yoga yaptım geldimmügeeeeee,,keepmeeeee napıyosunuz sessiz sessiz altta bakim????????***
mügeeeeee,,keepmeeeee napıyosunuz sessiz sessiz altta bakim????????***
sana da günaydın canımHerkese Gunaydin
Mutlu guzel haberli bir gun olsun :119:
Iyi haftasonlari kizlar:124:
günaydın kızlaaargüzel bi hafta sonu olur hepimiz için umarım..bugün bebişi görmeye gidiyorum 1 de
natalie88 hoşgeldin canımnasılsın??
günaydın kızlarrrr sanada günaydın göbekli marulum
ay hadi gitte güzel haberler getir bize kuzundan
bende öptüm sizi şekerler :)
:))
bana da fotokopi verdiler
bende rüyamda görmüştüm bebeğin ölücek demişti bana da biri
çok sewindim kuzum hepsi temiz çıkmış inşaallah diğerlerinde de bir sorun çıkmaz..kız ben bugün sabah bir girdim sonra çıktım şu saate kadar da kk ya giremiyordum ya bizim nette bir sorun var yada kk da..yoksa ben seni merak etmezmiyim canım aşkolsun
kız sen sigara mı içiyosunnniçmeyin şu zıkkımı yaaa
sağol cnm sayende
bırakcas bizzz :))
bırakcas bizzz
cerrahpaşada yapıldı testlerim o yüzden ben gidip almak zorundaydıım canım kadınn doğuma gitmicem artık beni üreme endokrinolojisine yönlendirdi onlar bakçakmış randevu verdiler bayramdan sonra 23 üne sağol bebeeem
naz yaptım accık :))
uyudum uyandım geldim canımcımm
aaaa dilekim gelmiş sen akşamları gelmezdin hoşgeldin kuzummm
kız bazen eşim bişeylere daldığında maç,film vs. ondan fırsat bulduğumda geliyorum işte...hemen çıkmak zorunda kaldım dün mesajını görmedim kuzum..
ne güzelgünaydın kızlaaargüzel bi hafta sonu olur hepimiz için umarım..bugün bebişi görmeye gidiyorum 1 de
natalie88 hoşgeldin canımnasılsın??
inşallah yine yüzüm gülerek çıkarım cnm içerden.... akşama doğru gelirim artık birde kan filan vericem ve kısmet olursa bayramda tatile gidiyoruz onun için alışverişe gidicemmm...çok heyecanlı bigün:18::18:
tamam canım sölerimmne güzeltopikten teyzelerin selam söylüyor, seni kocaman öpüyorlar de
ohh gez kuzum sefan olsun.....inşaallah canım neşeyle çıkacaksın doktordan sonrada ciciler almaya gideceksin,,,sonradaaaa bize gelip yazarsın heralde..nereye gidiyosun tatile...
tamam canım sölerimm
kız o daha belli değil desemyer araştırıyoruz hala bulamadık:18:
belli olmayan yer ,içinmi hazırlık yapıyosunuz kızzzneyse heralde bayrama kadar bulursunuz...çok uzak yerleri seçip yolda yorma kendini sakın dikkat et
evet cnm yakından bakıyoruz ondan sıkıntı oldu her yer çok uzak:)) birde çocuk olcak yanımızda ablamlarla bakıyoruz o yüzden bitmedi araştırma bakalım bulamazsakda gidemeyiz napalım
bulursunuz elbet...çocuk kim kız anlamadım kimin çocuğuna bakıyorsunuz
merhaba bana yollarsanız çok sevınırım, lk gebeliğimde bebeğimin kalbı durması sonucu kaybettım ,şimdi ise hamıle kalamıyorum
çocuk ablamın çocuğu ablamlarla yer bakıyoruz dicektim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?