollerde hep erkek demişti ama şimdi kıza benziyo dedi 13 ünde tekrar kontrolümüz var 4lü sonuçlarını gösterip cinsiyeti kesinleştircez acaba beni bi süprizmi bekliyo :))
allah gönlüne göre versin tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur dualarımız seninleebebegim yüzünü hiç göstermedi adam akıllı doktorumda dikişleim konusunda çok rahatttı gerçekden önemli bişe yokmu yada varda benimi korkutmak istemedi anlamadım salı günüde ssk ya gitcem dogumdan önce bi kaç kere gitmek gerekiyomuş hiçde istemiyom ora gitmek ama mecburum ......kalabalıgından istemiyom yoksa doktorlardan çok memnunum .bakalım ne olcak offfffffffff diye bagırmak istiyom ama bagırmıcam şükürrrrrrrrr diyorum .DUMANCIM İŞLH SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKAR .senle ben daldan dala atlıyos bu risklerle işlh sag saglim dogurruz tabiiiiiiii hepimiz arkadaşlar
Herkese merhabalaaar 23 agustosta melegimi kaybedeli bir sene olacak icimdeki bebek istegi her gecen gun katlanarak artiyor ama esimi ikna edemiyorum hala korkuyor hala hazir degil ve esim kendisi korunuyor geri cekilme metodu ile bende artik kaza Olsun bir surpriz yumurta ciksin gelsin diye dua ediyorum bilerek cocuk yapacagi yok esimin en cok da 5 yasindaki oglum icin istiyorum o surekli kardes hayalleri kuruyor kardesi olsun diye dua ediyor isim bile hazirlamis kiz olursa azra erkek olursa yusuf diyor
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
canım bebişin iyi olması süperKızlarrr selammm
no srtes panik yok sakin sakin hamiş olmayı bekleyelimm
benim içime PİPİLİ bişey gibi doğuyorhadi bakalııımm hayırlsıı
allah gönlüne göre versin tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur dualarımız seninlee
geçmiş olsun canım benim rabbim bi daha yaşatmasın..
hayırlısı olsun inşallah çocuk konusunda ortak karar ii bencce, üzülme eşinin toparlanmasını bekle(erkeklere ne oluyosa bu arada hiç anlam veremem)
en azından bi tane evladınız var...
acını tekrar yaşatmış gibi olmasın ama kaybettiğin bebek ne kadarlıktı??:26:
senin adına çok sevindim canım işşallah bu sefer başarıcezKızlarrr selammm
canım benim, mutsuz halinle bir de bizi düşünüyorsunkızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorumiçimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....
kızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorumiçimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....
nasılsın beydagli keep başka kim varsa nasılsınız. benim yine çok uykum var dengesiz dengesiz yatıyom kalkıyom .mutfak halay çekiyo temizlemem lazım .uykum var .uyursam gece uyyamamben genede gidip mutfakdaki halayın başını çekip temizliğim gelir canlarımmmmmmmmmm
kızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorumiçimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....
nasılsın beydagli keep başka kim varsa nasılsınız. benim yine çok uykum var dengesiz dengesiz yatıyom kalkıyom .mutfak halay çekiyo temizlemem lazım .uykum var .uyursam gece uyyamamben genede gidip mutfakdaki halayın başını çekip temizliğim gelir canlarımmmmmmmmmm
cnm valla konuşarak zaten biçok şey daha rahat geçiyo benim için,kesinlikle iyiki varsınız...canım benim, mutsuz halinle bir de bizi düşünüyorsunburası iyi gün topiği mi ki hep pozitif olasın ayrıca senin bebişin mücadelesi de moral oluyor bize, o ayrı. Sen de güçlü dur, sağlam dur kızın için, iyi hissetmeye çalış. İyi hissettiğin zamanlarda da kötü hissettiğin zamanlarda da biz buradayız, inşallah bütün bu sıkıntıların bitecek ve yine gözünün ışığı gelecek.
inşallah canımmmm...o gözlerinin ışığı bebeğin doğduğunda eskisinden daha çok parlayacak kuzum inan buna
aynen öyle kardelyacım burda olumlu bi haber okuduğumda bende moral buluyorum...bi bebek için bu kadar çabalıyacağım hiç aklıma gelmezdi:)canım üzülme arkadaşımızın dediği gibi burası sürekli pozitif enerji verilcek bi yer degil eglence mekanı veya bi oyun tahtası degil..herkezin ayrı ayrı derdi var seninki benimki hepimizin ayrı ayrı sen ben bebegini kaybedenler burda bende geçen yıl ramazanda aranıza katıldım .bebegimi kaybetmeseydim araştırıp sizleri bulamazdım hepimizin derdi aynı toplandık buraya birgün sen moral verirsin birgün ben ama hep bir birimize moral veriyoruz ÇÜNKÜ BİZİ BİZ ANLIYORUZ.şuan üzgünsün moralin bozuk ama geçicek işlh sabır sabrederken hepimiz bir birimizin yanındayız unutma CANIM inan ben burdan aldıgım destegi ne annamdan ne eşimden nede en yakın arkadaşımdan almadım inanki .........ben dogum yapsamda yine yazarım belki birine umut olurum .senin şu anki durumunda belki birilerine umut olur dogumdan sonra kan pıltılaşması olan herkeze dersin burdan üzülmeyin ben atllattım dersin herkeze umut olursun.sen diyon gözümdeki ışık yok oldu benim daha 30 yaşındayım saçım görsen bembeyaz oldu şu 1 senede kaşımda dogumdan sonra 1 beyaz kıl oldu canım yaşadıklarımız kolay degil allah büyük rabbim beterini vermesin çok şükür canımız sag olur hepsi zamanı gelince olur üzülme
canim tabiki paylasacaksin
iyi seyi de kotu dygulari da
her zaman burdaki arkadaslar bizim icin
kk olmasa ne yapardm diyorum bazen
bizi bziden iyi kimse anlayamaz
uzme kendini kizin kucaginda oldugu gun sendne mutlusu olmayacak
o zaman gelip uykusuzum cok yorgunum kizlar diye sikayet edicen bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?