Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kız sen ne duruyosun bence git hastaneye rapor al dinlen yaaa...sen böyle dedikçe benim canım yanıyo sanki..kuzum benim kıyamam sana,zaten bugün gelen giden yokmuş izin vermezlermiki...:26:

ayyy öyleyse bana yine doktor yolu görünüyooorr off oofff

ohh ne güzel walla eşin yapıyosa...ama öyle beslenmek olmaz kuzum sebze yemekleride yap hamiş olursan ne olucak yinemi böyle besleneceksin
hepsini eşim yapıyor canım, bana anca asistanlık yaptırıyor yanında..çok severek yapıyor o, dinleniyormuş yaparken,acayip de ciddiye alır o işleri zaten bi hobisi o kaldı, dokunmayayım diyorum

hepsini eşim yapıyor canım, bana anca asistanlık yaptırıyor yanında..çok severek yapıyor o, dinleniyormuş yaparken,acayip de ciddiye alır o işleri zaten bi hobisi o kaldı, dokunmayayım diyorum

aman dokunma yapsın..benimkide kendince bişeyler yapar.menemen,salata falan....ama sadece makarna tost olmaz,kocişine söyle menüyü genişletsin...

aman dokunma yapsın..benimkide kendince bişeyler yapar.menemen,salata falan....ama sadece makarna tost olmaz,kocişine söyle menüyü genişletsin...
yok canım o makarna, tost benim yaptıklarım, kociş zamanında meksika,italyan bilmem ne bi ton ders almış yemek konusunda bi o bi de anneannem yarışır yanipatlıcanı illa kızartması lazımmış karnıyarık için, onu da yapmak istemiyormuş da vsvsvs bi sağlıklı yağsız yemek modunda bu ara (gizli gizli beni zayıflatmaya çalışıyor sanırım,sinsi)

kız sen ne duruyosun bence git hastaneye rapor al dinlen yaaa...sen böyle dedikçe benim canım yanıyo sanki..kuzum benim kıyamam sana,zaten bugün gelen giden yokmuş izin vermezlermiki...:26:
bi bakıyım cnm daha kötü olursam giderim..
canım bilmiyorumkiii acır heraldeee yaptıran varmıkiii
biri anlatmıştı sadece oda et koktu demişti ama acısını sölemedi...

ohh ne güzel yaa hemde dünya ya açılmış senin kociş..kız ne güzel işte kilo vermene yardımcı olur

biri anlatmıştı sadece oda et koktu demişti ama acısını sölemedi...
onu uyutmamışlar mı? benim kuzenin yanında ben gitmiştim, sabahın köründe gidiyorsun, bir şey yemeden..sonra ameliyathaneye alıyorlar, onun kisi çok kısa sürmüştü, sonra çıkarıyorlar, başka odaya alıyorlar uyansın diye. Ped fln veriyorlar ama kanaması fln olmamıştı onun. Sonra uyuttukları için yarım gün dinlen demişlerdi ama o az manyaktır, bi kaç saat sonra gitmiş işe

yok cnm devlet hastanesine gitmiş, trabzonda... kusa kusa çıkmıştım odadan demişti... uyutmamışlar...
etmi kokmuş demekki bunlar bildigin cas casss yakıyoooo :18: bunu duymam iyi oldu

bildiğin yakıyolar işte:))mangaldan soğuma sonra kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…