evet dinleniyorum valla iyi oldu aslında,sık sık wc ye gidiorum :))
sistit su içinde geçiyo cnm bol su iç wc de yanma filan olmaz bak korkma o kadar...
benim karnım ağrımaya başladı yine yaaaa,evde olsamda yatsam keşke
yapma bugün yemek filan dışarda yedirsin kociş sana:))
ofofofof şu 3 ay korunma mevzusu bundan mı oluyordu yoksa, amaaaan
canım girme bence kekik fln işlerine daha kötü yapmasınyaraların bazıları sorun çıkarıyor hamilelikte, düşük fln nedeni olabiliyor, sen bir daha gitsen doktora ilaç için?
off bendede oldu utancımdan yerin dibine giriyorum kendimi kasmaktan canımda daha çok acıyor haliylee :18:
hepsini eşim yapıyor canım, bana anca asistanlık yaptırıyor yanında..çok severek yapıyor o, dinleniyormuş yaparken,acayip de ciddiye alır o işleri zaten bi hobisi o kaldı, dokunmayayım diyorumohh ne güzel walla eşin yapıyosa...ama öyle beslenmek olmaz kuzum sebze yemekleride yap hamiş olursan ne olucak yinemi böyle besleneceksin
çok acımazmı yakınca yaa:18::18:mutlaka vardır başka bi yöntemi...
benim kuzenim yaktırmıştı geçen sene, seni uyutuyorlar bi 15-20 dk sürüyor sonra kalkıp işe gitmişti bi de, sorunsuz morunsuzçok acımazmı yakınca yaa:18::18:mutlaka vardır başka bi yöntemi...
hepsini eşim yapıyor canım, bana anca asistanlık yaptırıyor yanında..çok severek yapıyor o, dinleniyormuş yaparken,acayip de ciddiye alır o işleri zaten bi hobisi o kaldı, dokunmayayım diyorum
yok canım o makarna, tost benim yaptıklarım, kociş zamanında meksika,italyan bilmem ne bi ton ders almış yemek konusunda bi o bi de anneannem yarışır yaniaman dokunma yapsın..benimkide kendince bişeyler yapar.menemen,salata falan....ama sadece makarna tost olmaz,kocişine söyle menüyü genişletsin...
bi bakıyım cnm daha kötü olursam giderim..kız sen ne duruyosun bence git hastaneye rapor al dinlen yaaa...sen böyle dedikçe benim canım yanıyo sanki..kuzum benim kıyamam sana,zaten bugün gelen giden yokmuş izin vermezlermiki...:26:
biri anlatmıştı sadece oda et koktu demişti ama acısını sölemedi...canım bilmiyorumkiii acır heraldeeeyaptıran varmıkiii
yok canım o makarna, tost benim yaptıklarım, kociş zamanında meksika,italyan bilmem ne bi ton ders almış yemek konusunda bi o bi de anneannem yarışır yanipatlıcanı illa kızartması lazımmış karnıyarık için, onu da yapmak istemiyormuş da vsvsvs bi sağlıklı yağsız yemek modunda bu ara (gizli gizli beni zayıflatmaya çalışıyor sanırım,sinsi )
onu uyutmamışlar mı? benim kuzenin yanında ben gitmiştim, sabahın köründe gidiyorsun, bir şey yemeden..sonra ameliyathaneye alıyorlar, onun kisi çok kısa sürmüştü, sonra çıkarıyorlar, başka odaya alıyorlar uyansın diye. Ped fln veriyorlar ama kanaması fln olmamıştı onun. Sonra uyuttukları için yarım gün dinlen demişlerdi ama o az manyaktır, bi kaç saat sonra gitmiş işebiri anlatmıştı sadece oda et koktu demişti ama acısını sölemedi...
bi bakıyım cnm daha kötü olursam giderim..
biri anlatmıştı sadece oda et koktu demişti ama acısını sölemedi...
yok canım, şikayetim ama insanın canı çekiyor yani şöyle yağı üstünde mis gibi karnıyarık yanına naneli buzlu cacık üffffffffffffffohh ne güzel yaa hemde dünya ya açılmış senin kociş..kız ne güzel işte kilo vermene yardımcı olur
yok cnm devlet hastanesine gitmiş, trabzonda... kusa kusa çıkmıştım odadan demişti... uyutmamışlar...onu uyutmamışlar mı? benim kuzenin yanında ben gitmiştim, sabahın köründe gidiyorsun, bir şey yemeden..sonra ameliyathaneye alıyorlar, onun kisi çok kısa sürmüştü, sonra çıkarıyorlar, başka odaya alıyorlar uyansın diye. Ped fln veriyorlar ama kanaması fln olmamıştı onun. Sonra uyuttukları için yarım gün dinlen demişlerdi ama o az manyaktır, bi kaç saat sonra gitmiş işe
etmi kokmuş demekki bunlar bildigin cas casss yakıyoooo :18: bunu duymam iyi oldu
yok canım, şikayetim ama insanın canı çekiyor yani şöyle yağı üstünde mis gibi karnıyarık yanına naneli buzlu cacık üffffffffffffff
yok cnm devlet hastanesine gitmiş, trabzonda... kusa kusa çıkmıştım odadan demişti... uyutmamışlar...
bildiğin yakıyolar işte:))mangaldan soğuma sonra kıssss
yok cnm devlet hastanesine gitmiş, trabzonda... kusa kusa çıkmıştım odadan demişti... uyutmamışlar...
bildiğin yakıyolar işte:))mangaldan soğuma sonra kıssss
bende kusucam şimdi:)))))bbööööööööööööööö
hahahahah insan etide lezzetli olurmuşşşş bildiğin pişirecekler
bnm kuzen özel hastanede yaptırmıştı..ayy sor doktoruna cnm uyutsunlar ya olur mu öyle cozur cozurhahahahah insan etide lezzetli olurmuşşşş bildiğin pişirecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?