evet canım kendi yazısı zaten dün söz konusu oldu oda kendi başına geleni yazmış ben çok etkilendim
evet canım kendi yazısı zaten dün söz konusu oldu oda kendi başına geleni yazmış ben çok etkilendim
inanmıyorum ya bi doktor buna nası sebep olablir? çok üzüldm gerçkten
bence, basına bunlar gelmısse arkadsın doktrunda ismini versin kımse gıtmesın o doktora rezıl olsun pıslık.. dımı baskalarının basına gelmesınn
çok üzüldüm yaa.yazık kandıcağız rüyasında bile görmüş ama insan nasıl ihtimal verirki kaç yıldır uğraşıyosa aklına gelmemiştir hamile oldugu, allah bildiği gibi yapsın o dr u da
ewet canım ya genetikmiş,ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kadere bak ya doğuştan itibaren başlıyor(
allah yar ve yardımcıları olsun inşallah hafif düzeyde dewam eder..
hoşgeldin canım benim çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmaz inşallah,hayırlı sağlıklı bi bebeğin olur inşallah
herşeyde vardır bi hayır
canım bilmiyorum valla hiç çektirmedim kanama etkisi oluyormu ki:26:
oluyosa bile adet gününü değiştirmez
cnm bende hamileyken mantar ilacı kullanmıştım... dr ilaç verdi 1 hafta kullan bitsin gel yumurta takibi yapalım adet olunca dedi, ilaç bitti ben hamiş oldugumu öğrenmiştim ama zarar vermemişti..mutlaka o bi sebeptir allah onu yaşamasını istemiş... ama yinede insan kabul edemiyo onun durumu çok hassas ne olur ne olmaz diye bi tahlil filan yapılsaydı keşke...neyse artık olan olmuş...herşeyde vardır bi hayır o dr. belkide sadece bi sebeptir bilemeyiz
yinede bizler gözümüzün önüne bakalım diikat edelim..
inşallah yaşı daha erken rabbim onunda yüzünü güldürsün çok pozitif bi insan zaten..
ewet bide o kadar bekliyosn hiç ummadık yerde olması resmen mucize bebek
kafama takıldı sorayım dedim benim adetim düzenli ya 1 gün gecikse hamilemiyim diye kafaya takmaya başlardım ama bu ay korunuyorum film yüzünden sorayım dedim sağol canım
kızlar nasılsınız ben nefes alamıyorum bugün çok fenayım
nolduki cnm sana???
Allah o kadına sabır versinMALESEFörnek olsun dedim hepimize bazı anne adayları dün hüzünle kaplanmışlarda
kafama takıldı sorayım dedim benim adetim düzenli ya 1 gün gecikse hamilemiyim diye kafaya takmaya başlardım ama bu ay korunuyorum film yüzünden sorayım dedim sağol canım
kızlar nasılsınız ben nefes alamıyorum bugün çok fenayım
ah canım ya, inşallah atlatırsın, nefes egzersizi yap, nefesine odaklanıp sayarak al ve ver...misal 6 birimde (burundan) içeri 3 birimde (ağızdan) dışarı gibi. Bak bir de şunu deneyebilirsin;bilmiyorum ki canım nefes alamıyorum sanki psikolojiktir belki iyiydim halbuki bu aralar ama dün yaşayabileceğim bi ihtimal üzerine kriz gibi bişi geçirdim evde ağlayamadım bile onun etkisi olabilir yakınımda biri hamile olabilir ben dışarda görmeye dayanamıyorum burnumun dibindeki olursa nasıl dayanırım diye düşününce koptu ipler yalnızdım evde bide çok etkilendim
kuzuuu noluyo bidenem sana yaaa aurıca sen nie korunuyon bitanem yaaaaa bu ay hamiş kalabilirdin
bilmiyorum ki canım nefes alamıyorum sanki psikolojiktir belki iyiydim halbuki bu aralar ama dün yaşayabileceğim bi ihtimal üzerine kriz gibi bişi geçirdim evde ağlayamadım bile onun etkisi olabilir yakınımda biri hamile olabilir ben dışarda görmeye dayanamıyorum burnumun dibindeki olursa nasıl dayanırım diye düşününce koptu ipler yalnızdım evde bide çok etkilendim
kuzuuu noluyo bidenem sana yaaa aurıca sen nie korunuyon bitanem yaaaaa bu ay hamiş kalabilirdin
cnmm bizimde sınavımız bu sanırım sıkma canını naapalım bende böyle etrafımdaki insanlar nasıl sorunsuz doguruverıyorlar cok ılgınc bısey gıbı gelıyo bana artıkallah bize cok tatlı evlatlar verecek inşallah.... bu gunlerımız gerıde kalacakk... kriz gecirdım demıssın nedeenn?? nefes sıkıntında ondan olabılır
bilmiyorum ki canım nefes alamıyorum sanki psikolojiktir belki iyiydim halbuki bu aralar ama dün yaşayabileceğim bi ihtimal üzerine kriz gibi bişi geçirdim evde ağlayamadım bile onun etkisi olabilir yakınımda biri hamile olabilir ben dışarda görmeye dayanamıyorum burnumun dibindeki olursa nasıl dayanırım diye düşününce koptu ipler yalnızdım evde bide çok etkilendim
kızlar ben eve geldim...işte kırmızılar aldı başını gitti, elbisem fln mahvoldu ...bi taksi çağırdım geldim eve, daha da gitmem zaten malum bölge acıyor
ya kriz gibiydi kendimi kaybettim bi anda olmaz olamaaaz dayanamam dedim (türk filmi replikleri gibi oldu) sürekli çalan telefonla kendime geldim ağlayamadım bile akmadı o yaş neden bilmiyorum o yüzden olabilir. Çoktandır iyiydim ama böyle bi ihtimal bile mahvetti beni ben çok dirayetli sabırlı bir insan değilim ne yazıkki hemen yenilebiliyorum dik durup herşeye göğüs geremiyorum bi yerde salıveriyorum kendimi bu mübarek günlerde Allah hepimizin kucağını çok bekletmeden isyan etmeden doldursun inşallah canım çok zor çok
canım yaa öyle düşünme lütfen insan kötü etkileniyo gerçekten o doğru ama sende yakında hamile olacaksın o yönden baksan olaya olmazmı??
canım bilmiyorum yangına körükle mi gidiyorum ama bi de şöyle birşey var, şimdi senin yakınındaki kimsenin göbüşü şişene kadar daha bi kaç ay vardır di mi, belki sen de kalıverirsin ve beraber geçirirsiniz hamişliğinizi? nasıl? benim en yakın arkadaşım hamiş, hiç görmedim Temmuzdan beri, hep telefonla görüşüyoruz (anlayışlıdır canım benim) bi kere eşimin arkadaşı olan bi arkadaşa gitmiştik önceden beridir söz verdiğimiz için, sonra ben de sinir krizimsi bi ağlama krizi geçirmiştim çıkışta..daha da gitmedik hamiş kimselere, bekarlarla takılıyoruzya kriz gibiydi kendimi kaybettim bi anda olmaz olamaaaz dayanamam dedim (türk filmi replikleri gibi oldu) sürekli çalan telefonla kendime geldim ağlayamadım bile akmadı o yaş neden bilmiyorum o yüzden olabilir. Çoktandır iyiydim ama böyle bi ihtimal bile mahvetti beni ben çok dirayetli sabırlı bir insan değilim ne yazıkki hemen yenilebiliyorum dik durup herşeye göğüs geremiyorum bi yerde salıveriyorum kendimi bu mübarek günlerde Allah hepimizin kucağını çok bekletmeden isyan etmeden doldursun inşallah canım çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?