nasılsınııııızzzzzz
hadi kızlar size iyi muhabbetler, kuaförde işim var dr dan önce halletmem gerek giyinip çıkarım ben görüşürüz öperim hepinizi...
günaydın canım sen nasılsın nasıl geçti akşamm
hahah dün görevimi başarıyla gerceklestırdım cnmbiz gelin milleti çok fenayıss haaa
yok yaa bence onlar daha fena ben hiç fena olamadım kıssssss
iyi yapmışsın bundan sonrada öyle yap..
ayyy iki doğdun o zaman mutlu yıllar sanaakıs bende öyleyim aslında varya kırılmasınlar diye kendimi üzüyorum heeepppneyseee bugünnn benimmm doummm günüüüümmmmmmm
rüyamda ünlü birinin çocugu oluyo ayrılmıslar oluyo cocugu ortada bırakmıs oluyolar bende goruyorum verın ben bakarım yaa dıyorum bı sarılıyorum bebek boyle aglamaklı korkmuss diyorumkii benım kendı cocugumda olsa ben bakarım bundan sonraa sahıpsıs degıll dıyorum :):))::1
ayyy iki doğdun o zaman mutlu yıllar sanaainşaallah seneye bebeğinde olur kutladığındaaa kız bende hep başkalarını üzmemek için kendimi üzdüm ama çok pişmanım..
kız hangi ünlününmüş ki o çocuk:26::26:hayrolsun canım inşaallah bebeğin fazla bekletmeden gelir sana...
canımmm cok tesekkur ederıııımmmya tatlım cocuk kımın cocugu bılıomusun tan sağturkun kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı :):) erkektii amaa cokk tatlıydıı
ALLAH iyiliğini versin...tan sağtürk he bakarsın sarışın bir olişin olur..
iyi ki doğdun canııım:119:kıs bende öyleyim aslında varya kırılmasınlar diye kendimi üzüyorum heeepppneyseee bugünnn benimmm doummm günüüüümmmmmmm
ewdeyim tatlım :))79a az kaldı ama nurgül mehter takımı gibi iki ileri bi geri yapmaktan bi türlü göremedi 79usen çalışıyomusun bebeğem yoksa ev hatunumusun..79 a kaç kaldııı:26::26:
canım dr çok test istıyor ama benim ablamda vardı aynı sorun ondan yola cıkarak sorunlu testleri yaptırdım sadece yoksa bin lırayı falan buldu onunkiözelde yapılınca fiyat olarak kaç civarı tutuyor canım onlar?
test yaptınmı canım:26:
bugün topiğin rüyada çocuk evlat edinme günü herhalde. Ben de rüyamda gördüm. Bizim komşulardan biri kız bebeği sokağa atmış, önce çıkıp annesini arıyoruz,bulamıyoruz sonra ben diyorum ki ben bakarım. Amaan bebek de bi şirin, mavi gözlü fln..Annesi gelip alacak diye korkmaya başlıyorum bi noktadan sonra ama gelmiyor, güzel güzel giydiriyorum, oynatıyorum...Aç tavuk misali, tövbe tövbe
verirsin inşaallah,azimli kadınlarız vesselam..bende yaptın sandım neyse bugün yap bakalım için rahatlasın..ewdeyim tatlım :))79a az kaldı ama nurgül mehter takımı gibi iki ileri bi geri yapmaktan bi türlü göremedi 79u
şimdi ki kg:84.9gr
canım dr çok test istıyor ama benim ablamda vardı aynı sorun ondan yola cıkarak sorunlu testleri yaptırdım sadece yoksa bin lırayı falan buldu onunki
benım yaptırdıklarım
trombofili paneli ve proteinC,proteinS ikisini 350tlye yaptırdık
hamile kalmayı bekleme bence eger bu sorunlar varsa geç kalmış olursun..
benim son düşüğüm iğneye 1 hafta geç başlamamdan dolayı oldu
yok canım yapmadım kocişle haberleşemedik bi türlü nugün halledicem inşallah en azıncan içimdeki şüphe gitsin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?