kuzu valla hee birlik olun bırakın şu pis şeyii zaten şurda bikaç aya hamiş olucanız içemiceniz :))onu aştım çok şükür yumurta takibi yaptırığımda öyle oluyom ben sonra da yatrken ağlıyom hepbitti o şükür hadi bakalım gelsin bebişler ilk haile kalan ayağını sürsün peşpeşe doğuralım :)
aha topiğimizin dayaklık kızları hadi gel sende bırak bizimle :) o psikolojide ilk istediğim şey sigaraydı benimdebırakmak için herşeyi deneyelim anlatalım birbirimize ben nefes egzersizi iyi geliyo rahatlatıyo diye biliyorum sigara istediğinde cama çıkıp sakinleşene kadar derin nefes almak çok iyiymiş deneyelim mmi belki faydası olur
ne takıntılıyım dimi :))
ayy bende evde olupp yemek yapmak istiyorumm hatta cnm kek falan istiyoooben gideyi artık yemek yapayım kızlar çok aylaklık ettim bugün akşama belki uğrarım hepinizi öptüm hamişleri göbüşünden
hayırlısı olsun kuzu bu son olsun inşallahhhHayirli olsunnn..
ben çıkayım kızlar yemek yapmam lazım hepinizi öptüm hamişleri göbüşten
ben çıkayım kızlar yemek yapmam lazım hepinizi öptüm hamişleri göbüşten
Benbebeğimi 4 gun önce 11+4 günlükken kalbi durduğu icin kaybettim. Tam da Ogün kalbi durmus. Normal randevumuza güle oynaya gittik ama kader...bebek hafta olarak büyük olduğu icin önce suni sancı ilacıyla dusurttuler sonra temizlemek icin kürtaja aldılar. Şimdi genetik sonucları bekliyoruz iki ay sonra da pihtilasma testi olacakmış. İlk hamileligimde hiç sıkıntı yaşamamıştım. 2.5 yaşındaki kizim olmasa ne yapardım bilmiyorum.onun icin ayakta dürüyorum ama cok fenayim. Giden de benim canımdi. Neredeyse 3aylikti.cok zor.bebegim minicikti.kimse sormasın istiyorumCanımdi o benim nasıl üzülmem.biran evvel tekrar denemek istiyorum Biryandan ise cok korkuyorum.
Benbebeğimi 4 gun önce 11+4 günlükken kalbi durduğu icin kaybettim. Tam da Ogün kalbi durmus. Normal randevumuza güle oynaya gittik ama kader...bebek hafta olarak büyük olduğu icin önce suni sancı ilacıyla dusurttuler sonra temizlemek icin kürtaja aldılar. Şimdi genetik sonucları bekliyoruz iki ay sonra da pihtilasma testi olacakmış. İlk hamileligimde hiç sıkıntı yaşamamıştım. 2.5 yaşındaki kizim olmasa ne yapardım bilmiyorum.onun icin ayakta dürüyorum ama cok fenayim. Giden de benim canımdi. Neredeyse 3aylikti.cok zor.bebegim minicikti.kimse sormasın istiyorumCanımdi o benim nasıl üzülmem.biran evvel tekrar denemek istiyorum Biryandan ise cok korkuyorum.
geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın...buradaki herkes öyle hemen hemen,çok şükürki senin bebeğin varmış...ama benden sana tavsiye bütün tahlillerini yaptır mutlaka sonra tekrar dene ümidini kaybetme...bende de pıhtılaşma var ve bir kaç sorun daha bu yüzden 7 bebeğimi kaybettim...herşey kısmet..
ben senin hikayeni bilmiyordum biliyor musun beydagli
insallah saglikli gelir bebegin cok bekletmeden
simdi korunuyor musun sen
o yıpranmaların sana cenneti hazırlıyo canım inş. sonunda kucağına bebeğini aldığında burdada yüzün gülecek öbür taraftada...ruhun toparlansın eşini ikna edeceğine eminim.. seninde mucizeni dinleyip anlatıcaz burda eminim buna...aksini hiç düşünemiyorum nedense senin için.. beren saatim benim:)öylemii....ben 6 kürtaj 1 taneside kendiliğnden düşen 7 bebeğimi kaybettim canım ...çok yıprandım ama yinede güçlüymüşüm diyorum kendime,en sonuncusunda iyice kötü oldum ruhen ve bedenen...anlatması çok uzun süre...bebek defterini şimdilik kapattım hele eşim hiç istemiyor seni öyle görmeye dayanamıyorum diyor...bende ne yapacağımı bilmiyorum aynı şeyleri yaşamaktan çok yoruldum her seferinde hayalkırıklığı....
şimdi kasım ayından beri korunuyorum..
o yıpranmaların sana cenneti hazırlıyo canım inş. sonunda kucağına bebeğini aldığında burdada yüzün gülecek öbür taraftada...ruhun toparlansın eşini ikna edeceğine eminim.. seninde mucizeni dinleyip anlatıcaz burda eminim buna...aksini hiç düşünemiyorum nedense senin için.. beren saatim benim:)
öylemi dersin dumanımmmm
öyle tabii... sen çok çektin cnm ama herşeye rağmen kalbin o kadar güzelki, bu kadar dua alıyosun, böyle yıllar sonra bebeğine kavuşan kimi duysam aklıma direk sen geliyosun... senin içinde uzak değil... asla olmayacağını düşünme, geç olacak belki ama olucak sen buna inan yeter...
oyyy kuzum benim canım kardeşim inşaallah çok teşekkürederim birsenim yaaa...bu arda bende yasemini rüyamda görmek istiyom artık haberi olsunnn..
geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsın..inan burada herkes seni anlar, destek olur..ne zaman istersen gel konuşBenbebeğimi 4 gun önce 11+4 günlükken kalbi durduğu icin kaybettim. Tam da Ogün kalbi durmus. Normal randevumuza güle oynaya gittik ama kader...bebek hafta olarak büyük olduğu icin önce suni sancı ilacıyla dusurttuler sonra temizlemek icin kürtaja aldılar. Şimdi genetik sonucları bekliyoruz iki ay sonra da pihtilasma testi olacakmış. İlk hamileligimde hiç sıkıntı yaşamamıştım. 2.5 yaşındaki kizim olmasa ne yapardım bilmiyorum.onun icin ayakta dürüyorum ama cok fenayim. Giden de benim canımdi. Neredeyse 3aylikti.cok zor.bebegim minicikti.kimse sormasın istiyorumCanımdi o benim nasıl üzülmem.biran evvel tekrar denemek istiyorum Biryandan ise cok korkuyorum.
sana yüzde yüz katılıyorum kuzum :))o yıpranmaların sana cenneti hazırlıyo canım inş. sonunda kucağına bebeğini aldığında burdada yüzün gülecek öbür taraftada...ruhun toparlansın eşini ikna edeceğine eminim.. seninde mucizeni dinleyip anlatıcaz burda eminim buna...aksini hiç düşünemiyorum nedense senin için.. beren saatim benim:)
cnm hoşgeldinn :)) ohh tatilll bol bol dinlen kafanı dağıt iyi tatiller bitanemm :))kızlaaar napıyosunuzzz? ben geldiiiiim. kaç gündür pek gelemiyorum. geldiğimde de tüp bebek bölümümdeki topicime uğrayıp çıkıyorum. geçmişi okuyamadım. umarım herkesin keyfi yerindedir. ben bir süre daha buralarda olamıycam. yarın tatile gidiyorum hayırlısıyla. hepinizi çok çok öpüyorum. kendinize iyi bakııın...
Kızlar daha yeni eve girebildim. Önce hastane sonra karakolepey hareketli bir akşamdı...Ağrım iyice artınca hastaneye acile gittik eşimle, test yapıldı birşey çıkmadı. Alttan ultrasonla baktı, acıdan kıvrandım ama yine bir şey çıkmadı.Temizlenince polikliniğe gidip smear yaptır dedi doktor. Hastanede test sonucu beklerken eşime günümü anlatıyordum ki telefonla dolandırıldığımı fark etti sabah hasta hasta, iş bi yandan telefon da çalınca kafam çalışmamış vermişim bi ton bilgiyi. Kredi kartından çekmişler para fln, neyse bankayı aradık kartı iptal ettirdik, geri de alabiliyormuşuz parayı. Bi de suç duyurusunda bulunduk. Oradaki iki polisi de aramışlar aynı şekilde, aman diyim Tedaş'tan arıyoruz derlerse bişey söylemeyin benim gibi Neyse, bugün tam bir ay olmuştu, akşam zor geçer diyordum, ekşın oldu bana
geçmiş olsun cnm valla çok organize çalışıyolar artık dalgınlığına gelip gözümüzün önünde dolandırıcı hesabına para yatıran kaç kişiyle karşılaşıyoruz görsen, çok bi para gitmemiştir inşallah..ağrıların nsl oldu???Kızlar daha yeni eve girebildim. Önce hastane sonra karakolepey hareketli bir akşamdı...Ağrım iyice artınca hastaneye acile gittik eşimle, test yapıldı birşey çıkmadı. Alttan ultrasonla baktı, acıdan kıvrandım ama yine bir şey çıkmadı.Temizlenince polikliniğe gidip smear yaptır dedi doktor. Hastanede test sonucu beklerken eşime günümü anlatıyordum ki telefonla dolandırıldığımı fark etti sabah hasta hasta, iş bi yandan telefon da çalınca kafam çalışmamış vermişim bi ton bilgiyi. Kredi kartından çekmişler para fln, neyse bankayı aradık kartı iptal ettirdik, geri de alabiliyormuşuz parayı. Bi de suç duyurusunda bulunduk. Oradaki iki polisi de aramışlar aynı şekilde, aman diyim Tedaş'tan arıyoruz derlerse bişey söylemeyin benim gibi Neyse, bugün tam bir ay olmuştu, akşam zor geçer diyordum, ekşın oldu bana
kaçak seniiikızlaaar napıyosunuzzz? ben geldiiiiim. kaç gündür pek gelemiyorum. geldiğimde de tüp bebek bölümümdeki topicime uğrayıp çıkıyorum. geçmişi okuyamadım. umarım herkesin keyfi yerindedir. ben bir süre daha buralarda olamıycam. yarın tatile gidiyorum hayırlısıyla. hepinizi çok çok öpüyorum. kendinize iyi bakııın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?