Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

işini hallet kafanı rahatlat erkenden git evine hemen yemeğinizi yeyin, bu arada mümkünse kocişle pek konuşma şimdi cadılığın filan tutar tartışırsınız filan... sonra görevini başarıyla yerine getir ve o yumişler 1 ay sonra bebek olarak dönsün sana inşalllaaaahhhhhh

merhaba ilk defa yazıyorum buraya ikizler forumuna yazıyodum daha önce. 25 haftalık ikizlerimi kaybettim bende ( 4 hafta oldu ama ben hala atlatamadım bebek görünce bakamıyorum herkes soruyo nasıl gidiyo hamilelik ? bilmeyenler yeni duyanlar durumumu çok üzgünüm ama forumda yazılanları okudukça benden daha kötü durumda olanlar var dedim ikizden ikize kan tranfüzyonu sendromu yüzünden kaybettim tek yumurta ikizlerimi tanı ilk söylenince birini sonlandıralım demişti doktorun biri inanamadık ona başka bi doktor bu tanıyı koymadı biraz daha az gelişio dedi ve doktora gittiğimde öğrendiğim yavaş gelişen bebegimn kalbi durmuş bir gün sonra tıp fakültesndeki doktoruma gittiğimde diğeirninde kalbimin durduugunu öğrendm ve suni sancılarla rahimden ilaçlarla normal doğum yaptırıldım tek iyi olan şey parça kalması olmadı kürtaj olmadım ve dikişim olmadı ( çok moralim bozuk daha evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım herkes çok erken demişti şimdi 1 sene 2 sene yapma diyolar anca toparlanırsın diyolar ama yaş gidio bu arada kendiliğinden ikiz olmuştu tedavi değil. ne kadar sürede adet düzeni normale döner bilmiyorum doktorum ilk 3 ay düşünme ocaktan sonra düşünebilirsn dedi bende 1 sene geçmesinden yanayım ama nasıl sabredecem bilmiyorum ilk hayalim umutlarım herşey gitti ellerimden ...

çok geçmiş olsun. allahım tekrar göstermesn bu acıyı inş..insan çok üzülüo ama elden bişe gelmio.en azından aynı kaderi yaşayan bizler birbirimizi anlıyoruz..ben de 27 temmuzda aynısını yaşadm.bna da 3 ay snra dediler ama inan 3 ayı bile bekleyesim gelmio benm. çok istiyorum yeniden yaşamayı o duyguyu..herkes farklı tabi. dedikleri gibi önemli olan senn hazır hissetmen..

canım geçmiş olsun inşallah hemen geçer ağrıların. kart mağdurluğun da geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

senin sonuçlarınn bi çıksınnn çok güzel bebeklerin olcaaakk inanıyorum benn

amiiiin canım benim ya sülale çifter çifter doğurmuş ben de tık yok, benim babam ve amcam ikiz, annemin babası dedem ikizmiş, annemin hala çocukları hep ikiz

benimde olsunnnn hepimizin olsuuuun beraberce büyütürüz artık

ahh cnm ahh zaten onlara çekseydik zaten kocalarımız ceketlerini atsalar hamile kalmamız arka arkaya doğurmamız lazımdıı

ahh cnm ahh zaten onlara çekseydik kocalarımız ceketlerini üstümüze atsalar hamile kalmamız arka arkaya doğurmamız lazımdıı

kız dün akşam gittim doktora dün akşam görevimizi başarıyla tamamladık merak etme:)bugünde kocacım yemeğe götürüyo beni oruçluyum canım dışarda yemek istedi inş güzel bi yer denk gelir bakalım akşam olsun hemen

ooooh misss afiyet bal şeker olsun kuzum deprem oldu yaniiii inşalllah hayırlısı ile gelir bebişin nazlım

afiyet olsun cnm romantik romantik güzel olur hadi bakalım inş. tutmuştur:)

iviiiitt inşallah duman yasemin artık daha sıkı çalışmalı çok boşladı sanki dimi

yok cnm gitmedim erken çıktım vede yattım geçti zaten :) çalışıyorum bugünde

sevindim canım geçmesine iyi ol kızımızda iyi olsun :)

ooooh misss afiyet bal şeker olsun kuzum deprem oldu yaniiii inşalllah hayırlısı ile gelir bebişin nazlım

kuzum benim inş hayırlısı olsun bu sefer daha rahatım müge beklerim yeterki sağlıkla gelsin ömrüm ona feda olsun beklerim

inş bebeemm kız kocam kafayı yedi doktoru nasıl dinliyo sorular soruyo ne zaman gebelik testi yapalım nasıl bi yol izleyelim kıl yün hiç sormazdı ilişki ne zaman olsun dedi kadına :):)bana akşam dioki şimdi tutarsa bayramda 1 aylıkmı olcak
kıyamadığım canım kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…