Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ewet yaa herkes şikayetçi istanbul trafiğinde aynı şehirde uzak gibisiniz baksana..daha yapmadınmıkız sen o yemeği,yarında onu yap kurtar çocuğu şu lekelrden belki küstü çocuk ondan göstermiyo şeyinisana menü bulmak sevindirdi walla beni:))

aynen ölee oyuzden hiç sevmiyorum ist u ( yok daha yapmadım bugün için dedim yapimmi diye cnm istemiyo dedi yarın akşama yaparım olmadı biber falanda kızartırım :))yaa deme ölee yaaa tamam tamam olmadı kociş yemesin ben kendime yapıcam :)) ayy valla çok sAOL cnm menüm senin sayende ok :)
bende çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz

tamam kuzum görüşürüzz

güzel haberlerini bekliyoruz canım, öptük bebişi de seni de
bizde seni öptük bebişle:)

hadi bakalım tuğbacım inş. bu gittiğinizde uygun pozisyonu yakalarsınız da netleşir:)
azimli hatunlarız bizzz verirsin o kiloları...

canım doğumun da çok olay olacak senin bak gör hiç stres yapma herşey yolundaymış çok şükür...
nasılsın canımmmmmmm

kuzu yaaaa akşama napsak acaba yemek yaaaa ( akşama pazara uğricam ama yemek napsam karar veremedim sen bana bişiler desenee
canın çekmiyomu kız bişiler onları yapıver.

aynı ben böyle evde otursam çocuk baksam toto büyütsem akşam kocam gelse dışarı çıkıp gezsek filan:))

Kızlarrr selammm

sabah çıkış o çıkış bu saate kadar dışarlardaydım, ayaklarım zonkluyo resmennn sonuçlarım çıktı, herzamanki d-dimerin yanında bikaç test daha istemişti dr... neyse tüm sonuçlarım güzel ama bizi endişelendiren d-dimer 2400 olmuş( sınır 500 üzerine çıkmaması lazım) drla görüştük adam en son ben 20 yıldır hamilelere bakıyorum ilk defa karşılaştım böyle bi durumla çözemiyorum seni dedi,elinden hiçbirşey gelmiyomuş... bundan sonrada zaten yapacak bişey yok, corasprinin mg ını 300 e çıkaralım kadın doğumcunda onaylarsa dedi.ama gerek görmüyorum ben bebişimi rahatsız etmeye gerek yok sürekli ilacı daya daya nereye kadar....

neyse tam bunları konuşurken bende bizim burda bi hastane var oranın acilindeydim:)) kızımı görmeye gitttim, muayeneyle almıyolarmış bende çıktım acile,böyle böyle dedim ben bebeğim iyimi merrak ediyorum,neyse sonra bi dr aradan almayı kabul etti... çok şükür herşey yolunda, bizim hatun bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyo kız oldugunu sölemedim bu dr a cinsiyeti bellimi dedim,göremedi:)) yani kızlar değerim yükselsede bebeğim iyi olduğu için içim rahat, bişey olmayacak inşallah...

birde ben bugün alışveriş yaptım 2 tane hamiş pantolunu aldım kumaş üstten badiler aldım artık zorlamanın anlamı yok:), ben hep ya bişey olursa diye erteliyodum alışverişi pantolonlarım filan biraz sıkıyodu, ama böyle beklemekle de olmuyo,allah korusun bişey olursa da yapacak bişey yok yani dimi:26:

bizden haberler böyleee...benimle birlikte sonuçları merak ettiğiniz için teşekkür ederim

kuzum çok sewindim kızının iyi olmasına...evet doktorunda şaşırmış bu duruma ama buda RABBİM in mucizesi herşey onun takdirinde canım...cicilerinde hayırlı olsun güle,güle giy kuzum..RABBİM sewincini daim etsin inşaallah göbekli marulum benim

canım iyi bak bebegin iyiymiş .sevindim beydaglinin dedigine katılıyom rabbimin mucizesi işlh sag saglim bebeklerimizle bizde kurtuluruz.kıyafetlerinide işlh 9 ayı doldurasıya kadar iyersin umudunu kaybetme en kötüsü oooooooooooooo

benımde korunma sürem bitti bu ay deniycez bakalım bi.. belkıde streslı gececek her gün ama olsun yavrularımıza kavusmaya değer...
no srtes panik yok sakin sakin hamiş olmayı bekleyelimm

benim içime PİPİLİ bişey gibi doğuyor hadi bakalııımm hayırlsıı

allah gönlüne göre versin tatlım inşallah herşey istediğin gibi olur dualarımız seninlee

geçmiş olsun canım benim rabbim bi daha yaşatmasın..
hayırlısı olsun inşallah çocuk konusunda ortak karar ii bencce, üzülme eşinin toparlanmasını bekle(erkeklere ne oluyosa bu arada hiç anlam veremem)
en azından bi tane evladınız var...
acını tekrar yaşatmış gibi olmasın ama kaybettiğin bebek ne kadarlıktı??:26:

canım bebişin iyi olması süper sen içini ferah tut, hiç bişey olmayacak bizim topiğin bebişlerine, bu kadar kişi dua ediyor en içten şekilde sağlıkla doğacaklar, bizim bebişlere ablalık abilik edecekler daha, sorumlulukları var bi kere senin kız amazon gibi maşallah, pek bi savaşçı bileğinin hakkı ile gelecek dünyaya

Bebegimi 21+2 haftalikken kaybettim hemen hemen 5.5 aylikti
Bakalim esimin keyfi ne zaman gelecek

senin adına çok sevindim canım işşallah bu sefer başarıcez

kızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorum içimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....

Son düzenleme:
canım benim, mutsuz halinle bir de bizi düşünüyorsun burası iyi gün topiği mi ki hep pozitif olasın ayrıca senin bebişin mücadelesi de moral oluyor bize, o ayrı. Sen de güçlü dur, sağlam dur kızın için, iyi hissetmeye çalış. İyi hissettiğin zamanlarda da kötü hissettiğin zamanlarda da biz buradayız, inşallah bütün bu sıkıntıların bitecek ve yine gözünün ışığı gelecek.

o gözlerinin ışığı bebeğin doğduğunda eskisinden daha çok parlayacak kuzum inan buna

canım üzülme arkadaşımızın dediği gibi burası sürekli pozitif enerji verilcek bi yer degil eglence mekanı veya bi oyun tahtası degil..herkezin ayrı ayrı derdi var seninki benimki hepimizin ayrı ayrı sen ben bebegini kaybedenler burda bende geçen yıl ramazanda aranıza katıldım .bebegimi kaybetmeseydim araştırıp sizleri bulamazdım hepimizin derdi aynı toplandık buraya birgün sen moral verirsin birgün ben ama hep bir birimize moral veriyoruz ÇÜNKÜ BİZİ BİZ ANLIYORUZ.şuan üzgünsün moralin bozuk ama geçicek işlh sabır sabrederken hepimiz bir birimizin yanındayız unutma CANIM inan ben burdan aldıgım destegi ne annamdan ne eşimden nede en yakın arkadaşımdan almadım inanki .........ben dogum yapsamda yine yazarım belki birine umut olurum .senin şu anki durumunda belki birilerine umut olur dogumdan sonra kan pıltılaşması olan herkeze dersin burdan üzülmeyin ben atllattım dersin herkeze umut olursun.sen diyon gözümdeki ışık yok oldu benim daha 30 yaşındayım saçım görsen bembeyaz oldu şu 1 senede kaşımda dogumdan sonra 1 beyaz kıl oldu canım yaşadıklarımız kolay degil allah büyük rabbim beterini vermesin çok şükür canımız sag olur hepsi zamanı gelince olur üzülme

nasılsın beydagli keep başka kim varsa nasılsınız. benim yine çok uykum var dengesiz dengesiz yatıyom kalkıyom .mutfak halay çekiyo temizlemem lazım .uykum var .uyursam gece uyyamamben genede gidip mutfakdaki halayın başını çekip temizliğim gelir canlarımmmmmmmmmm

sağol kuzum sen yine uykulusun ne uykucu yaptı bu kız seni hee..tamam sen git mutfakta halay başı ol sonra uyursunn

canim tabiki paylasacaksin
iyi seyi de kotu dygulari da
her zaman burdaki arkadaslar bizim icin
kk olmasa ne yapardm diyorum bazen
bizi bziden iyi kimse anlayamaz
uzme kendini kizin kucaginda oldugu gun sendne mutlusu olmayacak
o zaman gelip uykusuzum cok yorgunum kizlar diye sikayet edicen bize

beni de uyku tutmuyor
gunlerdir uyku nedir unuttum ya bennn
hic uyumasam bana mi demiyor resmen
simdi de uykum yokkk

cnm valla konuşarak zaten biçok şey daha rahat geçiyo benim için,kesinlikle iyiki varsınız...

o gözlerinin ışığı bebeğin doğduğunda eskisinden daha çok parlayacak kuzum inan buna
inşallah canımmmm...
aynen öyle kardelyacım burda olumlu bi haber okuduğumda bende moral buluyorum...bi bebek için bu kadar çabalıyacağım hiç aklıma gelmezdi:)

evet kesin o zamanda nankörlük yaparım uyuyamıyorum yorgunum diye burda söylenir dururum:)) o zaman bugünlerimi hatırlamak için geri dönüp okuycam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…