canım yaa öyle düşünme lütfen insan kötü etkileniyo gerçekten o doğru ama sende yakında hamile olacaksın o yönden baksan olaya olmazmı??
kız ben seni yerimm haa :):) rahimfilmi çektirenler arkasına hep hamile kalıyormus sen calısmalara basla bak ondan sonra ılk müjde senden geleceeekkkk inşallaaaaahhh
o şokla mantıklı düşünmiyorsun canım birde ben öyle pat diye hamile kalamıyorum bak 3,5 seneyi geçti ben sadece 1 hamilelik geçirdim onun sonu malum zaten. Müdahaleye gerek kalmadan normal yolla hamile kalabileceğime de inanmak gelmiyo içimden artık. bekliyorum o da ayrı bir zor süreç aşılama yada tüp bebek için iş bulmam lazım o da bu ara yok zaten benim yollarım kapalı beklmekten başka çarem de yok kayınvalidem yardım ederim demişti film çektirirken devlette çektir dedi 6 ay sürüyo dedim umrunda olmadı para istedim sandı ben gittim çektirdim kuruşunu istemem artık. yani senin dediğin ümidini kaybetmemiş insanlar için geçerli ben artık çok yorgunum dumanım olmuyo hamile kalamıyorum ben diye kabullenmem bile çok zman aldı ama kabullenmek beni iyileştirdi artık her ay ağlamıyorum hiç olmazsa canım çenem düştü yine :)
o şokla mantıklı düşünmiyorsun canım birde ben öyle pat diye hamile kalamıyorum bak 3,5 seneyi geçti ben sadece 1 hamilelik geçirdim onun sonu malum zaten. Müdahaleye gerek kalmadan normal yolla hamile kalabileceğime de inanmak gelmiyo içimden artık. bekliyorum o da ayrı bir zor süreç aşılama yada tüp bebek için iş bulmam lazım o da bu ara yok zaten benim yollarım kapalı beklmekten başka çarem de yok kayınvalidem yardım ederim demişti film çektirirken devlette çektir dedi 6 ay sürüyo dedim umrunda olmadı para istedim sandı ben gittim çektirdim kuruşunu istemem artık. yani senin dediğin ümidini kaybetmemiş insanlar için geçerli ben artık çok yorgunum dumanım olmuyo hamile kalamıyorum ben diye kabullenmem bile çok zman aldı ama kabullenmek beni iyileştirdi artık her ay ağlamıyorum hiç olmazsa canım çenem düştü yine :)
canım bilmiyorum yangına körükle mi gidiyorum ama bi de şöyle birşey var, şimdi senin yakınındaki kimsenin göbüşü şişene kadar daha bi kaç ay vardır di mi, belki sen de kalıverirsin ve beraber geçirirsiniz hamişliğinizi? nasıl? benim en yakın arkadaşım hamiş, hiç görmedim Temmuzdan beri, hep telefonla görüşüyoruz (anlayışlıdır canım benim) bi kere eşimin arkadaşı olan bi arkadaşa gitmiştik önceden beridir söz verdiğimiz için, sonra ben de sinir krizimsi bi ağlama krizi geçirmiştim çıkışta..daha da gitmedik hamiş kimselere, bekarlarla takılıyoruz
canım bilmiyorum yangına körükle mi gidiyorum ama bi de şöyle birşey var, şimdi senin yakınındaki kimsenin göbüşü şişene kadar daha bi kaç ay vardır di mi, belki sen de kalıverirsin ve beraber geçirirsiniz hamişliğinizi? nasıl? benim en yakın arkadaşım hamiş, hiç görmedim Temmuzdan beri, hep telefonla görüşüyoruz (anlayışlıdır canım benim) bi kere eşimin arkadaşı olan bi arkadaşa gitmiştik önceden beridir söz verdiğimiz için, sonra ben de sinir krizimsi bi ağlama krizi geçirmiştim çıkışta..daha da gitmedik hamiş kimselere, bekarlarla takılıyoruz
yapma böylee,,, üniversite araştırma hastanelerine gidebilirsin bak tüp bebek aşılama vs için... ne olursa olsun umudun hep olsun en kötüsü tüp bebekle olur diye düşün cnm...
cnm eğer nedensiz hamile kalamıyosan preseed diye bi jel var onu bi denesen belki sendede işe yarar
cerrahpaşa gidiyorum işte canım testlerim çıkacak bu hafta pıhtılaşma hariç onun daha bir ayı var eşim tanıdık falan rastlar diye istemiyo devlette aşılamayıherşeyle bi başıma ben başa çıkmak zorunda kalıyorum esas beni yoran da bu zaten
onu eczaneye sordum alıcaktım doktor vermeden kullanmayın falan dedi getirmedi kadın ben de üstüne düşmedim ama aslında bi düşüneyim ben bunu zaten bu hafta testlerim çıkarsa doktora gidicem hem sorayım sağol canımmm :)
cnm tamamen zararsıs bıse ben ılk kullandıgım ay hamıle kalmıstım bende ıse yaradı tabı rabbım ıstemese olmazdı o vesıle oldu adetten sonra yıne kullancambenım doktorumda bak denemıssın ıse yaramıs yıne denersın demıstı
bende alayım bi dahaki ay kullanırım sen internetten mi aldın eczaneden mi cnm bi de nasıl kullanılıyor
canım ben internetten botaniceczadan almıstım cnm jeli içine enjekte edıosun belının altına yastık koy tabi bide o ay eşine macunlar var ya boyle arısutu polen molenöyle şeyler yedir sende ye yumurtaların ıyı olsuuunn ayyy inşallaah işe yarar... ama bunu kullananlarda işe yaramayanda çok yarayanda cok inşallah sen işe yarayanlardan olursunda alırsın bebişini kucağınaa
amin canım birazdan sipariş veriyorum en azından elimde olsun bi dahaki aya gelmesini beklemiyim bi de bunu deniyim zararım olmaz inşallah dediğin gibi olur :) hepimiz çabucak alırız bebişleri kucaklarımıza
canım ben internetten botaniceczadan almıstım cnm jeli içine enjekte edıosun belının altına yastık koy tabi bide o ay eşine macunlar var ya boyle arısutu polen molenöyle şeyler yedir sende ye yumurtaların ıyı olsuuunn ayyy inşallaah işe yarar... ama bunu kullananlarda işe yaramayanda çok yarayanda cok inşallah sen işe yarayanlardan olursunda alırsın bebişini kucağınaa
Canımmm sizin mutlulugunuzdan dahamı önemli birinin görmesi ???eşine bunu anlat lütfen....
Kızlar ben işten erken çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum, 2 gündür çok uzadı bebeğe bi zararı olmasın bizm bebeler kıymetli malum
inşallah cnm inşallah bende bu ay bi denicem bakalım allah hayırlı sağlıklı güzeller güzeli evlatlar nasip etsin tüm evlat hasreti çekenlere.... AMİN ayy ben birde bu bebeğimi kaybettikten sonra bi sigaraya başladım keş gibi oldumbırakmaaaam lazımm
bencede hemen git rapor alıp dinlenirsin iş olmasada rahat olsanda ayağını uzatıp dinlenmeye benzemez çalışmak geçmiş olsun
hadi beraber bırakalım kimse kızmasın ama çok zor gerçekten bırakmak ben azalttım baya ama tamamen bırakamıyorum başladığım güne de lanet ediyorum hep
yazılanları okudum şimdi de inanamadım ya.benm de çok yakın bir arkadaşm hamile hem de kapı komşum.ve yediğimiz içtğimz ayrı gitmio o derece yani. o benden sonra öğrenmişti aramzda 2 hafta vardı ve ben şu an onu her görüşümde ölüyorum sanki. ona da bişe diemiorum.midesi bulanıo midesi yanıo falan. ona çözüm bulmaya çalışıorum.içimden ah keşke ben de hergün kussaydım da bebeğim karnımda olsaydı die düşünrken. ara sıra o kadr sinir oluormki kendmden utanıorum. ne kadr kötü bi insanm ben die. çünkü kendisi çok iyi bana karşı. ama herkes aynı şeyleri hissediomuş. vicdan azabım hafifledi inanın biraz da olsa
yazılanları okudum şimdi de inanamadım ya.benm de çok yakın bir arkadaşm hamile hem de kapı komşum.ve yediğimiz içtğimz ayrı gitmio o derece yani. o benden sonra öğrenmişti aramzda 2 hafta vardı ve ben şu an onu her görüşümde ölüyorum sanki. ona da bişe diemiorum.midesi bulanıo midesi yanıo falan. ona çözüm bulmaya çalışıorum.içimden ah keşke ben de hergün kussaydım da bebeğim karnımda olsaydı die düşünrken. ara sıra o kadr sinir oluormki kendmden utanıorum. ne kadr kötü bi insanm ben die. çünkü kendisi çok iyi bana karşı. ama herkes aynı şeyleri hissediomuş. vicdan azabım hafifledi inanın biraz da olsa
bebişler için bırakıcas mecbur bende içiyorum içiyorum bu son paket diyorum yine alıyorumbizim bi tanıdık hamileliği boyunca sigarayı fosur fosur içti aç karnına bile ilk işi sigara içmekti doğurdu geçen öldürmeyeni allah öldürmez işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?