Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aman bırak temizliği yat uyu günler senin nasıl olsa temizlersin canım

birsencim bebişin iyi olmasına çok çok sevindim :)) değer yükselse bile bak bebiş sağlıklı ve herşey yolunda kan pıhtılaşman olsada dememkki iğne o pıhtıyı gideriyo ve sorun çıkarmıyo sana ve bebeğe sen içini ferah tut Allahın izniyle bebişini alıcan kucağına... doktorum geçen gittiğimde bebek geliştikçe kan pıhtılaşması olsa bile risk azalır demişti seninde 4 aylık oldu maşşallah bi 4 ay daha Allahın izniyle doldurup beklemeden kavuşursun inşallah bebeğine :))
ayrıca güle güle giy inşallah yeni cicilerini onlar sana moral olsun gün geçtikçe içi dolsun inşallahh :))
kuzum çok doğal sıkılman kolay şeyler yaşamadın ama sen ve bebeğin çok güçlüsünüsüz bunuda atlatıp kavuşcaksınız ben inanıyorum... ara ara hepimiz sıkılıyoruz negatif oluyoruz ama sen takma kafana herşey yolundaa bikaç haftaya hareketlerinide hissedicez inşallah o zaman herşey daha güzel olucak :)) o gözlerindeki ışıltıda geri gelsin artık bak herşey yolunda :))
evet yaaa hadi kızlarr bu hafta güzell haberler verinn arayı açmayalımm :))

Günaydın kızlar
ne yaptın canım, temizledin mi mutfağını

beni de uyku tutmuyor
gunlerdir uyku nedir unuttum ya bennn
hic uyumasam bana mi demiyor resmen
simdi de uykum yokkk
ben malum olaydan önce çok uyuyorum diye şikayet ederdim, günde mutlaka 8-9saat uyurdum, şimdi indi 4-5'e. Bakınca bir ton zaman kazanmışım ama bi işe yarıyor mu diye sor, kesinlikle hayır

Mirage79, nasıl oldu bilmiyorum ama rüyamda seni gördüm:44: Yani seni değil de işte topikte gördüm. Diyordun ki "bir daha topike gelmeyeceğim kızlar..." bi sıkıntın vardı bi de kırgın gibiydin. Çok üzüldüm, bilmeden seni kırdık mı diye özelden msg attım, cevabını alamadan uyandım canıııım, bela savdın galiba ya da ben ateş topiğinden etkilenmiş olabilirim, dün çalkantılıydı orası

aslinda ne guzel kizlar
nasilsa yazdiklarimiz silinmiyor
bebegimiz kucagimizda oldugu gun
neler yasamisiz hamilelik oncesi sirasi sonrasi surec hersey burda gunluk gibi

Gunaydin Herkese

Bebegimi 21+2 haftalikken kaybettim hemen hemen 5.5 aylikti
Bakalim esimin keyfi ne zaman gelecek

geçmiş olsun canım benim acını şimdi daha ii anlıyorum eşinede hak verdim lafımı geri çekiyorumsiz yolu yarılamışsınız alışıp kaybetmek çok kötü gerçi annelik duygusunu tadan için bişr günlük 3-5 aylık fark yapmaz rabbim hepimize sağlıklı ,kalıcı,yüzümüzü güldürecek, ewlatlar nasip etsin inşallah ÇİFTER ÇİFTER

AAAA isyankar bi anne gördüm sankii:26:
haline şükret tatlım benim , daha yıllardır bekleyipte hiç pozitif sonucu görmeyen anne adaylarımız var onlar ne yapsın
benimde pıhtı sorunum var ama çok şükürki çözüm yolumuz var sonuçta...
en son çözüm tüp bebek ama rabbim nasip etmediği zaman onu bile kullanamz oluyorlar o yüzden şükürler olsun halimize

HERKEŞLEEREE GÜNAYDIN BU ARADA HAYIRLI GÜZEEL MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUMM

nasılsınız güzel bayanlar akşam mutfagı temizledim .biraz hamur işi yaptım sonra açamadım neti gözlerim kapanıyodu resmen uyumuşum sahura zor uyandım şimdi yeni kalktım gözüm yatakta işler beni bekliyo yazında sizin eviniz çok dagılıyomu benim her oda dagılıyo nasıl başarıyom bilmiyom.kışın bi oda dagılıyo yazın her yer bide zaten çok fazla yapamadıgımdan gözüme batıyo ben kahvaltımı yapıyım gelirim aslında canım hiç bişe yemek istemiyo .mecburen yiyom bebek için .o degilde benim oglanda canım mütiş tatlı isterdi şimdide her gün deli gibi tatlı yiyesim var niye acaba bazen bu bebiş oglanmı yoksa diye içimden geçiriyom.tatlı gördüm mü pırlanta görmüş gibi oluyom.ama çok yapmıyom yoksa yemek yemem gider gelir tatlı yerimartık kiloda uçar gider tutamam buyrun kahvaltıya hanımlar.

yeni umut listemiz
[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]no[/TD]
[TD]isim[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yaşadığı şehir[/TD]
[TD]kaybedilen tarih[/TD]
[TD]kaybedilen hafta[/TD]
[TD]doğum şekli[/TD]
[TD]korunma süresi[/TD]
[TD]beklenmeyen adet tarih[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]NURGU66[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]YOZGAT[/TD]
[TD]11.06.2010
01.04.2012
[/TD]
[TD]4HAFTA
8HAFTA
[/TD]
[TD]KÜRTAJ[/TD]
[TD]KORUNMA
BİTTİ
[/TD]
[TD]31AĞUSTOS[/TD]
[TD]:26::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar liste yaptım
Katılmak isteyenler bilgilerini yazsınlar ben ekliymm
Hadi hayırlısı
hamiş olanlarda yazsınnn:))

kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı

yaşım 30 dogum şekli sezeryan geçen seneki kaybımı yazcaksan 34 haftalık ölü bebek sonrada 5 haftalık kürtajım var yani düşük yaşıyan dünya tatlısı 8 yaşında kızım var heralde yeter bu kadar bilği hadi hemen yaz sabırsızlandım bak şimdi

kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı

yaşım 26 ikitane kaybım var ilki 8 haftalık kürtaj ikincisi 25 haftalık suni sancıyla ölü doğum korunma sürem bitti... benide ekleyebilirsin cnm

12-04-2012 de 22+3 te ölü normal doğum ardından kürtaj
korunma sürem bitti..
bat :19-08-2012

Son düzenleme:
kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı

30 yaş 10 haftalık kürtaj kalp atımı durması sebebiyle korunma süresi bitti çooktaaan 2011 temmuz 26 kürtaj tarihi bat 22,08,2012

Son düzenleme:
kızlar NAZLIMda hiç gözükmüyo nasıl haberi olan varmı

nazlım iyi bir haftadır izinde bugün işbaşı yapmış ama çoook yoğun şimdide kendini ve işlerini bi toparlasın gelcek

al tabi kuzumm pantolon elbise ne gerekirse sıkıştırma çocuğu dar pantolonlarla :) herşey güzel olacaak bak sağlıklıymış bebiş

bende evde oturmalıkım aslında ama şu bir yıl daha çalışmam gerek sonra salıcam kendimi baıyıra çayıra :)

anamm mügedee gelmişşş kuzu naber nasılsınn ?

kuzum misafirler geldi iki gün baktım çıktım yazacak fırsatım olmadı

ben yine gelirim canım iyiyim 2 gün daha affet beni :)

ne zaman gitcen ne zaman kesinleşcek yaa ben bile heyecanla bekliyorum kız mı erkek mi diyee uykucu şey :) doğuncada uykusu çok düzenli olur inşallah :)

tubacım bbek için herşey yolunda gibi gözüküyo ama beni korkutan da zaten bu pıhtılaşma değeri,allah korusun aniden bi şokla karşılaşırım diye korkuyorum..ama inşallah bişey olmaz.... Kıyafetleri eskitmek nasip olur:)

yok cnm asla isyan etmiyorum,sadece çok endişeliyim haklı olarak..yoksa biliyorum insanlar ne sıkıntılar atlatıyo buna da şükür...

cnm çocuk var sende normaldir dağılması...
kızlar nazlımda hiç gözükmüyo nasıl haberi olan varmı
izindeydi cnm bugün başlayacaktı işe...

kızzz ne rahatmış bu pantolon valla işence yapmışım çocuğa resmen:)) ohhh bi rahatki ben bunu normalde de giyerim doğumdan sonra diyorum resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…