Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

onların bakış açısı daha farklı cnm, iyi sakin kalmayı başarmışsın diyorum..ama eşinle sıkıntılı olacaksa zaten o hamilelikten bişey anlamazsın ..inş.doğal yoldan olurda hemen uğraşmazsın bundan sonra.
canım kesinlikle dinlenmek iyi gelir halsizlik var baya çünkü,,aksi gibi kesildi 2 saattir filan tuvalete çıkmıyorum :)

hepimiz aynıydık cnm merak etme sen kötü biri diilsin sadece üzgünsün bu çok normal...

selam cancaazlarım

çok iş var yazamıom nolur kusura bakmayın okuyom hep
birsen akşam git kuzum doktora benim ishal kesildi iyiyim şükür yarın orucuma devam edicem inşallahhhh

dilekkkkkkkkkkkk bemni rüyanda görsene

akşam doktora gidiom kızlar bakalım yumoşlar nolmuş bugün için çatlar demişti akşam deprem var bursada hahahaha

sen günde kaç tane içiyorsun gerçekten destek olalım birbirimize bırakalım ben hamileliğimde içmedim ama sonra o acıyla tekrar başladım

cnm oruçken 4 tane fılan içiyorm tutamadıgım zaman sapıtıyorum 1 pakete yakın ıcıyorum hemen hemen cnm sıkıldıgında hemen sıgaraya sarılıyorum. tmm bırakalım ama adetten sonramı bıraksak

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
NAZLIM, desperate20, tugbaemrah+, mmmuge+, cavda, ayen1986, yorgunbulutlar
Konu Etiketleri

Son düzenleme:

:) buraya ilk geldiğimde bana da aynısı olmuştu burdakilerin büyük çoğunluğu yşadı aynı şeyleri kimse seni yadırgamaz yanlış anlamaz burda dök içini ferahla ağlama duvarımızda burası sevinçlerimizin yaşandığı yerde o yüzden burda gerçek ben ortaya çıkıyo. burdan beni tanıyan biriyle özel hayatımdan birini karşılaştır beni anlatsınlar asla aynı kişiden bahsettiklerine inanmazlar :)

dimi dimi 4 seneye yakın oldu ben hala ayaktayım hala bekliyorum ama bana sorsan ben aynı ben değilim artık olgunlaştım ama aynı zamanda yaşlandım da yoruldum da Allah beterinden saklasın hala az biraz akıl sağlığım yeri,nde ona şaşıyorum

olsun sen yinede git susuz kalma anlat durumu yat evinde ooh misler gibi

yaaa rahim filmi çekilen ay yumurtalıklar radyasyon alır diyemi söylüyolar bilmiyorum ama o ay korunun diyo herkes ondan korunuyom kuzucum

yaaa rahim filmi çekilen ay yumurtalıklar radyasyon alır diyemi söylüyolar bilmiyorum ama o ay korunun diyo herkes ondan korunuyom kuzucum. hamile görmeye dayanamıyorum beeen
olurmu kuzu yaaa biçok kişi özlellikle korunmuyo ve nurtopu gibide bebeler geliyo boşver korunma sennn :) ahh kuzuu yaaa bende öleydim dışarıda gezmek istemiyodum geçicek bitanemmm :))
Kızlar ben işten erken çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum, 2 gündür çok uzadı bebeğe bi zararı olmasın bizm bebeler kıymetli malum
git cnm yaa ihmal etme ozamn hem için rahatlar azıcık :))

hadee bakalım güzel haberler ver inşallah gelsinn bu ay bebişşş

kız kesildi gibi 2 saattir tık yok gitmesemmi diyorum şimdide...:18::18:
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah... Dilek kız görsene kızı rüyandaaa

ayy kim ge4lmiş hoşgeldinnn geçmiş olsun canımıniçi depremmiiiii anaaam :)) senin bebek gelişiyle sallayacak ortalığı desenee

yok yok öyle karışır biz pazartesiye kadar ne kadar istiyosa canımız mokunu çıkararak içelim sonra birden bırakalım illa canımız isticek ama destek oluruz birbirimize bak çekirdek işe yarıyo bi de her içmek istediğimizde Allah'tan yardım isteyip dua edelim ben yarım paket içiyordum şimdi azalltım kurban olduğum Allah oruçluyken nasıl dayanıyoruz sonrasındada sabrını verir inşallah

bişeycik olmaz sana merak etme olguunlaşırsın o ayrı...ama eşinin inadıda maşallah yani tammış:)

gidiyim cnm karın ağrım filan vardı,ama ishalim geçti sanki yaa kafamda karışık biraz:18::18:

preseed jel sipariş ediyorum şimdi içim rahat olsun kuzum ya ben zaten zayıfım 46 kiloya düşmüşüm benimle ne kadar uyumlu bi kilom var dimi 46 :)) çabuk etkilenirim ben herşeyden bir ay daha bekliyim ben

tmm pazartesi kontrol etcem senii.. :18:

inşallah tuğbamm yaa olursa bunca insanın duasından olur zaten hayırlısı bakalım senin bebişte baya büyüdü maşallahhhhhh

duman kuzum sen bilirsin de için rahat etsin diye git istersen ay alin aklıma geldi sürekli gidiyo duya deli :)ya evett dilek beni görsün nolurr
müge valla sallasın velet gelsin sağlıcakla ah ahh kız bende sigara içiomne güzel bırakmıştım ama ramazanda baya azaldı hamile kalınca bıraktım sonra hastanede yeniden başladım

preseed jel sipariş ediyorum şimdi içim rahat olsun kuzum ya ben zaten zayıfım 46 kiloya düşmüşüm benimle ne kadar uyumlu bi kilom var dimi 46 :)) çabuk etkilenirim ben herşeyden bir ay daha bekliyim ben

peki kuzu nasıl istersen sen kendini nasıl rahat hissedersen :)

evet kuzum bi uykucu melek büyütüyorum işte her gittiğimde uyuyo :))) inşallah kuzum bu ay yumoş takibiyle seninde göşüne gelicek tatlı bi melek :))

evt cnmcımm dur bende sımdı sıparıs verım adetım yarın olur buyuk ıhtımalle ovulasyon testlerımde mevcut tam teşlikat bu ay bide kocanla ev ödevi gibi görme cocuk meselesini oyle yapıncada olmuyomuss

onu aştım çok şükür yumurta takibi yaptırığımda öyle oluyom ben sonra da yatrken ağlıyom hep bitti o şükür hadi bakalım gelsin bebişler ilk haile kalan ayağını sürsün peşpeşe doğuralım :)

aha topiğimizin dayaklık kızları hadi gel sende bırak bizimle :) o psikolojide ilk istediğim şey sigaraydı benimde bırakmak için herşeyi deneyelim anlatalım birbirimize ben nefes egzersizi iyi geliyo rahatlatıyo diye biliyorum sigara istediğinde cama çıkıp sakinleşene kadar derin nefes almak çok iyiymiş deneyelim mmi belki faydası olur

peki kuzu nasıl istersen sen kendini nasıl rahat hissedersen :)

ne takıntılıyım dimi :))

ben gideyi artık yemek yapayım kızlar çok aylaklık ettim bugün akşama belki uğrarım hepinizi öptüm hamişleri göbüşünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…