nasılsın beydagli keep başka kim varsa nasılsınız. benim yine çok uykum var dengesiz dengesiz yatıyom kalkıyom .mutfak halay çekiyo temizlemem lazım .uykum var .uyursam gece uyyamamben genede gidip mutfakdaki halayın başını çekip temizliğim gelir canlarımmmmmmmmmm
Kızlarrr selammm
sabah çıkış o çıkış bu saate kadar dışarlardaydım, ayaklarım zonkluyo resmennnsonuçlarım çıktı, herzamanki d-dimerin yanında bikaç test daha istemişti dr... neyse tüm sonuçlarım güzel ama bizi endişelendiren d-dimer 2400 olmuş( sınır 500 üzerine çıkmaması lazım) drla görüştük adam en son ben 20 yıldır hamilelere bakıyorum ilk defa karşılaştım böyle bi durumla çözemiyorum seni dedi,elinden hiçbirşey gelmiyomuş... bundan sonrada zaten yapacak bişey yok, corasprinin mg ını 300 e çıkaralım kadın doğumcunda onaylarsa dedi.ama gerek görmüyorum ben bebişimi rahatsız etmeye gerek yok sürekli ilacı daya daya nereye kadar....
neyse tam bunları konuşurken bende bizim burda bi hastane var oranın acilindeydim:)) kızımı görmeye gitttim, muayeneyle almıyolarmış bende çıktım acile,böyle böyle dedim ben bebeğim iyimi merrak ediyorum,neyse sonra bi dr aradan almayı kabul etti... çok şükür herşey yolunda, bizim hatun bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyokız oldugunu sölemedim bu dr a cinsiyeti bellimi dedim,göremedi:)) yani kızlar değerim yükselsede bebeğim iyi olduğu için içim rahat, bişey olmayacak inşallah...
birde ben bugün alışveriş yaptım 2 tane hamiş pantolunu aldım kumaş üstten badiler aldım artık zorlamanın anlamı yok:), ben hep ya bişey olursa diye erteliyodum alışverişi pantolonlarım filan biraz sıkıyodu, ama böyle beklemekle de olmuyo,allah korusun bişey olursa da yapacak bişey yok yani dimi:26:
bizden haberler böyleee...benimle birlikte sonuçları merak ettiğiniz için teşekkür ederim
kızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorumiçimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....
ne yaptın canım, temizledin mi mutfağınınasılsın beydagli keep başka kim varsa nasılsınız. benim yine çok uykum var dengesiz dengesiz yatıyom kalkıyom .mutfak halay çekiyo temizlemem lazım .uykum var .uyursam gece uyyamamben genede gidip mutfakdaki halayın başını çekip temizliğim gelir canlarımmmmmmmmmm
ben malum olaydan önce çok uyuyorum diye şikayet ederdim, günde mutlaka 8-9saat uyurdum, şimdi indi 4-5'e. Bakınca bir ton zaman kazanmışım ama bi işe yarıyor mu diye sor, kesinlikle hayırbeni de uyku tutmuyor
gunlerdir uyku nedir unuttum ya bennn
hic uyumasam bana mi demiyor resmen
simdi de uykum yokkk
Bebegimi 21+2 haftalikken kaybettim hemen hemen 5.5 aylikti
Bakalim esimin keyfi ne zaman gelecek
kızlar sağolun destekleriniz için bazen dualarla bugünleri gördüğümü düşünüyorum tamamen... bende sıkıldım sürekli bi sıkıntı bi sıkıntı 1 seneyi geçti buraya giriyorum artık bende normal bi şekilde hamile kalıp bebeğini doğuran kızlar gibi olmak istiyorum, çok kafanızı şişirdim sizinde valla hakkınızı helal edin..normalde hamile kalanlar buraya gelip moral veriyolar ama malesefki ben hala iç karartmaya devam ediyorumiçimde kopan fırtınaların sadece küçük bi kısmını yansıtıyorum burda, ama Allah kimseye çözümsüz dert vermesin inşallah kızımla bende atlatıcaz bu günleri... sonra bebiş doğunca artık tüm pozitif enerjimle gelip burda moral olucaz inanıyorum... bu kadar olumsuz değildim neşe doluydum ben valla son 1 yılda ne hale geldim şaşırıyorum ... aynaya baktığımda gözlerimdeki ışığın gittiğini görüyorum, 4 aylık oldu bebeğim 4 aydır 3 gün yüzüm güldüyse 4 günüm sıkıntılı mücadele içinde geçti... Hepimiz için güzel günler gelir artık inşallah..bu hafta güzel haberler alalım artık uzun zaman oldu şu topikte biri hamileyim diye yazmıyor....
kızlar NAZLIMda hiç gözükmüyo nasıl haberi olan varmı
kızlar liste yaptım
Katılmak isteyenler bilgilerini yazsınlar ben ekliymm
Hadi hayırlısı
hamiş olanlarda yazsınnn:))
kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı
kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı
kızlar liste yaptım
Hadi hayırlısı
kızlar NAZLIMda hiç gözükmüyo nasıl haberi olan varmı
Kızlarrr selammm
sabah çıkış o çıkış bu saate kadar dışarlardaydım, ayaklarım zonkluyo resmennnsonuçlarım çıktı, herzamanki d-dimerin yanında bikaç test daha istemişti dr... neyse tüm sonuçlarım güzel ama bizi endişelendiren d-dimer 2400 olmuş( sınır 500 üzerine çıkmaması lazım) drla görüştük adam en son ben 20 yıldır hamilelere bakıyorum ilk defa karşılaştım böyle bi durumla çözemiyorum seni dedi,elinden hiçbirşey gelmiyomuş... bundan sonrada zaten yapacak bişey yok, corasprinin mg ını 300 e çıkaralım kadın doğumcunda onaylarsa dedi.ama gerek görmüyorum ben bebişimi rahatsız etmeye gerek yok sürekli ilacı daya daya nereye kadar....
neyse tam bunları konuşurken bende bizim burda bi hastane var oranın acilindeydim:)) kızımı görmeye gitttim, muayeneyle almıyolarmış bende çıktım acile,böyle böyle dedim ben bebeğim iyimi merrak ediyorum,neyse sonra bi dr aradan almayı kabul etti... çok şükür herşey yolunda, bizim hatun bacak bacak üstüne atmış keyif yapıyokız oldugunu sölemedim bu dr a cinsiyeti bellimi dedim,göremedi:)) yani kızlar değerim yükselsede bebeğim iyi olduğu için içim rahat, bişey olmayacak inşallah...
birde ben bugün alışveriş yaptım 2 tane hamiş pantolunu aldım kumaş üstten badiler aldım artık zorlamanın anlamı yok:), ben hep ya bişey olursa diye erteliyodum alışverişi pantolonlarım filan biraz sıkıyodu, ama böyle beklemekle de olmuyo,allah korusun bişey olursa da yapacak bişey yok yani dimi:26:
bizden haberler böyleee...benimle birlikte sonuçları merak ettiğiniz için teşekkür ederim
yaa ben aslında çalışmayı sevenlerden diilim ben tam evde oturmalıkım :)) ama evlenince ailemden çok uzaga geldim yanlız kaldım kafayı yemek üzereydim işe girdim :))
Allah kısmet ederse kasım sonunda doğum iznine ayrılıcam ondan sonrada bebeğime bakıcak kimse yok ki hep hayalimdi bebeğimi kendim büyütücem diye işten ayrılıcam doğum izninden sonra :)
anamm mügedee gelmişşş kuzu naber nasılsınn ?
ne var ne yok kızlarrr....
KARDELYAA canım hayırlısıyla gelsin bebişin az kalmış ne güzel heycan dorukta,
DUMANNN gelince hemen yaz bidenem sen sonucu hemen alıyomusunki,
TUĞBAA ne olduu kızz senin oliş kızamı dönüştü,yok canımmmm,öylemiki:44:
EVERY,KEEP kızlar sizler bu azimle o kiloları verirsiniz eminim...
PAŞAMM,DİRMİT,MÜGE,PENPETEKİR,MİRAGE NAZLIM,unuttuğum varmı:44:acaba..kızlar sizlerde iyisinizdir umarımmm...
YONCAAAAA oğlunu gördü bizi unuttu hiç gelmedi bişey demedi küsüm ben onaa
ayyy kuzuuu yaaa az kaldı ne güzel yaaaa hadi bakalım sağlıklı sıhatli önce sen sonra dirmit le penpetekir sonrada duman ve benn sonradaa arkamızdan tüm topikk :))
ayyy inşalllahhhhhhh :))
iyiyiz kuzu sen nasılsınnn ayy bilemiyoz daha göstermiyo bacaklarını kapadı açmadı 2 paket çukulata yedim yarım saat sonra baktı yok açmıyo 13 ünde 4 lünün sonucunu götürücem ogün yine bakıcak artık kesinleştirelim diyo :)) tabi bizimki gösterirsee
kızlarrr ben geldimm :)
Allaha şükür herşey yolunda 17 haftalık olduk ama b,izim uykucu yine uyuyodu çikolatalar yedik bekledik ama yok rahatına düşkün bizimki ölçümler yapıldı herşey normal 150 gr olmuş 134 mm :)) doktor cinsiyeti kesinleştirmek istedi ama bizimki bacakları kapamış açmadı doktor bundan önceki kontrollerde hep erkek demişti ama şimdi kıza benziyo dedi 13 ünde tekrar kontrolümüz var 4lü sonuçlarını gösterip cinsiyeti kesinleştircez acaba beni bi süprizmi bekliyo :))
tubacım bbek için herşey yolunda gibi gözüküyo ama beni korkutan da zaten bu pıhtılaşma değeri,allah korusun aniden bi şokla karşılaşırım diye korkuyorum..ama inşallah bişey olmaz.... Kıyafetleri eskitmek nasip olur:)birsencim bebişin iyi olmasına çok çok sevindim :)) değer yükselse bile bak bebiş sağlıklı ve herşey yolunda kan pıhtılaşman olsada dememkki iğne o pıhtıyı gideriyo ve sorun çıkarmıyo sana ve bebeğe sen içini ferah tut allahın izniyle bebişini alıcan kucağına... Doktorum geçen gittiğimde bebek geliştikçe kan pıhtılaşması olsa bile risk azalır demişti seninde 4 aylık oldu maşşallah bi 4 ay daha allahın izniyle doldurup beklemeden kavuşursun inşallah bebeğine :))
ayrıca güle güle giy inşallah yeni cicilerini onlar sana moral olsun gün geçtikçe içi dolsun inşallahh :))
kuzum çok doğal sıkılman kolay şeyler yaşamadın ama sen ve bebeğin çok güçlüsünüsüz bunuda atlatıp kavuşcaksınız ben inanıyorum... Ara ara hepimiz sıkılıyoruz negatif oluyoruz ama sen takma kafana herşey yolundaa bikaç haftaya hareketlerinide hissedicez inşallah o zaman herşey daha güzel olucak :)) o gözlerindeki ışıltıda geri gelsin artık bak herşey yolunda :))
evet yaaa hadi kızlarr bu hafta güzell haberler verinn arayı açmayalımm :))
yok cnm asla isyan etmiyorum,sadece çok endişeliyim haklı olarak..yoksa biliyorum insanlar ne sıkıntılar atlatıyo buna da şükür...geçmiş olsun canım benim acını şimdi daha ii anlıyorum eşinede hak verdim lafımı geri çekiyorumsiz yolu yarılamışsınız alışıp kaybetmek çok kötü gerçi annelik duygusunu tadan için bişr günlük 3-5 aylık fark yapmaz rabbim hepimize sağlıklı ,kalıcı,yüzümüzü güldürecek, ewlatlar nasip etsin inşallah çifter çifter
aaaa isyankar bi anne gördüm sankii:26:
Haline şükret tatlım benim , daha yıllardır bekleyipte hiç pozitif sonucu görmeyen anne adaylarımız var onlar ne yapsın
Benimde pıhtı sorunum var ama çok şükürki çözüm yolumuz var sonuçta...
En son çözüm tüp bebek ama rabbim nasip etmediği zaman onu bile kullanamz oluyorlar o yüzden şükürler olsun halimize
Herkeşleeree günaydın bu arada hayırlı güzeel mutlu bir hafta diliyorumm
cnm çocuk var sende normaldir dağılması...nasılsınız güzel bayanlar akşam mutfagı temizledim .biraz hamur işi yaptım sonra açamadım neti gözlerim kapanıyodu resmen uyumuşum sahura zor uyandım şimdi yeni kalktım gözüm yatakta işler beni bekliyo yazında sizin eviniz çok dagılıyomu benim her oda dagılıyo nasıl başarıyom bilmiyom.kışın bi oda dagılıyo yazın her yer bide zaten çok fazla yapamadıgımdan gözüme batıyo ben kahvaltımı yapıyım gelirim aslında canım hiç bişe yemek istemiyo .mecburen yiyom bebek için .o degilde benim oglanda canım mütiş tatlı isterdi şimdide her gün deli gibi tatlı yiyesim var niye acaba bazen bu bebiş oglanmı yoksa diye içimden geçiriyom.tatlı gördüm mü pırlanta görmüş gibi oluyom.ama çok yapmıyom yoksa yemek yemem gider gelir tatlı yerimartık kiloda uçar gider tutamam buyrun kahvaltıya hanımlar.
izindeydi cnm bugün başlayacaktı işe...kızlar nazlımda hiç gözükmüyo nasıl haberi olan varmı
kızzz ne rahatmış bu pantolon valla işence yapmışım çocuğa resmen:)) ohhh bi rahatki ben bunu normalde de giyerim doğumdan sonra diyorum resmen...nazlım iyi bir haftadır izinde bugün işbaşı yapmış ama çoook yoğun şimdide kendini ve işlerini bi toparlasın gelcek
al tabi kuzumm pantolon elbise ne gerekirse sıkıştırma çocuğu dar pantolonlarla :) herşey güzel olacaak bak sağlıklıymış bebiş
bende evde oturmalıkım aslındaama şu bir yıl daha çalışmam gerek sonra salıcam kendimi baıyıra çayıra :)
kuzum misafirler geldi iki gün baktım çıktım yazacak fırsatım olmadı
Ben yine gelirim canım iyiyim 2 gün daha affet beni :)
ne zaman gitcen ne zaman kesinleşcek yaa ben bile heyecanla bekliyorum kız mı erkek mi diyee uykucu şey :) doğuncada uykusu çok düzenli olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?