Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım yaa öyle düşünme lütfen insan kötü etkileniyo gerçekten o doğru ama sende yakında hamile olacaksın o yönden baksan olaya olmazmı??

kız ben seni yerimm haa :):) rahimfilmi çektirenler arkasına hep hamile kalıyormus sen calısmalara basla bak ondan sonra ılk müjde senden geleceeekkkk inşallaaaaahhh

inşallah canım inşallah öyle olur şimdi rahim filmi çeken doktoru aradım özel hastaneyi dedim bana kimse korun demedi korunmam gerekirmi bu ay korun bebekte sakatlık olmasın radyasyon aldın dedi :) kısmet bi dahaki aya artık utandım ama ben

cnm eğer nedensiz hamile kalamıyosan preseed diye bi jel var onu bi denesen belki sendede işe yarar

yapma böylee,,, üniversite araştırma hastanelerine gidebilirsin bak tüp bebek aşılama vs için... ne olursa olsun umudun hep olsun en kötüsü tüp bebekle olur diye düşün cnm...

ya ben sağlıkla bi hamile kalsam sağlıklı sıhhatli bi tosuncuk doğursam kim hamile kim değil umrumda olmaz aşık olurum ben bebişime çok iyi anlaşabildiğim biri değil bu kişi o yüzden yani. bi de o gözüme sokar gibi davranır üzülmüşüm ben bebeğimi kaybetmişim gibi davranmaz malesef o kadar iyi niyetli değildir. benim çocuklu arkadaşlarım var takılıyoruz sorun olmuyo hamileye bakamıyorum ben bi de çok minik bebeklere gözler doluyo hemencik

yapma böylee,,, üniversite araştırma hastanelerine gidebilirsin bak tüp bebek aşılama vs için... ne olursa olsun umudun hep olsun en kötüsü tüp bebekle olur diye düşün cnm...

cerrahpaşa gidiyorum işte canım testlerim çıkacak bu hafta pıhtılaşma hariç onun daha bir ayı var eşim tanıdık falan rastlar diye istemiyo devlette aşılamayı herşeyle bi başıma ben başa çıkmak zorunda kalıyorum esas beni yoran da bu zaten

cnm eğer nedensiz hamile kalamıyosan preseed diye bi jel var onu bi denesen belki sendede işe yarar

onu eczaneye sordum alıcaktım doktor vermeden kullanmayın falan dedi getirmedi kadın ben de üstüne düşmedim ama aslında bi düşüneyim ben bunu zaten bu hafta testlerim çıkarsa doktora gidicem hem sorayım sağol canımmm :)

cnm tamamen zararsıs bıse ben ılk kullandıgım ay hamıle kalmıstım bende ıse yaradı tabı rabbım ıstemese olmazdı o vesıle oldu adetten sonra yıne kullancam benım doktorumda bak denemıssın ıse yaramıs yıne denersın demıstı

bende alayım bi dahaki ay kullanırım sen internetten mi aldın eczaneden mi cnm bi de nasıl kullanılıyor

bende alayım bi dahaki ay kullanırım sen internetten mi aldın eczaneden mi cnm bi de nasıl kullanılıyor

canım ben internetten botaniceczadan almıstım cnm jeli içine enjekte edıosun belının altına yastık koy tabi bide o ay eşine macunlar var ya boyle arısutu polen molen öyle şeyler yedir sende ye yumurtaların ıyı olsuuunn ayyy inşallaah işe yarar... ama bunu kullananlarda işe yaramayanda çok yarayanda cok inşallah sen işe yarayanlardan olursunda alırsın bebişini kucağınaa

amin canım birazdan sipariş veriyorum en azından elimde olsun bi dahaki aya gelmesini beklemiyim bi de bunu deniyim zararım olmaz inşallah dediğin gibi olur :) hepimiz çabucak alırız bebişleri kucaklarımıza

amin canım birazdan sipariş veriyorum en azından elimde olsun bi dahaki aya gelmesini beklemiyim bi de bunu deniyim zararım olmaz inşallah dediğin gibi olur :) hepimiz çabucak alırız bebişleri kucaklarımıza

inşallah cnm inşallah bende bu ay bi denicem bakalım allah hayırlı sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin tüm evlat hasreti çekenlere.... AMİN ayy ben birde bu bebeğimi kaybettikten sonra bi sigaraya başladım keş gibi oldum bırakmaaaam lazımm

Kızlar ben işten erken çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum, 2 gündür çok uzadı bebeğe bi zararı olmasın bizm bebeler kıymetli malum

Canımmm sizin mutlulugunuzdan dahamı önemli birinin görmesi ???eşine bunu anlat lütfen....

ah kuzum ne diller döktüm neler anlattım ne kadar ağladım bilemezsin sabit fikirlidir biraz benimki diyorum ya herşeyle ben uğraşmak zorundayım ben çabalamak zorundayım spermiyogramı bile 1,5 senede zor yaptırdım erkek egosu işte ne yapsan kar etmiyo ben de memnun değilim bu dururmdan ama yapacağım bişey yok malesef elimdekilerin hepsini denedim çabalrken tükendim

Kızlar ben işten erken çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum, 2 gündür çok uzadı bebeğe bi zararı olmasın bizm bebeler kıymetli malum

bencede hemen git rapor alıp dinlenirsin iş olmasada rahat olsanda ayağını uzatıp dinlenmeye benzemez çalışmak geçmiş olsun

hadi beraber bırakalım kimse kızmasın ama çok zor gerçekten bırakmak ben azalttım baya ama tamamen bırakamıyorum başladığım güne de lanet ediyorum hep

yazılanları okudum şimdi de inanamadım ya.benm de çok yakın bir arkadaşm hamile hem de kapı komşum.ve yediğimiz içtğimz ayrı gitmio o derece yani. o benden sonra öğrenmişti aramzda 2 hafta vardı ve ben şu an onu her görüşümde ölüyorum sanki. ona da bişe diemiorum.midesi bulanıo midesi yanıo falan. ona çözüm bulmaya çalışıorum.içimden ah keşke ben de hergün kussaydım da bebeğim karnımda olsaydı die düşünrken. ara sıra o kadr sinir oluormki kendmden utanıorum. ne kadr kötü bi insanm ben die. çünkü kendisi çok iyi bana karşı. ama herkes aynı şeyleri hissediomuş. vicdan azabım hafifledi inanın biraz da olsa

bebişler için bırakıcas mecbur bende içiyorum içiyorum bu son paket diyorum yine alıyorum bizim bi tanıdık hamileliği boyunca sigarayı fosur fosur içti aç karnına bile ilk işi sigara içmekti doğurdu geçen öldürmeyeni allah öldürmez işte cnm

insanız hepimiz yaşadıklarımıza benzer tepkiler veriyoruz ama bende yüzyüze bu kadar rahat anlatamıyrum kimseye çünkü anlamazlar kıskanıyo sanırlar fesat sanırlar bişey diyemezsin sende yaşasaydın böyle davranırdın diyemezsin kötü olursun o yüzden o boğazındaki yumruyu zorlukla yutkunur hiçbişey diyemezsin birde üstüne zorla gülümsemek zorunda kalırsın malesef yaşamayan bilmiyor canım merak etme tepkilerin yaşadıklarınla doğru orantılı ve çok normal bebek sahibi olunca geçecek inşallah

valla cnm zaman zaman oluyor kıskanclık degılde bi iç dökme oluyor... benle birlikte hamileydi bi arkads fosur fosur sıgara içti hıc kendıne bakmadı rahattı önemsemedı bizz okadar titizlendik önemsedik yattık kalkmadık bebişlerimiz için işte ama nasip işte bizimki cennette oda gecen dogurdu adaletın bumu dünya diyesi geliyor insanın

insanız hepimiz yaşadıklarımıza benzer tepkiler veriyoruz ama bende yüzyüze bu kadar rahat anlatamıyrum kimseye çünkü anlamazlar kıskanıyo sanırlar fesat sanırlar bişey diyemezsin sende yaşasaydın böyle davranırdın diyemezsin kötü olursun o yüzden o boğazındaki yumruyu zorlukla yutkunur hiçbişey diyemezsin birde üstüne zorla gülümsemek zorunda kalırsın malesef yaşamayan bilmiyor canım merak etme tepkilerin yaşadıklarınla doğru orantılı ve çok normal bebek sahibi olunca geçecek inşallah

ya o kadar iyi anlatmışsın ki canım inan sanki ben yazmışım sandım onun adına sevinmek fakat her gördüğünde kahrolmak. arkadaşlığını yıpratmamam adına bişey diyememek..onun beni teselli etme çabası bile o kadar canımı sıkıyo ki. yine olur diyor. kahroluyorum ben. evet diyorum olur inşallah..((
inşallah çok yakın zamanda tekrar yaşarz bu duyguları

sen günde kaç tane içiyorsun gerçekten destek olalım birbirimize bırakalım ben hamileliğimde içmedim ama sonra o acıyla tekrar başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…