Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

hadi kızlar size iyi muhabbetler, kuaförde işim var dr dan önce halletmem gerek giyinip çıkarım ben görüşürüz öperim hepinizi...

rüyamda ünlü birinin çocugu oluyo ayrılmıslar oluyo cocugu ortada bırakmıs oluyolar bende goruyorum verın ben bakarım yaa dıyorum bı sarılıyorum bebek boyle aglamaklı korkmuss diyorumkii benım kendı cocugumda olsa ben bakarım bundan sonraa sahıpsıs degıll dıyorum :):))::1

kıs bende öyleyim aslında varya kırılmasınlar diye kendimi üzüyorum heeeppp neyseee bugünnn benimmm doummm günüüüümmmmmmm
ayyy iki doğdun o zaman mutlu yıllar sanaa inşaallah seneye bebeğinde olur kutladığındaaakız bende hep başkalarını üzmemek için kendimi üzdüm ama çok pişmanım..

kız hangi ünlününmüş ki o çocuk:26::26:hayrolsun canım inşaallah bebeğin fazla bekletmeden gelir sana...

canımmm cok tesekkur ederıııımmm ya tatlım cocuk kımın cocugu bılıomusun tan sağturkun kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı :):) erkektii amaa cokk tatlıydıı

canımmm cok tesekkur ederıııımmm ya tatlım cocuk kımın cocugu bılıomusun tan sağturkun kırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı :):) erkektii amaa cokk tatlıydıı

ALLAH iyiliğini versin...tan sağtürk he bakarsın sarışın bir olişin olur..

bugün topiğin rüyada çocuk evlat edinme günü herhalde. Ben de rüyamda gördüm. Bizim komşulardan biri kız bebeği sokağa atmış, önce çıkıp annesini arıyoruz,bulamıyoruz sonra ben diyorum ki ben bakarım. Çocuğu yere düşürmüşler bi de, bırakın diyorum etrafına yastıklar koyup koruyorum. Amaan bebek de bi şirin, mavi gözlü fln..Annesi gelip alacak diye korkmaya başlıyorum bi noktadan sonra ama gelmiyor, güzel güzel giydiriyorum, oynatıyorum...Aç tavuk misali, tövbe tövbe

Son düzenleme:
sen çalışıyomusun bebeğem yoksa ev hatunumusun..79 a kaç kaldııı:26::26:
ewdeyim tatlım :))79a az kaldı ama nurgül mehter takımı gibi iki ileri bi geri yapmaktan bi türlü göremedi 79u
şimdi ki kg:84.9gr

özelde yapılınca fiyat olarak kaç civarı tutuyor canım onlar?
canım dr çok test istıyor ama benim ablamda vardı aynı sorun ondan yola cıkarak sorunlu testleri yaptırdım sadece yoksa bin lırayı falan buldu onunki
benım yaptırdıklarım
trombofili paneli ve proteinC,proteinS ikisini 350tlye yaptırdık
hamile kalmayı bekleme bence eger bu sorunlar varsa geç kalmış olursun..
benim son düşüğüm iğneye 1 hafta geç başlamamdan dolayı oldu

test yaptınmı canım:26:

yok canım yapmadım kocişle haberleşemedik bi türlü nugün halledicem inşallah en azıncan içimdeki şüphe gitsin:18:

hahaha valla cnm benımkıde erkekti aynı mavi gözluydu fln cok tatlıydı sankı kendı cocugum gbı sarılıodm belkıde bu ay mujdemı verces acabaa

herkese slm kızlar,

dün kahverengi akıntım oldu hemen doktora gittik eşimle, bebeğim çok şükür iyi rahim ağzında açıklık yok, kan ve idrar tetsi yaptırdım antibiyotik ve fitil verdi rahim ağzından yaradan dolayı olduğunu söyledi doktorum ama yara yoktu bende anlamadımpazartesi kontrolüm var dün bilseniz çok korktum bebeğim inş. vaktinden önce gelmez 34 de kadar beklese razıyım dua edin benim için, dün kuzum yüzünüde göstermedi (( evdeki neti kapatmıştım yeni net bağlatıcam herhalde. bu ayın sonunda doğum iznine ayrılacaktım ama pazartesi durumum belli olacak inş. güzel haberler alırım umarım herkes iyidir canlar kib

verirsin inşaallah,azimli kadınlarız vesselam..bende yaptın sandım neyse bugün yap bakalım için rahatlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…