sana da günaydın canımgünaydın kızlarrr
MİRAGEEE iyi tatiller kuzum bol,bol dinlen kafanı boşalt....
KEEP geçmiş olsun,kız sen nasıl kart bilgilerini verdin telefonda neyse ucuz atlatmışsınız inşaallah çok paran gitmemiştir..dünyanın çivisi çıkmış yaa...
YORGUN BULUTLAR canım çok sağol..RABBİM seninde gönlüne göre versin...
DUMANIM daha iyimisin kuzum..
merhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...
canım hiç de engel olmaya çalışma, ağla ve rahatlaSagolun kızlar Allah buradakime hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.aglamama engel olamıyorum. Doktor kromozom testi istedi 1 aya çıkacak. Yarın gidip pihtilasma testi yapmasını istemeyi düşünüyorum.esime onu 2 ay sonra yapicam demiş ama neden bilmiyorum
cnm iyim sen nslsn???günaydın kızlarrr
MİRAGEEE iyi tatiller kuzum bol,bol dinlen kafanı boşalt....
KEEP geçmiş olsun,kız sen nasıl kart bilgilerini verdin telefonda neyse ucuz atlatmışsınız inşaallah çok paran gitmemiştir..dünyanın çivisi çıkmış yaa...
YORGUN BULUTLAR canım çok sağol..RABBİM seninde gönlüne göre versin...
DUMANIM daha iyimisin kuzum..
cnm çok geçmiş olsun, inşallah birdaha yaşamazsın böyle bişey... dr ne kadar bekleme süresi verdi? bence dr un dediği süre bitince sende istiyosan kimseyi dinleme yeniden düşün bebek... toparlamak daha kolay oluyo kendin karar verince emin ol..merhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...
cnm iyim sen nslsn???
cnm çok geçmiş olsun, inşallah birdaha yaşamazsın böyle bişey... dr ne kadar bekleme süresi verdi? bence dr un dediği süre bitince sende istiyosan kimseyi dinleme yeniden düşün bebek... toparlamak daha kolay oluyo kendin karar verince emin ol..
12 temmuzda doğum yaptım en az 3 ay düşünme dedi. ocaktan sonra düşünebilirsin dedi... istiyorum evet ama erken mi olur ocaktan sonra bilmiyorum bi yandan evliliğimin biraz tadını çıkarmak istiyorum biz evlendik eşimle ekimde nisana kadar ayrı şehirlerdeydik nisanda birleştik aynı şehirde pek evlilik yaşayamadık sonra hamilelik doktorlar git gel stress dolu günlerdii .. korkuyorum yana gene ikiz olursa aynı sorunlar olursa o 40 hafta nasıl geçer nasıl dolar bilmem aynı acıyı yaşamak aklıma geldikçe daha beter korkuyorum
çok geçmiş olsun canım RABBİM birdaha yaşatmasın...merhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...
cnm iyim sen nslsn???
cnm çok geçmiş olsun, inşallah birdaha yaşamazsın böyle bişey... dr ne kadar bekleme süresi verdi? bence dr un dediği süre bitince sende istiyosan kimseyi dinleme yeniden düşün bebek... toparlamak daha kolay oluyo kendin karar verince emin ol..
canım Alah sabır versin, inşallah yine olur ve sağlıkla kucağına alırsın...Bu korunma süreleri hem bedeninin hem de psikolojinin hazır olması için. Eğer sen ve eşin psikolojik olarak hazır olmayacağınızı düşünüyorsanız tabi ki 3 aydan daha uzun zaman bekleyebilirsiniz. Ancak kürtaj olmadığından ve parça kalmadığından 1-2 ayda vücudunun hazır olacağı söylenebilir. İnşallah sizin için hayırlısı olan zamanda tekrar bebek hazırlığına başlarsınız..ne zaman konuşmak istersen biz buradayızmerhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...
o zaman biraz kafanin dinlenmesine ve korkularindan uzuntulerinden kurtulmak icin hem de psikolojik olarak tamamen hazir olmak icin kendine zaman ayirsan iyi olabilir canim
hem dedigin gibi evliligin de tadini cikarmis olursun
dogum kontrol hapi kullanmak zorunda degilsin esin korunur bu surecte hazir oldugunuzda da calismalra yenidne baslarsin
12 temmuzda doğum yaptım en az 3 ay düşünme dedi. ocaktan sonra düşünebilirsin dedi... istiyorum evet ama erken mi olur ocaktan sonra bilmiyorum bi yandan evliliğimin biraz tadını çıkarmak istiyorum biz evlendik eşimle ekimde nisana kadar ayrı şehirlerdeydik nisanda birleştik aynı şehirde pek evlilik yaşayamadık sonra hamilelik doktorlar git gel stress dolu günlerdii .. korkuyorum yana gene ikiz olursa aynı sorunlar olursa o 40 hafta nasıl geçer nasıl dolar bilmem aynı acıyı yaşamak aklıma geldikçe daha beter korkuyorum
cnm tabiki kendini nasıl hazır hissedersen o zaman dene... ama etraftakilerin anne-baban bile olsa bu konuda müdahale etmesine zin verme bence, önemli olan senin ne zaman istediğin... bikaç ay geçsin zaten yeniden istiyo insan toparlanınca önüne bakarsın sende
ya herkes kendini bu konuda söz sahibi hissediyo sanki annemde 1-2 sene geçsin diyo . dışardan geçmiş olsun diyen bile yaşınız genç falan 1-2 sene geçsin düşünme öle hemen millete ne oluo anlamıyorum yaşım 28 . çalışıyorum maddi olarak çok bi sıkıntımız yok yani ne zaman olup olmayacağı bizim bileceğimiz iş tabide böyle söyelyince inanın çalıştııgm kurumda dairede ilk hamile kaldıgımı öğrenince arkadaşlar duyunca onların arasında bile o zaman eşimle şehir olarak birleşememiştik acele ettiniz çok çok erken oldu gibi yorumlar duydum hayırlı olsun diyeceğine Allah tamamına erdirsin diyeceğini bunu diyebildiler yani
çok teşekkür ederim inş allah herkesin hakkında hayırlısını nasip eder sağlıklı bi hamilelik dönemi , doğum ve bebek ...
Allah kimseye yaşatmasınbelki ilk haftalar olsa bu kadar canım yanmazdı 25 haftalıkk( tam anlamıyla bebek herşeyiyle görmeye bile cesaret edemedim ( inş vakti gelince hayırlısıyla tekrar uygun zamanda (bedenen ve psiklojk olrk) nasip olur bana da tüm isteyenlere de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?