onların bakış açısı daha farklı cnm, iyi sakin kalmayı başarmışsın diyorum..ama eşinle sıkıntılı olacaksa zaten o hamilelikten bişey anlamazsın ..inş.doğal yoldan olurda hemen uğraşmazsın bundan sonra.ah kuzum ne diller döktüm neler anlattım ne kadar ağladım bilemezsin sabit fikirlidir biraz benimki diyorum ya herşeyle ben uğraşmak zorundayım ben çabalamak zorundayım spermiyogramı bile 1,5 senede zor yaptırdım erkek egosu işte ne yapsan kar etmiyoben de memnun değilim bu dururmdan ama yapacağım bişey yok malesef elimdekilerin hepsini denedim çabalrken tükendim
canım kesinlikle dinlenmek iyi gelir halsizlik var baya çünkü,,aksi gibi kesildi 2 saattir filan tuvalete çıkmıyorum :)bencede hemen git rapor alıp dinlenirsin iş olmasada rahat olsanda ayağını uzatıp dinlenmeye benzemez çalışmak geçmiş olsun
hadi beraber bırakalım kimse kızmasın ama çok zor gerçekten bırakmak ben azalttım baya ama tamamen bırakamıyorum başladığım güne de lanet ediyorum hep
yazılanları okudum şimdi de inanamadım ya.benm de çok yakın bir arkadaşm hamile hem de kapı komşum.ve yediğimiz içtğimz ayrı gitmio o derece yani. O benden sonra öğrenmişti aramzda 2 hafta vardı ve ben şu an onu her görüşümde ölüyorum sanki. Ona da bişe diemiorum.midesi bulanıo midesi yanıo falan. Ona çözüm bulmaya çalışıorum.içimden ah keşke ben de hergün kussaydım da bebeğim karnımda olsaydı die düşünrken. Ara sıra o kadr sinir oluormki kendmden utanıorum. Ne kadr kötü bi insanm ben die. çünkü kendisi çok iyi bana karşı. Ama herkes aynı şeyleri hissediomuş. Vicdan azabım hafifledi inanın biraz da olsa
sen günde kaç tane içiyorsun gerçekten destek olalım birbirimize bırakalım ben hamileliğimde içmedim ama sonra o acıyla tekrar başladım
insanız hepimiz yaşadıklarımıza benzer tepkiler veriyoruz ama bende yüzyüze bu kadar rahat anlatamıyrum kimseye çünkü anlamazlar kıskanıyo sanırlar fesat sanırlar bişey diyemezsin sende yaşasaydın böyle davranırdın diyemezsin kötü olursun o yüzden o boğazındaki yumruyu zorlukla yutkunur hiçbişey diyemezsin birde üstüne zorla gülümsemek zorunda kalırsın malesef yaşamayan bilmiyor canım merak etme tepkilerin yaşadıklarınla doğru orantılı ve çok normal bebek sahibi olunca geçecek inşallah
ya o kadar iyi anlatmışsın ki canım inan sanki ben yazmışım sandımonun adına sevinmek fakat her gördüğünde kahrolmak. arkadaşlığını yıpratmamam adına bişey diyememek..onun beni teselli etme çabası bile o kadar canımı sıkıyo ki. yine olur diyor. kahroluyorum ben. evet diyorum olur inşallah.. ((
inşallah çok yakın zamanda tekrar yaşarz bu duyguları
onların bakış açısı daha farklı cnm, iyi sakin kalmayı başarmışsın diyorum..ama eşinle sıkıntılı olacaksa zaten o hamilelikten bişey anlamazsın ..inş.doğal yoldan olurda hemen uğraşmazsın bundan sonra.
canım kesinlikle dinlenmek iyi gelir halsizlik var baya çünkü,,aksi gibi kesildi 2 saattir filan tuvalete çıkmıyorum :)
yaaa rahim filmi çekilen ay yumurtalıklar radyasyon alır diyemi söylüyolar bilmiyorum ama o ay korunun diyo herkes ondan korunuyom kuzucum
olurmu kuzu yaaa biçok kişi özlellikle korunmuyo ve nurtopu gibide bebeler geliyo boşver korunma sennn :) ahh kuzuu yaaa bende öleydim dışarıda gezmek istemiyodum geçicek bitanemmm :))yaaa rahim filmi çekilen ay yumurtalıklar radyasyon alır diyemi söylüyolar bilmiyorum ama o ay korunun diyo herkes ondan korunuyom kuzucum. hamile görmeye dayanamıyorum beeen
git cnm yaa ihmal etme ozamn hem için rahatlar azıcık :))Kızlar ben işten erken çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum, 2 gündür çok uzadı bebeğe bi zararı olmasın bizm bebeler kıymetli malum
selam cancaazlarım
çok iş var yazamıom nolur kusura bakmayın okuyom hep
birsen akşam git kuzum doktora benim ishal kesildi iyiyim şükür yarın orucuma devam edicem inşallahhhh
dilekkkkkkkkkkkk bemni rüyanda görsene
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha
selam cancaazlarım
birsen akşam git kuzum doktora benim ishal kesildi iyiyim şükür yarın orucuma devam edicem inşallahhhh
akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha
selam cancaazlarım
cnm oruçken 4 tane fılan içiyorm tutamadıgım zaman sapıtıyorum 1 pakete yakın ıcıyorum hemen hemencnm sıkıldıgında hemen sıgaraya sarılıyorum. tmm bırakalım ama adetten sonramı bıraksak
bişeycik olmaz sana merak etme:) buraya ilk geldiğimde bana da aynısı olmuştu burdakilerin büyük çoğunluğu yşadı aynı şeyleri kimse seni yadırgamaz yanlış anlamaz burda dök içini ferahla ağlama duvarımızda burası sevinçlerimizin yaşandığı yerde o yüzden burda gerçek ben ortaya çıkıyo. Burdan beni tanıyan biriyle özel hayatımdan birini karşılaştır beni anlatsınlar asla aynı kişiden bahsettiklerine inanmazlar :)
dimi dimi 4 seneye yakın oldu ben hala ayaktayım hala bekliyorum ama bana sorsan ben aynı ben değilim artık olgunlaştım ama aynı zamanda yaşlandım da yoruldum da allah beterinden saklasın hala az biraz akıl sağlığım yeri,nde ona şaşıyorum
Olsun sen yinede git susuz kalma anlat durumu yat evinde ooh misler gibi
gidiyim cnm karın ağrım filan vardı,ama ishalim geçti sanki yaa kafamda karışık biraz:18::18:olurmu kuzu yaaa biçok kişi özlellikle korunmuyo ve nurtopu gibide bebeler geliyo boşver korunma sennn :) ahh kuzuu yaaa bende öleydim dışarıda gezmek istemiyodum geçicek bitanemmm :))
git cnm yaa ihmal etme ozamn hem için rahatlar azıcık :))
hadee bakalım güzel haberler ver inşallah gelsinn bu ay bebişşş
olurmu kuzu yaaa biçok kişi özlellikle korunmuyo ve nurtopu gibide bebeler geliyo boşver korunma sennn :) ahh kuzuu yaaa bende öleydim dışarıda gezmek istemiyodum geçicek bitanemmm :))
git cnm yaa ihmal etme ozamn hem için rahatlar azıcık :))
hadee bakalım güzel haberler ver inşallah gelsinn bu ay bebişşş
ayy kim ge4lmiş hoşgeldinnn geçmiş olsun canımıniçi depremmiiiii anaaam :)) senin bebek gelişiyle sallayacak ortalığı desenee
yok yok öyle karışır biz pazartesiye kadar ne kadar istiyosa canımız mokunu çıkararak içelim sonra birden bırakalım illa canımız isticek ama destek oluruz birbirimize bak çekirdek işe yarıyo bi de her içmek istediğimizde Allah'tan yardım isteyip dua edelim ben yarım paket içiyordum şimdi azalltım kurban olduğum Allah oruçluyken nasıl dayanıyoruz sonrasındada sabrını verir inşallah
tmm pazartesi kontrol etcem senii.. :18:
anlaştık :13: başarıcaz biz bu işi
preseed jel sipariş ediyorum şimdi içim rahat olsun kuzum ya ben zaten zayıfım 46 kiloya düşmüşüm benimle ne kadar uyumlu bi kilom var dimi 46 :)) çabuk etkilenirim ben herşeyden bir ay daha bekliyim ben
inşallah tuğbamm yaa olursa bunca insanın duasından olur zaten hayırlısı bakalım senin bebişte baya büyüdü maşallahhhhhh
duman kuzum sen bilirsin de için rahat etsin diye git istersen ay alin aklıma geldi sürekli gidiyo duya deli :)ya evett dilek beni görsün nolurr
müge valla sallasın velet gelsin sağlıcakla ah ahh kız bende sigara içiomne güzel bırakmıştım ama ramazanda baya azaldı hamile kalınca bıraktım sonra hastanede yeniden başladım
evt cnmcımmdur bende sımdı sıparıs verım adetım yarın olur buyuk ıhtımalle ovulasyon testlerımde mevcut tam teşlikat bu ay bide kocanla ev ödevi gibi görme cocuk meselesini oyle yapıncada olmuyomuss
inşallah tuğbamm yaa olursa bunca insanın duasından olur zaten hayırlısı bakalım senin bebişte baya büyüdü maşallahhhhhh
duman kuzum sen bilirsin de için rahat etsin diye git istersen ay alin aklıma geldi sürekli gidiyo duya deli :)ya evett dilek beni görsün nolurr
müge valla sallasın velet gelsin sağlıcakla ah ahh kız bende sigara içiomne güzel bırakmıştım ama ramazanda baya azaldı hamile kalınca bıraktım sonra hastanede yeniden başladım
peki kuzu nasıl istersen sen kendini nasıl rahat hissedersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?