bnm kuzen özel hastanede yaptırmıştı..ayy sor doktoruna cnm uyutsunlar ya olur mu öyle cozur cozur
yaa doktor kısmı işte, küçük operasyon diye önemsememişlerdircnm zaten özelde doktorum adananın en iyi hastanelerinden biri uyutmazlarsa defolsunlar yaptırmaaamburda kızlardan biri yakıyolar et kokusu dediii devlette uyutmuyo olabılırler caniilerr yazık değilmiii
nasılsınız kızlar ben geldim ama açım kahvaltı yapcam anacıgım kaç kişi cırcır kk dökülüyo heralde geçmiş olsun canlarım hepinize .bende buralardayım benim yiğende kabız olmuş o daha zor hepine geçmiş olsun su çok için biraz soguk için ılık su cırcır yapar
kızlar sizinle bi yazı paylaşmak istiyorum bizim kilo verme topiğinde bi arkadaş paylaşmış rica ettim size de yazıyım
DAFİ=
tamamen dokdor hatasıydı
ilk defa düzene girmiştim 18 yıl ilaç kullandım yoruldum, bünyem kaldırmamaya başladı. bende tedaviyi bıraktım tam 10 yıl ilaç kullanmadım ve onyıl sonra kendiliğinden düzene girdi . eh hiç düzenli olmadığım için acaba bir problemmi var dedik doktora gittik. senin bütün tahlillerin normal biraz tedavi görürsen bebeğin olur dedi. bizde o ara umreye niyetlenmiştik ee ben umreye gidicem başlarsam tedavim yarım kalır dedim. tamam ozman umreye gitmeden 15 gün önce gel görüşelim dedi. bende gittim hiç tahlil yapmadan geciktirici verdi. bunu kullan ibadetini rahatca yap döndüğünde bırakırsın bıraktıktan beş gün sonra adet göreceksin ,ozaman gel adetliyken tedaviye başlayacaz dedi. bende ilacı kullanmaya başladım. orda bütün yemekler kokuyor, yemekhaneye giremiyorum, acayip duygusallaştım, canım tavuk istiyor, rüyalarımda bile tavuk görüyorum, sabahları miğde bulantısından ölüyorum ama hiç ihtimal bile vermiyorum. sonra mekkede bir gece rüya gördüm rüyamda beyazlar içinde bir hemşire bana dünya güzeli bir bebek getirdi . bunu sana getirdim dedi. ellerimle getirme der gibi hareket yaptım , oda ısrar edip bunu sana getirdim dedi, bende bakmam içinmi evlatlıkmı dedim. hayır hayır bu senin dedi. ömrümde öyle güzel bir bebek görmedim. sonra uyanmışım bebeği aldımmı almadımmı hatırlamıyorum.
ertesi gün rüyamı arkadaşıma anlattım. oda bana ben senden şüpheleniyorum ama söyleyemedim, senin gözlerin parlak parlak bakıyor sanki hamilesin dedi. bende güldüm . hayal görme 28 yıl oldu olmadıda şimdi nerden olsun dedim.ama birkaçgün sonra bende kendimden şüphelenmeye başladım. baktım dönüşümüz de yaklaştı, bari hapları bırakayım ancak son iki gün gelememkâbeye yada yolda olurum dedim. ama ne orda ne yolda oldum. döndükten 10 gün sonra şiddetli karın ağrısı ve aşırı kanamam oldu. hemen doktora gittik doktor bir telaşlandı hemen doktor arkadaşını çağırdı bir şeyler konuştular sonrada sana simir testi yapıcam parça almam gerekiyor dedi beni bir odaya aldı koluma serum bağladılar seruma birkaç ilaç enjekte ettiler uyumuşum
günaydınlar herkse öğlen oldu ama :) cırcır içn aklıma gelen herşeyi yazmış zatn arkadşlar valla :) inşllh tez zamanda geçer demekten başka bişe gelmio aklıma.
Ayen sen de korkma bence uyutmadan böyle bişi yapcaklarını ben de sanmıyorum..inşllh gerek kalmaz ama tabi
cır cırlı hatunlarr
Tükettiğiniz sulara dikkat edin
RİCA EDİNCE DEVAMIIINI YAZMIŞ SAĞOLSN:))
o zaman( örnek olması açısından ) devamınıda anlatayım.
ben parça almak için yatırdıkları masada uyumuşum gözümü açtığımda bir hademe yerleri siliyordu.ay ben uyumuşum dedim kadın güldü çokmu uykun gelmişti dedi.doktor hanım gelmedimi dedim işini bitirip gitti bile dedi.kalktığımda içimde bir acı vardı. kanamam devam ediyordu. sonra alıp doktorun odasına götürdüler doktor etrafımda pervane gibi dönüyor. bana dedi senden parça aldık ankaraya göndericez ordan sonuç gelene kadar sana hormon takviyesi yapmamız gerekiyorki hamileliğe hazır olasın dedi. peki dedim sonra hergün beni hastahaneye çağırıyor, birkaç iğneyi karıştırıp yapıyor, (bu arada bu iğneler yapılırken haftada 5 kilo aldım ) sonra ultrasona alıyor, eve gönderiyor iki saat geçmeden evi arayıp nasıl olduğumu soruyor , sürekli benim üzerimde, ultrosona çağırdığında bazen biriki doktor arkadaşıda geliyor birlikte birşeyler konuşuyorlar, benim üzerime titryorlar. arada bir test yapıyorlar. ve birgün yine test yapıldı sonra hormon seviyen çok düşük bebeğinin olma 0lasılığı yok gibi ama sen şimdi eve git ben seni bilgilendiririm dedi. ben eve geldim.kapıdan girer girmez doktorun sekreteri aradı. sizin tedaviniz sona erdi artık buraya gelmenize gerek yok doktor hanımda tatile gidiyor zaten dedi. ben şaşırdım nasıl yani benim kanamam kesilmedi dedim. yapabileceğimiz birşey yok kusura bakmayın dedi. bende ssk dan emekli çok sevdiğim tecrübeli bir ebe arkadaşım vardı hemen ona gittim.baktı canım sen düşük yapmışsın sana yapılan simir testi değil küdaj,o testte narkoz alman gerekmez sana narkoz verip kürdaj yapmışlar dedi. ve bunu kapatmak içinde hormon takviyesi yapıp hormon seviyeni yükseltmişler,düşük yaptığını ispat edemiyesin diye dedi. sonra hangi geciktiriciyi kullandın dedi bende gösterdim bu geciktiriciyi nasıl test yapmadan vermiş bu öyle güçlüki bunu kullanan üç aylık hamile olsa düşük yapar dedi.benim kanamam devam ediyor ben şimdi ne yapıcam dedim. canım sen şimdi lohusasın kanaman 40 gün sürebilir kırk günü geçerse tekrar tedaviye başla , 40 günde biterse kesin düşük yapmışsın, çünkü kesin diyemiyoruz, hormon seviyen yükseltilmş şu anda düşük yaptığını ispat etmen çok zor dedi. bende bekledim ve 41 inci gün kanamam falan kalmamıştı.
hayırlısı bakalım allah gönlüne göre verir inşallah...canım zaten bu ay umudum yok yumurtlama günlerinde pek bişe olmadıBu ay tam teşkilatlı hazırlancam Preseed kullancam macun yicem
ee canım devamııııı ?????????:44::44::44::44::44::44::44:
hayırlısı bakalım allah gönlüne göre verir inşallah...
görünmüyormu canım tam o yazını altında ben görebiliyorm
:26:
hmmmm bende mutlu sonla bıtecekk sandım :44::44::44::44::44:
evet gördüüm az öncee amaa off ya sonu iyi bitmemişşş ne adi doktorlar var ya dimi
RİCA EDİNCE DEVAMIIINI YAZMIŞ SAĞOLSN:))
o zaman( örnek olması açısından ) devamınıda anlatayım.
ben parça almak için yatırdıkları masada uyumuşum gözümü açtığımda bir hademe yerleri siliyordu.ay ben uyumuşum dedim kadın güldü çokmu uykun gelmişti dedi.doktor hanım gelmedimi dedim işini bitirip gitti bile dedi.kalktığımda içimde bir acı vardı. kanamam devam ediyordu. sonra alıp doktorun odasına götürdüler doktor etrafımda pervane gibi dönüyor. bana dedi senden parça aldık ankaraya göndericez ordan sonuç gelene kadar sana hormon takviyesi yapmamız gerekiyorki hamileliğe hazır olasın dedi. peki dedim sonra hergün beni hastahaneye çağırıyor, birkaç iğneyi karıştırıp yapıyor, (bu arada bu iğneler yapılırken haftada 5 kilo aldım ) sonra ultrasona alıyor, eve gönderiyor iki saat geçmeden evi arayıp nasıl olduğumu soruyor , sürekli benim üzerimde, ultrosona çağırdığında bazen biriki doktor arkadaşıda geliyor birlikte birşeyler konuşuyorlar, benim üzerime titryorlar. arada bir test yapıyorlar. ve birgün yine test yapıldı sonra hormon seviyen çok düşük bebeğinin olma 0lasılığı yok gibi ama sen şimdi eve git ben seni bilgilendiririm dedi. ben eve geldim.kapıdan girer girmez doktorun sekreteri aradı. sizin tedaviniz sona erdi artık buraya gelmenize gerek yok doktor hanımda tatile gidiyor zaten dedi. ben şaşırdım nasıl yani benim kanamam kesilmedi dedim. yapabileceğimiz birşey yok kusura bakmayın dedi. bende ssk dan emekli çok sevdiğim tecrübeli bir ebe arkadaşım vardı hemen ona gittim.baktı canım sen düşük yapmışsın sana yapılan simir testi değil küdaj,o testte narkoz alman gerekmez sana narkoz verip kürdaj yapmışlar dedi. ve bunu kapatmak içinde hormon takviyesi yapıp hormon seviyeni yükseltmişler,düşük yaptığını ispat edemiyesin diye dedi. sonra hangi geciktiriciyi kullandın dedi bende gösterdim bu geciktiriciyi nasıl test yapmadan vermiş bu öyle güçlüki bunu kullanan üç aylık hamile olsa düşük yapar dedi.benim kanamam devam ediyor ben şimdi ne yapıcam dedim. canım sen şimdi lohusasın kanaman 40 gün sürebilir kırk günü geçerse tekrar tedaviye başla , 40 günde biterse kesin düşük yapmışsın, çünkü kesin diyemiyoruz, hormon seviyen yükseltilmş şu anda düşük yaptığını ispat etmen çok zor dedi. bende bekledim ve 41 inci gün kanamam falan kalmamıştı.
bu kk dan birinin başınamı gelmiş..göz göre göre yemişler kadının bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?