işini hallet kafanı rahatlat erkenden git evine hemen yemeğinizi yeyin, bu arada mümkünse kocişle pek konuşma şimdi cadılığın filan tutar tartışırsınız filan... sonra görevini başarıyla yerine getir ve o yumişler 1 ay sonra bebek olarak dönsün sana inşalllaaaahhhhhhkızlar akşam gittim doktora yumurtam çatlamış bide progesteron bakalım dedi doktor onun içinde kan vercem haftaya cumartesi ben muhtemelen bugün çatlamıştır dedi bu akşamıda değerlendirin dedi utandık:)herkesi öptümmm işlerim çok
aminnnnn ama bana yok bu ay :)
Kızlar sağolunNeyse ki, banka gideni geri ödüyormuş zaten, hemen iptal etmişler ödemeyi. İşte bir ton sıkıldık ettik o oldu yani Allah'larından bulsunlar ne diyim...Dün hasta hasta, bi de bunlarla uğraştım, karakolda da ifademi okumadan imzalamışım polis bi de ona kızdı Halbuki öyle dikkat ederim ki ben böyle şeylere, eşim de inanamadı benim nasıl böyle bir şey yaptığıma.Ağrı için ağrı kesici oldu, iyi yani..dua ediyorum tamamen geçsin de bu ay güme gitmesin diye
senin sonuçlarınn bi çıksınnn çok güzel bebeklerin olcaaakk inanıyorum benn
amiiiin canım benim ya sülale çifter çifter doğurmuş ben de tık yok, benim babam ve amcam ikiz, annemin babası dedem ikizmiş, annemin hala çocukları hep ikiz
benimde olsunnnn hepimizin olsuuuun beraberce büyütürüz artık
amiiiin canım benim ya sülale çifter çifter doğurmuş ben de tık yok, benim babam ve amcam ikiz, annemin babası dedem ikizmiş, annemin hala çocukları hep ikiz
benimde olsunnnn hepimizin olsuuuun beraberce büyütürüz artık
senin sonuçlarınn bi çıksınnn çok güzel bebeklerin olcaaakk inanıyorum benn
bugün alamıyomusun sonuclarıııı???
işini hallet kafanı rahatlat erkenden git evine hemen yemeğinizi yeyin, bu arada mümkünse kocişle pek konuşma şimdi cadılığın filan tutar tartışırsınız filan... sonra görevini başarıyla yerine getir ve o yumişler 1 ay sonra bebek olarak dönsün sana inşalllaaaahhhhhh
cnm ya aradım sonuçlar çıkmış ama benim burdan hastaneye gitmem 1 saat bugün geçti numara alıp tekrar gitmem lazım o da anca p.tesi
anladım cnm hadi hayırlı sonuçlarla gell inşallaah
kız dün akşam gittim doktora dün akşam görevimizi başarıyla tamamladık merak etme:)bugünde kocacım yemeğe götürüyo beni oruçluyum canım dışarda yemek istedi inş güzel bi yer denk gelir bakalım akşam olsun hemen
afiyet olsun cnm romantik romantik güzel olurkız dün akşam gittim doktora dün akşam görevimizi başarıyla tamamladık merak etme:)bugünde kocacım yemeğe götürüyo beni oruçluyum canım dışarda yemek istedi inş güzel bi yer denk gelir bakalım akşam olsun hemen
dumanıım sen nasılsın kuzum gittinmi acile yoksa çalışıyomusun sen yine
afiyet olsun cnm romantik romantik güzel olurhadi bakalım inş. tutmuştur:)
yok cnm gitmedim erken çıktım vede yattım geçti zaten :) çalışıyorum bugünde
ooooh misss afiyet bal şeker olsun kuzum deprem oldu yaniiiiinşalllah hayırlısı ile gelir bebişin nazlım
inş bebeemm kız kocam kafayı yedi doktoru nasıl dinliyo sorular soruyo ne zaman gebelik testi yapalım nasıl bi yol izleyelim kıl yün hiç sormazdı ilişki ne zaman olsun dedi kadına :):)bana akşam dioki şimdi tutarsa bayramda 1 aylıkmı olcakafiyet olsun cnm romantik romantik güzel olurhadi bakalım inş. tutmuştur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?