Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

o kadar çok şey yazılmış ki ben bugün hiç bakamadm. bu listeye ekleme olayına katılaym dedm

yorgunbulutlar
27 temmuz 2012 de doğum + kürtaj
korunma süresindeyim
adet olacağım günü inanın ben de merakla bekliyorum :) olur olmaz yazıcam

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))

günaydın kızlaaar güzel bi hafta sonu olur hepimiz için umarım..bugün bebişi görmeye gidiyorum 1 de

natalie88 hoşgeldin canım nasılsın??

günaydın kızlaaar güzel bi hafta sonu olur hepimiz için umarım..bugün bebişi görmeye gidiyorum 1 de

natalie88 hoşgeldin canım nasılsın??

günaydın kızlarrrr sanada günaydın göbekli marulum

ay hadi gitte güzel haberler getir bize kuzundan

günaydın kızlarrrr sanada günaydın göbekli marulum

ay hadi gitte güzel haberler getir bize kuzundan

inşallah yine yüzüm gülerek çıkarım cnm içerden.... akşama doğru gelirim artık birde kan filan vericem ve kısmet olursa bayramda tatile gidiyoruz onun için alışverişe gidicemmm...çok heyecanlı bigün:18::18:

ohh gez kuzum sefan olsun.....inşaallah canım neşeyle çıkacaksın doktordan sonrada ciciler almaya gideceksin,,,sonradaaaa bize gelip yazarsın heralde..nereye gidiyosun tatile...

ne güzel topikten teyzelerin selam söylüyor, seni kocaman öpüyorlar de
tamam canım sölerimm

ohh gez kuzum sefan olsun.....inşaallah canım neşeyle çıkacaksın doktordan sonrada ciciler almaya gideceksin,,,sonradaaaa bize gelip yazarsın heralde..nereye gidiyosun tatile...

kız o daha belli değil desem yer araştırıyoruz hala bulamadık:18:

tamam canım sölerimm

kız o daha belli değil desem yer araştırıyoruz hala bulamadık:18:

belli olmayan yer ,içinmi hazırlık yapıyosunuz kızzzneyse heralde bayrama kadar bulursunuz...çok uzak yerleri seçip yolda yorma kendini sakın dikkat et

belli olmayan yer ,içinmi hazırlık yapıyosunuz kızzzneyse heralde bayrama kadar bulursunuz...çok uzak yerleri seçip yolda yorma kendini sakın dikkat et

evet cnm yakından bakıyoruz ondan sıkıntı oldu her yer çok uzak:)) birde çocuk olcak yanımızda ablamlarla bakıyoruz o yüzden bitmedi araştırma bakalım bulamazsakda gidemeyiz napalım

evet cnm yakından bakıyoruz ondan sıkıntı oldu her yer çok uzak:)) birde çocuk olcak yanımızda ablamlarla bakıyoruz o yüzden bitmedi araştırma bakalım bulamazsakda gidemeyiz napalım

bulursunuz elbet...çocuk kim kız anlamadım kimin çocuğuna bakıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…