Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

evet canım kendi yazısı zaten dün söz konusu oldu oda kendi başına geleni yazmış ben çok etkilendim

bence, basına bunlar gelmısse arkadsın doktrunda ismini versin kımse gıtmesın o doktora rezıl olsun pıslık.. dımı baskalarının basına gelmesınn

evet canım kendi yazısı zaten dün söz konusu oldu oda kendi başına geleni yazmış ben çok etkilendim

çok üzüldüm yaa.yazık kandıcağız rüyasında bile görmüş ama insan nasıl ihtimal verirki kaç yıldır uğraşıyosa aklına gelmemiştir hamile oldugu, allah bildiği gibi yapsın o dr u da

inanmıyorum ya bi doktor buna nası sebep olablir? çok üzüldm gerçkten

bence, basına bunlar gelmısse arkadsın doktrunda ismini versin kımse gıtmesın o doktora rezıl olsun pıslık.. dımı baskalarının basına gelmesınn

herşeyde vardır bi hayır o dr. belkide sadece bi sebeptir bilemeyiz
yinede bizler gözümüzün önüne bakalım diikat edelim..
inşallah yaşı daha erken rabbim onunda yüzünü güldürsün çok pozitif bi insan zaten..
ewet bide o kadar bekliyosn hiç ummadık yerde olması resmen mucize bebek

kafama takıldı sorayım dedim benim adetim düzenli ya 1 gün gecikse hamilemiyim diye kafaya takmaya başlardım ama bu ay korunuyorum film yüzünden sorayım dedim sağol canım

kızlar nasılsınız ben nefes alamıyorum bugün çok fenayım

cnm bende hamileyken mantar ilacı kullanmıştım... dr ilaç verdi 1 hafta kullan bitsin gel yumurta takibi yapalım adet olunca dedi, ilaç bitti ben hamiş oldugumu öğrenmiştim ama zarar vermemişti..mutlaka o bi sebeptir allah onu yaşamasını istemiş... ama yinede insan kabul edemiyo onun durumu çok hassas ne olur ne olmaz diye bi tahlil filan yapılsaydı keşke...neyse artık olan olmuş...

nolduki cnm sana???

nolduki cnm sana???

bilmiyorum ki canım nefes alamıyorum sanki psikolojiktir belki iyiydim halbuki bu aralar ama dün yaşayabileceğim bi ihtimal üzerine kriz gibi bişi geçirdim evde ağlayamadım bile onun etkisi olabilir yakınımda biri hamile olabilir ben dışarda görmeye dayanamıyorum burnumun dibindeki olursa nasıl dayanırım diye düşününce koptu ipler yalnızdım evde bide çok etkilendim

kuzuuu noluyo bidenem sana yaaa aurıca sen nie korunuyon bitanem yaaaaa bu ay hamiş kalabilirdin

ah canım ya, inşallah atlatırsın, nefes egzersizi yap, nefesine odaklanıp sayarak al ve ver...misal 6 birimde (burundan) içeri 3 birimde (ağızdan) dışarı gibi. Bak bir de şunu deneyebilirsin;

Emotional Freedom Technique (EFT) Introduction - YouTube

cnmm bizimde sınavımız bu sanırım sıkma canını naapalım bende böyle etrafımdaki insanlar nasıl sorunsuz doguruverıyorlar cok ılgınc bısey gıbı gelıyo bana artık allah bize cok tatlı evlatlar verecek inşallah.... bu gunlerımız gerıde kalacakk... kriz gecirdım demıssın nedeenn?? nefes sıkıntında ondan olabılır

kızlar ben eve geldim...işte kırmızılar aldı başını gitti, elbisem fln mahvoldu ...bi taksi çağırdım geldim eve, daha da gitmem zaten malum bölge acıyor

ya kriz gibiydi kendimi kaybettim bi anda olmaz olamaaaz dayanamam dedim (türk filmi replikleri gibi oldu) sürekli çalan telefonla kendime geldim ağlayamadım bile akmadı o yaş neden bilmiyorum o yüzden olabilir. Çoktandır iyiydim ama böyle bi ihtimal bile mahvetti beni ben çok dirayetli sabırlı bir insan değilim ne yazıkki hemen yenilebiliyorum dik durup herşeye göğüs geremiyorum bi yerde salıveriyorum kendimi bu mübarek günlerde Allah hepimizin kucağını çok bekletmeden isyan etmeden doldursun inşallah canım çok zor çok

canım yaa öyle düşünme lütfen insan kötü etkileniyo gerçekten o doğru ama sende yakında hamile olacaksın o yönden baksan olaya olmazmı??

kız ben seni yerimm haa :):) rahimfilmi çektirenler arkasına hep hamile kalıyormus sen calısmalara basla bak ondan sonra ılk müjde senden geleceeekkkk inşallaaaaahhh

canım yaa öyle düşünme lütfen insan kötü etkileniyo gerçekten o doğru ama sende yakında hamile olacaksın o yönden baksan olaya olmazmı??

o şokla mantıklı düşünmiyorsun canım birde ben öyle pat diye hamile kalamıyorum bak 3,5 seneyi geçti ben sadece 1 hamilelik geçirdim onun sonu malum zaten. Müdahaleye gerek kalmadan normal yolla hamile kalabileceğime de inanmak gelmiyo içimden artık. bekliyorum o da ayrı bir zor süreç aşılama yada tüp bebek için iş bulmam lazım o da bu ara yok zaten benim yollarım kapalı beklmekten başka çarem de yok kayınvalidem yardım ederim demişti film çektirirken devlette çektir dedi 6 ay sürüyo dedim umrunda olmadı para istedim sandı ben gittim çektirdim kuruşunu istemem artık. yani senin dediğin ümidini kaybetmemiş insanlar için geçerli ben artık çok yorgunum dumanım olmuyo hamile kalamıyorum ben diye kabullenmem bile çok zman aldı ama kabullenmek beni iyileştirdi artık her ay ağlamıyorum hiç olmazsa canım çenem düştü yine :)

canım bilmiyorum yangına körükle mi gidiyorum ama bi de şöyle birşey var, şimdi senin yakınındaki kimsenin göbüşü şişene kadar daha bi kaç ay vardır di mi, belki sen de kalıverirsin ve beraber geçirirsiniz hamişliğinizi? nasıl? benim en yakın arkadaşım hamiş, hiç görmedim Temmuzdan beri, hep telefonla görüşüyoruz (anlayışlıdır canım benim) bi kere eşimin arkadaşı olan bi arkadaşa gitmiştik önceden beridir söz verdiğimiz için, sonra ben de sinir krizimsi bi ağlama krizi geçirmiştim çıkışta..daha da gitmedik hamiş kimselere, bekarlarla takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…